axidous Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 To Roaming το ανοίγεις για τα Data . Θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο πακέτο ομιλίας και internet μετά τις 10 Μαΐου. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491 Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος. Αναφέρομαι για προνομιακό what’s up και όχι wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Λάθος.... Από όσο ξέρω το προνομιακό της Cosmote παίζει στην Ε.Ε. Απλά ανοίγεις τα Data . προσοχή Data από reload δεν παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Γιατί εμένα ο χρόνος ομιλίας μου δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Γιατί εμένα ο χρόνος ομιλίας μου δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο τα ΜΒ μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μου εβγαλε μηνυμα η εφαρμογη σε δυο προνομιακα « Δινεις πανελληνιες; Παρε τη φοιτητικη προσφορα απο τωρα». Λιγο υποπτο μου κανει, μηπως χασουμε την προσφορα του προνομιακου και μετα μας ζηταει πασο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Δίνεις πανελλήνιες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Οχι ρε παιδια... Μολις ελανα ενημερωση εφαρμογης σε iphone μου το εβγαλε. Σε δυο αριθμους προνομιακους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πίστευα ότι θα είχαν δει την ηλικία σου . Τώρα να το στέλνουν σε τριανταπεντάρηδες ή πενηντάρηδες λίγω άσχετο μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Απλα ρωταει: δινεις πανελληνιες; Και μετα σου λεει για το wu εισαι απο τωρα φοιτητης. Παρε την φοιτητικη προσφορα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μου το έβγαλε κι έμενα στο app. Και επειδή έχω dual app το What's up (ένα προνομιακό και ένα όχι), το έβγαλε και στα δύο. Λογικά θα το βγάζει σε όλους, είτε με προνομιακό αριθμό είτε όχι. Κι εμένα λίγο άκυρο μου φαίνεται να το παίρνουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Είναι για τους γεννηθέντες μετά το 1997,δεν επιτρέπει πιο παλιά ημερομηνία . Edited April 26, 2018 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μου το έβγαλε κι έμενα στο app. Και επειδή έχω dual app το What's up (ένα προνομιακό και ένα όχι), το έβγαλε και στα δύο. Λογικά θα το βγάζει σε όλους, είτε με προνομιακό αριθμό είτε όχι. Κι εμένα λίγο άκυρο μου φαίνεται να το παίρνουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά οκ.Όταν λες dual app τι εννοείς; Διπλή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Όταν λες dual app τι εννοείς; Διπλή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Ναι, έχω Xiaomi και μου επιτρέπει να το κάνω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Πότε πρέπει ν' ανανεώσουμε για να μεταφερθούν τα giga στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Πριν λήξει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Στέλνοντας Υ στο 1330 θα σου πεί πόσα ΜΒ έχεις ακόμα αλλά και την ακριβή ημερομηνία και ώρα λήξης Π.χ. έχετε 1234 ΜΒ που λήγουν 29 Απριλίου στις 13:44. Μπορείς να ανανεώσεις μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πρίν αλλά μην το αφήσεις τελευταία στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μου το έβγαλε κι έμενα στο app. Και επειδή έχω dual app το What's up (ένα προνομιακό και ένα όχι), το έβγαλε και στα δύο. Λογικά θα το βγάζει σε όλους, είτε με προνομιακό αριθμό είτε όχι. Κι εμένα λίγο άκυρο μου φαίνεται να το παίρνουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά οκ. Πράγματι πρέπει να το εμφανίζει σε όλους. Έχω απλό What's Up, είμαι 30 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω πανελλήνιες. :p Το κλειδί είναι οι επιτρεπόμενες ημερομηνίες στην εφαρμογή, οπότε δεν έχουν θέμα σαν εταιρεία να το εμφανίζουν σε όλους μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδια σε φιλο που ειχε παρει πολυ καιρο πριν το προνομοιακο κ το ανοιξε σημερα χαθηκε η επιλογη του πακετου με τα 1500 κ του λεει οτι δεν το δικαιουται.υπαρχει περιπτωση να το ξαναδωσει η εταιρεια αν επικοινωνησει μαζι τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Το είχε ενεργοποιήσει έστω και μια φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Το είχε ενεργοποιήσει έστω και μια φορά; οχι.σημερα ενεργοποιησε γενικα την σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 οχι.σημερα ενεργοποιησε γενικα την σιμ Ας κάνει ότι και οι υπόλοιποι. Θα παρει στην εξυπηρέτηση να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά που λέει πάνω στο καρτελάκι. Θα του πουν ότι έληξε η προσφορά και εκεί θα απειλήσει ότι θα καταγγείλει στην ΕΕΤΤ για παραπλάνηση. Λογικά θα καταχωρήσουν αίτημα παραπόνου και θα ενεργοποιήσουν εκ νέου την προσφορά μετά από 1-2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Σε ποιο τηλέφωνο καλούμε την εξυπηρέτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 13838 Από το κινητό σου ή το σταθερό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 όσο αφορά το φοιτητικό ισχύουν μόνο τα SMS και κάποια από τα MB ( όχι όλα) Είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα απλό πακέτο των 7.5 ευρώ για να έχεις λεπτά ομιλίας και 100ΜΒ ή το απλό πακέτο 8.5 ευρώ για λεπτά ομιλίας και 200 ΜΒ , Για το προνομιακό θα επανέλθω. Καλημέρα. Έχουμε κάτι νεότερο για εδώ? Με ενδιαφέρει βασικά η ομιλία και τα ΜΒ. Ευχαριστώ. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts