venduza Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Εσύ που τα έχεις και τα δύο μπορείς να έχεις άποψη έστω και υποκειμενική. Τώρα για τα μπλεδίσματα που είπε ο φίλος πιο πάνω ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει κάτι από άλλον κάτοχο V30 και για αυτό και απάντησα Μικρο Μπλεδισμα υπαρχει μονο αν βλεπεις υπο γωνια την οθονη. Το ειχαν αναφερει στο gsmarena και το παρατηρησα και εγω οταν το ειχα διπλα διπλα με ενος φιλου το s7 edge. Στο samsung υπο γωνια το λευκο παρεμενε λευκο στο lg μπλεδιζε λιγο. Αυτο το πταισματακι υπαρχει μονο στην κατα αλλα υπεροχη οθονη του v30. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Μικρο Μπλεδισμα υπαρχει μονο αν βλεπεις υπο γωνια την οθονη. Το ειχαν αναφερει στο gsmarena και το παρατηρησα και εγω οταν το ειχα διπλα διπλα με ενος φιλου το s7 edge. Στο samsung υπο γωνια το λευκο παρεμενε λευκο στο lg μπλεδιζε λιγο. Αυτο το πταισματακι υπαρχει μονο στην κατα αλλα υπεροχη οθονη του v30. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Γενικά τα είχα κάνει σύγκριση όπως τα χρησιμοποιώ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Τώρα για τα μπλεδίσματα που είπε ο φίλος πιο πάνω ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει κάτι από άλλον κάτοχο V30 και για αυτό και απάντησα Όταν γέρνεις την οθόνη σε περίεργες γωνίες αποκτά μια απόχρωση μπλε. Γι αυτό το λόγο εκραξαν και την οθόνη του Pixel2 που είναι της LG. Το εφέ μειώνεται αρκετά αν παίξεις στις ρυθμίσεις με τα χρώματα. Και το δικό μου το κάνει και πολλοί το έχουν, αλλά δε με απασχολεί προσωπικά γιατί ποτέ δεν γέρνω την οθόνη για να δω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Δεν εννοώ να διαλέξεις γιατί το ένα υπερτερεί εδώ και το άλλο εκεί Πρέπει να πάρεις ένα ... σε πιο πάει το χέρι ασυναίσθητα? Δύσκολο άμα έχεις και τα δύο ...το ξέρω Επίσης θα σου πω το άλλο. Όταν πήρα το v30 δε μου έλειπε το note 8..αντιθέτως ησυχασα από την κουμουτσα.. Από την άλλη όταν πήρα το S9 plus μου έλειψε τόσο η αίσθηση του v30 σε μέγεθος και βάρος που είναι απείρως καλύτερα όσο και σαν κάμερα που η wide λέει... Γιαυτό και το ξανά πήρα μιας και χρειάστηκα δεύτερο και είπα να μην παω σε ποιο φθηνό.. Κατά τα άλλα τώρα είναι θέμα του τι θέλω να κάνω αφού υποτίθεται ότι τα δουλεύω τα κινητά, αλλιώς δε θα με ενδιέφερε τι έχω.. Πάντως το να συγκρίνεται με μοντέλο του 2018 και κατά 250 ευρώ φτηνότερο (τότε που έφτασε τα 370-380) και να βγαίνει τουλάχιστον ισάξιο αν όχι προτιμότερο, το λες μεγάλη επιτυχία, ειδικά όταν δεν έχει και καθόλου θέματα αξιοπιστίας. Όντως τραγικό. Αππ την άλλη έχει ήδη βγάλει v30 και V35 και δεν τα είδαμε ποτέ που είναι ακόμα πιο πλήρη..τι ψάχνεις. Απλά το v30 είναι η εξαίρεση... Όσο για τη σύγκριση οθονών, τώρα που τα βάζω δίπλα δίπλα με ανοιχτο το φόρουμ, δεν είδα να μπλεδιζει.. Αντίθετα το S9 γκριζιζει ενώ το άλλο μένει λευκό. Τέλος το S9 είναι πιο φωτεινό και φαίνεται Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Σου είναι εύκολο να δώσεις link; Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/ Το 6ο στην σειρά, Cstark 4.2t3 (4.2 test 3 δλδ) (20 Σεπτεμβρίου) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Όταν γέρνεις την οθόνη σε περίεργες γωνίες αποκτά μια απόχρωση μπλε. Γι αυτό το λόγο εκραξαν και την οθόνη του Pixel2 που είναι της LG. Το εφέ μειώνεται αρκετά αν παίξεις στις ρυθμίσεις με τα χρώματα. Και το δικό μου το κάνει και πολλοί το έχουν, αλλά δε με απασχολεί προσωπικά γιατί ποτέ δεν γέρνω την οθόνη για να δω :) Αυτά τα βιντεάκια τα είχα δει και εγώ όταν το έψαχνα για να το αγοράσω. Ήταν κάποια από τις πρώτες παρτίδες pixel και V30 που είχαν πάει Αμερική. Στην Ευρώπη και αλλού που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα και από την 2η παρτίδα και μετά δεν υπήρχαν τέτοια από όσο ξέρω. Ούτε εδώ έχω ακούσει ούτε κάπου αλλού όπως έγραψα και πιο πάνω. Δεν είναι χαρακτηριστικό των oled της LG όπως έγραψες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Όταν γέρνεις την οθόνη σε περίεργες γωνίες αποκτά μια απόχρωση μπλε. Γι αυτό το λόγο εκραξαν και την οθόνη του Pixel2 που είναι της LG. Το εφέ μειώνεται αρκετά αν παίξεις στις ρυθμίσεις με τα χρώματα. Και το δικό μου το κάνει και πολλοί το έχουν, αλλά δε με απασχολεί προσωπικά γιατί ποτέ δεν γέρνω την οθόνη για να δω :) Αυτά είναι βίντεο 1 χρόνου βρε παιδιά τι τα βάζετε, σε κάτι πρώτες παρτίδες στην Αμερική , το τηλέφωνο έχει απίστευτη οθόνη και δεν έχει κανένα θέμα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spell Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Για το Dac δεν ξέρω αλλά το θεωρώ κατώτερο αππ το v30 όσο είναι πιο ακριβό.. 9218p το LG v30 , 9118 το LG g7 από ότι ξερω εγω, στην πραξη και τα 2 είναι πολύ καλα . Και στην πραξη μπορουν να παιξουν ανετα μεχρι και 750ohm ακουστικα . Ακομα και το HTC 10 που εχει έναν moded sabre πανω και δεν λενε ποιον … εχει πολύ καλη αποδοση για την εποχη του . Με HD 660s παντος διαφορες δεν καταλαβα σε ηχο φιλου μου με G7 . ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ τείνω να πιστεύω ότι η oled της LG ας έχει τα μπλεδίσματα κι ας μην είναι σουπερ ντουπερ αλα Samsung, συμβάλλει πολύ στην αυτονομία σε σχέση με την αντίστοιχη της Sammy. Προσωπικά προτιμώ αυτονομία αντί πιο ακριβή και έντονα χρώματα.. Στο δικο μου δεν εχει κανενα μπλεδισμα ακομα και σε υπο γωνια . Ειδα επιτιδες αλλα 3 V30 σε ατομα από καφετερια ετσι από περιεργεια , και μονο σε ένα ειδα ένα ελαφρυ ροζ στο λευκο όμως σε μεγαλη γωνια θεασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Τι δικό μου ένα μικρό μπλεδιασμα υπό αρκετά μεγάλη γωνία το εμφανίζει πάντως μόνο στο λευκό. Οκ τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 (edited) Αυτά είναι βίντεο 1 χρόνου βρε παιδιά τι τα βάζετε, σε κάτι πρώτες παρτίδες στην Αμερική , το τηλέφωνο έχει απίστευτη οθόνη και δεν έχει κανένα θέμαΠοια Αμερική βρε στο δικό μου Ευρωπαϊκό αγορασμένο προ 3 μηνών :). Αν είναι από τις πρώτες παρτίδες και τους ξέμεινε δε μπορώ να το πω. Ναι έχει απίστευτη οθόνη, δε λέω το αντίθετο, αλλά το blue tint υπό γωνία ακόμη υπάρχει σε κάποια μοντέλα και κάποιοι ίσως πάρουν ένα από αυτά, μη τα ωραιοποιούμε όλα :) Από την άλλη πιστεύω όμως ότι αν δε σου το πει κάποιος ίσως να μη το παρατηρήσεις και καθόλου. Edited October 2, 2018 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Και γω το χω. Αγορασμένο τον Απρίλη το τηλέφωνο άρα θεωρητικά καινούρια παρτίδα.. Όμως δε χρειάζονται υπερβολές. Η μπλε απόχρωση φαίνεται στο λευκό αλλά μόνο σε κλίση μεγάλη στην οποία δε χρησιμοποιείται το τηλέφωνο! Παρά είναι λεπτομέρεια αυτό! Ποιος δουλεύει το τηλέφωνο στις 180 μοίρες? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Και εγω το εχω αλλα για να ειμαι ειλικρινής αν δεν το διαβαζα στο review του gsmarena δεν θα το προσεχα καν...μονο αν το βαλεις διπλα σε samsung s7 γενιας και μετα θα καταλαβεις τη διαφορά. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Πλάκα πλάκα έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και μ αυτόν τον συνδυασμό έχω καλύτερο λευκό. Έδιωξα λίγη κοκκινίλα. Τεσπα είναι και θέμα προτίμησης. Ευτυχώς υπάρχει και η δυνατότητα τροποποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Πλάκα πλάκα έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και μ αυτόν τον συνδυασμό έχω καλύτερο λευκό. Έδιωξα λίγη κοκκινίλα. Τεσπα είναι και θέμα προτίμησης. Ευτυχώς υπάρχει και η δυνατότητα τροποποίησης.Εγώ το έχω στη μέση το κόκκινο , μου φαίνεται υπερβολικό όταν το πάω στο 0 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/ Το 6ο στην σειρά, Cstark 4.2t3 (4.2 test 3 δλδ) (20 Σεπτεμβρίου)Φίλε σε ευχαριστώ.. Πάλι όμως το πρόβλημα με τη μπλε απόχρωση στις βραδυνές παραμένει.. Οπότε δεν βολεύει σαν κάμερα με τίποτα. (το μαξιλάρι έπρεπε να είναι άσπρο εντελως) Η δεύτερη photo είναι με την στοκ κάμερα. Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εντάξει ρε παιδιά τι να λέμε τώρα... Αν είναι η κάμερα να σου αλλάζει με τέτοιον τρόπο τα χρώματα άκυρο τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Έχει επιλέξει εντελώς λάθος το White balance γι αυτό Ότι βολεύει τον καθένα παιδιά! Πάντως σε κάποιες φωτο της μέρας η στοκ ασπρίζει τον ουρανό ενώ με την gcam έχεις καλύτερα αποτελέσματα ειδικά με HDR ανοιχτό. Επίσης έχει Και καλύτερο contrast Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ξανά εμφανίστηκε από το γνωστό μαγαζί στα 373€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ξανά εμφανίστηκε από το γνωστό μαγαζί στα 373€Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενοι Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... από 460 ξεκινούν τα Ετοιμοπαράδοτα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ξανά εμφανίστηκε από το γνωστό μαγαζί στα 373€ Eίναι το χωρίς ΦΠΑ με τιμολόγιο κλπ, 458 δίνει κανονική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... από 460 ξεκινούν τα ΕτοιμοπαράδοταEίναι το χωρίς ΦΠΑ με τιμολόγιο κλπ, 458 δίνει κανονική τιμήhttps://www.bestprice.gr/item/2155138851/lg-v30-64gb.html Τιμή web 373 , ισχύει κανονικά παιδιά... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) https://www.bestprice.gr/item/2155138851/lg-v30-64gb.html Τιμή web 373 , ισχύει κανονικά παιδιά... Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το μαγαζί? Ήταν ευρωπαϊκό κινητό? Ήταν σφραγισμένη η συσκευασία? Edited October 3, 2018 by Damianos_D3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Έχει αγοράσει κανείς από αυτό το μαγαζί? Ήταν ευρωπαϊκό κινητό? Ήταν σφραγισμένη η συσκευασία? Αππ εκεί το πήρα, όλα άψογα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Αππ εκεί το πήρα, όλα άψογα Το κακό είναι ότι δεν στέλνει αντικαταβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts