jimlost Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλησπέρα Δεν έχει κάποια ρύθμιση, ακολουθεί το dark Mode του 9pie.Δλδ όταν αλλάζει αυτόματα σε dark mode το κινητό αλλάζει και το play store. Καλημέρα, υπάρχει κάπου επιλογή για να το κάνω χειροκίνητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλημέρα, υπάρχει κάπου επιλογή για να το κάνω χειροκίνητα;;; Νομιζω πως οχι.Αν καποιος φιλος εδω ξερει καποιο τροπο ας μας πει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Εγώ το έχω μόνιμα στο Night Mode και το μαύρο Play Store είναι πολύ καλό. Άντε να κάνουν κ μαυρο FB Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Εγώ το έχω μόνιμα στο Night Mode και το μαύρο Play Store είναι πολύ καλό. Άντε να κάνουν κ μαυρο FB Λογικά είναι στα προσεχώς. Το Instagram έγινε σκούρο. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εμένα παντος ούτε το Instagram έχει γίνει μαύρο....ακόμα άσπρο είναι... Στο Redmi Note 7 και το Play Store,και το Instagram είναι μαύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εμένα παντος ούτε το Instagram έχει γίνει μαύρο....ακόμα άσπρο είναι... Στο Redmi Note 7 και το Play Store,και το Instagram είναι μαύρα... Έχεις το κινητό σε σκούρο θέμα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Φυσικα.... Χρησιμοποιώ το Black από το Galaxy Themes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Φυσικα.... Χρησιμοποιώ το Black από το Galaxy Themes... Δεν το έθεσα σωστά. Όχι να κατεβάσεις θέμα από το galaxy store αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις να το έχει σε "νυχτερινή λειτουργία". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Δεν το έθεσα σωστά. Όχι να κατεβάσεις θέμα από το galaxy store αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις να το έχει σε "νυχτερινή λειτουργία". Με το συγκεκριμένο θέμα δεν μου δίνει την επιλογή της Νυχτερινής λειτουργίας... Η θα βγάλω το θέμα και θα μπορώ να επιλέξω την Νυχτερινή λειτουργία,η θα μείνω με το θέμα χωρίς αυτή...Απλά το θέμα θα φύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Νομίζω ρυθμίσεις >> εμφάνιση >> νυχτερινή λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Νομίζω ρυθμίσεις >> εμφάνιση >> νυχτερινή λειτουργία Ναι το έχω δει,αλλά όπως έγραψα και πριν,για να μπορώ να βάλω την Νυχτερινή λειτουργία πρέπει να βγάλω το θέμα που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ναι το έχω δει,αλλά όπως έγραψα και πριν,για να μπορώ να βάλω την Νυχτερινή λειτουργία πρέπει να βγάλω το θέμα που έχω... Κάνε μια δοκιμή, βγάλε το θέμα, μετά τσέκαρε instagram, play store να δεις αν έγιναν μαύρα και μετά δοκίμασε να ξαναβάλεις το θέμα σου χωρίς να αλλάξεις την νυχτερινή λειτουργία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Μου έχει συμβεί και σε μένα.... Δεν παίρνει θέμα αν είναι ενεργοποιημένη η νυχτερινή λειτουργία,, σε πολλά κινητά Samsung,, η. ,, το καταργεί,, δεν το πολυθυμαμαι ακριβώς,, αλλά πάντως συμβαίνει,, το κοίταζα πριν μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Άλλαξα το θέμα,και μπόρεσα να βάλω την Νυχτερινή λειτουργία...Όλα τώρα είναι σκούρα...Αν και θα ήθελα με το προηγούμενο θέμα να είχα και την λειτουργία αυτή...Ίσως όταν πάρουν ενημέρωση,να μπορώ να έχω θέμα σκούρο,συμβατό με την Νυχτερινή λειτουργία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Άλλαξα το θέμα,και μπόρεσα να βάλω την Νυχτερινή λειτουργία...Όλα τώρα είναι σκούρα...Αν και θα ήθελα με το προηγούμενο θέμα να είχα και την λειτουργία αυτή...Ίσως όταν πάρουν ενημέρωση,να μπορώ να έχω θέμα σκούρο,συμβατό με την Νυχτερινή λειτουργία... Αφού έβαλες τη νυχτερινή λειτουργία δεν μπορείς τώρα να βάλεις το παλιό θέμα σου?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αφού έβαλες τη νυχτερινή λειτουργία δεν μπορείς τώρα να βάλεις το παλιό θέμα σου?? Έβαλα το παλιό θέμα,και χάθηκε η Νυχτερινή λειτουργία...Όπως έγραψα και πριν με την χρήση κάποιου θέματος,δεν δουλεύει η Νυχτερινή λειτουργία.... Καρατσεκαρισμενο αυτό...Όταν επιλέγεις θέμα,στις ρυθμίσεις η Νυχτερινή λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη...Η θέμα θα έχεις η Νυχτερινή λειτουργία....Μπορεί σε καποια αναβάθμιση να γίνει συμβατότητα μεταξύ αυτών των δύο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Ελπίζω να μην είμαι πολύ εκτός θέματος.. Στο note 8 ποιά εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων δουλεύετε; Μιλάω με Bluetooth στο αυτοκίνητο και ξέρω ότι κάποιες εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Έβαλα το παλιό θέμα,και χάθηκε η Νυχτερινή λειτουργία...Όπως έγραψα και πριν με την χρήση κάποιου θέματος,δεν δουλεύει η Νυχτερινή λειτουργία.... Καρατσεκαρισμενο αυτό...Όταν επιλέγεις θέμα,στις ρυθμίσεις η Νυχτερινή λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη...Η θέμα θα έχεις η Νυχτερινή λειτουργία....Μπορεί σε καποια αναβάθμιση να γίνει συμβατότητα μεταξύ αυτών των δύο.... Κουφό..... Βεβαια από την ώρα που ήρθε η νυχτερινή λειτουργία δεν βρίσκω λόγο χρησιμοποίησης θέματος (μικρες οι αλλαγές). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Κουφό..... Βεβαια από την ώρα που ήρθε η νυχτερινή λειτουργία δεν βρίσκω λόγο χρησιμοποίησης θέματος (μικρες οι αλλαγές). Αυτό έχει εφαρμοστεί από την ώρα που μπήκε η νυχτερινη λειτουργία και γίνεται για λόγους ασφαλείας, γιατί σκέψου να έχεις ένα θέμα που έχει μαυρη γραμματοσειρά (γιατί στα θέματα είναι φιξ τα χρώματα) και να βάλεις καταλάθος νυχτερινή λειτουργία, τι έχει να γίνει? Ουσιαστικά δεν θα μπορείς να δεις τίποτα στα μενού. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Αυτό έχει εφαρμοστεί από την ώρα που μπήκε η νυχτερινη λειτουργία και γίνεται για λόγους ασφαλείας, γιατί σκέψου να έχεις ένα θέμα που έχει μαυρη γραμματοσειρά (γιατί στα θέματα είναι φιξ τα χρώματα) και να βάλεις καταλάθος νυχτερινή λειτουργία, τι έχει να γίνει? Ουσιαστικά δεν θα μπορείς να δεις τίποτα στα μενού. Δεν στέκει αυτό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 " λειτουργία.... Καρατσεκαρισμενο αυτό...Όταν επιλέγεις θέμα,στις ρυθμίσεις η Νυχτερινή λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη...Η θέμα θα έχεις η Νυχτερινή λειτουργία....Μπορεί σε καποια αναβάθμιση να γίνει " Το ίδιο και σε μένα. Δεν είναι πρόβλημα από την συσκευή. Και έχω αγοράσει μερικά θέματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Το "δεν στέκει αυτό" δεν πάει στο αν συμβαίνει (σαφώς και έτσι είναι) αλλά στο λόγο "ασφαλείας". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Πριν από 2 βδομάδες πήρα καινουργια hands free. Στην ουσία τα ιδια με αυτά που είχε AKG. Πολλές φορές οι συνομιλήες μου παραπονούνται οτι ακουνε ένα έντονο βουητό και όχι την φωνή μου. Αν τα αποσυνδεσω με ακουνε κανονικα. Αν τα ξαναβάλω μπορεί να το επαναλάβει αμέσως, σε λιγο ή καθολου. Τι στο καλό συμβαίνει; Αν ήταν θεμα hands free δεν θα το έκανε συνεχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 εμενα βγαζουν κρυσταλλινο ηχο... εννοω ακουω τους παντες λες και ειναι σε κρυσταλλινο δωματιο ή σε αιθουσα νοσοκομειου Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μήπως είναι κάποιος κλώνος τελικά φίλε μου ή χαλασμένα; Επικοινώνησες με τον πωλητή; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts