Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά το τραβάς και βγαίνει,όχι εύκολα αλλά βγαίνει χωρίς να το ζεστάνεις ή κάτι τέτοιο.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Links τώρα δεν μπορώ να βρω αλλά λέω τα υλικά που χρειάζονται.

Tempered glass full face ή case friendly, ανάλογα τι θέλει ο καθένας.

Κόλλα Location UV 2500.........το 2500 είναι το ποσό παχύρευστη είναι η κόλλα, υπάρχει και 1000 αλλά δεν προτείνεται γιατί δεν κολλάει καλά πάνω στην οθόνη του S8/note 8.

UV λάμπα ξεγνωματος νυχιών, υπάρχει στα jumbo με 10€.

Η διαδικασία είναι απλή αλλά λίγο χρονοβόρα μέχρι να γεμίσει η κόλλα όλο το tempered glass,δεν το πιέζουμε,απλά το αφήνουμε και η βαρύτητα κάνει τα κόλπα της.

Προσοχή μεγάλη, πρέπει να καλυφθεί το ακουστικό γιατί άμα Μπέι μέσα και το στέγνωσε τε τελείωσε,δεν θα ακούτε τίποτα.

Στο skroutz αυτή την στιγμή έχει location κόλλα 2500,έχει 14€ αλλά είναι 50 γραμμάρια,είναι μεγάλη ποσότητα και θα σας μείνει και για μελλοντικά tempered glass.

Στο βίντεο ο άλλος το ζεσταίνει αλλά δεν χρειάζεται καν,αυτός το κάνει γιατί μετά το βγάζει στον ήλιο αλλά θέλει πολύ περισσότερη ώρα να στεγνώσει η κόλλα.

Αν φύγει κόλλα από τα πλαϊνά,just don't worry,μόλις στεγνώσει το τρίβετε και βγαίνει για πλάκα,το καθαρίζεται και με οινόπνευμα και όλα κομπλέ.

Θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο να δείτε πως είναι στα τηλέφωνα μου για να καταλάβετε.

Δηλαδή για να καταλάβω, κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία, αγοράζοντας ένα κατώτερης ποιότητας τζάμι, πηγαίνοντας (ή παραγγελνοντας) σε 3 διαφορετικά μαγαζιά (καύσιμα /χρόνος), παίρνοντας το ρίσκο να κάνεις κάτι λάθος (αφού δεν έχεις και τα υπόλοιπα υλικά που σου δίνει στο πακέτο το Whitestone και εξασφαλίζουν την άριστη τοποθέτηση με την ακριβή αναλογία κόλλας), για να νομίζεις ότι κέρδισες 20€. Εντάξει, ό,τι πεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ναι σωστα για αυτό έγραψα τώρα εφόσον έχεις νέο τηλέφωνο αν θες να πειραματιστεις με το 3 εδω είμαι. Καλοριζικο, το μάτι συνηθίζει γρήγορα σε ότι του δώσεις οπότε δεν θα έχεις θέμα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Of Topic. χαχαχα...και εγώ θέλω. Από το 2013 που το αγόρασα δεν το έχω πειράξει.

On Topic. Είμαι και εγώ σε φάση για να το αλλάξω μετά από τόσα χρόνια με το 3. Θα ήθελα να ρωτήσω, πλεον της μεγαλύτερης οθόνης πιστεύετε ότι αξίζει τα παραπάνω από το S8+ ;

ZRX1200S

Δηλαδή για να καταλάβω, κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία, αγοράζοντας ένα κατώτερης ποιότητας τζάμι, πηγαίνοντας (ή παραγγελνοντας) σε 3 διαφορετικά μαγαζιά (καύσιμα /χρόνος), παίρνοντας το ρίσκο να κάνεις κάτι λάθος (αφού δεν έχεις και τα υπόλοιπα υλικά που σου δίνει στο πακέτο το Whitestone και εξασφαλίζουν την άριστη τοποθέτηση με την ακριβή αναλογία κόλλας), για να νομίζεις ότι κέρδισες 20€. Εντάξει, ό,τι πεις...

Γλυτωσα πολλά παραπάνω,πήρα την μεγάλη κόλλα που φαντάσου,έβαλα στο S8+,έβαλα στο note 8 και μου έχει περισσέψει πολύ ακόμα.

Όσο για το θέμα ποιότητας πίστεψέ με όλα την ίδια ποιότητα έχουν,αν εσύ δώσεις 50€ για την dome και σου σπάσει πρέπει να δώσεις αλλά 50€ να το ξαναπάρεις,ενώ έτσι όπως το έκανα εγώ το πολύ πολύ να δώσω μέχρι ένα 15αρι και θα είμαι κομπλέ.

Επίσης η dome βάζει 1000αρα κόλλα και όχι 2500, πράγμα ότι δεν θα μείνει για αρκετό καιρό επάνω και αν ψάξεις λιγάκι θα δεις ότι με το ποιο ελαφρύ σπρώξιμο από θήκη ξεκολλάει.

Τέσλα,αν δεν πιστεύεις δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,εγώ τα έγραψα για να δείξω σε άλλα παιδιά που μπορεί να τους ενδιαφέρει με τον τρόπο που το έκανα εγώ.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Γλυτωσα πολλά παραπάνω,πήρα την μεγάλη κόλλα που φαντάσου,έβαλα στο S8+,έβαλα στο note 8 και μου έχει περισσέψει πολύ ακόμα.

Όσο για το θέμα ποιότητας πίστεψέ με όλα την ίδια ποιότητα έχουν,αν εσύ δώσεις 50€ για την dome και σου σπάσει πρέπει να δώσεις αλλά 50€ να το ξαναπάρεις,ενώ έτσι όπως το έκανα εγώ το πολύ πολύ να δώσω μέχρι ένα 15αρι και θα είμαι κομπλέ.

Επίσης η dome βάζει 1000αρα κόλλα και όχι 2500, πράγμα ότι δεν θα μείνει για αρκετό καιρό επάνω και αν ψάξεις λιγάκι θα δεις ότι με το ποιο ελαφρύ σπρώξιμο από θήκη ξεκολλάει.

Τέσλα,αν δεν πιστεύεις δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,εγώ τα έγραψα για να δείξω σε άλλα παιδιά που μπορεί να τους ενδιαφέρει με τον τρόπο που το έκανα εγώ.

ΟΚ, ας αφήσουμε την επιλογή στον καθένα, λοιπόν. Αλήθεια, η κόλλα 2500 δεν αφήνει υπολείμματα; Επίσης, δεν είναι πιο δύσκολη η αφαίρεση;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

@Drake19: Ωραιος, ευχαριστω! Θα το κανω σίγουρα στο μέλλον.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω αυτο πάντως και αλλα πολλα, τα εκανα με το picsart, που είναι το πραγματικό photoshop στο Android. Φυσικά υπάρχουν αλλες εφαρμογές που το κάνουν ευκολοτερα, αλλά κανουν πολυ λιγότερα ή μόνο αυτο.

Edit, και για να σου πω πως γίνεται, φορτωνεις μια ενχρωμη εικονα, πας effects διαλεγεις το ασπρόμαυρο εφε ή οποιο αλλο θες, γίνεται ολη ασπρόμαυρη η φωτο. Επιλέγεις τη σβηστρα (εικονιδιο) και πας και σβηνεις οτι θες. Οτι σβησεις γίνεται όπως ηταν, δηλαδή ενχρωμο, το υπόλοιπο μενει ασπρόμαυρο. Με το πενακι στο νοτε και ζουμ, πολύ εύκολο..

Το βρήκα και λειτουργεί πανεύκολα και τελεια....

Παίρνεις μια έγχρωμη φώτο, πατάς επάνω δεξιά τις 3 τέλειες και επιλέγεις την pro επεξεργασία πατάς το εικονίδιο "τονος" και μετά το εικονίδιο "χρωμα σιμ." Αμέσως η φωτογραφία γίνεται ασπρόμαυρη και με το πενάκι ακουμπάμε το σημείο πού θέλουμε να γίνει έγχρωμο...αν γίνει περισσότερο από όσο θέλουμε τότε κάνουμε την διαδικασία ξανά και όταν αγγίξουμε με το πενάκι δεν το σηκώνουμε αλλά το μεταφέρουμε λίγο μέχρι να πάρουμε το αποτέλεσμα πού θέλουμε...Πανεύκολο

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Of Topic. χαχαχα...και εγώ θέλω. Από το 2013 που το αγόρασα δεν το έχω πειράξει.

On Topic. Είμαι και εγώ σε φάση για να το αλλάξω μετά από τόσα χρόνια με το 3. Θα ήθελα να ρωτήσω, πλεον της μεγαλύτερης οθόνης πιστεύετε ότι αξίζει τα παραπάνω από το S8+ ;

Όποτε έχεις όρεξη στείλε πμ φίλε να σε βοηθήσω να χαρείς το κινητό σου.

ΟΚ, ας αφήσουμε την επιλογή στον καθένα, λοιπόν. Αλήθεια, η κόλλα 2500 δεν αφήνει υπολείμματα; Επίσης, δεν είναι πιο δύσκολη η αφαίρεση;

Καθόλου,το θετικό είναι ότι λόγο oleophobic δεν μένει ούτε στίγμα επάνω,το δοκίμασα γιατι μου είχε βγάλει κάτι φουσκιτσες μικρές και μου την έδινε που της έβλεπα.

Οπότε η απάντηση είναι όχι και όχι :P

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Όποτε έχεις όρεξη στείλε πμ φίλε να σε βοηθήσω να χαρείς το κινητό σου.

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ZRX1200S

ΠΟση ωρα κανει η πληρης φορτιση σε αργη φορτιση?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Παιδιά όσον αφορά το Note 8 duos

α. μπορείς να έχεις μια sim για κλήσεις & sms και άλλη μία για mobile internet ταυτόχρονα;

β. να δέχεσαι/λαμβάνεις κλήσεις και από τις δύο σιμ ταυτόχρονα;

Αν όχι, τότε ποια η χρησιμότητα να έχει υποδοχές για 2 sim;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εδώ και δυο μέρες και από τότε που έκανα και ό,τι updates μου έβγαζε (bixby κλπ.) και ενεργοποίησα και όλες τις εφαρμογές που είχα και στο s8+ βλέπω δυστυχώς ραγδαία πτώση στην μπαταρία, η οποία δεν μου βγάζει τη μέρα αν δεν κλείσω wifi και δεδομένα. Πρέπει να δω ποια είναι η ενεργοβόρα εφαρμογή και να την ξεφορτωθώ άμεσα.

α. μπορείς να έχεις μια sim για κλήσεις & sms και άλλη μία για mobile internet ταυτόχρονα;

To α σίγουρα ναι, έχει ξεχωριστή επιλογή ποια SIM χρησιμοποιεί για κλήσεις/μηνύματα/δεδομένα.

Για το β έχει μια επιλογή Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM όπου κάνει προώθηση την μία στην άλλη "Εάν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με την συσκευή Κάρτα SIM 1" ή "... 2" όπως γράφει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη.

Υποθέτω ότι δεν γίνεται πάντως να μιλάς και στις δύο ταυτόχρονα εάν αυτό εννοείς, αφού είναι dual standby & όχι active.

Τα δεδομένα είναι άλλη περίπτωση:

When using 3G or 4G mobile data on one SIM card on a dual standby phone, the other SIM card will NOT be disabled. 3G and 4G LTE mobile data connection always uses packet switching, which does not require exclusive usage of the receiver. πηγή

α. όχι

β. όχι

Δεν χρειάζεται να βγάζεις και να βάζεις SIM.:)

Φιλικά Γιώργος

To α σίγουρα ναι, έχει ξεχωριστή επιλογή ποια SIM χρησιμοποιεί για κλήσεις/μηνύματα/δεδομένα.

Για το β έχει μια επιλογή Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM όπου κάνει προώθηση την μία στην άλλη "Εάν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με την συσκευή Κάρτα SIM 1" ή "... 2" όπως γράφει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στην πράξη.

Υποθέτω ότι δεν γίνεται πάντως να μιλάς και στις δύο ταυτόχρονα εάν αυτό εννοείς, αφού είναι dual standby & όχι active.

Τα δεδομένα είναι άλλη περίπτωση:

When using 3G or 4G mobile data on one SIM card on a dual standby phone, the other SIM card will NOT be disabled. 3G and 4G LTE mobile data connection always uses packet switching, which does not require exclusive usage of the receiver. πηγή

α. όχι

β. όχι

Δεν χρειάζεται να βγάζεις και να βάζεις SIM.:)

Για το α. τι ισχύει τελικά;

Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

Για το α. τι ισχύει τελικά;

Να έχεις δεδομένα στην 2 και όταν σε παίρνουν στην 1 να χτυπάει κανονικά (χωρίς προώθηση) γίνεται, το έχω δοκιμάσει, αλλά πέφτει η σύνδεση των δεδομένων όσο μιλάς.

Οριστε και τα υπολοιπα τεστ που ετρεξα αλλα και πως τα παω εγω προσωπικα απο μπαταρια: (Επειδη δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση σε εφαρμογες κυριως :) )

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Μονόδρομος το 50άρικο λοιπόν....

Έτσι ακριβώς και άλλωστε premium λύσεις για premium προϊόντα...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Να έχεις δεδομένα στην 2 και όταν σε παίρνουν στην 1 να χτυπάει κανονικά (χωρίς προώθηση) γίνεται, το έχω δοκιμάσει, αλλά πέφτει η σύνδεση των δεδομένων όσο μιλάς.
Σε ευχαριστώ φίλε. Αν είναι όντως έτσι τότε είναι χρήσιμο.

@CCyprus000

Δεν φαίνονται καλά οι φωτογραφίες :rolleyes:

Ηρακλής!

Ρε παιδιά σε ποιο έχει μεγαλύτερη θέαση στο YouTube.

Δλδ όταν το έχουμε το κινητό ξαπλωμενο μεγαλύτερη οθόνη στο βίντεο έχει το Note8 ή το Note 3;

Όρθιο να φανταστώ είναι αρκετά μεγαλύτερη στο 3αρι;

.

Κάποιος να μου απαντήσει η απορία μου.

Βασικα έχω το Mate και δεν θέλω αν πάω στο νοτε8 λόγο μακρόστενου να χάσω οθόνη

Επίσης έχει επιλογή για δημιουργία ξεχωριστής εφαρμογής σε messaging apps (whatsapp/Viber κτλ) για κάθε σιμ. Και Facebook για όποιον ενδιαφέρεται, αν και δεν χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου για ταυτοποίηση.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιος να μου απαντήσει η απορία μου.

Βασικα έχω το Mate και δεν θέλω αν πάω στο νοτε8 λόγο μακρόστενου να χάσω οθόνη

Δε χρειάζεται να σου απαντήσει κανενας.. Βαλε στο παρακάτω Calculator τις διαγωνιους οθονης, και την αναλογια 18.5:9 ή 16:9 πχ, και σου βγαζει τις 2 οθονες ποσο μεγαλύτερη ειναι η μια απο την αλλη.

Πχ με τα νούμερα που εβαλα εγω συγκρίνω την 5.7 του νοτε 3 16:9, με την 6.3 18.5:9 του νοτε 8. Σε landscape φαίνεται οτι βλέπεις ενα κλικ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εικονα πχ σε utube στο νοτε 3. (χωρις ζουμ γεμισματος της οθονης παντα. Με ζουμ θα φανει μεγαλύτερο το βιντεο στο νοτε 8).

http://www.displaywars.com/6,3-inch-d%7B9x18,5%7D-vs-5,7-inch-d%7B9x16%7D

Edited by sosimple2

@CCyprus000

Δεν φαίνονται καλά οι φωτογραφίες :rolleyes:

Πατησε πανω τους και θα μεγευθυνουν :)

Δε χρειάζεται να σου απαντήσει κανενας.. Βαλε στο παρακάτω Calculator τις διαγωνιους οθονης, και την αναλογια 18.5:9 ή 16:9 πχ, και σου βγαζει τις 2 οθονες ποσο μεγαλύτερη ειναι η μια απο την αλλη.

Πχ με τα νούμερα που εβαλα εγω συγκρίνω την 5.7 του νοτε 3 16:9, με την 6.3 18.5:9 του νοτε 8. Σε landscape φαίνεται οτι βλέπεις ενα κλικ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εικονα πχ σε utube στο νοτε 3. (χωρις ζουμ γεμισματος της οθονης παντα. Με ζουμ θα φανει μεγαλύτερο το βιντεο στο νοτε 8).

http://www.displaywars.com/6,3-inch-d%7B9x18,5%7D-vs-5,7-inch-d%7B9x16%7D

Ωραίος αν μπορεί κάποιος να μου πει πως είναι το ηχείο του σε σχέση με το mate9.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8