Jump to content

Εξοικονομώ κατ' Οίκον» 2017


Vivere
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ».

 

http://http//www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDgvMTcvYWtpbml0YS0xLmpwZw%3D%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center

 

Σε αυτό το πρόγραμμα θα μπορούν να ενταχθούν και οι 4.000 ως 5.000 δικαιούχοι του προηγούμενου προγράμματος που δεν χρηματοδοτήθηκαν λόγω έλλειψης πόρων. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως τα εισοδηματικά κριτήρια

 

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» έγινε σήμερα, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η ενεργοποίηση του προγράμματος, μετά την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος, «οι νέοι εθνικοί πόροι που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανέρχονται σε περίπου 61 εκατ. ευρώ και θα διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση περισσότερων από 6.000 ωφελούμενων».

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο προηγούμενο πρόγραμμα, δεν μπόρεσαν να ενταχθούν 4.000 ως 5.000 δικαιούχοι λόγω έλλειψης πόρων. Στόχος του νέου προγράμματος, λέει το υπουργείο Περιβάλλοντος, «είναι η κάλυψη επιπλέον αιτήσεων από αυτές που είχαν υποβληθεί το 2014 στο "Εξοικονομώ κατ’ Οίκον", αλλά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της ανεπάρκειας τότε των σχετικών κονδυλίων», ενώ επισημαίνει ότι στο πρώτο ενδιάμεσο πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016 με την εξασφάλιση 75 εκατ. ευρώ, κάλυψε πάνω από 8.500 ωφελούμενους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ένα μήνα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, είχε προαναγγείλει εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα, λέγοντας ότι την μεγαλύτερη επιδότηση που θα φτάνει το 70% θα λαμβάνουν οι ασθενέστεροι, δηλαδή ατομικά εισοδήματα 10.000 και οικογενειακά 20.000 ευρώ. Το σχέδιο, έλεγε ο κ. Σταθάκης, προβλέπει διακύμανση της επιδότησης με το κατώτατο όριο να διαμορφώνεται σε 25% για ατομικό εισόδημα από 30.000 έως 35.000 ευρώ και οικογενειακό από 40.000 έως 45.000 ευρώ.

 

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως τα εισοδηματικά κριτήρια ούτε η σχετική διαδικασία. Στο πρώτο πρόγραμμα του "Εξοικονομώ κατ’ Οίκον", το ποσοστό που έπρεπε να καταβάλλει ο ιδιοκτήτης γίνονταν υποχρεωτικά μέσω τραπεζικού δανείου. Ενδεχομένως, σε αυτό το δεύτερο πρόγραμμα, αυτό να αλλάξει και να μην είναι υποχρεωτική η χορήγηση δανείου για την ενεργειακή αναβάθμιση καθώς αυτή θα μπορεί να καλυφθεί με ιδίους πόρους.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τομέας των κατασκευών που έχει τόσο πληγεί από την οικονομική κρίση, περίμενε με αγωνία αυτή την υπουργική απόφαση, μήπως και συμβάλλει στην αναθέρμανση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο.

 

http://www.protothema.gr/economy/article/705926/apo-tin-erhomeni-evdomada-xekina-to-exoikonomo-kat-oikon/

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Τι λέτε αξίζει;

Έχει κανείς σχετική εμπειρία από το προηγούμενο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον Ι»;

Δώστε καμιά πληροφορία σχετικά με διαδικασίες/δικαιολογητικά.

Edited by Vivere
Link to comment
Share on other sites

Αξίζει, αρκεί να είσαι στην χαμηλή εισοδηματική κλίμακα (στο προηγούμενο πρόγραμμα ήταν για οικογενειακό εισόδημα έως 20.000€). Είχες 70% επιδότηση και το υπόλοιπο 30% μέσω άτοκου δανείου με εξόφληση σε 48 μήνες.

Έχει ψιλοχαρτούρα, αλλά αν έχεις κάποιον μηχανικό που ξέρει όλα είναι απλά.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον: Τον Σεπτέμβριο ενεργοποιείται το πρόγραμμα

 

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Σταθάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Α. Χαρίτσης, ξεκινά τον Σεπτέμβριο το νέο εξοικονομώ κατ’ οίκον, που προβλέπει επιδότηση ανάλογα με το εισόδημα, για οικοδομικές εργασίες έως 25.000 ευρώ. Θα διατεθούν περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ και θα ωφεληθούν 40.000 νοικοκυριά.

 

Αυτή την εβδομάδα ανοίγει και το δεύτερο ενδιάμεσο πρόγραμμα που αφορά 6000 παλαιούς δικαιούχους που ήταν στην αναμονή επειδή δεν υπήρχαν χρήματα.

 

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η υποβολή των αιτήσεων για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα θα γίνεται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Ο ενδιαφερόμενος για το νέο εξοικονομώ κατ’ οίκον θα καταχωρίζει την αίτησή του, τα στοιχεία για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να υλοποιήσει, το αντίστοιχο κόστους τους, καθώς και την τράπεζα με την οποία πρόκειται να συνεργαστεί, εφόσον επιλέξει την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής με τη μορφή δανείου.

 

Οι κατηγορίες των δικαιούχων είναι 7, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, ενώ τα παρακάτω ποσοστά επιδότησης προσαυξάνονται κατά 5% ανά προστατευόμενο μέλος.

 

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

 

1. Ατομικό ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ή οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 60%.

 

2. Ατομικό εισόδημα από 10.001 – 15.000 ευρώ ή οικογενειακό από 20.001 – 25.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 50%.

 

3. Ατομικό εισόδημα από 15.001 – 20.000 ευρώ ή οικογενειακό από 25.001 – 30.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 40%.

 

4. Ατομικό εισόδημα από 20.001 – 25.000 ευρώ ή οικογενειακό από 30.001 – 35.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 35%.

 

5. Ατομικό εισόδημα από 25.001 – 30.000 ευρώ και οικογενειακό από 35.001 – 40.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 30%.

 

6. Ατομικό εισόδημα από 30.001 – 35.000 ευρώ και οικογενειακό από 40.001 – 45.000 ευρώ δικαιούνται επιχορήγηση 25%.

 

7. Ατομικό εισόδημα από 35.001 – 40.000 ευρώ ή οικογενειακό από 45.001 – 50.000 ευρώ δεν δικαιούνται επιδότησης, αλλά μπορούν να συνάψουν τραπεζικό άτοκο δάνειο.

 

Η ενεργοποίηση του νέου εξοικονομώ κατ’ οίκον αναμένεται να συμβάλλει στην αναθέρμανση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο.

 

Ειδήσεις

www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία για το «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Το πρόγραμμα παρέχει επιδοτήσεις έως και 70% και άτοκα δάνεια για επενδύσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων.

 

Την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, λήγει η προθεσμία για τις τράπεζες προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» η προκήρυξη του οποίου αναμένεται τον Οκτώβριο.

 

Το πρόγραμμα παρέχει επιδοτήσεις έως και 70% (ανάλογα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση) και άτοκα δάνεια για επενδύσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων που περιλαμβάνουν αντικατάσταση κουφωμάτων, μονώσεις, αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης, και άλλα.

 

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την προκήρυξη του προγράμματος ήταν η έκδοση του νέου Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), η οποία εκδόθηκε με υπουργική απόφαση τον Ιούλιο. Πλέον ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν συνολικά τα 500 εκατ. ευρώ (εθνικοί, κοινοτικοί πόροι και ιδιωτική συμμετοχή).

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΕΤΕΑΝ, κάθε τράπεζα που θα συμμετάσχει θα πρέπει να τοποθετήσει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ και κατ' ανώτατο όριο 99 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος και οι προϋποθέσεις συμμετοχής έχουν ως εξής:

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν δικαίωμα κυριότητας (πλήρους ή ψιλής) ή επικαρπίας σε επιλέξιμη κατοικία και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια των κατηγοριών που προβλέπονται.

Το υπόλοιπο ποσό που απομένει, πέραν της επιδότησης, μπορεί να καλυφθεί είτε με ίδια κεφάλαια του ωφελούμενου είτε με τραπεζικό δάνειο, το οποίο θα είναι άτοκο και διάρκειας τεσσάρων, πέντε ή έξι ετών.

Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις περιλαμβάνουν Αντικατάσταση κουφωμάτων, Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος / στέγης και της πιλοτής, Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης/ψύξης και συστήματος παροχής ζεστού νερού χρήσης με συμβατικά καύσιμα και Αναβάθμιση συστημάτων με εγκατάσταση συστήματος ΑΠΕ ή/και ΣΗΘΥΑ.

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ωφέλιμης επιφάνειας της κατοικίας όπως προκύπτει από το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, με μέγιστο τις 25.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Ο ωφελούμενος μπορεί να ζητήσει προκαταβολή σε ποσοστό 70% του αρχικού επιλέξιμου προϋπολογισμού παρεμβάσεων.

 

Σε περίπτωση που δεν έχει επιλεγεί καθόλου δάνειο, τότε ο ωφελούμενος δεν λαμβάνει προκαταβολή, διενεργεί τις παρεμβάσεις και μετά τη διενέργεια της δεύτερης ενεργειακής επιθεώρησης και την προσκόμιση των παραστατικών δαπανών επί πιστώσει, υπολογίζεται ανάλογα με το εισόδημά του το ποσό της επιχορήγησης καθώς και το ποσό των ιδίων κεφαλαίων.

 

Μετά την πληρωμή του ποσού των ιδίων κεφαλαίων, εκταμιεύεται η επιχορήγηση με απευθείας πληρωμή των αναδόχων/ προμηθευτών σε τραπεζικό λογαριασμό τους από τον χρηματοπιστωτικό οργανισμό.

 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/354426/tin-tetarti-ligei-i-prothesmia-gia-to-exoikonomo-kat-oikon/#ixzz4rdLyDxMH

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Ναι όντως, κάπου εκεί. Τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.
Ποιανού έτους;:wacko:

 

Από Δευτέρα ξανά σε λειτουργία η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

 

Από τη Δευτέρα και σε διαδοχικές φάσεις για τρεις ομάδες περιφερειών, θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον. Σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο υπουργείο Περιβάλλοντος αποφασίστηκε η επίσημη απενεργοποίηση της πλατφόρμας και η επαναλειτουργία της από την προσεχή εβδομάδα.

 

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η κατάρρευσή της λόγω του τεράστιου αριθμού επισκεπτών, εξέλιξη που σύμφωνα με το υπουργείο διερευνάται για το κατά πόσο οφείλεται σε κυβερνοεπίθεση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος αναφέρει τα εξής:

 

Από τις 8:00 π.μ. της Τρίτης, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ήδη από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις (IP’s) επιχειρούσαν ταυτόχρονη είσοδο με πλήθος διαφορετικών κωδικών. Διερευνάται εάν πρόκειται για χρήση κακόβουλου λογισμικού.

 

Σε κάθε περίπτωση ο υπερβολικός φόρτος εργασίας που προέκυψε επιβάρυνε την ηλεκτρονική πλατφόρμα στα όρια των δυνατοτήτων της, με αποτέλεσμα μεγάλες καθυστερήσεις. Στο πλαίσιο αυτό χιλιάδες ενδιαφερόμενοι ταλαιπωρήθηκαν, επιχειρώντας επί ώρα να καταχωρήσουν στοιχεία, υπό την πρόσθετη πίεση του άγχος που ενέχει κάθε διαδικασία όπου τηρείται σειρά προτεραιότητας. «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους πολίτες που υπέστησαν αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία» δήλωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, «καθώς και να δεσμευτώ ότι η διαδικασία υποβολής αίτησης θα ομαλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό, με έμφαση στην κατοχύρωση τόσο της ασφάλειας του συστήματος όσο και της διαφάνειας των διαδικασιών που σχετίζονται με την ένταξη στο πρόγραμμα».

 

Υπό τις δεδομένες συνθήκες ο Υπουργός αποφάσισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων να «παγώσει» στις 5:30 μ.μ. της Τρίτης. Τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν μέχρι εκείνη την ώρα θα παραμείνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, ώστε να αξιοποιηθούν κανονικά στη συνέχεια. Διευκρινίζεται ότι ακόμα ουδείς χρήστης έχει ολοκληρώσει την υπαγωγή στο πρόγραμμα.

 

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί εκ νέου με την παρακάτω σειρά:

 

·Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα: Δευτέρα, 19 Μαρτίου, 8:00 π.μ.

 

·Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνιο, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη: Δευτέρα, 26 Μαρτίου, 8:00 π.μ.

 

·Αττική και Νότιο Αιγαίο: Δευτέρα, 2 Απριλίου, 8:00 π.μ.

 

Μέχρι στιγμής, με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου, 17.700 νοικοκυριά έχουν το απαιτούμενο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, οπότε οι διαθέσιμοι πόροι είναι υπέρ αρκετοί. Επιπρόσθετοι πόροι θα γίνουν διαθέσιμοι σε περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί την προσφορά.

 

 

http://www.kathimerini.gr/953555/article/epikairothta/ellada/apo-deytera-3ana-se-leitoyrgia-h-platforma-toy-e3oikonomw-kat-oikon

Link to comment
Share on other sites

Υπομονη απο τελος του μηνα θα ρολαρει ξανα οκ.Προχειροτητα σε ολα οπως παντα υπομονη.Και μεις τελειωσαμε χθες με τις προσφορες των προμηθευτων και ειμασταν ετοιμοι να κανουμε την αιτηση αλλα μας προλαβε το μπλακ ουτ.26 Ανοιγει ξανα για Κρητη.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Καλημέρα σας, υπάρχει εικόνα αν τελικά θα συνεχιστεί το εξοικονομώ κατ' οίκον, και αν ναι πότε?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας, υπάρχει εικόνα αν τελικά θα συνεχιστεί το εξοικονομώ κατ' οίκον, και αν ναι πότε?

 

Κανεις δεν ξερει μεχρι στιγμης οι ποροι εχουν απορροφηθει απο το 2 οποτε αν υπαρξει 3 σε 4-5 χρονια παλι.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Εξοικονομώ κατ’ οίκον: Εξαντλήθηκαν σε 1,5 ώρα οι πόροι για την Αττική

 

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/191528/exoikonomo-kat-oikon-exantlithikan-se-1-5-ora-oi-poroi-gia-tin-attiki

 

 

 

Γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και νέο "Εξοικονομώ κατ’ οίκον";

Link to comment
Share on other sites

Εξοικονομώ κατ’ οίκον: Εξαντλήθηκαν σε 1,5 ώρα οι πόροι για την Αττική

 

 

 

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/191528/exoikonomo-kat-oikon-exantlithikan-se-1-5-ora-oi-poroi-gia-tin-attiki

 

 

 

 

 

 

 

Γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και νέο "Εξοικονομώ κατ’ οίκον";

 

 

 

Ετσι ακούστηκε οτι ψάχνουν εξτρα πόρους αλλα το πότε αυτό μόνο ο θεός το ξέρει. Νομίζω οτι θα πάρει κανα χρόνο τουλάχιστον.

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Ετσι ακούστηκε οτι ψάχνουν εξτρα πόρους αλλα το πότε αυτό μόνο ο θεός το ξέρει. Νομίζω οτι θα πάρει κανα χρόνο τουλάχιστον.

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Τον Μάρτιο είπε δημοσιογράφος σε πρωινή εκπομπή εχθές

 

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εχει κάνει κάποιος αιτηση για τον Β κύκλο; Εγω εκανα την αιτηση Σεπτεμβρη και ακόμα είμαστε στην φαση 5α «Εν αναμονή της έγκρισης απο επενδυτική επιτροπή».

Το δικο μου μερίδιο θα μπει ιδία κεφάλαια.

Σε τι φάση ειστε οι υπόλοιποι;

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουν γίνει ακόμα οι έλεγχοι απο το υπουργείο.

Ολοι ειμαστε έτσι.

Ωστόσο, μπορείς να ανεβάσεις τα οικονομικα στοιχεία, οφελούμενου κ εγγυητή, για να πάρεις αριθμό προέγκρισης απο την τράπεζα κ να εισαι ετοιμος απο οικονομικής πλευράς για οταν ξεμπλοκαρει το σύστημα

 

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουν γίνει ακόμα οι έλεγχοι απο το υπουργείο.

Ολοι ειμαστε έτσι.

Ωστόσο, μπορείς να ανεβάσεις τα οικονομικα στοιχεία, οφελούμενου κ εγγυητή, για να πάρεις αριθμό προέγκρισης απο την τράπεζα κ να εισαι ετοιμος απο οικονομικής πλευράς για οταν ξεμπλοκαρει το σύστημα

 

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

 

 

 

Βασικά δεν παίρνω δανειο ιδία κεφάλαια θα πληρώσω.

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Την προηγούμενη εβδομάδα εστάλησαν πελάτες με "ίδια κεφάλαια", αλλα καθυστερούν πολύ.

Οπως είπα κ πιο πάνω, πρεπει να προηγηθεί ο έλεγχος απο υπουργειο κ ΕΤΕΑΝ για την εγκυρότητα των στοιχείων που ανεβασε ο καυε οφελούμενος στην πλατφόρμα του Εξοικονομώ

 

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Link to comment
Share on other sites

Την προηγούμενη εβδομάδα εστάλησαν πελάτες με "ίδια κεφάλαια", αλλα καθυστερούν πολύ.

Οπως είπα κ πιο πάνω, πρεπει να προηγηθεί ο έλεγχος απο υπουργειο κ ΕΤΕΑΝ για την εγκυρότητα των στοιχείων που ανεβασε ο καυε οφελούμενος στην πλατφόρμα του Εξοικονομώ

 

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

 

 

 

Ναι αυτό μου είπε και ο δικός μου μηχανικός.Προς το τέλος Γενάρη θα προχωρήσουμε στην υπαγωγή τουλάχιστον στην Κρήτη τουλάχιστον.

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Τελικά σήμερα πήραμε την θετική απόφαση υπαγωγής στο πρόγραμμα.Ολα καλά απο Γενάρη ελπίζω να ξεκινήσουμε!

 

 

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...