sandra Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση σε pie κάνατε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ε αμα θες κανεις και καλα να το ξανα σεταρεις απο την αρχη λογο αλλαγης λειτουργικου.Αλλα αμα δεν θες δεν τρεχει και τιποτα εκτος και εαν εκατσε κατι στραβα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) Με την πάι έχουν αλλάξει ένα σωρό πράγματα. Αρχίζω από τα πιο ενοχλητικά: 1. Δεν ακούγεται ήχος SMS με τα ακουστικά συνδεδεμένα, 2. Δεν υπάρχει previw του σμσ ή του μέιλ στην οθόνη κλειδώματος όπως παλιά. Παρακαλείται όποιος βρίσκει λύσεις για τα διάφορα θέματα, να ενημερώνει. Έχω ώρες που ψάχνω. Στο νετ γίνεται πανικός από αγανακτισμένους χρήστες... Ωπα, το 2 το βρήκα: στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδώμτος - προβολή στυλ - σύντομες. Update: Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το νο 1. Κανένας ήχος ειδοποίησης (sms, messenger, viber etc) από τα ηχεία αν υπάρχουν ακουστικά. Επιλογή της google. Edited June 29, 2019 by linosmas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Δυστυχώς αυτό που έγραψες παραπάνω δεν το βρίσκω πουθενά μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής γράφοντας ακριβώς την σειρά που κάνουμε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Θα πας ρυθμίσεις, πατάς το μεγεθυντικό φακό, δηλ. αναζήτηση, γράφεις οθόνη κλειδώματος, πας χαμηλά ειδοποιήσεις, μετά προβολή στυλ και τσεκάρεις το σύντομες. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σας ενοχλεί όσο εμένα η απουσία ηχητικών ειδοποιήσεων όταν έχετε τα ακουστικά, κάντε το παράπονο στη Samsung, στο τηλ. 2106897691. Το καταγράφουν και το προωθούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Μου χαλασε ο φορτιστης Εχετε να προτεινετε καποιον γρηγορο αλλα και οικονομικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Μου έβγαλε μήνυμα ότι η μπαταρία πρέπει να αλλαχτεί στα 3 χρόνια. Τώρα έκλεισε και δεν ανοίγει. Καμία ιδέα? Εχει αλλαξει κανεις μπαταρια ? Κοστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts