Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε αμα θες κανεις και καλα να το ξανα σεταρεις απο την αρχη λογο αλλαγης λειτουργικου.Αλλα αμα δεν θες δεν τρεχει και τιποτα εκτος και εαν εκατσε κατι στραβα.

Με την πάι έχουν αλλάξει ένα σωρό πράγματα. Αρχίζω από τα πιο ενοχλητικά: 1. Δεν ακούγεται ήχος SMS με τα ακουστικά συνδεδεμένα, 2. Δεν υπάρχει previw του σμσ ή του μέιλ στην οθόνη κλειδώματος όπως παλιά. Παρακαλείται όποιος βρίσκει λύσεις για τα διάφορα θέματα, να ενημερώνει. Έχω ώρες που ψάχνω. Στο νετ γίνεται πανικός από αγανακτισμένους χρήστες...

Ωπα, το 2 το βρήκα: στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδώμτος - προβολή στυλ - σύντομες.

Update: Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το νο 1. Κανένας ήχος ειδοποίησης (sms, messenger, viber etc) από τα ηχεία αν υπάρχουν ακουστικά. Επιλογή της google.

Edited by linosmas

Δυστυχώς αυτό που έγραψες παραπάνω δεν το βρίσκω πουθενά μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής γράφοντας ακριβώς την σειρά που κάνουμε ευχαριστω

Θα πας ρυθμίσεις, πατάς το μεγεθυντικό φακό, δηλ. αναζήτηση, γράφεις οθόνη κλειδώματος, πας χαμηλά ειδοποιήσεις, μετά προβολή στυλ και τσεκάρεις το σύντομες.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν σας ενοχλεί όσο εμένα η απουσία ηχητικών ειδοποιήσεων όταν έχετε τα ακουστικά, κάντε το παράπονο στη Samsung, στο τηλ. 2106897691. Το καταγράφουν και το προωθούν.

• 2 months later...
  • 1 year later...

Μου έβγαλε μήνυμα ότι η μπαταρία πρέπει να αλλαχτεί στα 3 χρόνια.

Τώρα έκλεισε και δεν ανοίγει. Καμία ιδέα?

Εχει αλλαξει κανεις μπαταρια ? Κοστος?

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017