Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μενα μπηκε μια χαρα

η προηγούμενη έκδοση σου δούλευε καλά και αν με ποια ρομ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμένα πάντως δεν δούλεψε η καινούρια έκδοση twrp..

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα πάντως δεν δούλεψε η καινούρια έκδοση twrp..

δηλαδής, τι δεν δούλεψε ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δηλαδής, τι δεν δούλεψε ?
Όταν έβαλα την έκδοση twrp-3.2.1.1 δεν δούλεψε. Κολλούσε η οθόνη στην αρχική οθόνη του recovery. Δούλεψε μόνο με την έκδοση 3.2.1.0

Όταν έβαλα την έκδοση twrp-3.2.1.1 δεν δούλεψε. Κολλούσε η οθόνη στην αρχική οθόνη του recovery. Δούλεψε μόνο με την έκδοση 3.2.1.0

το πέρασα και εγώ, είμαι με την ρομ του Χρήστου, στο 1ο Boot σε recovery νεκρό touch, στο δεύτερο καπάκι με συνδυασμό v up +power δουλευει κανονικά, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις

το πέρασα και εγώ, είμαι με την ρομ του Χρήστου, στο 1ο Boot σε recovery νεκρό touch, στο δεύτερο καπάκι με συνδυασμό v up +power δουλευει κανονικά, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις
Σε εμένα δεν μπαίνει καν σε recovery, μόνο στην οθόνη πριν από αυτό και κολλάει εκεί.. Το προσπαθήσα 2 φορές.. Θα το δοκιμάσω ξανά άλλη στιγμή..

Καλησπέρα.Ενω εχθές το twrp λειτουργούσε κανονικά σήμερα που προσπάθησα να φλασαρω μια ρομ δεν αναγνωρίζει τον αποθηκευτικό χώρο.Δεν κάνει wipe και στην αρχική οθόνη μου βγάζει το μήνυμα unmodified system partition.Μπορει να βοηθήσει κάποιος;

Καλησπέρα.Ενω εχθές το twrp λειτουργούσε κανονικά σήμερα που προσπάθησα να φλασαρω μια ρομ δεν αναγνωρίζει τον αποθηκευτικό χώρο.Δεν κάνει wipe και στην αρχική οθόνη μου βγάζει το μήνυμα unmodified system partition.Μπορει να βοηθήσει κάποιος;

Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα. Αν θυμάμαι καλά, ξαναφλασαρα το twrp και το πρόβλημα λύθηκε.

Το είχα πάθει και εγώ παλιότερα. Αν θυμάμαι καλά, ξαναφλασαρα το twrp και το πρόβλημα λύθηκε.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.Ξαναφλασαρα το twrp αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου.Ξαναφλασαρα το twrp αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Καλημερα φιλε. Δεν ξερω ποια ρομ εχεις αλλα δοκιμασε να φλασαρεις το twrp που προτεινει ο dev της ρομ που εχεις εγκαταστησει.

Στo πιο πρόσφατο twrp μας παραπέμπει ο mosimchah του XDA για τη σημερινή νέα rom aicp .. https://sourceforge.net/projects/lineageos-on-leeco/files/twrp/twrp-3.2.1-0-20180413-codeworkx-zl0.img/download

με ημερομηνία 13-4-2018

Edited by not62

Στo πιο πρόσφατο twrp μας παραπέμπει ο mosimchah του XDA για τη σημερινή νέα rom aicp .. https://sourceforge.net/projects/lineageos-on-leeco/files/twrp/twrp-3.2.1-0-20180413-codeworkx-zl0.img/download

με ημερομηνία 13-4-2018

Η τελευταια ομως ειναι η twrp-3.2.1-1-zl0.img .

η προηγούμενη έκδοση σου δούλευε καλά και αν με ποια ρομ ?

Πριν είχα την 3.1.1 (multi tool του Χρήστου nομίζω) με την οποία έκανα διάφορες εγκαταστάσεις ρομ. Τελευταία είχα την PIxel Experience rom , flashara την επίσημη 3.2.1.1 TWRP και μετά έβαλα την AOSP extended. Όλα χαλαρά (....φτου σκόρδα)

Εγώ έχω θέμα με την aicp 12/04 όπως και με την προηγούμενη έχω συχνα πατώματα της συσκευής που την κλείνουν και μένει κλειστή...εχθές την φλασαρα μετα της pixel γιατί δεν μου άρεσε η καμέρα της pixel ..

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι για τη σύζυγο 2 ερωτησούλες;

1) στη δεύτερη slot μπορεί να μπει κάρτα sd για έξτρα χώρο;

2) η rom του banggood μπορεί να ρουταριστεί απλά βάζοντας twrp και magisk/su ώστε να περάσω μετά adaway;

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι για τη σύζυγο 2 ερωτησούλες;

1) στη δεύτερη slot μπορεί να μπει κάρτα sd για έξτρα χώρο;

2) η rom του banggood μπορεί να ρουταριστεί απλά βάζοντας twrp και magisk/su ώστε να περάσω μετά adaway;

1) οχι

2) μόνο αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, αλλά γιατί να την κρατήσεις? Αφού θα είναι ΄΄φρέσκο΄΄ περνάς με την μία του Cris

Εμένα γιατί διαβάζω του Χρήστου και αν τελικά δεν βγάλει σφάλμα μετά ανοίγοντας μου πετάει πως έχουν κλείσει μια μια όλες οι εφαρμογές που είναι πρόσθετες..οποία.εγκατάσταση και να επιλέξω.την ξανακατεβασα την τον,πάλι τα ίδια

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα, μετά απο καιρό στην aicp δοκιμασα την official lineage os 15.1 και εκτος απο παρόμοια διαχείριση μπαταρίας ειδα λιγο πιο smooth animations και πλήρη σταθερότητα πλήν τη ρύθμιση χρωμάτων οθόνης που ειναι απενεργοποιημένη μάλλον θα μείνω σε αυτή μιας και είναι official me weekly releases, πόσο να ασχοληθούν άλλο και τα παλικάρια ο Χρήστος και ο mosimchah

Καλημέρα, μετά απο καιρό στην aicp δοκιμασα την official lineage os 15.1 και εκτος απο παρόμοια διαχείριση μπαταρίας ειδα λιγο πιο smooth animations και πλήρη σταθερότητα πλήν τη ρύθμιση χρωμάτων οθόνης που ειναι απενεργοποιημένη μάλλον θα μείνω σε αυτή μιας και είναι official me weekly releases, πόσο να ασχοληθούν άλλο και τα παλικάρια ο Χρήστος και ο mosimchah

θα τη δοκιμάσω κι εγώ, λένε ότι για το x722, η lineage os 15.1 είναι καλή επιλογή. ΟΤΑ update έχει?

Edited by not62

θα τη δοκιμάσω κι εγώ, λένε ότι για το x722, η lineage os 15.1 είναι καλή επιλογή. ΟΤΑ update έχει?

Ναι στις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο, ενημερώσεις lineage, δεν το ειδα στη πράξη ακομα γιατι δε μου βρίσκει κάποια επειδή εχω τη τελευταία, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για να ποσταρω εδώ

Ναι στις ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο, ενημερώσεις lineage, δεν το ειδα στη πράξη ακομα γιατι δε μου βρίσκει κάποια επειδή εχω τη τελευταία, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για να ποσταρω εδώ
Σε τι διαφέρει προς το καλύτερο από την AICP? Ειναι πιο smooth όπως λες όντως; SOT?

Edited by geo307cc

Σε τι διαφέρει προς το καλύτερο από την AICP? Ειναι πιο smooth όπως λες όντως; SOT?

Ναι ειχα aicp για μήνες, αυτή είναι ίδια rom χωρίς τον blackscreen kernel γιατί σε αυτή βασίζεται η aicp και ο mosimchah που φτιάχνει τον blackscreen kernel θα κουραστεί αν δεν έχει ήδη κουραστεί οποίος kernel είναι τέλειος για τροποποιήσεις σε rooted battery saving profiles, εχω κάνει donate 3 φορες στην ομαδα του aicp και γενικά δεν αλλαζω εύκολα roms, sot δεν ειδα πληρως αλλα σίγουρα ειναι ίδιο με πριν και τα animations ειναι λιγο πιο smooth, κανένα echo στην ανοιχτη ακροαση, κάμερα ταχύτητα σταθερότητα όλα λειτουργούν τέλεια.

Edited by vagetore

Ναι ειχα aicp απο για μήνες, αυτή είναι ίδια rom χωρίς τον blackscreen kernel, sot δεν ειδα πληρως αλλα σιγουρα ειναι ίδιο με πριν και τα animations ειναι λιγο πιο smooth, κανένα echo στην ανοιχτη ακροαση, κάμερα ταχύτητα σταθερότητα όλα λειτουργούν τέλεια.

Χωρίς IR BLASTER.....

In the down down of the writing we became robes...

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)