Jump to content

Πρόβλημα με ρουτερ


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω το κλασικό ρουτερ που δίνει ο ΟΤΕ, το οποίο παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Παρουσιάζει 3 ασύρματα δίκτυα, ενώ θα έπρεπε να έχει μόνο δύο (το lathourasnet και το fon).το lathourashome είναι παλιά ονομασία του ασύρματου, δεν υπάρχει πια. Παρόλα αυτά όλες οι ασύρματες συσκευές μου το βλέπουν. Στις ρυθμίσεις του ρούτερ όπως θα δείτε δεν φαίνεται τίποτα. Όλα αυτά μετά από πολλές δοκιμές και τελικά ρεσετ που έκανα χθες. Αυτό που με προβληματίζει και θα δείτε και σεις είναι ότι στο ρούτερ δεν φαίνεται το ssid 2. Βοήθεια έχουμε;

https://www.dropbox.com/sh/sur...AAB007KifiqysaAK5EtX5ikua?dl=0

 

(Ελπίζω να έκρυψα τα προσωπικά στοιχεία στις φωτό)

 

 

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα! Αν είναι παλιά τα δίκτυα και δεν υπάρχουν στο χώρο ..μήπως απλά φαίνονται στις συσκευές σου γιατί υπήρχαν παλιά (τα έχεις απλά αποθηκευσει δηλαδή); Σίγουρα συνδέεσαι εκεί και δεν φαίνονται απλά; Διέγραψέ τα από τις συσκευές, κανε εκ νέου scan να δεις τι ασύρματα βλέπεις στο χώρο και μπες στο μενου του router να ρυθμίσεις ότι αφορα το WiFi (SSID, PASS κλπ). Δεν μπορώ να ανοιξω το αρχείο από το Dropbox για να δω λεπτομέρειες. Παρ όλα αυτά από εμπειρίες με τα router που δίνουν οι εταιρείες να ξέρεις ότι τα περισότερα είναι μούφα. Καλό θα ήταν να πάρεις ένα καινούργιο router και άσε τα OTE FON. Μία αρκετά καλή πρόταση είτε έχεις DSL είτε VDSL γραμμή είναι από την Asus αυτό εδώ. Αρκετα Value for money λύση με πολλές παραμετροποιήσεις και σταθερότητα.

Αν παρόλα αυτά πρέπει ή θέλεις να χρησιμοποιείς το Router του OTE είτε για υπηρεσίες όπως OTE FON ή αν σου έχουν αλλάξει τις γραμμες και δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό γιατί δεν θα έχεις τηλέφωνο.., μίλησε με τον OTE μήπως σου στείλουν άλλο Router (αν έχει όντως θέμα τελικά) ή όπως σου είπα αγοράζεις νέο router, τo ρυθμίζεις με τη γραμμή σου και μιλας με τον OTE να σου πει πως μπορείς να συνδέσεις το παλιό router επάνω στις θύρες του καινούργιου μόνο και μόνο για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του OTE που παρέχει το δικό τους router (OTE FON, τηλεφωνία κλπ..).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...