kostakiss Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 επειδη το μονο που κανω οταν μπαινω στο ιντερνετ ειναι να μπαινω στα φορουμ του myPhone και του zooradio,να κατεβαζω τραγουδια (η οτιδηποτε αλλο) η να κανω chat..θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις τι αλλο κανετε οταν βρισκεστε στο ιντερνετ για να ξεφυγω απο τα συνιθισμενα.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 μπαινω σε ολα τα forum που ειμαι γραμενος, κατευαζω τραγουδια, ψαχνω για νεα σχετικα με αυτα που με ενδιαφερουν, οταν θελω να κανω καπια αγορα (οχι κοκα κολα και τετια. Πραγματα πανω απο 50 ευρω) ψαχνο για τιμες ( πχ τωρα ψαχνω να βρω κανενα ροτβαιλερ απο καμια Ρωσσια η απο καμια Ουγαρια για να μου ερθει πιο φτηνα) οπωτε εχω καπια εργασια ψαχνω στο ιντερνετ, ψαχνω για φοντα και διαφορες αλλες εικονες, ψαχνω πραγματα το το κινιτο μου και ισως κατι που να μην το θυμαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Ola ta forum me ti seira pou eimai grammenos, times otan thelo na agoraso tpt, kana chat kamia fora, autokinita, texnologika nea, eidiseis, stelno kana mail, katebazo kamia efarmogi gia to kinito (opsdipote <2MB (gamo tin pstn mou mesa)), kai oti mou xtipisei sto mati mesa se kana yahoo, pathfinder, klp... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeanpoul Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Βασικά κάνω downloading παίζω στοιχημα και ειμαι και στα forum.Λίγα πράγματα!!! Παράθεση http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 forum,mirc,katebasma diaforon,radio....e ayta mou hr8an tora Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 ola auta pou eipate + oti mpainw sto http://www.games.gr kai paizw apo kanena paixnidaki. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 downloading , ενημέρωση Παντώς τύπου, forum, mirc, eshoping, game(counter strike), Web designing(του κόλου :p), skyping, κλάιν μάιng :p Αυτά! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 1)Ακούω μουσική 2)Κατεβάζω (τραγούδια-παιχνίδια-funny stuff-wallpapers....) 3)mIRC 4)Παίζω κανά παιχνίδι 5)Μy Phone :D 6)Βλέπω τηλεόραση 7)Ενημέρωση (περί τεχνολογίας-μουσική-gaming-αθλητικά-αυτοκίνητα....) 8)Πότε-πότε διαβάζω :tease: Τα συνηθισμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Το myPhone "τρώει" τον περισσότερο χρόνο μου, λόγω υποχρεώσεων εδώ :p Τον υπόλοιπο διαβάζω. Αυτό τον καιρό διαβάζω για το Incunabula. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Χμμμ... 1. Σερφάρισμα σε κάποια standard sites 2. Αναζήτηση στοιχείων σχετικά με την πρακτική και την πτυχιακή μου 3. Κατέβασμα τραγουδιών 4. Yahoo Messenger Παράλληλα με αυτές τις δουλειές στο νετ, κάνω συνήθως τα εξής: 1. Ακούω ραδιόφωνο 2. Μιλάω στο τηλέφωνο 3. Καπνίζω μανιωδώς 4. Πίνω κανά ποτάκι ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 exei plaka pou kaneis sas den eipe mpainei yia na vrei tsonta :lol: egw eimai eilikrinis kai lew phgaina sto drmagic.gr palia(twra den uparxei) akouw arion radio, vlepw diafora clipakia, katevazw diafora apo to dc++ kai diavazw oti kainourgio exei mpei sta forums tou myphone..auta meta vlepw tv :D Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Εγώ στο νετ: Ποστάρω σε fora Παίζω online games Κατεβάζω ξένες σειρές Αγοράζω πράμματα που είναι ακριβά στην Ελλάδα Μιλάω με φίλους μέσω IRC/MSN Αυτά :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 συνηθως κανω downloading,αγοραζω πραγματα και γενικα ψαχνω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 exei plaka pou kaneis sas den eipe mpainei yia na vrei tsonta :lol: Μεσα στο downloading συμπεριλαμβανεται κι αυτο... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Μεσα στο downloading συμπεριλαμβανεται κι αυτο... :p :lol: συμφωνω :p :!: :p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 ακούω μουσική:music: κατεβάζω τραλαλά :p :tease: ταβλάκι :yahoo: και chat :secret: :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 parepiptodws..jane..pou kaneis chat??Sto myphone den se exw petixei kamia fora!!mpaineis me allo nick?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 parepiptodws..jane..pou kaneis chat??Sto myphone den se exw petixei kamia fora!!mpaineis me allo nick??γιατι ποιος σου ειπε οτι τσατάρω στο μαι φόουν ! :blink: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 egw rwtisa pou kaneis chat!! ;) kai se poia channels kaneis chat tote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 egw rwtisa pou kaneis chat!! ;) kai se poia channels kaneis chat tote ? :confused: :worry: :blink: :!: δεν κανω τσατ σε κανάλια :wacko: μσν μεσσεντζερ κυρίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Sorry αλλά βλέπω πολλούς να λένε ότι γράφουν στα fora που είναι γραμμένοι..Πως τα καταφέρνετε ρε παιδιά;Εννοώ απο θέμα χρόνου.Εγώ στο δικό μας forum μόνο,θέλω κανα 2ωρο να ασχοληθώ τουλάχιστονγια να προλάβω να διαβάσω τα νέα μηνύματα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 se poia alla forum eiste diladi???(ellhnika) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Εγω ειμαι στα Gomputer Games Magazine Forum Greek Final Fantasy Forum Games Way Gamers.gr Hellenic Game Force Forum απο ελληνικα και KISS Army Sweeden KISS Online KISS Fan FZ Forum Απο ξενα. Λιγα ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ FORUM ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑ CHAT ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 γραφω και επιβλεπω σε οτι φορουμ ειμαι γραμμενος λειτουργω μερικες φορες σαν server για ανεβασμα τραγουδιων στο grnet και efnet κατεβαζω τα γνωστα πραγματα(τσοντες,προγραμματα,μουσικη,videoclips) προσπαθω να σταθεροποιησω την ταχυτητα μου... παιζω παιχνιδια(cs,cs,cs,cs,cs,cs,cs,cs,cs) προσπαθω να φτιαξω δικο μου email :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts