ikgamsu Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Παιδια για να εχω και καρτα μνημης πρεπει να παρω το dual sim ή και το single sim εχει υποδοχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Παιδια για να εχω και καρτα μνημης πρεπει να παρω το dual sim ή και το single sim εχει υποδοχη; Και το single sim έχει, δίπλα απο την κάρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Και το single sim έχει, δίπλα απο την κάρτα sim.Α, ναι; Δική της υποδοχη δηλαδή; Ενδιαφέρον. Σε o,τι φωτο εχω δει στο ίντερνετ που το ψαχνω, σε βιντεο στο YouTube κλπ δειχνουν παντα το dual με τη hybrid slot που παίρνει κ τα δύο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Α, ναι; Δική της υποδοχη δηλαδή; Ενδιαφέρον. Σε o,τι φωτο εχω δει στο ίντερνετ που το ψαχνω, σε βιντεο στο YouTube κλπ δειχνουν παντα το dual με τη hybrid slot που παίρνει κ τα δύο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το Single Sim. Έχει hybrid slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Αυτό είναι το Single Sim. Έχει hybrid slot.Α, μαλιστα. Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. Φαντάζομαι το dual sim θα είναι για αυτούς που θελουν και 2 κάρτες και micro SD λοιπόν. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ρε παιδιά, στο σκρουτζ αναφέρει εκτός από το matte blue, και ένα polished blue κι ένα tempered blue. Προφανώς και μόνο δύο αποχρώσεις του μπλε έχουν βγει. Τι παίζει μ' αυτό; Τα tempered blue και polished blue είναι τα ίδια, και αυτό που έρχεται επίσημα είναι μόνο το single SIM matte blue; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Και το dual sim μία υποδοχή εχει, απλά επιλέγεις ή δεύτερη sim ή κάρτα sd Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Και το dual sim μία υποδοχή εχει, απλά επιλέγεις ή δεύτερη sim ή κάρτα sdΕνω στο single sim ειναι καρτα sd και nano sim ε; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ενω στο single sim ειναι καρτα sd και nano sim ε; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως ναι. Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) έχω παρατηρήσει οτι με την εφαρμογή της κάμερας της google ο ήχος από ζωντανή μουσική σε κλειστό χώρο έχει υπερβολικό θόρυβο... το έχει προσέξει κανένας άλλος??? edit... επίσης θέλω να σας δείξω πως έγινε στη μια γωνία η προστασία οθόνης ultimate shield (αυτή με το νερό) αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο... τι κάνω λάθος και δεν με αφήνει να την ανεβάσω? Edited April 11, 2018 by jimsakpt3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Εγώ ακόμα ψάχνω μια αξιοπρεπή προστασία οθόνης... αν έχετε να προτείνετε κάτι θα με βοηθούσατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 April security update available, stay safe. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Ήρθε το security patch Απριλίου, 77,8 mb. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει στο play store η κάμερα της Nokia . Αυτή που υποτίθεται θα μπει σε όλα τα Nokia με Zeiss φακούς. Αλλά λέει δεν είναι συμβατή με το τηλ. Αλλά διάβασα σε άλλο σαιτ ότι μπορεί να την κατεβάσει κάποιος από xda. Την έχει κατεβάσει κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Αν εννοείς την έκδοση 8.0260.50 που κυκλοφορεί, τότε όχι, δε δουλεύει σωστά, κολλάει στα Nokia 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Απλά είμαι περίεργος να δω τι φωτό θα βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Απλά είμαι περίεργος να δω τι φωτό θα βγάζει. Δεν νομίζω να βγάζει καλύτερα από το mod της google camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Δεν νομίζω να βγάζει καλύτερα από το mod της google camera Όχι, δεν δίνει καλύτερα αποτελέσματα από την google camera και τα pro modes δεν δουλεύουν στο Nokia 8. Δεν αξίζει η εγκατάστασή του στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Όχι, δεν δίνει καλύτερα αποτελέσματα από την google camera και τα pro modes δεν δουλεύουν στο Nokia 8. Δεν αξίζει η εγκατάστασή του στην παρούσα φάση. Και εγώ δεν νομίζω ότι αξίζει η εγκατάσταση του την παρούσα φάση,η google camera βγάζει απίστευτες φωτογραφίες είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εγω δεν ειχα προλαβει να δω τα σχολια και οντως εχει προβλημα η καμερα, δεν λειτουργει σωστα. Ωστοσο μου αντικατεστησε την original καμερα του κινητου. Πώς γίνεται να την επαναφερω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εγω δεν ειχα προλαβει να δω τα σχολια και οντως εχει προβλημα η καμερα, δεν λειτουργει σωστα. Ωστοσο μου αντικατεστησε την original καμερα του κινητου. Πώς γίνεται να την επαναφερω; Ευχαριστώ Settings>Apps & Notifications>Camera>πατάς τις 3 κάθετες τελίτσες πάνω δεξιά και επιλέγεις Unistall Updates>The End Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Κάποια στιγμή είχε ειπωθεί από ορισμένους ότι δε ξυπνάει η οθόνη όταν τους έρχονται ειδοποιήσεις. Εκανα ένα chat με τη Nokia. Τους εξήγησα πως έχουν τα πράματα, στην αρχή μου είπαν να ενεργοποιήσω τη Glance. Απάντησα πως το έχω δοκιμάσει αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μου είπαν να κάνω soft reset με power button και volume up. Η αλήθεια είναι ότι ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει. Βέβαια είχα κάνει κάποια στιγμή ένα hard reset αλλά λέω, ας το κάνω κι αυτό... Τίποτα όμως. Στο τέλος αφού είδαν ότι δε γίνεται τίποτα, μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή και πως έτσι είναι οι ρυθμίσεις λόγω της Glance και πως το wake up είναι χαρακτηριστικό του αγνού Android.... Εδώ γελάμε! Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να κατεβάσω μία εφαρμογή από το Store γι αυτό που θέλω... Εδώ πάλι γελάμε... Στο τέλος αφού τους σχολίασα αρνητικά περί αγνού Android, τους ρώτησα αν σε επόμενο update δούμε κάτι τέτοιο, μου απάντησαν ότι δε γνωρίζουν. Το συμπέρασμα, έχουν πλάκα εκεί στη Nokia. Τουλάχιστον να κάτσουν να φτιάξουν την Glance διότι όπως είναι αυτή τη στιγμή μόνο μπαταρία τρώει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Δηλαδή για να καταλάβω Βιρνα.. Παίζει να σου εχουν στειλει sms, μνμ σε messenger, viber κλπ και να μην το παρεις χαμπαρι αν δεν "ξυπνησεις" την οθονη μονος σου; Δεν ανοιγει μόνο του; Δεν φαινεται η εκάστοτε ειδοποίηση στο glance; Δεν ακούγεται εστω καποιος ηχος; Αφου δεν εχει και ledακι.. Αυτα τα κανει το xiaomi μου να πουμε που ειναι emui πανω απ το android με 1002 ρυθμίσεις, δεν περιμενα κατι τετοιο απο vanilla android... Σε ολους εσας εδω οσοι το εχετε σας το κανει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Δηλαδή για να καταλάβω Βιρνα.. Παίζει να σου εχουν στειλει sms, μνμ σε messenger, viber κλπ και να μην το παρεις χαμπαρι αν δεν "ξυπνησεις" την οθονη μονος σου; Δεν ανοιγει μόνο του; Δεν φαινεται η εκάστοτε ειδοποίηση στο glance; Δεν ακούγεται εστω καποιος ηχος; Αφου δεν εχει και ledακι.. Αυτα τα κανει το xiaomi μου να πουμε που ειναι emui πανω απ το android με 1002 ρυθμίσεις, δεν περιμενα κατι τετοιο απο vanilla android... Σε ολους εσας εδω οσοι το εχετε σας το κανει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι θέμα αγνού Android, είναι θέμα της Nokia και συγκεκριμένα λόγω της Glance. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Δεν είναι θέμα αγνού Android, είναι θέμα της Nokia και συγκεκριμένα λόγω της Glance.Μεγαλη μλκια αυτο. Και το χω σταμπαρει για αγορα γιατι βαρεθηκα το μέγεθος του δικου μου κ κυρίως το pimped out android της xiaomi αλλα και αυτο το προβλημα. Οτι δεν μου στελνει ειδοποιήσεις για messenger και viber. Πρεπει να μυριζω τα νυχια μου καθε φορα και να μπαίνω εγω να δω εαν... Και τωρα διαβαζω το εχει και το nokia... Γτπκ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts