kostasw Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κανείς τελευταία οθόνη; αξίζει να ψαχτω για αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπέρα. Έχει αλλάξει κανείς τελευταία οθόνη; αξίζει να ψαχτω για αλλαγή;Έχουμε αλλάξει σε φιλαράκι.Για μένα αξίζει, καθώς το κινητό έχει ακόμα ψωμί.Ειδικα αν το κάνεις root, μπορείς να την βελτιώσεις αφάνταστα με μία εφαρμογή που λέγεται sa2ration η με ένα magisk module το οποίο απλά αφαιρεί το stock miuiclolourmanagement και μετά επιτέλους βλέπεις 100% αληθινά χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Έχουμε αλλάξει σε φιλαράκι.Για μένα αξίζει, καθώς το κινητό έχει ακόμα ψωμί.Ειδικα αν το κάνεις root, μπορείς να την βελτιώσεις αφάνταστα με μία εφαρμογή που λέγεται sa2ration η με ένα magisk module το οποίο απλά αφαιρεί το stock miuiclolourmanagement και μετά επιτέλους βλέπεις 100% αληθινά χρώματα. Ευχαριστώ πολύ kosta. Για τι κόστος μιλάμε αν θυμάσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Ευχαριστώ πολύ kosta. Για τι κόστος μιλάμε αν θυμάσαι; Πολυ φιλική τιμή 45€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Πολυ φιλική τιμή 45€. Ωραία ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την μπαταρία μιας και δεν κρατάει πολύ πια. Προτειμώ απο Ελλάδα λόγω της κατάστασης με τον ιό, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με αυθεντικές μπαταρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την μπαταρία μιας και δεν κρατάει πολύ πια. Προτειμώ απο Ελλάδα λόγω της κατάστασης με τον ιό, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με αυθεντικές μπαταρίες?Αν και το θέμα είναι αμφιλεγόμενο και πολλοί θα σου πούνε ότι δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες κλπ...η εμπειρία μου απο αυτό το κινεζομαγαζο ήταν ΑΨΟΓΗ!!! Πήρα μπαταρία για της αδερφής μου το Redmi 4x και η συσκευασία είχε μέχρι και ταινία γνησιότητας από τη Xiaomi!!Επίσης μόλις την βάλαμε,ο αισθητήρας θερμοκρασίας μπαταρίας δούλευε κανονικά.(Υπάρχουν μπαταρίες aftermarket που φαινομενικά είναι ίδιες, αλλά δε λειτουργεί)Η τιμή χώμα.Για να μη σε πάρω όμως στο λαιμό μου,παρ'τους τηλ, διάβασε τις κριτικές κοκ!! https://www.estation.gr/bn35-xiaomi-original-battery-3200mah-4174.html Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Πώς την αλλάζεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Πώς την αλλάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Σε ευχαριστώ για το λινκ. Πρέπει να χεις βγάλει το μικρό Πολυτεχνείο τουλάχιστον. Αλλιώς σε καποιο καταστημα σερβις φαντάζομαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Πιστεύω αν γενικά πιάνεσαι,έχεις σταθερό χέρι και δεν αγχώνεσαι το καταφέρνεις άνετα.Δεν έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.Το πιο δύσκολο κομμάτι,είναι να βγάλεις το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα παιδια, μετα από μήνες σε havoc και μετεπειτα ion rom, θα ηθελα καποια προταση για να αλλαξω μιας και με εχει κουρασει η ion και υπαρχουν πολλες rom και kernel και δεν εχω χρονο να τις δοκιμασω ολες. Με ενδιαφερει να ειναι απλα σταθερη (δε με απασχολουν τα customizations) και να δουλευει η gcam. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα παιδια, μετα από μήνες σε havoc και μετεπειτα ion rom, θα ηθελα καποια προταση για να αλλαξω μιας και με εχει κουρασει η ion και υπαρχουν πολλες rom και kernel και δεν εχω χρονο να τις δοκιμασω ολες. Με ενδιαφερει να ειναι απλα σταθερη (δε με απασχολουν τα customizations) και να δουλευει η gcam. Καθε προταση καλοδεχουμενη. Evolution x με panda kernel. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Εγω εχω βάλει την Arrow OS. Πολύ γρήγορη, με λιτό interface και καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Το κινητό πάει σφαίρα ακόμα, εσείς έχετε μπει σε διαδικασία να το αλλάξετε; Και αν ναι ποιο επιλέξατε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 Παρόλο που δουλεύει ακόμα άψογα, εγω το έδωσα στον αδερφό μου και πήρα το note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2020 το σκέφτομαι για το Redmi Note 9 pro αλλά μόνο κι μόνο γιατί του πατέρα μου (redmi 3) πλέον δεν έχει καθόλου χώρο κι λίγη μνήμη οπότε λέω να του δώσω αυτό (κατά τα άλλα όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Παρόλο που δουλεύει ακόμα άψογα, εγω το έδωσα στον αδερφό μου και πήρα το note 8.Διαπίστωσες ουσιαστική διαφορά σε κάτι? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Κι ενω το κινητο δουλευε τελεια, αφηνοντας το στη φορτιση διαπιστωσα οτι ενω επρεπε να εχει παει στο 100% ειχε φτασει μονο στο 51% Το εβγαλα, εριξα μια ματια για λιγο και πηγε στο 46% μετα απο μιση ωρα Το εβαλα ξανα, με διαφορους φορτιστες, με διαφορα καλωδια, ανοιχτο, κλειστό, κλπ, και βρισκεται συνεχεια απο 46% μεχρι 48% Τι να συμβαινει ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolispd Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Μου το έχει κάνει μερικές φορές, με μια επανεκκίνηση λυνόταν. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι έφταιγε το Andvanced charging controller module του Magisk. Αν δεν το έχεις εγκαταστήσει, μάλλον δε φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Μου το έχει κάνει μερικές φορές, με μια επανεκκίνηση λυνόταν. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι έφταιγε το Andvanced charging controller module του Magisk. Αν δεν το έχεις εγκαταστήσει, μάλλον δε φταίει αυτό. Οχι, δεν το εχω εγκαταστησει. Δοκιμασα με 4 διαφορετικους φορτιστες, με 4 διαφορετικα καλωδια , ανοιχτο, κλειστο, με βελτιστοποιηση μπαταριας , δεεπαιζε απο 46 μεχρι 48 Τελευταια δοκιμη με εναν απο τους φορτιστες και καλωδιο μαγνητικο φορτιζει κανονικα !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolispd Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Σε μένα μετά την επανεκκίνηση με τον ίδιο φορτιστή και καλώδιο φορτίζει κανονικά. Σε κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο να μου το έχει κάνει καμιά 10αριά φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Για αλλαγή μπαταρίας που θα προτείνατε; Αθήνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το κινητο. Καθε πρωι το βρισκω να εχει αφαιρεσει τα περισσότερα widgets που εχω δημιουργησει. Ακομη να εχει αλλαξει μονο του την προεπιλεγμενη εφαρμογή sms και να έχει επαναφερει την δικη του. Εκανα απεγκατασταση της εφαρμογής, αφησα μονο την δικη του αλλα γινεται το ιδιο με τα widgets. Απενεργοποιησα το αυτοματο κλείσιμο του κινητου τη νυχτα και αυτοματο ανοιγμα το πρωι, παλι τα ιδια. Υποψιαζομαι οτι το προβλημα το δημιουργει η δημιουργια αντιγραφων ασφάλειας γιατι παντα οταν γίνεται βλεπω το σχετικο εικονιδιο στην κουρτίνα. Αλλα δεν βρισκω επιλογη να την απενεργοποιησω. Μπορει καποιος να μου πει που βρίσκεται η Αυτόματη δημιουργια αντιγραφων ασφάλειας στο μενου των ρυθμισεων ; Ή αν υποψιαζεται οτι φταιει κατι αλλο. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolispd Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Σχετικά με το τηλέφωνο - Αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά - Αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας - Απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts