elias1994 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Ινδία και το βρίσκεις οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια. Την 10.3.1.0 (OEIMIXM) έχεις και εσύ η την (PEIMIXM)? Το βρήκα, σε ευχαριστώ. Ναι στην OEIMIXM είμαι Για να μου εμφανίσει το face unlock έκανα τελευταία λήψη πακέτου. Μου πέρασε ξανά την rom, σβήστηκε το twrp και root. Μου έβγαλε το face unlock. Το ξανά έκανα root, χάθηκε πάλι Edited June 4, 2019 by elias1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορει να μου πει καποιος από που θα γίνει αλλαγή του αριθμού PIN της κάρτας;; Άλλαξε κάρτα μια φιλη και όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Μόλις μου εμφανίστηκε update σε pie. Ελλάδα έχω περιοχή. Σταθερή 1,6G. Edited June 5, 2019 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορει να μου πει καποιος από που θα γίνει αλλαγή του αριθμού PIN της κάρτας;; Άλλαξε κάρτα μια φιλη και όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα.Πρόσθετες ρυθμίσεις, απόρρητο. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Παιδιά, ξέρει κανείς πως θα πάμε από 10.3.1.0 (ΟΕΙΜΧΜ) σε 10.3.1 (PEIMXM). Θα γίνει αυτόματα ή για κάποιο λόγο μείναμε στην απέξω? EDIT: μόλις μου εμφανίστηκε στο κινητό! Edited June 5, 2019 by glynos Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Με την αναβάθμιση που μου ήρθε έγινε αυτό που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Με την αναβάθμιση που μου ήρθε έγινε αυτό που λες.Ποιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση το twrp μετά την αναβάθμιση σε android 9? προσπάθησα και μου ζητάει κωδικό και δεν τα καταφέρνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Κωδικός είναι ο κωδικός πρόσβασης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το wifi calling για cosmote? Εστειλα μήνυμα στο 1333 τη λέξη WIFICALL αλλά μου ήρθε μηνυμα ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στο κινητό μου. Πιο πριν κάποιος ανέφερε οτι πληκτρολογείς τα *#*#vowifi#*#* και *#*#volte#*#* στο dialer του κινητου. Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση το twrp μετά την αναβάθμιση σε android 9? προσπάθησα και μου ζητάει κωδικό και δεν τα καταφέρνω Φλασάρεις το TWRP for Pie σε Fastboot Mode μέσω ADB. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μου ήρθε η αναβάθμιση. Έβαλα Android 9. Ε, ολα καλά έγιναν αλλά δεν παρατήρησα ΚΑΜΙΑ αλλαγή. Μήπως είναι η ιδέα μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το wifi calling για cosmote? Εστειλα μήνυμα στο 1333 τη λέξη WIFICALL αλλά μου ήρθε μηνυμα ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στο κινητό μου. Πιο πριν κάποιος ανέφερε οτι πληκτρολογείς τα *#*#vowifi#*#* και *#*#volte#*#* στο dialer του κινητου. Πως γίνεται αυτό? Πατάς τα νούμερα,δηλαδή: *#*#vowifi#*#* είναι *#*#869434#*#* και *#*#86583#*#* Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 το δοκίμασα τον κωδικό μου και δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) το δοκίμασα τον κωδικό μου και δεν είναιΕγώ νομίζω πάτησα cancel και συνέχισα κανονικά https://en.miui.com/thread-287040-1-1.html Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 6, 2019 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Παιδιά SOS!!! Χθες δέχθηκα την αναβάθμιση σε Android 9. Από τότε δεν έχω δεδομένα σε καμία από τις 2 sim (1 Cosmokarta με υπόλοιπο διάθεσιμο σε MB και 1 Data Sim Vodafone με μηνιαίο λογαριασμό). Το έχει κάποιος άλλος? Τι να κάνω? Μήπως χάθηκαν ρυθμίσεις (π.χ. Ονόματα Σημείου πρόσβασης, κ.τ.λ.). Κάθε βοήθεια δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα ήρθε αναβάθμιση και σε μένα. Το dark θέμα υπάρχει στη συσκευή πλέον; και αν ναι που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Παιδιά SOS!!! Χθες δέχθηκα την αναβάθμιση σε Android 9. Από τότε δεν έχω δεδομένα σε καμία από τις 2 sim (1 Cosmokarta με υπόλοιπο διάθεσιμο σε MB και 1 Data Sim Vodafone με μηνιαίο λογαριασμό). Το έχει κάποιος άλλος? Τι να κάνω? Μήπως χάθηκαν ρυθμίσεις (π.χ. Ονόματα Σημείου πρόσβασης, κ.τ.λ.). Κάθε βοήθεια δεκτή! Με την Cosmokarta το πρόβλημα διορθώθηκε, άρα καταρχήν μάλλον δεν έχουμε θέμα με την ROM (ευτυχώς!!). Τώρα κάτι παίζει με την data sim Vodafone και τις ρυθμίσεις πρόσβασης σε δεδομένα (προφίλ?). Θυμάμαι ότι όταν το είχα αγοράσει χρειάστηκε να πάω στην Vodafone για να μου περάσει τις ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα ήρθε αναβάθμιση και σε μένα. Το dark θέμα υπάρχει στη συσκευή πλέον; και αν ναι που;Ρυθμίσεις->Προβολή->Σκοτεινή λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmgr Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω την εξής ερώτηση/απορία: Οι προηγούμενες RΟΜ που κατέβαζα και εγκαθιστούσα απο την ιστοσελίδα: http://en.miui.com/download-342.html#508 , είχαν την ονοματοδοσία: miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.3.1.0.OEIMIXM_a823482d8d_8.1.zip ενώ το τελευταίο που έχει έρθει: miui_HMNote5Global_V10.3.1.0.PEIMIXM_d4d2c9f2aa_9.0.zip Δείτε τις διαφορές με τα BOLD. Καταρχήν έχει κάνει κανείς εγκατάσταση όλη την ROM και εάν ναι είναι ολα οκ? Επίσης, γιατί στο καινούριο δεν έχει την λέξη: Pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εγώ νομίζω πάτησα cancel και συνέχισα κανονικά https://en.miui.com/thread-287040-1-1.html Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα και αυτο και έσβησα τα πάντα και πάλι μου το έκανε. Βρήκα twrp for pie και έγινε έτσι η δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μετά το update η μείωση της φωτεινότητας στο αυτόματο έχει γίνει λίγο επιθετική ή είναι η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μετά το update η μείωση της φωτεινότητας στο αυτόματο έχει γίνει λίγο επιθετική ή είναι η ιδέα μου? Και εμένα την ίδια εντύπωση μου δίνει. Προς το παρόν την απενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Μετά το update η μείωση της φωτεινότητας στο αυτόματο έχει γίνει λίγο επιθετική ή είναι η ιδέα μου? Γενικά είναι και κάπως πιο αργή, εκτός αυτού που αναφέρεις, η ανταπόκριση της αυτόματης φωτεινότητας στις διάφορες συνθήκες. Edited June 6, 2019 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Παιδιά στις Ρυθμίσεις--Σύστημα & συσκευή--Μπαταρία & απόδοση η ρύθμιση "Χρήση προσαρμοστικής μπαταρίας" υπήρχε πριν το update γιατί δεν θυμάμαι να υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts