dskopa Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Την κατέβασα και την πέρασα. Έχασα ομως το camera api2 οπως και το root. Χαζομάρα.... Τώρα υπάρχει τρόπος. Recovery εχω το miui. Αν κάποιος το έχει κάνει πρόσφατα σε pie να μου πει τα βήματα παρακαλώ. Ευχαριστώ. Εσκασα γιατί κατα 90% δουλεύω με την gcam και τώρα φτου και από την αρχή. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Την κατέβασα και την πέρασα. Έχασα ομως το camera api2 οπως και το root. Χαζομάρα.... Τώρα υπάρχει τρόπος. Recovery εχω το miui. Αν κάποιος το έχει κάνει πρόσφατα σε pie να μου πει τα βήματα παρακαλώ. Ευχαριστώ. Εσκασα γιατί κατα 90% δουλεύω με την gcam και τώρα φτου και από την αρχή. Κάνε τα http://www.technobuzz.net/twrp-redmi-note-5-pro/ για twrp και root και το https://c.mi.com/thread-1883235-1-0.html για camera api2. Εγώ αντί για twrp έβαλα orange fox R9.0-2 γιατί παίρνει και ota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι... Τώρα με το update ξέρει κανείς εάν λειτουργούν wi-fi calling και volte;; έχω cosmote και Vodafone.. Η συσκευή είναι χωρίς root..Στην Vodafone υποτίθεται μου έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία wi-fi calling και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου είναι on οι διακόπτες αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι... Τώρα με το update ξέρει κανείς εάν λειτουργούν wi-fi calling και volte;; έχω cosmote και Vodafone.. Η συσκευή είναι χωρίς root..Στην Vodafone υποτίθεται μου έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία wi-fi calling και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου είναι on οι διακόπτες αλλά δεν μπορώ να κάνω κλήσεις...Στην vodafone η υπηρεσία είναι νομίζω ακόμα σε beta μορφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Εγω την έχω 10.3.1.0 αλλά λέει android 8. Άλλη είναι αυτή?Κι εγώ αυτή έχω στο 2ο κινητό, αλλά δεν βγάζει update.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τελικά το έκανα με red Wolf. Έβαλα και την τελευταία gcam arnova και πραγματικά πετάει ιδιαίτερα η night sight.... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Με Ελλάδα region εμφανίστηκε το update; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Εμένα δεν εμφανίζεται ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Βέλγιο :/ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Κατεβάστε την από https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Έχει φίλος ένα RN5 και, του γράφει 10.3.1.0 αλλά Android 8 Ποια stable ειναιι με Android 9 ?στο site της miui ειναι η 9 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Όχι δεν είναι η 9 Η 9 είναι η 10.3.1.0 (PEIMIXM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Στο site που μπήκα να κατεβάσω είναι η 8.1 έτσι λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τελικά τη κατέβασα αλλά δε βρίσκω face unlock ούτε σε Ελλάδα, ούτε σε ελβετια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Επιτέλους δούλεψε το wificall σε redmi note 5 με το update σε pie Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τι είναι το WiFicall? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Επιτέλους δούλεψε το wificall σε redmi note 5 με το update σε pie Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάλι δεν λειτουργεί.... Πως το έχεις ενεργοποιήσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* Αυτά στον dialer και μόλις γίνουν disamble εμφανίζεται το μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Τι είναι το WiFicall? Η δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις από την συσκευή σου (πρέπει να το υποστηρίζει και η συσκευή και το δίκτυο κινητής) μέσω wifi σε περίπτωση που δεν έχεις σήμα από τον πάροχο κινητής.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* Αυτά στον dialer και μόλις γίνουν disamble εμφανίζεται το μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι διακόπτες και σε μένα είναι στο on όμως δεν λειτουργεί.... από την Vodafone μου έχουν υποτίθεται ενεργοποιήσει την υπηρεσία...μου ήρθε και sms.. δεν μπορώ να κάνω κλήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismp Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 καλησπέρα παιδιά, μου εμφανίστηκε χθες η αναβάθμιση σε 9 και είπα να την κατεβάσω αργότερα, όταν συνδέθηκα με wifi απο το σπίτι, η αναβάθμιση είχε χαθεί. Μήπως γνωρίζετε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 καλησπέρα παιδιά, μου εμφανίστηκε χθες η αναβάθμιση σε 9 και είπα να την κατεβάσω αργότερα, όταν συνδέθηκα με wifi απο το σπίτι, η αναβάθμιση είχε χαθεί. Μήπως γνωρίζετε γιατί; Εγώ την κατέβασα έχοντας ως περιοχή την Ελβετία..Για δοκίμασε έτσι... Ίσως να την δίνουν σταδιακά... Εκτός και την απέσυραν για άλλους λόγους.. Πάντως εκτός της λειτουργίας dark mode δεν έχει έχει και κάτι άλλο ουσιώδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismp Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Εγώ την κατέβασα έχοντας ως περιοχή την Ελβετία..Για δοκίμασε έτσι... Ίσως να την δίνουν σταδιακά... Εκτός και την απέσυραν για άλλους λόγους.. Πάντως εκτός της λειτουργίας dark mode δεν έχει έχει και κάτι άλλο ουσιώδες.. εντύπωση μου κάνει πάντως να την πάρουν ξαφνικά πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* Αυτά στον dialer και μόλις γίνουν disamble εμφανίζεται το μενού. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η COSMOTE όμως δεν υποστηρίζει την συσκευή, πώς το ενεργοποίησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Από iphone 5c Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 (edited) Με την αναβάθμιση σε Pie έχετε παρατηρήσει ότι αλλάζει μόνο του οπότε θέλει χωρίς κάποιο κριτήριο την χρωματική παλέτα προβολής; δλδ τα χρώματα εκεί που είναι κανονικά τσουπ αλλάζουν σε αρκετά σκούρα απόχρωση. Αυτό είναι πολύ εμφανές στα κουμπιά στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Εκεί που είναι τα γνωστά γαλάζια απότομα γίνονται πολύ σκούρα μπλε και εναλλάξ. Το θέμα δεν είναι ότι αλλάζει η χρωματική παλέτα αλλά δεν υπάρχει κάποιο τουλάχιστον κατανοητό κριτήριο που το κάνει. Το έχω δοκιμάσει και σε φωτεινό και σε σκοτεινό περιβάλλον κριτήριο αλλαγής δεν υπάρχει, όποτε γουστάρει το κάνει. Κατά τα άλλα το κινητό έγινε εμφανές πιο γρήγορο και επιτέλους δουλεύει το VoWifi, για όσους μπορούν να το ενεργοποίησουν. ΥΓ Το κινητό είναι στο φωτεινό mode δεν μου αρέσει το σκοτεινό. Πιστεύω η αλλαγή των χρωμάτων έχει να κάνει με κάποιο bug από την νέα λειτουργία του dark mode. Προφανώς θα διορθωθεί με αναβάθμιση, όποιοι έχετε το dark mode παρατηρήσατε αλλαγή στα χρώματα ή όχι; Edited June 2, 2019 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Με την αναβάθμιση σε Pie έχετε παρατηρήσει ότι αλλάζει μόνο του οπότε θέλει χωρίς κάποιο κριτήριο την χρωματική παλέτα προβολής; δλδ τα χρώματα εκεί που είναι κανονικά τσουπ αλλάζουν σε αρκετά σκούρα απόχρωση. Αυτό είναι πολύ εμφανές στα κουμπιά στην κουρτίνα ειδοποιήσεων. Εκεί που είναι τα γνωστά γαλάζια απότομα γίνονται πολύ σκούρα μπλε και εναλλάξ. Το θέμα δεν είναι ότι αλλάζει η χρωματική παλέτα αλλά δεν υπάρχει κάποιο τουλάχιστον κατανοητό κριτήριο που το κάνει. Το έχω δοκιμάσει και σε φωτεινό και σε σκοτεινό περιβάλλον κριτήριο αλλαγής δεν υπάρχει, όποτε γουστάρει το κάνει. Κατά τα άλλα το κινητό έγινε εμφανές πιο γρήγορο και επιτέλους δουλεύει το VoWifi, για όσους μπορούν να το ενεργοποίησουν. ΥΓ Το κινητό είναι στο φωτεινό mode δεν μου αρέσει το σκοτεινό. Πιστεύω η αλλαγή των χρωμάτων έχει να κάνει με κάποιο bug από την νέα λειτουργία του dark mode. Προφανώς θα διορθωθεί με αναβάθμιση, όποιοι έχετε το dark mode παρατηρήσατε αλλαγή στα χρώματα ή όχι; Display -> Colour & Contrast -> Automatic Contrast Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts