akalos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) https://t.me/redminote5proofficial/975185 Κατά αρχήν το τηλέφωνο μας έχεις ? Γιατι έγραψες πιο πάνω για το απλό AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Edited May 25, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) αυτο ακριβως πηγα να κανω... και δεν ειχα κανει την τελευταια αναβαθμιση στην Κινεζικη νομιζα θα το εσωνα. Τωρα ανοιγει και παει στο Recovery 'η με το Vol down στο Fastboot αλλα δεν κανει τπτ Ελπίζω να μην έκανες flash all & RELOCK ετσι; Edit: Το note 5 έχει μια μόνο πίσω κάμερα. Αν έχει δυο είναι το note 5 pro (Στην Ελλάδα σκέτο note 5 το λένε ομως) Edited May 25, 2019 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) για την ακριβεια εχω αυτο .. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Dual-Rear-Camera-5_99-inch-4GB-64GB-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1265634.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=HK Οταν εβαλα το ΙΜΕΙ μου εβγαλε οτι εχω το απλο, IMEI.info: Redmi Note 5 (MEE7S) ειχε λαθος στοιχεια δίπλα και μετα μου ειπαν οτι μαλλον εχω το Pro... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω να μην έκανες flash all & RELOCK ετσι; Edit: Το note 5 έχει μια μόνο πίσω κάμερα. Αν έχει δυο είναι το note 5 pro (Στην Ελλάδα σκέτο note 5 το λένε ομως) Αυτο που λες ηταν επιλογες κατω δεξια στο mi flash? Δεν το πειραξα αρα ναι... clean all and lock, flash all and lock δεν διαβασα καπου να τα πειραξω αρα δεν τα πειραξα. Εκανε λογικη ωρα το φλασαρισμα και μετα ανοιξε στο Mi Recovery, this Miui version cant be installed on this device κλπ. 2 καμερες εχει. Τωρα κανει συνεχομενα reboot εκτος αν το παω στο Flashboot Που μενει εκει ανοιχτο. Edited May 25, 2019 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 για την ακριβεια εχω αυτο .. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Dual-Rear-Camera-5_99-inch-4GB-64GB-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1265634.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=HK Οταν εβαλα το ΙΜΕΙ μου εβγαλε οτι εχω το απλο, IMEI.info: Redmi Note 5 (MEE7S) ειχε λαθος στοιχεια δίπλα και μετα μου ειπαν οτι μαλλον εχω το Pro... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που λες ηταν επιλογες κατω δεξια στο mi flash? Δεν το πειραξα αρα ναι... clean all and lock, flash all and lock δεν διαβασα καπου να τα πειραξω αρα δεν τα πειραξα. Εκανε λογικη ωρα το φλασαρισμα και μετα ανοιξε στο Recovery, this Miui version cant be installed on this device κλπ. 2 καμερες εχει. Τωρα κανει συνεχομενα reboot εκτος αν το παω στο Flashboot Που μενει εκει ανοιχτο. Ναι αυτο λεω. Lock ή relock δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στο xda ειχα βρει παλαιοτερα οδηγους για την περιπτωση σου αλλα δεν θυμαμαι αν ισχυουν για relocked bootloaders. Δοκίμασες να ξαναφλασαρεις την κινεζική ρομ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Ωραίος με ξεμπλοκαρες!. Το mi unlock το βρήκε πάλι κλειδωμένο το bootloader και τον ξανά ξεκλείδωσα. Και... ανοιξε... Παω να δω τι ρομ εχει μετα απο τοσα φλασαρισματα :lol: Παντως Αγγλικα βλεπω. Τωρα δηλ αν βαλω Twrp μπορω να περασω custom? Έχω κάνει διάφορα απο όσα βρήκα στο ξένο φορουμ αλλα δεν δουλεψε κατι, οχι την Κινεζικη που ειχα πριν δεν την εχω δοκιμασει. Ακολούθησα κάποια βήματα για Κινεζική 9 αλλά το φλασαρισμα διηρκεσε μερικά δευτερόλεπτα και φυσικά δεν έγινε κάτι. PS Global 10.3 μια χαρα με βρισκω :D Edited May 25, 2019 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Ωραίος με ξεμπλοκαρες!. Το mi unlock το βρήκε πάλι κλειδωμένο το bootloader και τον ξανά ξεκλείδωσα. Και... ανοιξε... Παω να δω τι ρομ εχει μετα απο τοσα φλασαρισματα :lol: Παντως Αγγλικα βλεπω. Τωρα δηλ αν βαλω Twrp μπορω να περασω custom? Έχω κάνει διάφορα απο όσα βρήκα στο ξένο φορουμ αλλα δεν δουλεψε κατι, οχι την Κινεζικη που ειχα πριν δεν την εχω δοκιμασει. Ακολούθησα κάποια βήματα για Κινεζική 9 αλλά το φλασαρισμα διηρκεσε μερικά δευτερόλεπτα και φυσικά δεν έγινε κάτι. Τέλος καλό όλα καλά. Προσοχή στα φλασαρίσματα και μακρια απο lock/relock. Ναι βαλε TWRP και άλλαξε του τα φωτα! Edit: Εδω στο 5ο βήμα https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/index-everything-anti-roll-t3816219 Και για γιατί δεν το βάζετε μόνο LTE να δουμε αν πράγματι δουλεύει? Έστω όπως λέτε με προβληματακια Εγώ πάντως έχω μεγάλες επιφυλάξεις AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Ναι δουλεύει κανονικά, μήνες τώρα το είχα ετσι Edited May 25, 2019 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Λογικά πρέπει έτσι όπως τα λες AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Τελικα εχω το Pro? γιατι νομιζω οτι φλασαρα την απλη εκδοση... Αφου μονο το 1ο φλασαρισμα ολοκληρωθηκε.. Υπαρχουν απλες οδηγιες για το twrp? Τα μπερδεψαν περισσοτερα με τα antirollback Κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Τελικα εχω το Pro? γιατι νομιζω οτι φλασαρα την απλη εκδοση... Αφου μονο το 1ο φλασαρισμα ολοκληρωθηκε.. Υπαρχουν απλες οδηγιες για το twrp? Τα μπερδεψαν περισσοτερα με τα antirollback Κλπ.. Το pro φαίνεται να έχεις, από τα specs του banggood. Το μόνο που με παραξενεύει είναι πουωδε συμπεριλαμβάνει το κανάλι B20. Κινέζικο Pro; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Τελικα εχω το Pro? γιατι νομιζω οτι φλασαρα την απλη εκδοση... Αφου μονο το 1ο φλασαρισμα ολοκληρωθηκε.. Υπαρχουν απλες οδηγιες για το twrp? Τα μπερδεψαν περισσοτερα με τα antirollback Κλπ.. Στο xda υπάρχουν όλα,τo antirolback αφορά επίσημο firmware,αν είσαι σε 4 δεν κατεβαίνεις σε 3 Edit:δεν χρειάζεται το dummy.... Στο τέλος κάνε ένα reboot recovery,πέρασε την custom που θέλεις και gapps και είσαι έτοιμος https://www.thecustomdroid.com/install-twrp-recovery-on-redmi-note-5-pro/ AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Edited May 25, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Επειδή έχει το σηματακι του volte επάνω ? AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PROΣε LTE only το έχω και μιλάω κανονικά, επίσης βγάζει κλησεις πολύ πιο γρήγορα. Διαφορά στην ποιότητα του ήχου δεν βλέπω, υποτίθεται ότι έχει HD Voice στις κλήσεις (βγάζει σηματακι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Σε LTE only το έχω και μιλάω κανονικά, επίσης βγάζει κλησεις πολύ πιο γρήγορα. Διαφορά στην ποιότητα του ήχου δεν βλέπω, υποτίθεται ότι έχει HD Voice στις κλήσεις (βγάζει σηματακι). Πολύ ωραία τότε,με ενδιαφέρει πολύ το LTE only,αν και σε Q δεν περιμένω πολλά σε ποιότητα ήχου που ήδη είναι πολύ καλή σε 3g AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 το μονο που λειπει πολυ απο την Κινεζικη ρομ ειναι η δυνατοτητα να αλλαζει αυτοματα τις εικονες στην οθονη κλειδωματος και τα θεματα της xiaomi.. Θα εχει πολυσυζητηθει φαντάζομαι σε τοσες σελιδες αλλα google camera πως βαζουμε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Android 9 μόλις διαθεσιμο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εμένα δεν βγήκε ακόμη Την έκανε κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Μολις την εκανα να δουμε τι λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Τώρα κατεβάζω... ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω περιοχή Ελβετία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Και σε μένα ήρθε. Θα κατεβάσω όταν βρεθώ σε WiFi. Ελπίζω να μην έχουμε κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Άντε περιμένουμε απόψεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εγώ δεν βλέπω καμιά ουσιαστική αλλαγή Κλάιν Μάιν dark mode πως το λένε να χαμε να λέγαμε οτι κάτι άλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Την αυτονομία να μην χάλασαν και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα καλοδεχουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Με μία πρώτη ματιά δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές, αν και νομίζω πως είναι πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Πιο σβέλτο το νιώθω το κινητό με την ενημέρωση σε android pie (9). Γρήγορα και απροβληματιστα έγινε η αναβάθμιση. Στη μισή ώρα που το είχα στα χέρια μου με το νέο update, οι επιφανειακές αλλαγές που είδα είναι 3. 1. Dark mode διαθέσιμο. 2. Smooth, όμορφα animations επαναφοράς στην αρχική οθόνη από εφαρμογές συστήματος που έχεις στην αρχική οθόνη (πχ κάμερα, τηλέφωνο, μηνύματα). 3. Ωραίο animation φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος, σαν αυτό που έχει το mi 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mach3 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Στης γυναίκας μου το τηλ που την έβγαλε , ξεκίνησα να την κατεβάσω αλλά μετά από λίγη ώρα που το κοίταξα είχε εξαφανιστεί και δεν την ξαναεμφανιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Εγω την έχω 10.3.1.0 αλλά λέει android 8. Άλλη είναι αυτή? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts