crazy_4 Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2005 Έχετε κάποιες προκαταλήψεις?Ποιες είναι αυτές?Κάνετε τον σταυρό σας όταν δείτε μαύρη γάτα? Εγώ ναι... :p :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εγώ πάλι δεν ανοίγω ομπρέλα μέσα στο σπίτι. Επίσης, δεν περνάω κάτω από σκάλα ή ανάμεσα σε 2 κολώνες που βρίσκονται πολύ κοντά.. Ακόμα, θεωρώ "κακό", όταν κάποιος σκουπίζει, να σου "σκουπίσει" το πόδι.. Αυτά μου έρχονται τώρα.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Έχετε κάποιες προκαταλήψεις?Ποιες είναι αυτές?Κάνετε τον σταυρό σας όταν δείτε μαύρη γάτα? Εγώ ναι... :p :p :p Γιατί βρε; Τι το κακό μπορεί να έχει η γατούλα; επειδή είναι μαύρη; τς τς τς... αν δεις μια μαύρη BMW όμως δεν κάνεις το σταυρό σου ε; :p Από προκαταλήψεις εγώ... μάλλον δεν έχω... Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εγώ πάλι δεν ανοίγω ομπρέλα μέσα στο σπίτι. Επίσης, δεν περνάω κάτω από σκάλα ή ανάμεσα σε 2 κολώνες που βρίσκονται πολύ κοντά.. Ακόμα, θεωρώ "κακό", όταν κάποιος σκουπίζει, να σου "σκουπίσει" το πόδι.. Αυτά μου έρχονται τώρα.. ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δεν μου ρχεται τπτ στο μυαλό. Δεν έχω προλήψεις και προκαταλήψεις, είμαι ελεύθερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Γιατί βρε; Τι το κακό μπορεί να έχει η γατούλα; επειδή είναι μαύρη; τς τς τς... αν δεις μια μαύρη BMW όμως δεν κάνεις το σταυρό σου ε; :p Από προκαταλήψεις εγώ... μάλλον δεν έχω... Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό! τις πιο πολλές φορές όταν βλέπω μια μαύρη BMW κάνω το σταυρό μου για να μην με πατήσει αυτός που την οδηγάει... :mad: :mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Μάλλον μιλάτε για προλήψεις και όχι για προκαταλήψεις, έτσι;;; Άλλο το ένα άλλο το άλλο! :) Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δεν μου ρχεται τπτ στο μυαλό. Δεν έχω προκαταλήψεις, είμαι ελεύθερος. mia apo ta idia... Kai mauri kai roz kai kitrini gata do den pisteuo oti mporei na mou kanei kako... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Μάλλον μιλάτε για προλήψεις και όχι για προκαταλήψεις, έτσι;;; Άλλο το ένα άλλο το άλλο! :) Συμφωνο και μαλλον δεν εχω καμια. Τι να μου κανει η γατα ή η σκουπα;;; θεει ειναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Όλα ********, δε πιστεύω σε τπτ... :p :) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ουτε εγω εχω καμμια προληψη...Δεν πιστευω σ' αυτα...μαλιστα οι μαυρες γατες με κιτρινα ματια ειναι πολυ ομορφες!:) Στο 2005 ζουμε, ημαρτον με αυτα τα "πιστευω" των προηγουμενων γενεων! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Xtypao ksylo otan akoyo kati poy den thelo na symvei.Den exo alles prolhpseis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Xtypao ksylo otan akoyo kati poy den thelo na symvei. Α, ναι. Και αυτό. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ki ego xtypao ksulo...epishs den anoigo omprela mesa sto spiti kai otan leo kati pou de 8elo na sumbei dagono th glossa moy Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 διαθετω καθε ειδους προκαταληψη δεν χρειαζεται να αναφερω κατι αφου τα διαθετω ολα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ελεoς ρε guys. 21ος αιωνας. βεβαια αν θελετε να τα πιστευετε εμενα δε μου πεφτει λογος. :luck: παρτε αυτο αν θελετε για τυχη :luck: :yinyang: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Προκατάληψη έχω σε αυτούς που πάνε να με πλησιάσουν με ύπουλο τρόπο για να επωφεληθούν... Προλήψεις ,όπως πολύ σωστά διόρθωσε η Elgia, δεν έχω. :rolleyes: :) :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Προκατάληψη έχω σε αυτούς που πάνε να με πλησιάσουν με ύπουλο τρόπο για να επωφεληθούν... Προλήψεις ,όπως πολύ σωστά διόρθωσε η Elgia, δεν έχω. :rolleyes: :) :p Ειναι αυτο προκαταληψη? σε λογικη μου κανει :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Εγω δεν έχω προλήψεις :p Αν και καμιά φορά χτυπάω ξύλο αλλα απο συνήθειο, δεν ξέρω, μου βγαίνει... :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Πιστεύω στο μάτι. Όποτε δεν νιώθω καλά με ξεματιάζει η μάνα μου (εξ' αποστάσεως πλέον γιατί μένω στην Ηγουμενίτσα) ή η γιαγιά μου και μετά είμαι μια χαρά. Επίσης χτυπάω ξύλο όταν δεν θέλω να συμβεί κάτι που σκέφτομαι. Αυτό με την μαύρη γάτα το θεωρώ μεγάλη βλακεία. Και να είχα μαύρη γάτα δεν με ενδιαφέρει. Ίσα-ίσα όσες έχουν πράσινα ή κιτρινωπά μάτια είναι πανέμορφες. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Χτυπαω ξυλο οταν ακουω κατι που δεν θελω (μου βγαινει αυθορμητα), ομπρελα μεσα στο σπιτι εχω αφησει αλλα οχι να την κραταω πανω απο την κεφαλι μου.Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται καλα.ασε που μια φορα που το εκανα εσπασα ενα βαζο...ηταν και ακριβο... :cry: Μαυρες γατες, σκαλες, κτλ δεν με ενοχλουν. α και παιρνω και καμια φορα την γιαγια για ξεματιασμα... Ανθυποβολη ή οχι αφου "πιανει" δεν εχω προβλημα. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Καμμιά. Τις θεωρώ ξεπερασμένες, καταλοιπο μιας θρησκοκρατούμενης, σκοταδιστικής κοινωνίας. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Πιστεύετε στις προλήψεις? Σας έχει τύχει επανηλλημένα κάποια γρουσουζιά? Θέλω να πάρω ένα άρωμα στον καλό μου, αλλά άκουσα πως δεν είναι καλή ιδέα, αφού σημαίνει χωρισμό. Παρόλο που δεν πιστεύω σε αυτά, με το πολύ "πες" άρχισα να ανησυχώ. Μήπως καλύτερα να μην το ρισκάρω τελικά? :worry: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλύτερα να μην το πάρεις καθ'ότι η σκέψη μόνο μπορεί να σε επηρεάσει... Διαφορετικά αυτά είναι βλακείες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 και εγω δεν πιστευω σε αυτα εννοειται και αν θες τοσο που να του το παρεις τοτε απλα ας σου δωσει αυτος ενα κερμα ειναι σαν να στο αγορασε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts