Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Xiaomi


Bayern4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο λόγος σας στο myphone.gr έχει αξία!

 

Μαζί με την επιλογή σας στην ανωτέρω δημοσκόπηση, εάν το επιθυμείτε πείτε εδώ στα σχόλια και την άποψή σας για την Xiaomi συσκευή σας, και την εμπειρία χρήσης σας!

 

Υγ. Οι απορίες για τις συσκευές λύνονται στα νήματα των εκάστοτε συσκευών, εδώ εκφράζουμε μόνο την γνώμη μας για το Xiaomi κινητό μας. Ερωτ-απαντήσεις μεταξύ μελών δε γίνονται δεκτές και τέτοιας μορφής posts θα διαγράφονται - λόγω της ουσίας του δημοσκοπικού θέματος.

 

Υγ. 2: Στο σχόλιό σας, θα εκτιμηθεί εάν γράψετε και τη συσκευή που έχετε, και εάν το επιθυμείτε αιτιολογήστε την επιλογή σας στη δημοσκόπηση με την εμπειρία σας στην εγγύηση ή/και την εμπειρία χρήσης σας!

 

Υγ. 3: Με την εν λόγω δημοσκόπηση και με τα σχόλιά μας, θα βοηθήσουμε μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές Xiaomi κινητών, ενώ όλοι μαζί θα φτιάξουμε μια βάση δεδομένων όπου θα έχουμε σαφή κατεύθυνση το γιατί επιλέγουμε ή όχι τα Xiaomi κινητά - τα σχόλιά σας και η δημοσκοπική επιλογή σας δε θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.

 

Υγ. 4: Δεν είναι υποχρεωτική για τα μέλη του myphone.gr η συμμετοχή στη δημοσκόπηση και ο σχολιασμός επ'αυτής, όπως επίσης μπορείτε μόνο να ψηφίσετε ή μόνο να κάνετε το σχόλιό σας.

 

Ευχαριστώ.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα από note 4x, μετά note 5 και τώρα πλέον mi 10 lite.

Τρομερές συσκευές από θέμα αίσθησης στο χέρι, χαρακτηριστικών και γενικής εμπειρίας χρήστη πάντα σε συνάρτηση με την τιμή τους.

Από θέμα σέρβις δεν μπορώ να εκφράσω άποψη μιας και σχεδόν 5 χρόνια τώρα δεν χρειάστηκε το παραμικρό, λειτουργούν και τα 3 σαν την 1η ημέρα.

Συνεπώς δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην συνεχίζω να εμπιστεύομαι και να προτείνω την Xiaomi.

Vfm με τα όλα της!

:X
Link to comment
Share on other sites

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128

Το αγόρασα γιατί εκτίμησα απο την προηγούμενη μου Xiaomi συσκευή (το θρυλικό Mido: Xiaomi -πριν τη δημιουργία της θυγατρικής Redmi- Redmi Note 4X) τις πολλές αναβαθμίσεις, και το ποιοτικό hardware, σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή της σειράς Redmi.

Βλέπω λίγα και μικρά bugs στη συσκευή μου, όχι όμως τέτοια που θα με αποτρέψουν στο να προτείνω τη συσκευή σε κάποιον.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα από Redmi Note 4 μεταπηδώντας σε Mi 8 Lite, μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση κι εκτιμώντας τις συχνές και τακτικές αναβαθμίσεις, την ποιότητα της χρήσης και κυρίως στο ότι ποτέ δεν με προβλημάτισαν ως συσκευές. Χώρια και τα κινητά φίλων που παίζω συχνά ώστε να γνωρίσω καλύτερα την εταιρεία. Σίγουρα θα παραμείνω στην Xiaomi αν και μας μπερδεύει αρκετές φορές με την ποικιλία των μοντέλων ως τι είναι το πιο συμφέρον κάθε φορά αλλά αυτά έχει ο (εσωτερικός κυρίως) ανταγωνισμός. Θα κρατήσω το παρόν ακόμα για φέτος και βουρ για το επόμενο από φθινόπωρο βλέποντας το επόμενο μεγάλο βήμα.
Link to comment
Share on other sites

Πρώην κάτοχος Mi 8, νυν Poco F2 Pro. Όσον αφορά το Mi 8, ήταν η πρώτη μου αγορά ναυαρχίδας. Μέχρι και σήμερα, δεν έχω κανένα παράπονο από την συσκευή, η οποία ακόμη πάει σφαίρα και δεν θα την αντικαθιστούσα, αν δεν είχα απαίτηση για παραπάνω επεξεργαστική ισχύ (σε games). Μικρό μελανό του σημείο η μικρή μπαταρία. Σκυλί του πολέμου, έχει περάσει πολλά και όσον αφορά τα Bugs, που θεωρείται και το ρίσκο επιλογής της συγκεκριμένης εταιρείας, εμένα προσωπικά δεν επηρέασαν αρνητικά την εμπειρία χρήσης μου (εδώ έβαλα Beta Rom και πάλι δεν με ενοχλούσε). Έπαιρνες 300 ευρώ ναυαρχίδα, ενώ ο ανταγωνισμός με τα ίδια σπεκς έπαιζε στα 500+. Τώρα παίρνεις πάλι ναυαρχίδα στα 400 ενώ ο ανταγωνισμός παίζει στα 500+. Για το Poco τι να πω, μπα-τα-ρια απίστευτη, front Face camera με μηχανισμό, 865 Snapdragon επεξεργαστή, jack, ir blaster, φορτιστή 30w μαζί με το κινητό. Αυτή η εταιρεία προσφέρει στον μέσο χρήστη, αυτά που πραγματικά χρειάζεται, σε προσιτή τιμή, και για τους πιο σκληροπυρηνικούς ο,τι πρόβλημα προκύψει λύση υπάρχει (flash roms, gcam κτλ, tools για remove bloatware και άλλων χρήσεων).
Link to comment
Share on other sites

Κάτοχος xiaomi mi 9t από Οκτώβρη του 2019, ποτέ πριν κινητό της εταιρίας, παρακολουθούσα καιρό την εξέλιξη της. Περισσότερο με τράβηξε πολύ η ελκυστική τιμή των συσκευών σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά και τα υλικά. Για παράδειγμα στα περισσότερα μοντέλα χρησιμοποιεί κάμερες της sony και επεξεργαστές snapdragon,που για μένα το θεωρώ από τις καλύτερες επιλογές.

Μετά από όλο αυτό το διάστημα χρήσης θα έλεγα ότι είναι τηλέφωνα που θα πρότεινα να αγοράσει κάποιος χωρίς δεύτερη σκέψη, έχω περάσει και περιόδους με κολλήματα και επαναφορες κτλ, αλλά σήμερα τα περισσότερα πράγματα λειτουργούν άψογα.

Θα επιλέξω ξανά συσκευή της εταιρίας στο μέλλον, εκτός εκπληκτικού απροόπτου!

 

Η συσκευή που έχω με βγάζει ασπροπρόσωπο ακόμα και στην πιο απαιτητική κατάσταση και σε θέμα επεξεργαστικότητας και σε θέμα μπαταρίας και αντοχής.

Στην φωτό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχω μείνει ευχαριστημένος αρκετά.

Το μόνο που μένει είναι η αντοχή στον χρόνο, θέλω να δω πως θα λειτουργεί ένα χρόνο μετά και μερικές αναβαθμίσεις μπροστά...

Link to comment
Share on other sites

Όλο το ζωρι με τα xiaomi κινιτα είναι το λογισμικό και συγκεκριμένα περνάς περιόδους που θέλει ψάξιμο και επαναφορες κλπ τς ξαφνικά πρόβληματα μετά από updates κλπ.

Σε άτομα που δεν έχουν χρόνο είναι απαγορευτικά σε άτομα που είναι μερακλαδες είναι απόλαυση καθος παίρνουν καλή συσκευή από θέμα hardware και έχουν χρόνο να ασχοληθούν.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πρώτη φορά σε Xiaomi από φέτος τον Φεβρουάριο, μετά από 13 συνεχόμενα έτη με Nokia. Η αφορμή η επιδότηση που είχα και κάποιοι φίλοι που είχαν Xiaomi, με έπεισαν να πάρω Xiaomi.

Πήρα τη συγκεκριμένη συσκευή (Redmi Note 8 Pro) λόγο καλύτερης κάμερας. Αν και από την αρχή είχα κάποιους ενδυασμούς λόγο MTK επεξεργαστή. Άκουγα πολλά αρνητικά για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Τελικά με έπεισαν και κάποια παιδιά εδώ από το φόρουμ ότι δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον MTK. Οπότε το πήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο σημαντικό πρόβλημα από τη συσκευή. Όλα βαίνουν καλώς.

Βέβαια είναι λίγο νωρίς για να προτείνω κάποιον να αγοράσει Xiaomi, διότι δεν έχω προηγούμενες εμπειρίες από την εταιρεία.

Επίσης ούτε με το MIUI έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όπως ακούω από μερικούς εδώ μέσα. Λίγο οι εφαρμογές με ξενίζουν που έχει. Αλλά θα τις συνηθίσω στη διάρκεια.

Τώρα αν θα ξαναπάρω ποτέ Xiaomi; Εξαρτάται από τη συσκευή που έχω τώρα πώς θα τα πάει στη συνέχεια.

 

Υ.Γ. Γι αυτό και δεν πήρα μέρος στη παραπάνω ψηφοφορία!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Πολύ απλά οι rom MIUI που έχουν είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ:O. Αν είσαι γνώστης και περάσεις άλλη ρομ κάτι γίνετε αλλά ποιος το κάνει σε νέα συσκευή;:( Προσωπικά ποτέ ξανά XIAOMI.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και παλι θα μπορουσε κάποιος να μου διευκρινίσει γιατί δεν μπορώ να βάλω δικιάς μου επιλογής μουσική για Ξυπνητήρι??? Ευχαριστώ
Link to comment
Share on other sites

Μετά 4 αγορές από την εν λόγω εταιρεία θα πω ότι παράγει τα ποίο ποιοτικές συσκευές σε σχέση με την τιμή για της αναβαθμίσεις που δίνει και έχει κάνει και άλλες εταιρίες να δίνουν αναβαθμίσεις ,σίγουρα υπάρχουν καλύτερες συσκευές με σχεδόν τριπλάσια τιμή για αυτά που σου δίνει ,αλλά το μόνο κακό που έχει βγάζει το ίδιο κινητό 3 ή 4 φορές και η μόνη διαφορά μπορεί να είναι ένα γιγαμπάιτ το ένα από το άλλο και η ονοματολογία απλός δε βγάζει άκρη, δεν είμαι φαν της ενλόγο αλλά στίς συσκευές της αν κάνετε το λάθος και δεν της ψάξετε από θέμα ρομ θα γεμίσετε διαφιμίσεις αν κάνετε το λάθος και πάρετε είτε με κινέζικη είτε με ινδική ρομ
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg
Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα με Mi3w το 2014 το οποίο το έχω ακόμη λειτουργικό. Πρέπει να το έχω φλασαρει καμιά 200αριά rom. Σκύλος από τις καλύτερες ανθεκτικότερες συσκευές που έβγαλε η εταιρεία

Το 2016 πήρα το Mi5 έμεινα εντυπωσιασμένος με αυτή την συσκευή γιατί έκανε ένα κλικ πάνω σε θέμα ποιότητας. Αλλά δυστυχώς χωρίς λόγο διέκοψε νωρίς στα δύο έτη την υποστήριξη. Το έχω δώσει στην μικρή μου κόρη.

2018 πήρα το Mi8 τι να πρώτο πω. Ότι μας το πασαραν ως το καμεροκινητο και τελικά χρειάστηκε ένας χρόνος να στρώσει η κάμερα. Ευτυχώς είχε ενεργό το 2api. Σαν συσκευή δεν έχω κανένα πρόβλημα πάει χαλαρά για άλλα δύο έτη.

Επίσης εχω πάρει redmi 3s, MiA1, Redmi Note 4X, Redmi Note 7 όλα για τα λεφτά τους είναι αυτό που λέμε vfm.

Όσο αφορά το λειτουργικό της εγώ το λάτρεψα έχει τα πάντα δεν χρειάζεται να πας να ψάξεις στο play store. Φυσικά έχει bug καταβάλλουν οι προγραμματιστές της προσπάθειες να ελαχιστοποιήσουν τα ,bug.

 

 

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by spideman3
Link to comment
Share on other sites

Έγινε συνένωση/συγχώνευση όλων των νημάτων απο καταβολής του παρόντος φόρουμ (απο πολλά νήματα τα οποία αποτελούνταν απο μία ερώτηση για επιλογή συσκευής, τα οποία έγιναν πλέον ένα νήμα, το παρόν) με τα θέματα που αφορούσαν τον τίτλο του νήματος, όπου η διασκορπισμένη πληροφορία πλέον έγινε συγκεντρωμένη, πρακτική, και καλαίσθητη οπτικά στην αναζήτησή σας εδώ.

 

Παρακαλούμε όπως προσπαθήσετε να διατηρήσετε την προσπάθειά μας αυτή, με το να μην ανοίγετε νέα νήματα για απορίες επί της επιλογής Xiaomi κινητών, και να κάνετε την ερώτησή σας εδώ.

Καλή σας περιήγηση στο φόρουμ μας.

 

-- Η ομάδα συντονισμού --

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έγινε συνένωση/συγχώνευση όλων των νημάτων απο καταβολής του παρόντος φόρουμ (απο πολλά νήματα τα οποία αποτελούνταν απο μία ερώτηση για γενικές απορίες προβλημάτων και λύσεις αυτών, τα οποία έγιναν πλέον ένα νήμα, το παρόν) με τα θέματα που αφορούσαν τον τίτλο του νήματος, όπου η διασκορπισμένη πληροφορία πλέον έγινε συγκεντρωμένη, πρακτική, και καλαίσθητη οπτικά στην αναζήτησή σας εδώ.

 

Σε περίπτωση που οι ερωτήσεις προβλημάτων, οι απαντητικές λύσεις αυτών, αφορούν στα posts συγκεκριμένη συσκευή κινητού Xiaomi, τα εν λόγω posts θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

Παρακαλούμε όπως προσπαθήσετε να διατηρήσετε την προσπάθειά μας αυτή, με το να μην ανοίγετε νέα νήματα για γενικά προβλήματα, απορίες, λύσεις & τρικς Xiaomi κινητών, και να κάνετε την ερώτησή σας εδώ.

Καλή σας περιήγηση στο φόρουμ μας.

 

-- Η ομάδα συντονισμού --

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι συσκευές που ήρθαν με Google dialler, μπορούν να ξαναβάλουν τον Mi dialler; Αν ναι με ποιόν τρόπο;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Οι συσκευές που ήρθαν με Google dialler, μπορούν να ξαναβάλουν τον Mi dialler; Αν ναι με ποιόν τρόπο;

 

Εδώ είσαι. Κατεβάζεις τη τελευταία έκδοση, και την εγκαθιστάς.

Ευχαριστώ.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ξεκίνησα απο redmi note 3 pro (αθάνατο), συνέχισα με mi max 2 και μολις πηρα το redmi note 9 pro. Το τελευταίο με απογοήτευσε πολυ. Προβλήματα με το φλας, δν ανάβει σε καποιες περιπτώσεις χωρίς λογο. Πρόβλημα στην κληση, δν κλειδωνει με αποτέλεσμα να πατιούνται διαφορα (συνήθως η σίγαση). Μπαταρία, αυτονομια, ταχύτητα χειρότερο απ το προηγούμενο μου. Κάμερα καλή αλλα χάλια την νυχτα. Και με gcam εγω σε βραδυ δν είδα μεγαλη διαφορά. Απο μενα δεν κάνει για απαιτητικούς χρήστες. Για χαμηλες προσδοκίες είναι τελειο :P.

 

ΥΓ. Το mi max 2 μετα από 2 χρόνια το θεωρώ σε ολα καλύτερο από το rn9 pro εκτός της καμερας.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είσαι. Κατεβάζεις τη τελευταία έκδοση, και την εγκαθιστάς.

Ευχαριστώ.

 

Δεν μου δίνει την επιλογή παραχώρησης άδειας επαφών

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα να περάσω την παραπάνω έκδοση του Mi Dialler ανεπιτυχώς και πλέον δεν συγχρονίζει τις επαφές του Gmail στο Google Dialler. Έχω 0 επαφές πλέον και δεν συγχρονίζει με τίποτα. Προσπαθώ να βρω λύση εδώ και μία ώρα
Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα να περάσω την παραπάνω έκδοση του Mi Dialler ανεπιτυχώς και πλέον δεν συγχρονίζει τις επαφές του Gmail στο Google Dialler. Έχω 0 επαφές πλέον και δεν συγχρονίζει με τίποτα. Προσπαθώ να βρω λύση εδώ και μία ώρα

 

Καλημέρα Σταύρο. Μόνο με τις επαφές του Gmail είναι το πρόβλημα; έχεις συγχρονισμένες επαφές και αλλού (Π.χ σε Mi cloud, ή σε λογαριασμό Yahoo mail κλπ); Κάνε τις επαφές σου συγχρονισμό στο mi cloud, και δες εάν στις εμφανίζει.

 

Προσωπικά το έκανα δοκιμή πριν σας το προτείνω εδώ, και αμέσως μου εμφάνισε απο όπου κι εάν είχα συγχρονίσει επαφές, συμπεριλαμβανομένου και του Gmail, mi cloud, κάρτα SIM, απο παντού.

Όταν πρωτοεγκατάστησες την εφαρμογή, έδωσες όλες τις άδειες που σου ζήτησε; απο 'κει και πέρα, έλεγξε εάν είναι δοσμένες όλες οι άδειες, γιατί είναι περίεργο αυτό. Αυτόματα με το που άνοιξα την εφαρμογή, είδα τα πάντα απο επαφές σε συγχρονισμό να μου εμφανίζονται.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολη την ομαδα!

 

 

Μετα απο σχεδον 4 χρονια, παρεδωσε πνευμα το φοβερο μου Xiaomi Redmi 4A και ειμαι σε αναζητηση προς του νεου Xiaomi μου, καθως εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την υποστηριξη της εταιρειας και την ποιοτητα του.

Εχω πολυ τυπικη χρηση με τα κινητα μου.Δεν παιζω βιντεοπαιχνιδια σε αυτα, ουτε παρακολουθω βιντεο σε βαση, κανω λιγη πλοηγηση, απο λοιπες εφαρμογες κυριως ακουω μουσικη μεσω του aimp, ο εσωτερικος του χωρος δεν με απασχολει, μιας και μπορω να χρησιμοποιησω microsd οπου εχω. Τυγχων βελτιωσεις στη καμερα/φωτογραφικη σε σχεση με το Redmi 4A ειναι καλοδεχουμενες αλλα δεν κοιταω και για εξειδικευμενη κυκλοφορια. Θα ηθελα να ειναι 5 / 5.5 ιντσες οπως το Redmi 4A αλλα απο οτι καταλαβαινω δυστυχως τα κινητα πλεον ειναι αποδεκτα να κυκλοφορουν σε μεγεθος βαρκας, οποτε φανταζομαι θα πρεπει να συμβιβαστω με αυτο.

 

Διαβαζω για τα μοντελα του 2020 στο εκπληκτικο gsmarena και εχω καποιες γενικοτερες αποριες.

Σκοπευω να επενδυσω 100-150€ το μεγιστο για το νεο μου Xiaomi και κοιταω για μοντελα του 2020. Τελικα το Xiaomi Redmi 10X 4G δεν εχει ανακοινωθει για Ευρωπη η για τον υπολοιπο κοσμο; Βρισκω μονο κινεζικες και ινδικες εκδοσεις, διχως αναφορα για global εκδοση η για ευρωπαικη κυκλοφορια.

Κοιταζα και για τα υπολοιπα της σειρας 9, C/Prime κτλ αλλα δεν εχω κατασταλαξει καπου.

 

Ηθελα επισης να ρωτησω αν γνωριζετε, η Xiaomi στην Ελλαδα εχει επισημο αντιπροσωπο, ωστε αν συμβει κατι εντος εγγυησης στο κινητο οπου σκοπευω να αγορασω απο το εξωτερικο να με καλυψει η εγγυηση, η ειναι μεταπωλητες οπου δεν αναλαμβανουν την επισκευη σε τηλεφωνα του εξωτερικου;

Τελος, λογικα θα γινει η παραγγελια απο το banggood, τελικα το Eu priority line περναει διχως δασμους και λοιπα εξοδα απο το τελωνειο η υπαρχει ακομα προβλημα;

Σας ευχαριστω πολυ!

So much for the laws of physics!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολη την ομαδα!

 

 

Μετα απο σχεδον 4 χρονια, παρεδωσε πνευμα το φοβερο μου Xiaomi Redmi 4A και ειμαι σε αναζητηση προς του νεου Xiaomi μου, καθως εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την υποστηριξη της εταιρειας και την ποιοτητα του.

Εχω πολυ τυπικη χρηση με τα κινητα μου.Δεν παιζω βιντεοπαιχνιδια σε αυτα, ουτε παρακολουθω βιντεο σε βαση, κανω λιγη πλοηγηση, απο λοιπες εφαρμογες κυριως ακουω μουσικη μεσω του aimp, ο εσωτερικος του χωρος δεν με απασχολει, μιας και μπορω να χρησιμοποιησω microsd οπου εχω. Τυγχων βελτιωσεις στη καμερα/φωτογραφικη σε σχεση με το Redmi 4A ειναι καλοδεχουμενες αλλα δεν κοιταω και για εξειδικευμενη κυκλοφορια. Θα ηθελα να ειναι 5 / 5.5 ιντσες οπως το Redmi 4A αλλα απο οτι καταλαβαινω δυστυχως τα κινητα πλεον ειναι αποδεκτα να κυκλοφορουν σε μεγεθος βαρκας, οποτε φανταζομαι θα πρεπει να συμβιβαστω με αυτο.

 

Διαβαζω για τα μοντελα του 2020 στο εκπληκτικο gsmarena και εχω καποιες γενικοτερες αποριες.

Σκοπευω να επενδυσω 100-150€ το μεγιστο για το νεο μου Xiaomi και κοιταω για μοντελα του 2020. Τελικα το Xiaomi Redmi 10X 4G δεν εχει ανακοινωθει για Ευρωπη η για τον υπολοιπο κοσμο; Βρισκω μονο κινεζικες και ινδικες εκδοσεις, διχως αναφορα για global εκδοση η για ευρωπαικη κυκλοφορια.

Κοιταζα και για τα υπολοιπα της σειρας 9, C/Prime κτλ αλλα δεν εχω κατασταλαξει καπου.

 

Ηθελα επισης να ρωτησω αν γνωριζετε, η Xiaomi στην Ελλαδα εχει επισημο αντιπροσωπο, ωστε αν συμβει κατι εντος εγγυησης στο κινητο οπου σκοπευω να αγορασω απο το εξωτερικο να με καλυψει η εγγυηση, η ειναι μεταπωλητες οπου δεν αναλαμβανουν την επισκευη σε τηλεφωνα του εξωτερικου;

Τελος, λογικα θα γινει η παραγγελια απο το banggood, τελικα το Eu priority line περναει διχως δασμους και λοιπα εξοδα απο το τελωνειο η υπαρχει ακομα προβλημα;

Σας ευχαριστω πολυ!

 

Redmi Note 9 (όχι s/Pro) - έχουμε σχετικό νήμα για αυτό. Αυτή είναι η πρότασή μου για εσένα. Θα ήθελα όμως να διαβάσεις το σχετικό νήμα. Έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα, τα οποία είτε μπορεί να μη σου αρέσουν, είτε να μην έχεις θέμα με αυτά.

 

Όσο αφορά το θέμα εγγύηση, έχω φτιάξει ένα κείμενο.

Όσο αφορά το θέμα παραγγελίας, θα σου απαντήσω λακωνικά, γιατί έχουμε σχετικό νήμα για αυτό και θα βγούμε off topic, ότι η τριγωνική του priority ναι δεν έχει τελωνείο (EU Line Priority). Για περαιτέρω στο σχετικό νήμα.

 

Ευχαριστώ.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εδώ είσαι. Κατεβάζεις τη τελευταία έκδοση, και την εγκαθιστάς.

Ευχαριστώ.

Θα το δοκιμάσω όταν θα έχω χρόνο. Ευχαριστώ πολύ!

Επίσης βλέπω δεν συγχρονίζει με επαφές της Google. Κι εγώ μόνο εκεί έχω όλες τις επαφές μου.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

50195125166_84f035a80e_z.jpg

 

Εδώ παιδιά είναι ο συγχρονισμός με τον λογαριασμό Google, και η εμφάνιση των επαφών απο το λογαριασμό. Δεν έκανα κάποια ρύθμιση, αυτόματα συγχρονίστηκαν. Φαίνεται ο αριθμός των επαφών που συγχρονίστηκαν (65) και ότι είναι απο το Google λογαριασμό (@gmail.com). Και απο κάτω φαίνεται η λίστα με τις Google επαφές.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Εντυπώσεις από τα Xiaomi, ποιο να διαλέξω;
  • This topic was locked and locked
  • This topic was locked and locked
  • The topic was locked
  • This topic was unlocked, unlocked, unlocked, unlocked and unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...