Jump to content

[myDEAL] VRS Design cases για Galaxy S8, LG G6 και iPhone 7


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Στο myphone.gr κατέφθασαν 3 θήκες της VRS Design, από το canguro.gr, οι οποίες καλύπτουν δύο βασικές ανάγκες του χρήστη: Την προστασία του smartphone αλλά και την καλαισθησία του.

 

Οι θήκες αφορούν δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, συγκεκριμένα τα Galaxy S8, iPhone 7 και LG G6. Η πρώτη αίσθηση που αφήνουν είναι πως πρόκειται για ποιοτικές θήκες, οι οποίες δεν έχουν σχέση με τους φθηνούς κωδικούς της αγοράς. Το υλικό κατασκευής τους είναι συνθετικό και σχετικά μαλακό, με ωραίο φινίρισμα, ενώ περιφερειακά διαθέτουν επιπλέον τμήματα πλαστικού τα οποία ενισχύουν την αισθητική τους αλλά και προσφέρουν ωραία αίσθηση στο χέρι. Όσο για το grip, είναι άπλετο.

 

[ame]

[/ame]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64675/vrs-design-1-small.jpg

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64678/vrs-design-4-small.jpg

 

Εσωτερικά οι θήκες είναι σχεδιασμένες ώστε να "αγκαλιάζουν" ιδανικά τη συσκευή και τα εξογκώματα για τα πλήκτρα είναι λεπτά, προσφέροντας πολύ καλό feedback. Ειδικότερα η θήκη για το iPhone 7 που είχαμε στα χέρια μας μπορεί να λειτουργήσει και σαν stand, καθώς διαθέτει πτυσσόμενο στήριγμα στο πίσω μέρος της, το οποίο όμως κρύβεται επιμελώς όταν δε χρησιμοποιείται.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64680/vrs-design-6-small.jpg

Στη γκάμα της VRS Design θα βρείτε θήκες για πολλά μοντέλα smartphones, διαφανείς, δερμάτινες, flip covers και πολλές ακόμη. Τις θήκες της VRS Design θα βρείτε στο www.canguro.gr

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...