Jump to content

Μέχρι 200€ για νέο κινητό.

snapp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Μετά από 2+ χρόνια με το lumia 640DS ήρθε καιρός για κάτι νέο μιας και η συσκευή με τις απανωτές αναβαθμίσεις έχει αποκτήσει πολλά προβλήματα και bugs. Θέλω να πάρω ένα κινητό που να έχει τα εξής απλά πράγματα.

1. Μπάντα 20 για 4G λόγω WIND.

2. Να μπορώ να αλλάζω τραγούδι στο mp3 από το hands free κατά την διάρκεια αναπαραγωγής της μουσικής.

3. Να γράφει στα sms 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και όχι 69 που γράφουν τα περισσότερα. Αν αυτό διορθωνεται κατεβάζοντας κάποιο πληκτρολόγιο από το store ενημερώστε μιας και δεν γνωρίζω από android.

4. Να έχει ράδιο.

5. Nα τρέχει ικανοποιητικά χωρίς να κολλάει.

6. Καλή κάμερα.

7. Μπαταρία να βγάζει μία μέρα το λιγότερο.

8 .Nα παίρνει κάρτα sd.

9. Αν παίρνει και 2 sim + sd δεκτό.

10. 5 ίντσες και πάνω.

11. Λειτουργικό android

Έχω ρίξει μια ματιά στο ALCATEL IDOL 4 και έχω διαβάσει καλές κριτικές αλλά δεν γνωρίζω αν μπορώ να κάνω το 2 και 3 που γράφω πιο πάνω. Παρακαλώ όποιος έχει να προτείνει κάποια συσκευή ας το κάνει. Αγορά από Ελλάδα.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Νομιζω πας για το moto g5 https://www.skroutz.gr/s/11500067/Lenovo-Moto-G5-3GB-16GB.html ή το moto g5 plus https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html . Το δευτερο εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη και καμερα (ενα κλικ πριν τα flagship). Διαλεγεις και παιρνεις αναλογα τα χρηματα που δινεις. Το προτερημα και των 2 ειναι οτι μπορουν να παρουν ταυτοχρονα 2 sim + 1 sd ενω τα περισσοτερα dual παιρνουν ειτε 2 sim ειτε 1 sim + 1 sd.

Για τους 160 χαρακτηρες που ρωτησες στα sms που ρωτας, το πολυ πολυ αλλαζει app για τα sms.

Σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια; Αναφερομαι στα βαρια παιχνιδια και οχι τα μικρα χαζοπαιχνιδακια για να δω τι gpu χρειαζεσαι.

Edited by Antretng

Νομιζω πας για το moto g5 https://www.skroutz.gr/s/11500067/Lenovo-Moto-G5-3GB-16GB.html ή το moto g5 plus https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html . Το δευτερο εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη και καμερα (ενα κλικ πριν τα flagship). Διαλεγεις και παιρνεις αναλογα τα χρηματα που δινεις. Το προτερημα και των 2 ειναι οτι μπορουν να παρουν ταυτοχρονα 2 sim + 1 sd ενω τα περισσοτερα dual παιρνουν ειτε 2 sim ειτε 1 sim + 1 sd.

Για τους 160 χαρακτηρες που ρωτησες στα sms που ρωτας, το πολυ πολυ αλλαζει app για τα sms.

Σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια; Αναφερομαι στα βαρια παιχνιδια και οχι τα μικρα χαζοπαιχνιδακια για να δω τι gpu χρειαζεσαι.

Όχι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Έχουν ραδιόφωνο αυτά που λες; Για τα sms δηλαδή αν γράφει 69 χαρακτήρες κατεβάζεις άλλο app και διορθώνεται στα 160;

TCL 40 NXTPAPER

Βαση του gsmarena εχουν κανονικα

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g5-8454.php

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g5_plus-8453.php

Οσον αφορα τα sms ναι. Αν τυχον δεν εχει επιλογη απενεργοποιησης ειδικων χαρακτηρων (οι οποιοι ειναι υπευθυνοι για τους μολις 70 χαρακτηρες) βαζεις ενα google messenger και τελος (πιθανοτατα αυτον να εχει κιολας). Οποτε μην σε αγχωνει αυτο. Στο android υπαρχουν παντα επιλογες και λυσεις.

Αν δεν έχεις προβλήμα με 6ιντσες πάρε xiaomi redminote 4x έχει ότι ζητάς

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχει δυο sim + χωριστη sd. Τη καμερα του την λες αξιοπρεπη αλλα οχι καλη. Οποτε δεν εχει οτι ζηταει ;)

Για την ιστορια δεν ειναι 6 ιντσες αλλα 5.5 το redmi note 4x

Δηλαδή το Idol 4 που το βρήκα στα 179€ με ακουστικά JBL αξίας 35€+ γυαλιά VR+Θήκη+μεμβράνη οθόνης δεν αξίζει; Έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια και έχει τρομερές μουσικές δυνατότητες που με ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι μιας και ακούω πολύ μουσική από κινητό.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html

TCL 40 NXTPAPER

Δηλαδή το Idol 4 που το βρήκα στα 179€ με ακουστικά JBL αξίας 35€+ γυαλιά VR+Θήκη+μεμβράνη οθόνης δεν αξίζει; Έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια και έχει τρομερές μουσικές δυνατότητες που με ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι μιας και ακούω πολύ μουσική από κινητό.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.html

Ψηφίζω κι εγώ moto g5/g5 plus. Θα σε καλύψει καλύτερα, ειδικά στο θέμα υποστήριξης. Τώρα για το idol 4 μάλλον δίνουν πολλά έξτρα γιατί δεν πουλάει.

Κοιτα, εχει υποδεεστερο επεξεργαστη, κατωτερη καμερα και δεν εχει χωριστη sd απο sim card (με 16αρη μαλιστα αποθηκευτικο που εκει θα χεις θεμα). Με λιγα λογια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ψαχνεις. Επιπλεον τα motorola εχουν στοκ android που τα κανει ελαφρυτερα/γρηγοροτερα.

Ακουστικα και γυαλια vr μπορεις να αγορασεις εκ των υστερων... οχι ομως και καλα specs του κινητου. Βασικα αν το idol δεν ειχε αυτα τα δωρα δεν θα δινα πανω απο 120 ευρω για αυτο το κινητο ;)

Edited by Antretng

Συμφωνω με τον Αντρεα για τα Moto....Ειχα παλια δυο συσκευες Moto G και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.....

Συμφωνω με τον Αντρεα για τα Moto....Ειχα παλια δυο συσκευες Moto G και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.....

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα το alcatel Adol 4. Είχε 179€ με όλα τα extra στο πακέτο. Ειχα και κάτι yellows και εξαργυρωσα οπότε έπεσε στα 169€. Μου είπαν κιόλας και μου έκανε εντύπωση στα mediamarkt ότι μπορώ μέσα σε 28 μέρες αν δεν μου κάνει να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω! Οπότε κατέληξα εκεί.

Το κινητό καταπληκτικό! Ταχύτατο, οθόνη με απίστευτα ζωντανά χρώματα, όμορφο μενού smooth, πανέμορφο κατασκευασμενο από γυαλί και μέταλλο που βρίσκεις μόνο σε ακριβά κινητά και το κυριότερο σε θέμα ήχου δεν υπάρχει ανταγωνισμός απέναντι του. JBL 2x3,6watt ενσωματωμένα ηχεία συν JBL ακουστικά! Πολύ θετικό ότι όπως και να το έχεις το κινητό το μενού γυρίζει στην σωστή θέση και αν το φορτίζεις πχ ή έχεις τα ακουστικά απλά το γυρίζεις όπως σε βολεύει. Πολύ καλές φωτογραφίες με μπροστινό φλας. Στα μείον του η μπαταρία των 2610mh αλλά την μέρα την έβγαλα σχεδόν με πολύ σκάλισμα για να το σετάρω. Έβαλα και την θήκη και την μεμβράνη που είχε στην συσκευασία και όλα κομπλέ!Τέλος να πω ότι στο μενού δεν είχε ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές. Είχε αυτές που χειρίζεται ο κόσμος πχ fb, whats App, Shazam κτλ και τίποτα παράπανω.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Καλοριζικο.για την μπαταρια βαλε την εξοικονομηση μπαταριας και θα δεις βελτιωση.εγω εχω το pop up της ιδιας εταιρειας με μονο 2000 μπαταρια και με βαρια χρηση μου βγαζει 4,30-5,00 ωρες οθονη.

Tcl 20 5g

Βασικα μαλλον δεν γνωριζεις το επιπεδο των κινητων που κυκλοφορουν.

Τεσπα, καλοριζικο να ναι. :)

Καλοριζικο.για την μπαταρια βαλε την εξοικονομηση μπαταριας και θα δεις βελτιωση.εγω εχω το pop up της ιδιας εταιρειας με μονο 2000 μπαταρια και με βαρια χρηση μου βγαζει 4,30-5,00 ωρες οθονη.

Μου έβγαλε με βαριά χρήση 6,5ωρες οθόνη.

Βασικα μαλλον δεν γνωριζεις το επιπεδο των κινητων που κυκλοφορουν.

Τεσπα, καλοριζικο να ναι. :)

Σίγουρα φίλε μου υπάρχουν και καλύτερα. Αλλά στα 169€ με όλα τα έξτρα μέσα θεωρώ ότι είναι τίμια αγορά από Ελλάδα. Εξάλλου δεν είμαι και τόσο Hard user οπότε μια χαρά θα κάνω την δουλειά μου πιστεύω. Κοίταξα και τα Motorola που μια χαρά κινητά μου φάνηκαν και ίσως να ήταν και καλύτερα αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου εξωτερικά. Στο alcatel ο συνδυασμός γυαλιού με μέταλλο με κέρδισε. Όπως και να χει σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

TCL 40 NXTPAPER