Jump to content

[Hands-On] Speck cases για Galaxy S8, iPhone 7 με προστασία πτώσης από 3m


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Speck είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που μόλις ήρθε στην ελληνική αγορά και σε λίγες εβδομάδες, ορισμένα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας. Μια από τις κατηγορίες προϊόντων της είναι και οι θήκες για smartphones, 3 εκ των οποίων είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις τελευταίες μέρες και σας τις παρουσιάζουμε.

 

Οι θήκες της Speck που μας ενδιαφέρουν, εν προκειμένω, διαθέτουν την τεχνολογία Impactium. Δεν είναι κάποιο εξωτικό υλικό, όπως θα υπέθετε κανείς από την ονομασία του, αλλά μια τεχνολογία που ανέπτυξε η Speck και προστατεύει πλήρως τη συσκευή από πτώσεις, ανεξαρτήτως γωνίας πρόσκρουσης. Το εντυπωσιακό είναι πως ορισμένες από αυτές τις θήκες είναι δοκιμασμένες για προστασίας από πτώσεις, από ύψος έως και 10 ποδών, δηλαδή σχεδόν 3 μέτρων! Είναι ένα ασυνήθιστο ύψος και ο όρος "drop protection" συνήθως αφορά πτώσεις από το 1 ή 1,5 μέτρο, που είναι το ύψος στο οποίο συνήθως κρατάμε το κινητό.

 

[ame]

[/ame]

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64662/speck-impactium-small-2.jpg

 

Πως λειτουργεί η τεχνολογία Impactium: Όπως θα δείτε και στο hands-on video, οι θήκες αυτές της Speck είναι αρκετά σκληρές και ελάχιστα εύκαμπτες, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να προστατεύσει. Αυτό που κάνει ζημιά κατά την πτώση είναι ο κραδασμός, ο οποίος "περνά" στο εσωτερικό της συσκευής και μπορεί να προκαλέσει την αποκόλληση κάποιου εξαρτήματος ή τη βλάβη του. Εσωτερικά των θηκών με Impactium υπάρχουν ορισμένες "νευρώσεις", οι οποίες παρέχουν τον απαραίτητο "τζόγο" ανάμεσα στη συσκευή και το περίβλημα της θήκης, λίγα επιπλέον χιλιοστά που όμως είναι ζωτικής σημασίας. Οι νευρώσεις αφ'ενός βοηθούν στη μείωση των δυνάμεων G που αναπτύσσονται τη στιγμή της πρόσκρουσης, αφ'ετέρου "μοιράζουν" τον κραδασμό σε ένα μεγαλύτερο τμήμα της συσκευής, αντί να τον δεχθεί ολόκληρο ένα και μόνο σημείο, αυτό που θα έρθει πρώτο σε επαφή με το έδαφος.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64666/speck-impactium-small-7.jpg

 

Έτσι, εξασφαλίζουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας όσον αφορά την προστασία κατά την πτώση. Οι άνθρωποι της Speck, μάλιστα, είχαν έναν εντυπωσιακό τρόπο να μας αποδείξουν τα παραπάνω, πετώντας διαρκώς ένα iPhone 7 Plus στον τοίχο και το πάτωμα, όταν μας έγινε η σχετική επίδειξη, το οποίο δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ακόμη και όταν προσγειωνόταν με την οθόνη! Φυσικά, πάντα υπάρχει το ρίσκο, αλλά με βάση αυτά που είδαμε και τις δικές μας "light" δοκιμές, αυτές οι θήκες είναι ίσως η καλύτερη λύση για την προστασία από τις πτώσεις.

 

Όσον αφορά τα μοντέλα με κυρτή οθόνη στις άκρες, όπως το Galaxy S8, η θήκη της Speck σαφώς εξέχει και επηρεάζει την αίσθηση που έχει ο χρήστης χωρίς αυτήν, όταν αγγίζει τις άκρες της οθόνης του, αλλά σαφώς και την προστατεύει σε μεγάλο βαθμό.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64663/speck-impactium-small-4.jpg

 

Στη γκάμα της Speck θα βρείτε θήκες για τα περισσότερα επώνυμα και high-end μοντέλα της αγοράς. Επίσης, έρχονται σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια, μερικά από τα οποία βλέπετε και στις φωτογραφίες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.speckproducts.com

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Να κάνετε και τοποθετήσεις προϊόντων, κάπως πρέπει να βγαίνουν τα έξοδα, αλλά αν μιλάμε για προηγμένη καινοτόμο τεχνολογία, κάντε και μια δοκιμή μικροπτώσης, να επιδείξετε πόσο αποτολεσματική προστασία αναμφισβήτητα προσφέρει αυτή η θήκη! :lol:
Link to comment
Share on other sites

Να κάνετε και τοποθετήσεις προϊόντων, κάπως πρέπει να βγαίνουν τα έξοδα, αλλά αν μιλάμε για προηγμένη καινοτόμο τεχνολογία, κάντε και μια δοκιμή μικροπτώσης, να επιδείξετε πόσο αποτολεσματική προστασία αναμφισβήτητα προσφέρει αυτή η θήκη! :lol:

 

Κι όμως η Speck είναι πολύ καλή εταιρία. Τότε με iPhone 4 και 4S είχε μεγάλη απήχηση. Η αγαπημένη μου σειρά ήταν η FabShell με το ύφασμα από πίσω. Οι θήκες της γενικά προσφέρουν πολύ καλή προστασία στις πτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...