Jump to content

iOS 11 - Tι θυμίζει το νέο ανασχεδιασμένο App Store;


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέραν των βελτιώσεων στην ταχύτητα και στα νέα χαρακτηριστικά multitasking, μερικές από τις αλλαγές του λειτουργικού iOS 11 είναι αισθητικής φύσεως. Έναν από αυτούς τους ανασχεδιασμούς, έχει δεχθεί και το App Store, προκειμένου να φέρει περισσότερο στην εφαρμογή Apple Music.

 

Παρότι που δεν δείχνει να είναι είναι ένα είδος κλώνου, οι δύο εφαρμογές έχουν πολλά κοινά σημεία πλέον. Η Apple έχει αλλάξει θέση στην ενότητες της εφαρμογής πλησιάζοντας περισσότερο τη σειρά των ενοτήτων στη χρήση και αναζήτηση από τους χρήστες με την πάροδο του χρόνου. Στην τωρινή εμφάνιση οι ενότητες στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης είναι Προτάσεις, Κατηγορίες, Κορυφαία, Αναζητήσεις, Ενημερώσεις. Οι νέες ενότητες αποτελούνται από τις καρτέλες “Σήμερα” η οποία αντικαθιστά τις Προτάσεις, ενώ τα Κορυφαία έχουν αντικατασταθεί από την καρτέλα, Παιχνίδια.

 

Η λειτουργικότητα της αναζήτησης και των αναβαθμίσεων στην ουσία δεν έχει αλλάξει. Εκπλήσσοντας ευχάριστα την πλοήγηση στην εφαρμογή, η διεπαφή με τα μενού είναι εύκολη, με πολύ καλή απόδοση. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της δοκιμαστικής έκδοσης, από την ιστοσελίδα AppleInsider υπήρξε μόνο ένας απροσδόκητος τερματισμός.

 

Τα αποτελέσματα στην αναζήτηση είναι παρόμοια, με προτάσεις που ποικίλλουν μεταξύ των εκδόσεων iOS 10 και iOS 11, λόγω της αφαίρεσης εφαρμογών στα 32 bit στη νέα έκδοση. Εάν εξετάσουμε την αναζήτηση σε όμοιες συσκευές, τα αποτελέσματα σε αριθμό είναι τα ίδια. Διαφορά υπάρχει μεταξύ διαφορετικών συσκευών iPhone / iPad.

 

Καμία βελτίωση δεν παρατηρήθηκε στους χρόνους αναζήτησης στο App Store. Και οι δύο εκδόσεις λειτουργικών iOS 10 / iOS 11 επέστρεψαν αποτελέσματα με την ίδια σχεδόν ταχύτητα.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως όπως και στην εφαρμογή Apple Music, δεν υπάρχει η λειτουργία πορτρέτου στη συσκευή iPhone. Για το αν θα σας αρέσει η όχι η νέα εμφάνιση εξαρτάται από την άποψη σας για την ανασχεδιασμένη εφαρμογή Apple Music. Εάν η άποψή σας δεν είναι θετική, το ίδιο ακριβώς θα αισθανθείτε αντικρίζοντας και την ανασχεδιασμένη εφαρμογή App Store.

 

Το νέο λειτουργικό περιορίζεται στους developers εφαρμογών προς το παρόν, αν και αναμένουμε μία δημόσια δοκιμαστική έκδοση (iOS 11 beta) προς το τέλος του μήνα. Για περισσότερα χαρακτηριστικά και οδηγίες για το νέο λειτουργικό iOS 11 μπορείτε να απευθυνθείτε στην ενότητα των οδηγών μας.

 

[via]

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...