Jump to content

Saw Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;  

41 members have voted

1. 1. Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;

• Saw (2004)
      33
    • Saw II (2005)
      3
    • Saw III (2006)
      4
    • Saw IV (2007)
      1
    • Saw V (2008)
      0
    • Saw VI (2009)
      0
    • Saw VII (2010)
      0

Recommended Posts

Ναι αλλα δεν ειδα πουθενα να εχει καμια πορτα με συνδυασμό για να ανοιγει με τα νουμερα. Ασε που με το που τους ειπε ειναι στο πισω μερος του κεφαλιου σας , αμεσως καταλαβα οτι θα ειναι γραμμενο στο κεφαλι τους. Βασικα πολύ Κυβο μου θυμισε το 2. Σκοτωνει ο ενας τον αλλον και καλα για να σωθει και να αποφυγουν τον πανικό , κλειδι με συνδυασμό (που ξαναλέω... ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ?????? κτλ ....

Δεν είχε πει οτι είναι πίσω απο το κεφάλι σας, αλλα το είπε με τέτοιο περίτεχνο τρόπο στα αγγλικά που νομίζαν οτι είπε πως τον συνδιασμό τον ξέρουν κατα κάποιο τρόπο, είναι στο μυαλό τους.

Ξαναδές την ταινία τώρα που τα ξέρεις αυτά και θα σου αρέσει πολυυυυυ περισσότερο. Α,και καμία σχέση με κύβο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και στο πρώτο τους είχε ξεκαθαρίσει απο την αρχή οτι πρέπει να σκοτώσει τον άλλο για να σωθεί. Η μόνη ομοιότητα με τον κύβο είναι το ψάξιμο (τόσο απο τους φυλακισμένους όσο και απο τον θεατή).

Ο δολοφόνος τους δίνει μεν την ευκαιρία να σωθούν αλλά οι παγίδες είναι τόσο καλά στημένες που είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να τα καταφέρουν. Βασικά, μόνο η συναργάτης του υα έχει καταφέρει μεχρί τώρα.

Δεν είχε πει οτι είναι πίσω απο το κεφάλι σας, αλλα το είπε με τέτοιο περίτεχνο τρόπο στα αγγλικά που νομίζαν οτι είπε πως τον συνδιασμό τον ξέρουν κατα κάποιο τρόπο, είναι στο μυαλό τους.

Ξαναδές την ταινία τώρα που τα ξέρεις αυτά και θα σου αρέσει πολυυυυυ περισσότερο. Α,και καμία σχέση με κύβο!

Τους ειπε

"at the back of your heads.... "

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια. Εγω το καταλαβα αμεσως, για αυτο σου λεω... Χαθηκε αυτοι να δουνε τι παιζει ?

:X

• 2 weeks later...

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός Γκρεγκ Χόφμαν, ο οποίος κατόρθωσε να μετατρέψει την ταινία-θρίλερ χαμηλού προϋπολογισμού Σε Βλέπω σε διεθνή εισπρακτική επιτυχία με κέρδη 102 εκατ. δολάρια.Η εταιρεία του, Lions Gate Entertainment, που είχε και την ευθύνη της διανομής των ταινιών Σε Βλέπω και Σε Βλέπω ΙΙ, ανακοίνωσε ότι ο Χόφμαν πέθανε την Κυριακή σε νοσοκομείο του Χόλιγουντ από φυσικά αίτια, αλλά δεν αναφέρθηκαν άλλες λεπτομέρειες. Οι νοσοκομειακές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νεκροτομή.

Η ταινία Σε Βλέπω, που χρηματοδοτήθηκε από τον Χόφμαν και τους συνεργάτες του, κόστισε ένα εκατομμύριο δολάρια και απέφερε στα ταμεία 102 εκατ. δολάρια, καθώς έγινε διεθνής επιτυχία τον Οκτώβριο του 2004.

Η συνέχεια Σε Βλέπω ΙΙ ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ στα μέσα της χρονιάς και υπήρχε σχεδιασμός και για τρίτη ταινία της σειράς.

Ο Χόφμαν είχε «την απίστευτη ικανότητα να πείθει τους δημιουργικούς και επαγγελματίες συνεργάτες του και προσφέρει έμπνευση, στοιχεία πολύ σπάνια στη δική μας βιομηχανία» δήλωσε ο Πήτερ Μπλοκ, πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

και υπήρχε σχεδιασμός και για τρίτη ταινία της σειράς.

Αυτό σημαίνει οτι δεν θα υπάρξει SAW III; Ελπίζω να αναλάβει κάποιος άλλος την παραγωγή γιατί όλα δείχνουν οτι η σειρά μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά κέρδη.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσω για τρίτη φορά το II. Aυτή την φορά όμως στον κινηματογράφο!! Avant premier στα village. :)

Αυτό σημαίνει οτι δεν θα υπάρξει SAW III; Ελπίζω να αναλάβει κάποιος άλλος την παραγωγή γιατί όλα δείχνουν οτι η σειρά μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά κέρδη.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσω για τρίτη φορά το II. Aυτή την φορά όμως στον κινηματογράφο!! Avant premier στα village. :)

To SAW 2 einai anatreptikh tainia mono os pros to telos ths;

Kai kati allo poy den exei dieykrinistei plhros....Yparxoyn kapoioi hthopoioi poy symmetexoyn kai stis dyo tainies;

To SAW 2 einai anatreptikh tainia mono os pros to telos ths;

Kai kati allo poy den exei dieykrinistei plhros....Yparxoyn kapoioi hthopoioi poy symmetexoyn kai stis dyo tainies;

Kai sta 2 oi "anatropes" ginodai kyriws sto telos. Alla olh thn wra sthn tainia anarwtiesai einai autos o dolofonos 'h den einai.. klp

Eidika sthn prwth egw synexeia allaza gnwmh gia to poios htan o dolofonos kai sto telos me koufane :p

Sthn 2h o dolofonos einai o idios , kai epishs paizei kai ena thyma pou glitwse apo th prwth tainia.

Παιδια συνηθως δεν παιρνω στα σοβαρα τετοιου ειδους ταινιες αλλα οφειλω να πω οτι το saw ηταν ταινια με απιστευτα εξυπνο σεναριο,το τελος τα ανατρεπει ολα.Μακραν το καλυτερο στο ειδος του κατα τη γνωμη μου.

Μετά από τόσα spoiler tags πραγματικά με έχετε εξιτάρει για το ΙΙ. Περιμένω απλά να κατέβω Ελλάδα για να το δω με τον κολλητό μου που είχαμε δει μαζί το Ι.

Μερικές λεπτομέρειες:

1. Στο imdb τα μέλη έχουν βαθμολογήσει το Ι με 7.6 και το ΙΙ με 7.1

2. Αν και η ταινία λέγεται Saw (αόριστος δηλαδή του See - Βεβαια για τους Αγγλοαμερικάνους παραπέμπει στο Πριόνι και όχι στο Είδα σύμφωνα με παρουσιάσεις της ταινίας τουλάχιστον μιας και τους δίνει το πριόνι για να κόψουν τις αλυσίδες στο Ι) νομίζω ότι είναι κάτι σα λογοπαίγνιο μεταξύ του "Είδα", της λέξης "Πριόνι" αλλά νομίζω ΚΑΙ της λέξης "Αποφθεγμα", η οποία είναι άλλη μια μετάφραση της συγκεκριμένης λέξης. Αν δεν πέφτω έξω και όντως είναι έτσι και δεν είναι τυχαίο τότε μιλάμε ότι με μια λέξη ο τίτλος τα λέει ΟΛΑ!

K γιατι να μην ειναι το 2ο μισο του ονοματος του jigsaw? Πιο πιθανο σεναριο κατα την γνωμη μου!

Και γιατι να μην πηρε ο jigsaw το 2ο μισο του ονοματος του απο την ταινια; :rolleyes: :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

To είδα πριν απο λίγο στα στέρ....παιδιά είναι super κατα την γνώμη μου είναι καλύτερο απο το πρώτο....και να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχει ανατρεπτικό τέλος και το 2.....! λέω οκ τώρα ξέρουμε τον δολοφόνο, ξέρουμε τα πάντα άρα πάμε να δούμε απλά τι τους έκανε..αλλά έπεσα έξω και χαίρομαι γι'αυτό....

να τη δείτε...

Δεν το εχω δει ακομα(θα περιμενω να βγει σε dvd),αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω οσους την ανεβοκατεβαζουν αριστουργημα εξαιτιας του ανατρεπτικου τελους της.Ενταξει,καλο ειναι να εχει κατι τετοιο ενα θριλερ,ομως δεν ειναι το μονο.Για παραδειγμα,στο Σεβεν(ταινια που ορισμενοι ιεροσυλοι τολμουν να συγκρινουν με το saw) ειχαμε μια απιστευτη τελικη ανατροπη,αλλα ολη η ταινια ηταν γεματη αγωνια,εξοχο σεναριο & φοβερες ερμηνειες.Αντιθετα,στο saw (μιλαω για το πρωτο) δεν ειδαμε τιποτα απ'αυτα.Μηπως τελικα το ολο εγχειρημα βασιζεται στο να βγαλει στην επιφανεια τα πρωτογενη ενστικτα μας(βια) & να μας αφησει στο τελος με το στομα ανοιχτο,κερδιζοντας τις εντυπωσεις?Γιατι ποτε δε θα ξεχασω τις αντιδρασεις του κοινου καθ'ολη τη διαρκεια της πρωτης ταινιας(αλλοι εβριζαν,αλλοι γελαγαν,αλλοι βαριοντουσαν) & τη δραματικη αλλαγη μετα το τελος της.Πρσωπικα περιμενω πολλα παραπανω απο μια ταινια για να την χαρακτηρισω πολυ καλη/αριστουργημα.Οχι μονο να εχει ενα ευφυες τελος. ;)

pezei na me afisoun na mpo?mallon tha exoun elexoun afstira gia tetio ergo e?

Μπα κομματάκι δύσκολο φίλε. Εκτός του ότι ζητάνε ταυτότητα από όλους, τελευταία έχουν και ένα σύστημα εξακρίβωσης ακριβούς ημερομηνίας γέννησης κατά το οποίο ακόμα και 18 παρά μία μέρα να είσαι δε σε βάζουν μέσα. Αν παραβείς τους κανόνες και μπεις μέσα, στην έξοδο θα σε συλλάβουν. :!:

το ειδα σημερα,αρκετα καλο και το δευτερο μερος της ταινιας saw,αν και το πρωτο για μενα τουλαχιστον με ειχε καθηλωσει για τα καλα.οχι οτι το δευτερο πηγαινε πισω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είδα και εγώ το SAW II χθες μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτή η ταινία είναι άξιος συνεχιστής της πρώτης.:up::yahoo:

Πραγματικά στο τελευταίο τέταρτο είχα μείνει έτσι :blink::shock::eek::confused:

Τρομερή ταινία με δύο ανατροπές που κανείς δε περίμενε ! Τη προτείνω ανεπιφύλακτα και οπωσδήποτε θα πρέπει να έχεις δει τη πρώτη !

Μπα κομματάκι δύσκολο φίλε. Εκτός του ότι ζητάνε ταυτότητα από όλους, τελευταία έχουν και ένα σύστημα εξακρίβωσης ακριβούς ημερομηνίας γέννησης κατά το οποίο ακόμα και 18 παρά μία μέρα να είσαι δε σε βάζουν μέσα. Αν παραβείς τους κανόνες και μπεις μέσα, στην έξοδο θα σε συλλάβουν. :!:

Που ακριβως γινεται αυτο? :confused: Απ'οτι θυμαμαι,στο πρωτο saw οποτε το θυμοντουσαν ζηταγαν ταυτοτητα & οποτε οχι... :alien:

Που ακριβως γινεται αυτο? :confused: Απ'οτι θυμαμαι,στο πρωτο saw οποτε το θυμοντουσαν ζηταγαν ταυτοτητα & οποτε οχι... :alien:

:lol:Ειρωνικά το έλεγε...

Το είδα και εγω απιδία επιτέλους σήμερα! Η ταινία ήταν απίστευτη αλλά είχε δυο σημαντικά κατι εμέ μειονεκτήματα που κάνουν το Ι στα μάτια μου πολύ καλύτερο σαν εμπειρία:

1. Ήταν πάρα πολύ splatter, και το Ι είχε βια αλλα εδω μιλάμε για το διπλάσιο χαλαρά.

2. Γνώριζα απο πριν πως θα εντυπωσιαστώ, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μείνω έκθαμβος όπως στο Ι αλλά απλά να πω: "Καλό!". Η αίσθηση του deja vu και της ανατροπής που έρχεται (ενω αντίθετα στο Ι ήρθε απο το πουθενά) χαλάει στην εμπειρία...

Πάντως respect στους σεναριογράφους για τον τρόπο που το έδεσαν με το Ι! Φοβεροί!

papajohn αυτο ακριβως επαθα κι εγω φιλε μου γι αυτο δεν με εντυπωσιασε οπως το 1. :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μόλις κατέβασα το saw 2-3 ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο και το πρώτο :O

μόλις κατέβασα το saw 2-3 ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο και το πρώτο :O

SAW II :rolleyes:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)