Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

yeap,dude

το dvd φταίει.αυτό συμβάινει και σε dvd movies όταν προσπαθείς με τον windows explorer να αντιγράψεις τα αρχεία.

δοκίμασε με alcohol 120% και ότι άλλα προγράμματα να τα κάνεις εικόνα,να τα εξοιμοιώσεις και παίξε...

αλλιώς κατέβασε το παιχνίδι

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Φταίει το DVD, κατέβασε το Bad Copy Pro και βάλτο να σου ανακτήσει το συγκεκριμένο αρχείο, λογικά θα τα καταφέρει.

anyway βρήκα ένα server περίπου ο elite με ελληνικό κόσμο.

λέγεται the game και έχει 2 server

1)l2 rpg server με πολύ μικρά rates

2)l2 mmorg(κάπως έτσι) και παίζουν πολλοί πέχτες...

site http://www.thegame.gr

Το dvd το δοκίμασα και έτρεχε κανονικά στον άλλον υπολογιστή. Επίσης δοκίμασα και εγκαταστάθηκε κανονικά στον υπολογιστή μου με το drive του άλλου γιατί είναι δίκτιο. Τελικά το ξανά κατέβασα και το έγραψα σε νέο dvd και τρέχει μια χαρά. :)

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

gia osous de bariounte na psaxnoun as katebasoun ena programmataki gia botaki to opoio ta kanei ola automata opos px na xparei.apla to programmataki exi poles rithmisis.legete la2walker .enas kalos server na pexete gia fun ine o THEGAME pvp server me poli kala rates mias k ine pvp kai exi apiro dlvl ala k apiro xp.mia bugia kali ston server auton ine pos otan skotosis bloody queen i enan guard o opoios briskete pano apo to ivory sto simeio tou border pernis trelo xp.opoios apo esas apofasisi na mpi ston server auton pm me exo char me to nick rodolfina 80 lvl.k kati alo...to la2walker to exo katebasi ala barethika na to xrisimopoioiso logo ton polon rithmiseon pou xriazete.aloste ine pvp me trelo xp k prepi na se poli tempelis gia na kanis kati tetio se pvp x35 server :))cu!!

φίλε παίζω σε αυτόν τον server ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ BOT

μην τον μαμήσουμε τον server.βγες απτο botaki και παίξε κανονικά.

Έτσι πως παίζεις είναι σαν να παίζεις counter με cheats

Τον IA πως θα τον κάνω να παίζει σπίτι μου; Εγκατέστησα το Lineage και έβαλα το patch που δίνεται στη σελίδα του w*w.ial2.com. Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει ότι ο server προορίζεται μόνο για παίχτες της Κορέας... Αυτό το πρόβλημα πρέπει υπήρχε πριν από κάποιες μέρες στα net cafe αλλά διορθώθηκε. Τώρα σπίτι μου ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

δοκίμασε να κάνεις register και να κατεβάσεις.

ή κατέβασε το απτα net cafe

ένας φίλος μου εγκατέστησε τον ia και κατέβασε τα αρχεία

χωρίς να του βγάλει αυτά

gia osous de bariounte na psaxnoun as katebasoun ena programmataki gia botaki to opoio ta kanei ola automata opos px na xparei.apla to programmataki exi poles rithmisis.legete la2walker .enas kalos server na pexete gia fun ine o THEGAME pvp server me poli kala rates mias k ine pvp kai exi apiro dlvl ala k apiro xp.mia bugia kali ston server auton ine pos otan skotosis bloody queen i enan guard o opoios briskete pano apo to ivory sto simeio tou border pernis trelo xp.opoios apo esas apofasisi na mpi ston server auton pm me exo char me to nick rodolfina 80 lvl.k kati alo...to la2walker to exo katebasi ala barethika na to xrisimopoioiso logo ton polon rithmiseon pou xriazete.aloste ine pvp me trelo xp k prepi na se poli tempelis gia na kanis kati tetio se pvp x35 server :))cu!!

Μπορεις να μου στειλεις με pm ενα link γιατι ψαχνωντας δεν βρηκα κατι!

Ρε παιδια ακουω εδω και καιρο για το Lineage και αποφασισα και εγω να το κατεβασω να δω τι ειναι.Μετα απο κατεβασμα δυο ημερων με adsl 384(Lineage II the chaotic chronical) μολις το τρεχω μου βγαζει καποιο προβλημα με το GameGuard και απο κατω μου λεει για καποιο error.Μου εχει μονο την επιλογη ο.κ. η οποια με πεταει στα windows.Ξερι κανενας τπτ?Αν βοηθαει εχω κοιταξει το firewall μου και δεν το μπλοκαρει αλλα δεν ξερω τι κανει το router μου.Επισης το εχω κανει install και unistall τρεις φορες.Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει αλλιως ας μου στειλει καποιος ενα link απο το οποιο το εχει κατεβασει αυτος να ξαναδοκιμασω.:cry: :cry:

To βρηκα αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει το l2 walker. Πως θα το κανω να διαλεξω σε ποιο σερβερ να κανει λογκ ιν???? Ξερει κανεις?

νομίζω το είπε ειρωνικά... :O

e na poume kai kamia ******* na pernaei h wra ... ;) ;)

o pigtheking benei pia edw ?

afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP

http://www.dota-allstars.com

http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg

Ρε παιδια ακουω εδω και καιρο για το Lineage και αποφασισα και εγω να το κατεβασω να δω τι ειναι.Μετα απο κατεβασμα δυο ημερων με adsl 384(Lineage II the chaotic chronical) μολις το τρεχω μου βγαζει καποιο προβλημα με το GameGuard και απο κατω μου λεει για καποιο error.Μου εχει μονο την επιλογη ο.κ. η οποια με πεταει στα windows.Ξερι κανενας τπτ?Αν βοηθαει εχω κοιταξει το firewall μου και δεν το μπλοκαρει αλλα δεν ξερω τι κανει το router μου.Επισης το εχω κανει install και unistall τρεις φορες.Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει αλλιως ας μου στειλει καποιος ενα link απο το οποιο το εχει κατεβασει αυτος να ξαναδοκιμασω.:cry: :cry:

δοκίμασε να παίξεις σε άλλον server ή υπάρχει ένα προγραμματάκι που "hackarei"

το game guard και δε το αφήνει να παίξει.αλλά δεν θυμάμαι όνομα τίποτα.

ξέρω ότι είναι μικρό το αρχείο (20kb)

δοκίμασε server high rates :D

δοκίμασε να παίξεις σε άλλον server ή υπάρχει ένα προγραμματάκι που "hackarei"

το game guard και δε το αφήνει να παίξει.αλλά δεν θυμάμαι όνομα τίποτα.

ξέρω ότι είναι μικρό το αρχείο (20kb)

δοκίμασε server high rates :D

Μηπως ξερεις τουλαχιστον που θα το βρω;Ευχαριστω

εέμ.δεν το έχω.

είχα ψάξει σε private servers με μεγάλα rates και το βρήκα αλλά τώρα τίποτα...

sorry...κάνε πλήρη απεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε...

kalispera se olous

tha ithela tin boitheia sas.

exo laptop-pentium m 730 processor,1,6ghz,512mb ram kai intel graphics media accelerator900/128mb

katebasa to line age2 kai to patch toy bnb kai molis pao na kano log in mou bgazei tin entoli:"the game may not be consistant because agp is deactivated.please activate agp for consistancy".opote meta kano log in kai den kanei tpt.ftaiei to sistima mou? :(

an mporei kapoios na boithisei.

Ρε παιδια επειδη δεν αντεχω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες γινεται να εχω δυο servers bnb και the game μαζι χωρις προβλημα?:blink:

Ρε παιδια επειδη δεν αντεχω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες γινεται να εχω δυο servers bnb και the game μαζι χωρις προβλημα?:blink:

δεν νομίζω να γίνεται γιατι και οι δυο server έχουν δικό τους patch και μπορεί να μην "πειράζουν" μονο το system folder

αν δεν έχεις πρόβλημα δίσκου εγκατάστησε lineage 2 σε έναν φάκελο και αφου τελειώσει αντεγραψε τον σε εναν αλλο φακελο και εχεις 2 lineage εγκαταστησε τον bnb σε ένα απο αυτό και το thegame στον αλλον.

τίποτα.

ποιον τρόπο δοκίμασες?τον 1ο η τον 2ο?

Εκανα αντιγραφη τα ειδη εγκατεστημενα αρχεια σε αλλο φακελο και εκει εβαλλα τον ενα server ενω τον αλλο στον αρχικο φακελο.Μηπως ξερεις αν γινεται να μπορεις να παιζεις και στουσ δυο servers του the game με τους ιδιους παιχτες(ανθρωποι,ξωτικα,κ.α.).Επειδη ειχα καποια προβληματα αλλαξα το ονομα του λογαριασμου μου στο myphone.

iphone 3G & Nokia N82 owner