Jump to content

Διαθεσιμότητα DSLAM και ελευθέρων θυρών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως, αύριο συμπληρώνονται 15 μέρες που έχω κάνει την αίτηση και ακόμα περιμένω. :( Για την ώρα λέει: "Η αίτηση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από τον ΟΤΕ). Έλπίζω να μην κάνει κανένα τρίμηνο να έρθει όπως σε κάτι γνωστούς της αδερφής μου εδώ στη γειτονιά...
Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

• Απαντήσεις 295
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μόλις πριν λίγο με ειδοποίησαν ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή! :) Λείπει μία λεπτομέρεια βέβαια, ο εξοπλισμός! :X Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήουν για το πότε θα έρθει! Μέχρι τότε χρησιμοποιώ την συνδρομή ως isdn με τα στοιχεία που μου έστειλαν...

Τώρα πως ενεργοποιούν τη συνδρομή χωρίς να έχουν στείλει τον εξοπλισμό (ενώ είχα ζητήσει εξοπλισμό στην αίτηση), είναι σίγουρα άξιο απορίας! :confused:

Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

• 6 months later...
Και στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν ελεύθερες πόρτες! Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν ελεύθερες σε χωριά των Σερρών κι εδώ, ολόκληρη συμπρωτεύουσα (λέμε τώρα!) δεν έχει!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αγαπητοί Forum φίλοι μπορείτε να μου πείται αν τα DSLAM της περιοχής μου έχουν ελεύθερες PSTN πόρτες ? 6616 είναι τα πρώτα νούμερα της σύνδεσης.

Το site adslgr.com δεν μου φορτώνει για καποιο λόγο μήπως το έβρισκα εκεί.

Έχω κάνει αίτηση με Forthnet ADSL inaBoxPlus αφού πρώτα έκοψα το το κύκλωμα μέσω ΟΤΕ που είχα. Ελπίζω να μην ατύχησα.

Ευχαριστώ

Αγαπητοί Forum φίλοι μπορείτε να μου πείται αν τα DSLAM της περιοχής μου έχουν ελεύθερες PSTN πόρτες ? 6616 είναι τα πρώτα νούμερα της σύνδεσης.

Το site adslgr.com δεν μου φορτώνει για καποιο λόγο μήπως το έβρισκα εκεί.

Έχω κάνει αίτηση με Forthnet ADSL inaBoxPlus αφού πρώτα έκοψα το το κύκλωμα μέσω ΟΤΕ που είχα. Ελπίζω να μην ατύχησα.

Ευχαριστώ

Αριθμός τηλεφώνου: 2106616***

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας.

Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία σας.

http://www.oteshop.gr

Βαζεις το νουμερο σου και βλεπεις εκεινη τη στιγμη!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

http://www.oteshop.gr

Βαζεις το νουμερο σου και βλεπεις εκεινη τη στιγμη!

Εντάξει το ξέρω αυτό, το οποίο μας λέει ότι υπάρχει η δυνατότητα ADSL, αλλά όχι αν υπάρχουν ελεύθερες θύρες στα DSLAM. Επειδή αν όχι και πρέπει να προσθέσουν DSLAM θα υπάρχει περίμενε.

Εντάξει το ξέρω αυτό, το οποίο μας λέει ότι υπάρχει η δυνατότητα ADSL, αλλά όχι αν υπάρχουν ελεύθερες θύρες στα DSLAM. Επειδή αν όχι και πρέπει να προσθέσουν DSLAM θα υπάρχει περίμενε.

Copy-paste απο το oteshop:

Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων.

(Αρκεί να δηλώσεις σωστά ΙSDN-PSTN ,δεν καταλαβαίνει απο το τηλέφωνο που του δίνεις τι γραμμή είναι)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Φίλε IVIetaCreatoR συγνώμη για το ερώτημα που μπορεί να φανεί κουραστικό αλλά για μένα λέει το παρακάτω :

" Είδος σύνδεσης: PSTN

Αριθμός τηλεφώνου: 2106616***

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας.

Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία. "

Εννοείς ότι αν δεν υπήρχαν πόρτες θα έλεγε:

" Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων. "

Συμφωνω οτι ο ελεγχος που γινεται, αφορα μονο το κομματι της παροχης τεχνολογιας ADSL για τον τηλεφωνικο σου αριθμο.

Ακομη κι αν σε καποιες περιπτωσεις αναφερει για υπαρξη ή οχι διαθεσιμων πορτων, αυτο ειναι κατι που τελικα θα προκυψει μονο οταν ερθει η ωρα εγκαταστασης και της δικης σου πορτας. Μονο τοτε θα φανει αν υπαρχουν ή οχι διαθεσιμες πορτες...

MAURA XALIA OMWS E X O U M E :mad: :mad: :mad:

Poso pia re M_______KES tha perimenoume ekei mesa ston KWLOote sas?

POSO PIA? :mad:

Πες τα... Είμαστε αιχμάλωτοι στην χώρα του πΟΤΕ!!!!

Και εγώ περιμένω πάνω απο 20 μέρες και μόλις σήμερα έμαθα πως δεν υπάρχουν πόρτες στον πΟΤΕ (Ηράκλειο μένω αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω)...

Ρε παιδιά ! Μετακομίζω σε 2 βδομάδες στη Σπάρτη και σκοπεύω να βάλω ADSL.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι καλό ειναι πρώτα να τσεκάρω αν υπάρχουν διαθέσημες πόρτες στη Σπάρτη. Βάζω λοιπόν το τηλέφωνο της σπιτονοικοκυράς μου για να δω αν υπάρχει διαθεσιμότητα και βλέπω ότι όλα είναι εντάξει. (100% σίγουρος!)

Κάνω χθες την αίτηση μέσω web για νέα γραμμή τηλεφώνου στις 12 το μεσημέρι και σήμερα το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως το τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικά. (Εντυπωσιάστικα να πω την αλήθεια, ούτε 24 ώρες δεν είχαν περάσει απο την αιτηση μου :lol::p:D )

Μπαίνω πριν απο 30λεπτά στο site του OTE (oteshop.gr) για να κάνω την αίτηση για το ADSL καθώς ήταν δυνατόν αφού η γραμμή υπήρχε (δοκιμασμένο μάλιστα καθώς με πήραν τηλέφωνο απο το ίδιο μου το τηλέφωνο) βάζω τον αριθμό μου και τώρα μου λέει πως υπάρχει κάλυψη ADSL στη περιοχή αλλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες ! Δοκιμάζω ξανά το τηλέφωνο της σπιτονοικοκυράς που είναι στον απο πάνω όροφο και μου λέει το ίδιο (δέν υπάρχουν "πόρτες") παρόλο που χθές μου έλεγε πως υπήρχε διαθεσιμότητα :blink::wacko::confused:

Τώρα εγώ τι κάνω ? Κάνω αίτηση για ADSL και περιμένω να έρθει αυτό το άγνωστο πράγμα που λέγεται ADSL στη παραμεθώριο περιοχή που λέγεται Σπάρτη ? Δηλαδή έλεος.... Σπάρτη είπαμε, όχι Διδυμότειχο ! Και έστω ότι έρχεται... πότε θα έρθει ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε ?

Α δείτε και αυτό... και εξηγήστε μου τι ειναι το "φάσμα". Το τηλ. μου είναι 2731024***

Εχω νέα. Λοιπόν για PSTN δεν υπάρχουν διαθέσημες πόρτες αλλα για ISDN υπάρχουν. Εγώ ΠΡΕΠΕΙ να το βάλω το ADSL και δεν αξίζει η αναμονή μέχρι να βάλουν και για PSTN (σε μερικούς μήνες δλδ)... μόνο που θα πρέπει να μετατρέψω τη γραμμή μου σε ISDN :( (παραπάνω έξοδα χωρίς λόγο)

Παιδια καλησπερα .Θελω τα φωτα σας.Εκανα μια αιτηση στον ΟΤΕ στις 2/2/06 για ενεργοποιηση πορτας και σημερα που πηρα τηλ το 134 μου ειπανε οτι ΘΑ εναργοποιηθει στισ 27/2/06 το αιτημα μου.Να πω την αληθεια δεν καιγομαι ιδιετερα μιας και ΑΦΟΥ τα φιντανια στον ΟΤΕ μου ανοιξουν πορτα τοτε και εγω θα παω να βαλω adsl.....Μεχρι τοτε θα "παιδευομαι" με pstn!!!

Τι θελω να ρωτησω τωρα:Αποτι διαβασα στην περιοχη μου στο Κερατσινι υπαρχει dslam της Intracom...και καπου λεχτηκε οτι το συγκεκριμενο δεν συγχρονιζεται τοσο ψηλα οπως της Siemens.Επειδη σκεφτομαι να βαλω 512 αντι για 384 μηπως θα πληρωνω τσαμπα και δεν θα εχω την ταχυτητα που θα πρεπει(512)????

Σορρυ αν οι ερωτηση ειναι λιγο "αοριστη" αλλα τωρα μπαινω και εγω σιγα σιγα στον κοσμο του adsl οποτε και καθε βοηθεια σας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!

Και οχι τιποτα αλλο αλλα για pstn δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο Κερατσινι ενω υπαρχει για isdn :X :X :X :X :X

Με βλεπω για αλλαγη σε isdn και μετα καπακι για adsl μπας και προλαβω!!!!!

Εχω νέα. Λοιπόν για PSTN δεν υπάρχουν διαθέσημες πόρτες αλλα για ISDN υπάρχουν. Εγώ ΠΡΕΠΕΙ να το βάλω το ADSL και δεν αξίζει η αναμονή μέχρι να βάλουν και για PSTN (σε μερικούς μήνες δλδ)... μόνο που θα πρέπει να μετατρέψω τη γραμμή μου σε ISDN :( (παραπάνω έξοδα χωρίς λόγο)

Βασιλη δεν ειναι μονο το οτι θα χρειαστει να πληρωνεις καθε μηνα παραπανω λεφτα για κατι που δεν θα χρησιμοποιεις αλλα και ο εξοπλισμος σου (router) θα πρεπει να ειναι για isdn.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Βασιλη δεν ειναι μονο το οτι θα χρειαστει να πληρωνεις καθε μηνα παραπανω λεφτα για κατι που δεν θα χρησιμοποιεις αλλα και ο εξοπλισμος σου (router) θα πρεπει να ειναι για isdn.

Το σπάσιμο είναι ότι θα πληρώσω 18€ παραπάνω για τη μετατροπή + 4€ παραπάνω κάθε μήνα για κάτι που δε σκοπεύω να χρησιμοποιήσω. :( αλλα εδώ που τα λέμε για εμένα αυτή τη στιγμή είναι υποχρεωτικό έξοδο...

Και οχι τιποτα αλλο αλλα για pstn δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο Κερατσινι ενω υπαρχει για isdn :X :X :X :X :X

Eίναι η πλέον συνηθισμένη περίπτωση.

Με βλεπω για αλλαγη σε isdn και μετα καπακι για adsl μπας και προλαβω!!!!!

Μην σου πω οτι παίζει μέχρι να γίνει ISDN να έχουν μπεί πόρτες για PSTN.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Μην σου πω οτι παίζει μέχρι να γίνει ISDN θα έχουν μπεί πόρτες για PSTN.

Δικιο εχεις....

Οσον αφορα το ερωτημα μου παραπανω γνωριζει κανεις?

Μπορεί κανεις να μου πει ΑΝ είναι φυσιολογικό να περιμένω από τις 26/01 για ανοίξουν μια @#!%#$%$ πόρτα στον ΟΤΕ?? Άσε δε, που είχα κάνει αίτηση από τις 19/01 και η Forthnet την μεταβίβασε στον ΟΤΕ μια εβδομάδα μετα... Συναγωνίζονται στον "Πιό... αργόσχολο κρίκο" μου φαίνεται!!

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΕ.......