kokorets Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι στο δικό μου ρολόι, εγώ το πίεζα αρκετά για να ξεκινήσει η φόρτιση, η ζημιά είναι πιο μέσα, ίσως θέλει αλλαγή το πίσω καπάκι που έχει τις επαφές. Αν μάθεις αν επισκευάζεται και κόστος, ενημέρωσε μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Σαν μια τελευταία ενέργεια κοιτάξτε τις ακίδες φόρτισης στη βάση μήπως κάποια έχει στραβωσει η έχει υποχωρήσει και δεν κάνει καλή επαφή. Εκεί αν είχατε την ευχέρεια να δοκιμάσετε μια άλλη βάση μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Στον 2o φορτιστή που έχω, και εχει ενσωματωμένο το καλώδιο στο φορτιστη, τον ξεβιδωσα και έβαλα απευθείας το καλωδιο με τις ακίδες πανω στις επαφές το ρολογιού για να σιγουρευτώ ότι βρίσκονται όλα σε επαφή, αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Γεια σας, Σήμερα διέθεσα 2 ώρες αλλά έβγαλα άκρη. Το επίσημο σερβις (τηλ: 211 999 1515) αναλαμβάνει να επισκευάσει ρολόγια (και γενικά συσκευές της σαομι) μόνο αν η αγορά έγινε από επίσημο πωλητή. Αν έγινε από αλλού δεν αναλαμβάνουν. Το σκρουτζομαγαζο από το οποίο έγινε η αγορά μου είπε ότι η επισκευή (αλλαγή υποδοχών) θα πήγαινε 80 ευρώ οπότε δεν το φτιάχνω. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ευχαριστώ το παλικάρι που μου είπε το λινκ από xda, δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Θα τα πούμε ξανά κάπου στο my phone. Τώρα ψάχνω για άλλο ρολόι. Να είστε καλά. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Καλημέρα. Ήρθε 2.8.5.0 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μου προτείνετε smarrwatch της xiaomi μέχρι 200€. Το θέλω κυρίως να βλεπω ειδοποίησεις και να μιλάω μέσα από αυτό στις κλήσεις (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μου προτείνετε smarrwatch της xiaomi μέχρι 200€. Το θέλω κυρίως να βλεπω ειδοποίησεις και να μιλάω μέσα από αυτό στις κλήσεις (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα) Πάρε το verge ή το καινούριο nexo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Pace και στην εφαρμογή amazfit δεν μου βγάζει τα δεδομένα ύπνου ενώ στο ρολόι υπάρχουν και τα βλέπω κανονικά. Έκανα συγχρονισμό στην εφαρμογή αλλά και από το ρολόι μέσο WiFi αλλά τίποτα μόνο την τελευταία νύχτα μου δείχνει. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Έκανε update σήμερα η εφαρμογή, για κοίτα μήπως λύθηκε το πρόβλημα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Κι εμένα μετά τα updates δεν εμφανίζει τίποτα στο Stratos. Ούτε βήματα, ούτε αυτά που αναφέρεις. Μόνο ειδοποιήσεις έχω στο ρολόι. Είναι η 2η ή 3η φορά που την πατάω με update. Θέλει τη συγκεκριμένη εφαρμογή να μην την κάνω update για κάποιο διάστημα από τη στιγμή που θα εμφανιστεί στο Google Play. Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Κάνε μια επανεκκίνηση στο ρολόι, εμένα κανονικά συνδέεται Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Το ρολόι συνδεδεμένο είναι. Και ειδοποιήσεις έρχονται, και στην εφαρμογή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και πόσο μπαταρία έχει. Τα βήματα όμως που περπάτησα, και τα υπόλοιπα, δεν τα κάνει sync!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 post σε λάθος σημείο...sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω κάτι αν κάποιος έχει την ελληνική έκδοση στο ρολόι προσπαθώ να συνδέσω το mi fit ,3.5.2 και μου βγάζει το εξής μήνυμα (invalid redirect uri) κατά συνέπεια αν βάλω κάποια άλλη έκδοση του mi fit να μου γυρνάει το ρολόι στην αγγλική έκδοση. ευχαριστώ.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 https://itechnews.gr/2020/01/xiaomi-amazfit-bip-neo-firmware-kalytero-pliros-elliniko/ Τελικά βρήκα λύση στο παραπάνω link το ποστάρω μήπως το χρειαστεί και κάποιος άλλος. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εισαι σίγουρος οτι δεν έχεις κάνει λαθος thread; Εδω ειναι για το page, το link ειναι για το Amazfit Bip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Σόρρυ παίδες λάθος thread.... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Μου χάλασαν κάτι No name κινέζικα Bluetooth ακουστικά που είχα για το τρέξιμο και πήρα κάτι Awei.Δεν μπορώ να τα συνδέσω με το ρολόι με τίποτα.Δοκίμασα και κάνα δυο ακόμα από φίλους αλλά ούτε με εκείνα είδα προκοπή.Μενει συνέχεια στο connecting χωρίς να συνδέονται ποτέ.Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Εμενα με τα awei 845 συνδεθηκε αμεσως. Μήπως θελει κανα hard reset το ρολόι; Δεν εχει και το πιο σταθερο λογισμικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Ότι δεν έχει το πιο σταθερό λειτουργικό δεν το έχει.Βρήκα λύση από το Reddit τελικά ήθελε να το βάλω σε airplane mode μία φορά και μετά συνδέθηκε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Υπαρχει καποιος τροπος να μηδενισει η συνολικη αποσταση που εχει καλυφθει με activities; ή τουλαχιστον, γνωριζετε αν καποια στιγμη μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα (π.χ.1 μηνα, 3 μηνες, 6 μηνες, εναν χρονο) οντως μηδενιζει απο μονη της; Βγαζει τωρα π.χ. 60χλμ και βλεπω αυτο το νουμερο να αυξανει συνεχως, με καθε αθλητικη δραστηριοτητα που κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis5 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Λέω να πάρω το amazfit pace από το gearbest στα 50ε. Για να αποφύγω τελωνείο βάζω EU priority Line(WT) ή Netherlands Registered(PDM)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Priority Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis5 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Γενικά τι διαφορά έχουν μεταξύ τους? Γιατί το Netherlands Registered είναι ακριβότερο και έχει παράδοση 10-35 business days ενώ το EU priority Line 7-25 business days Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Με το priority δεν πληρώνεις τελωνείο Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts