Chryssostomos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 ναι λάθος :) νόμιζα μιλάμε για τα settings που έχουν κάποια watchfaces μέσα από το ρολόι :) αν θες να αλλάξεις το facce απευθείας από το ρολόι,η σέρνεις προς τα κάτω,ανοιγεις ρυθμίσεις και πας watchface,ή απλά πατάς παρατεταμένα την οθόνη σου και σε πάει με τη μία στα fasces. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 αν θες να αλλάξεις το facce απευθείας από το ρολόι,η σέρνεις προς τα κάτω,ανοιγεις ρυθμίσεις και πας watchface,ή απλά πατάς παρατεταμένα την οθόνη σου και σε πάει με τη μία στα fasces. τώρα εσύ δεν κατάλαβες :) για τα settings που έχουν κάποια watchfaces (αλλαγή background / χρώματα κλπ) λέω που κάποτε τα έβλεπα (σε όσα custom το υποστηρίζανε) και τώρα δεν .... (εκτός αν έτυχε και έσβησα όλα όσα το υποστηρίζαν) (πάντα μέσα από το ρολόι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 τώρα εσύ δεν κατάλαβες :) για τα settings που έχουν κάποια watchfaces (αλλαγή background / χρώματα κλπ) λέω που κάποτε τα έβλεπα (σε όσα custom το υποστηρίζανε) και τώρα δεν .... (εκτός αν έτυχε και έσβησα όλα όσα το υποστηρίζαν) (πάντα μέσα από το ρολόι) ε ναι,έτσι όπως ρώτησες τι να καταλάβουμε βρε φίλε μου; σε όσα το υποστηρίζουν είναι εκεί ακόμα σε εμένα πάντως και μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Από που κατεβάζουμε watchfaces... Κάποιο καλό αναλογικό που να φαίνεται ολόκληρο στο κάτω μέρος υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 εδώ έχει πολύ πράμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) καλησπέρα στην παρεα, ηθελα να ρωτησω το εξης ήμουν ετοιμος ναπαραγγειλω το ρολοι (αυτη την στιγμη παιζει στα 75 ευρο απο gearbest )αλλα ολοστυχαίος ανακαλυψα οτι έχει βγει και το Xiaomi Watch AMAZFIT Pace 2 γνωρίζουμε διαφορές?εκτός απο την τιμη..ο λογος αγορας ειναι καθαρα αθλητικος γυμναστηριο και τρεξιμο βουνου.ευχαριστω Edited January 16, 2018 by manostaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 καλησπέρα στην παρεα, ηθελα να ρωτησω το εξης ήμουν ετοιμος ναπαραγγειλω το ρολοι (αυτη την στιγμη παιζει στα 75 ευρο απο gearbest )αλλα ολοστυχαίος ανακαλυψα οτι έχει βγει και το Xiaomi Watch AMAZFIT Pace 2 γνωρίζουμε διαφορές?εκτός απο την τιμη..ο λογος αγορας ειναι καθαρα αθλητικος γυμναστηριο και τρεξιμο βουνου.ευχαριστω Καλημέρα. Υπάρχει ένα νήμα που αφορά το δεύτερης γενιάς Amazfit Pace. Πριν μπεις σε αυτό που είμαστε τώρα, θα το δεις. Εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες και τις όποιες διαφορές. Περιληπτικά θα σου πω πως δείχνει πιο sport, πιο όμορφο (υποκειμενικό είναι αυτό) , είναι πιο χοντρό, έχει 3 μπουτόν, είναι ένα κλικ πιο ποιοτική κατασκευή, είναι ποιο αδιάβροχο (έχει πρόγραμμα κολύμβησης) και μια απ τις 2 εκδόσεις του έρχεται με δερμάτινα λουράκια και κρύσταλλο οθόνης απο ζαφείρι. Κατα τα άλλα δεν έχει τρελές διαφορές με το πρώτης γενιάς. Φυσικά είναι πολύ ποιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά μόλις το παρέλαβα και το σκαλίζω. Πείτε κάποιες μικρές αποριες: 1. Το φορτίζω στον υπολογιστή. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του κινητού? 2. Το airplane mode τι είναι? 3. Το silent mode? 4. Πώς γίνεται να κλειδώνει η οθόνη σε χρόνο που θα ορίσω εγώ. 5. Πώς γίνεται αρχικοποίηση έτσι ώστε να μετράει βήματα θερμίδες όταν του πω εγώ. 6. Η σειρά των οθονών αλλάζουν. Θέλω τον καιρό τελευταίο στη σειρά. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 2. Το airplane mode τι είναι? Ό.τι και στον υπολογιστή 3. Το silent mode? Δεν σε "ενοχλεί"με τις ειδοποιήσεις 4. Πώς γίνεται να κλειδώνει η οθόνη σε χρόνο που θα ορίσω εγώ. Δεν γιατί δεν έχει νόημα (για την μπαταρία) , γίνεται νομίζω με έξτρα πρόγραμμα (στο xda) 5. Πώς γίνεται αρχικοποίηση έτσι ώστε να μετράει βήματα θερμίδες όταν του πω εγώ. Αυτά είναι τα sports αν θες συγκεκριμένες μετρήσεις (π.χ Περπάτημα) τα βήματα γενικά μετριούνται συνέχεια γιατί αυτή είναι η δουλειά της συσκευής (όπως κι το π.χ Να δείχνει την ώρα) 6. Η σειρά των οθονών αλλάζουν. Θέλω τον καιρό τελευταίο στη σειρά. Δες στις ρυθμίσεις τις εφαρμογής Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά μόλις το παρέλαβα και το σκαλίζω. Πείτε κάποιες μικρές αποριες: 1. Το φορτίζω στον υπολογιστή. Μπορώ να το φορτίζω με τον φορτιστή του κινητού? 2. Το airplane mode τι είναι? 3. Το silent mode? 4. Πώς γίνεται να κλειδώνει η οθόνη σε χρόνο που θα ορίσω εγώ. 5. Πώς γίνεται αρχικοποίηση έτσι ώστε να μετράει βήματα θερμίδες όταν του πω εγώ. 6. Η σειρά των οθονών αλλάζουν. Θέλω τον καιρό τελευταίο στη σειρά. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο Κοντορεβιθούλης νομίζω σε κάλυψε στα περισσότερα. Στο 1) η απάντηση είναι ΝΑΙ. Μπορείς να το φορτίζεις και με φορτιστή κινητού. Ο δικός μου έχει έξοδο 1A και σε 2ωρες περίπου είναι στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος φορτιστής διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στη συσκευασία; Φοβάμαι από το βάλε-βγάλε μήπως φθαρεί περιμετρικά το ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 2. Το airplane mode τι είναι? 5. Πώς γίνεται αρχικοποίηση έτσι ώστε να μετράει βήματα θερμίδες όταν του πω εγώ. Αυτά είναι τα sports αν θες συγκεκριμένες μετρήσεις (π.χ Περπάτημα) τα βήματα γενικά μετριούνται συνέχεια γιατί αυτή είναι η δουλειά της συσκευής (όπως κι το π.χ Να δείχνει την ώρα) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδες ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Παντως απορια εχω οτι τα βήματα γενικά μετριούνται συνέχεια. Αρα σε 5 μηνες θα μου δειχνει κατι χιλιαδες χιλιαδες βηματα. Μεχρι ποσο ομως. Το ιδιο ισχυει και για τις θερμιδες. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδες ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. Παντως απορια εχω οτι τα βήματα γενικά μετριούνται συνέχεια. Αρα σε 5 μηνες θα μου δειχνει κατι χιλιαδες χιλιαδες βηματα. Μεχρι ποσο ομως. Το ιδιο ισχυει και για τις θερμιδες. Ξέχασα να σου πω μεγειά :) Υποθέτω πως είναι η πρώτη σου επαφή με τέτοιου είδους συσκευή, οπότε δικαιολογούνται οι απορίες σου. Τα βήματα λοιπόν μετριούνται ναι μεν συνέχεια (και αυτόματα) , αλλά καταχωρούνται σε 24ωρα. Δηλαδή κάθε βράδυ στις 24:00 μηδενίζει ο μετρητής αυτόματα και όσα είχε γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή, καταχωρούνται στην ημέρα που πέρασε. Άρα κάθε 24ωρο που περνά, θα έχεις καταχωρημένα μερικές χιλιάδες βήματα, ανάλογα με την δραστηριότητά σου. Να έχεις υπόψιν πως (δυστυχώς) δεν μετατρέπει τα βήματα σε χιλιόμετρα. Για να τα δεις σε Km θα πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή Walk. Επίσης το ίδιο αυτόματα καταγράφει και τον ύπνο σου. Και πάλι δυστυχώς, μόνο τον βραδινό. Καλοφόρετο.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ξέχασα να σου πω μεγειά :) Υποθέτω πως είναι η πρώτη σου επαφή με τέτοιου είδους συσκευή, οπότε δικαιολογούνται οι απορίες σου. Τα βήματα λοιπόν μετριούνται ναι μεν συνέχεια (και αυτόματα) , αλλά καταχωρούνται σε 24ωρα. Δηλαδή κάθε βράδυ στις 24:00 μηδενίζει ο μετρητής αυτόματα και όσα είχε γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή, καταχωρούνται στην ημέρα που πέρασε. Άρα κάθε 24ωρο που περνά, θα έχεις καταχωρημένα μερικές χιλιάδες βήματα, ανάλογα με την δραστηριότητά σου. Να έχεις υπόψιν πως (δυστυχώς) δεν μετατρέπει τα βήματα σε χιλιόμετρα. Για να τα δεις σε Km θα πρέπει να εκκινήσεις την εφαρμογή Walk. Επίσης το ίδιο αυτόματα καταγράφει και τον ύπνο σου. Και πάλι δυστυχώς, μόνο τον βραδινό. Καλοφόρετο.!! Σε ευχαριστω. Εισαι πυραυλος στις απαντησεις σου. Να υποθεσω οτι αφου καταγραφει καθε μερα και τα αποθηκευει σε 24ωρα, το ρολοι εχει επαρκη χωρο για να κανει αυτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος φορτιστής διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στη συσκευασία; Φοβάμαι από το βάλε-βγάλε μήπως φθαρεί περιμετρικά το ρολόι Υπάρχουν ενα σωρό στα κινεζομάγαζα. Εγώ πήρα έναν απο εκεί, όχι για το φόβο μην πάθει κάτι περιμετρικά, αλλά για να έχω έναν στο σπίτι και έναν στη δουλειά για όποτε χρειαστεί. Πάντως το μεταλλικό δακτυλίδι που έχει περιμετρικά (σε αυτό κουμπώνει η βάση φόρτισης) δείχνει αρκετά ανθεκτικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει ούτε την παραμικρή γρατζουνιά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω. Εισαι πυραυλος στις απαντησεις σου. Να υποθεσω οτι αφου καταγραφει καθε μερα και τα αποθηκευει σε 24ωρα, το ρολοι εχει επαρκη χωρο για να κανει αυτα. Έχει επαρκή χώρο σίγουρα, αλλά υπάρχουν περιορισμοί κάποιων ημερών. Δηλαδή ότι δραστηριότητα καταγράψει το ρολόι, την κρατά στην μνήμη του για 5,7 η 10 ημέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς) . Αν δεν κάνεις σύνδεση και συγχρονισμό με την εφαρμογή του κινητού μέσα σε αυτές τις μέρες, θα χαθούν τα δεδομένα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 john μην έχεις σαν βάση τι γινόταν στο mi band νομίζω κάνει από μόνο του upload καθε 6; (δεν ξέρω ακριβώς) ώρες αν είναι σε wifi (και το έχεις επιλεγμένο φυσικά) οπότε δεν παίζει ρόλο το να ανοίξεις την εφαρμογή είναι μια βάση δεδομένων που μπορείς να την κάνεις extract αν το συνδέσεις σε υπολογιστή, όλα δεν τίθεται θέμα χώρου , 4gb έχει η συσκευή (εκτός αν softwareika είναι "φτιαγμένο" να μην τα κρατάει επ αόριστον) σε unpair χάνονται σίγουρα αυτά αν δεν έχουν γίνει sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Λοιπόν τα μαθαίνω σιγά σιγά τα κόλπα του ρολογιού. Επειδή γυμνάζομαι κάνω crossfit aerobic fight aerobic και τέτοια. Το πρόγραμμα στο sport να βάλω? Έβαλα σήμερα στην προπόνηση μου το trial run και σε μια 1 ώρα fight aerobic που έκανα έγραψε ότι έκαψαν 104 θερμίδες. Κάτι δεν πάει καλά. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Λοιπόν τα μαθαίνω σιγά σιγά τα κόλπα του ρολογιού. Επειδή γυμνάζομαι κάνω crossfit aerobic fight aerobic και τέτοια. Το πρόγραμμα στο sport να βάλω? Έβαλα σήμερα στην προπόνηση μου το trial run και σε μια 1 ώρα fight aerobic που έκανα έγραψε ότι έκαψαν 104 θερμίδες. Κάτι δεν πάει καλά. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ βάζεις δύσκολα , εγώ για τρξ έβαζα το μπαντ κι έξτρα πρόγραμμα κι απλά συγχρονίζα με στραβα ...... Το ρολόι απλά απόσταση θα προσπάθησε να μετρήσει για αυτό δεν έκανε τίποτα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πάντως παιδιά σε airplane mode η αυτονομία πολύ μεγαλύτερη. Επίσης το heart μου δείχνει ότι να ναι. Χθες βραδάκι χαλαρός ξεκουραζομουνα και μου έβγαλε 3 φορές 156. Ότι να ναι. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πάντως παιδιά σε airplane mode η αυτονομία πολύ μεγαλύτερη. Επίσης το heart μου δείχνει ότι να ναι. Χθες βραδάκι χαλαρός ξεκουραζομουνα και μου έβγαλε 3 φορές 156. Ότι να ναι. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις να μπαινει και αυτοματα,εγω το εχω 23.00 με 07.00 το πρωι να ειναι σε airplane mode και εχω ανετα 3 μερες αυτονομια μεχρι το 25% που το βαζω για φορτιση Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Και εγώ εχω ενα μικρό θεματάκι...Η μπαταρία μου κρατάει 3 ημέρες με χρήση μόνο σαν ρολόι και με τις ειδοποιήσεις. Αυτό που παρατήρηση είναι οτι σήμερα το πρωί είναι 84% μπαταρία μετά απο 1 ημέρα και 6 ώρες φόρτιση, και τώρα που το είδα έχει πάει στο 58%. Επίσης μου έχει αποσυνδεθεί απο το κινητό και δεν συνδέεται ουτε με επανεκκίνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Επίσης μου έχει αποσυνδεθεί απο το κινητό και δεν συνδέεται ουτε με επανεκκίνηση! Κάμε και μια εκκίνηση το κινητό. Εμένα όταν γινόταν αυτό, έτσι επανερχόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Κάμε και μια εκκίνηση το κινητό. Εμένα όταν γινόταν αυτό, έτσι επανερχόταν. Εχεις δίκιο. Αυτό έκανα και συνδέθηκε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 μακαρι να γινοταν να απενεργοποιησουμε τη λειτουργια μετρησης βηματων.δεν το χρειαζονται ολοι αυτο και η αυτονομια θα αυξανοταν αισθητα χωρις τον αισθητηρα κινησης να δουλευει 24ωρο για να μετραει βηματα. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 μακαρι να γινοταν να απενεργοποιησουμε τη λειτουργια μετρησης βηματων.δεν το χρειαζονται ολοι αυτο και η αυτονομια θα αυξανοταν αισθητα χωρις τον αισθητηρα κινησης να δουλευει 24ωρο για να μετραει βηματα. και το ρολόι δεν χρειάζονται όλοι :) τι να κάνουμε , είναι από τις βασικές δουλειές του και όχι η αυτονομία δε θα αυξανόταν αισθητά χωρίς αυτό η οθόνη και η σύνδεση με το κινητό σου τρώνε την μπαταρία όχι η μέτρηση βημάτων είχα στην άκρη mi band 2 και ήταν ανοιχτό για 2 μήνες υ.γ. επίσης αν έχετε ενεργοποιημένο το να ξεκλειδώνει το κινητό σας το ρολόι αυτόοοο να δείτε τι μπαταρία τρώει :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts