ro33ck Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Τόσο χάλια είναι οι βραδινές φωτό? Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό, δεδομένου ότι το κινητό έχει aperture f 1.7? Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές "κινεζιές" με f 1.7 (πλην του mi6), άρα τις πταιει ?! Στο software ίσως; Πάντως και στο portraite τα καταφέρνει, όχι όμως στη ποιότητα του 7 plus. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Τόσο χάλια είναι οι βραδινές φωτό? Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό, δεδομένου ότι το κινητό έχει aperture f 1.7? Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές "κινεζιές" με f 1.7 (πλην του mi6), άρα τις πταιει ?! Το γράψιμο του λογισμικού παίζει μεγάλο ρόλο από ότι κάποια νούμερα στο hardware. Οι Κινέζοι είναι ακόμα πίσω σε κώδικα ειδικά στην φωτογραφία Μόνο δυνατούς ιούς φτιάχνουν όπως ο wanna cry Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Σας το έλεγα χθες με τα low light... Tragic μπορω να πω, τίποτα αλλο Τα χρώματα είναι fake εντελώς, καμία σχέση με την πραγματικότητα Portrait mode ωραίο αλλά δεν είναι στο επίπεδο iPhone 7 plus πάλι Ο λόγος που το πήρα εγώ είναι η βελτίωση που κανανε στην κάμερα) που λέει και στο slogan) CLEARER PHOTOS και καλά Χαίρω πολύ, όλα τα κινητά τραβάνε καλές φωτογραφίες την ημερα Στα δύσκολα φαίνονται τα δυνατά κινητά Εδώ το έχασε το OP5 Αντε και στο ΟP6 λοιπόν.... Για κάποιον που δεν τον πολύ ενδιαφέρει να είναι κορυφή κάμερα και θέλει ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ. Τότε το Oneplus είναι για εσάς. Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το σύνδεσε κανείς σε δυνατό wifi να μας πει ταχύτητες;; Το pixel μου πχ είναι έτσι.. Το 3Τ έφτανε μέχρι 466 αν θυμάμαι καλά Ακριβώς τα ίδια με το pixel σου: 866Mbps στα 5GHz Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Σας το έλεγα χθες με τα low light... Tragic μπορω να πω, τίποτα αλλο Τα χρώματα είναι fake εντελώς, καμία σχέση με την πραγματικότητα Portrait mode ωραίο αλλά δεν είναι στο επίπεδο iPhone 7 plus πάλι Ο λόγος που το πήρα εγώ είναι η βελτίωση που κανανε στην κάμερα) που λέει και στο slogan) CLEARER PHOTOS και καλά Χαίρω πολύ, όλα τα κινητά τραβάνε καλές φωτογραφίες την ημερα Στα δύσκολα φαίνονται τα δυνατά κινητά Εδώ το έχασε το OP5 Αντε και στο ΟP6 λοιπόν.... Για κάποιον που δεν τον πολύ ενδιαφέρει να είναι κορυφή κάμερα και θέλει ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ. Τότε το Oneplus είναι για εσάς. Μην απογοητεύεσαι, σίγουρα θα βγάλει update και θα διορθωθούν πολλά και ιδίως στην κάμερα. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μην απογοητεύεσαι, σίγουρα θα βγάλει update και θα διορθωθούν πολλά και ιδίως στην κάμερα. μη περιμενεις και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Το μόνο θετικό τότε που μπορώ να σημειώσω είναι ότι τουλάχιστον η OnePlus βελτιώνει με software updates την κάμερα, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που επίσης βάζουν καλό hw στην κάμερα (βλέπε xiaomi), χωρίς να δίνουν βάση στο sw, αλλά και χωρίς να το βελτωνουν όσο μπορούν στην πορεία με updates. Σε κάθε περίπτωση, εγώ νιώθω ότι η OnePlus δεν θα φτάσει ποτέ (ούτε σε επόμενα κινητά) τα επίπεδα των Samsung / pixel σε κάμερα. Προσωπικά όμως, αν έχει μια τουλάχιστον αξιοπρεπή κάμερα, δεν με πειράζει ιδιαιτέρως, διότι αλλά είναι τα προσόντα αυτού του κινητού και για άλλους λόγους το παίρνεις κυρίως. (απίστευτη ταχύτητα, smoothness, oxygen OS, root χωρίς χάσιμο εγγύησης, πλήρες support από developers και Roms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά πείτε και οι υπόλοιποι την έως τώρα εμπειρία σας από την κάμερα. Έχω το 3T και το s7 edge και λέω να δώσω το edge και να πάρω το 5αρι. Με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα όμως... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά πείτε και οι υπόλοιποι την έως τώρα εμπειρία σας από την κάμερα. Έχω το 3T και το s7 edge και λέω να δώσω το edge και να πάρω το 5αρι. Με ενδιαφέρει αρκετά η κάμερα όμως... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμερα σαν αυτη απο το edge δεν θα βρεις πουθενα ,κατσε οπως εισαι, ωραιο συνδυασμο εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Μωρέ ωραίος είναι, αλλά έλα που έχω το μικρόβιο να αλλάζω συσκευές συνέχεια.Και ειδικά το edge το έχω κρατήσει 1 χρόνο και 3 μήνες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 To 5 δεν θα σε ικανοποιησει, ειναι πολυ ιδιο με το 3τ Αν θες κατι αλλο κοιτα κανα u11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Μωρέ ωραίος είναι, αλλά έλα που έχω το μικρόβιο να αλλάζω συσκευές συνέχεια.Και ειδικά το edge το έχω κρατήσει 1 χρόνο και 3 μήνες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και γιατί δεν δίνεις το 3T να πάρεις το 5 και να κρατησεις το S7 edge και το 1+5??? Εγώ το 3Τ θα το κρατήσω σίγουρα,μέχρι τα Χριστούγεννα μιας και δεν μας έκανε το χατίρι να είναι αδιάβροχο το 5αρι,και τότε θα χτυπήσω εκτός απροόπτου το Note 8,αν όλα πάνε καλά και δεν βγάλει κανένα άλλο πρόβλημα,πραγμα που το αποκλείω... Λόγο δουλειάς θέλω ένα αδιάβροχο,αλλά οπότε θα βρέχει θα περνω το Redmi Note 4 στη δουλειά και ας χαλάσει... Edited June 23, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ακριβώς τα ίδια με το pixel σου: 866Mbps στα 5GHzΣ'ευχαριστω!! Βελτιώθηκαν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αυτοι που εχουν το 3t ποσο διαφορα να δουν στο op5?περα απο λιγο βελτιωσει στην καμερα δεν εχει κατι αλλο.απο πισω ειναι χαλια!τωρα για την φορτιση ποια η διαφορα να φορτιζει 5 λεπτα ποιο αργα απο τις αλλες ναυαρχιδες....ηδη με το quick charge 2.0 ειναι μια χαρα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Αυτοι που εχουν το 3t ποσο διαφορα να δουν στο op5?περα απο λιγο βελτιωσει στην καμερα δεν εχει κατι αλλο.απο πισω ειναι χαλια!τωρα για την φορτιση ποια η διαφορα να φορτιζει 5 λεπτα ποιο αργα απο τις αλλες ναυαρχιδες....ηδη με το quick charge 2.0 ειναι μια χαρα! Καλά δεν είναι 5 λεπτά...πριν λίγο είχα βάλει και τα 2 να φορτισουν και στην ίδια ώρα ακριβώς το edge ήταν στο 52% και το 3Τ στο 75%... Παιδιά ανεβάστε και καμία φωτο από τοπ 5αρι στο τοπίο με τις φωτογραφίες να δούμε... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 23, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Αλλος ένα ευτυχής κάτοχος απο χθές το μεσημέρι:D:D:D Προσωπικά με ενδιαφέρει η χρήση επαγγελματική (mail, επεξεργασια κειμένου, ομιλία-πολυ απο αυτή- κλπ), οπότε με την κάμερα δεν πολυασχολούμαι, αλλά η αληθεια είναι οτι σαν πρώην κάτοχος s8+ μάλλον μου φαίνεται χειρότερη. Το κινητό ταχύτατο (ειχα το 2, το x και το 3τ από την ίδια εταιρεία και διάφορα από άλλους), δεν κολλάει πουθενά. Δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο, πέρα από το Μi4s lte, που όταν το είχα πάρει μου είχε δημιουργήσει τότε την ίδια εντύπωση. Σήμα παντού και άπλετο (cosmote). Σήμερα έκανα και την πρώτη πλήρη φόρτιση. Απο αποφορτισμένο τελείως σε 100% σε περίπου 50 λεπτά. Προσωπικά η σχεδίαση μου αρέσει, περισσότερο από το 3τ, αλλά λιγότερο από x. Θέλει οπωσδήποτε θήκη (γ@@@ ...δεν πρόλαβα καμία στην παραγγελία...:cry::cry:) Για τη χρήση που κάνω μεγάλα plus είναι το βάρος του και το γεγονός οτι είναι λεπτό. Αυτα για πρώτες εντυπώσεις:) Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Για οσοι εχουν ΟΡ3Τ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Καλησπέρα σας, σχετικα με το dual sim: 1) Ειναι standby ή active 2) Αν εχεις data + 4G πχ στην καρτα 1 η 2η καρτα τι σημα εχει? Μονο 2G οπως στα περισσοτερα ή εχει 3G? Στάλθηκε από το FRD-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 1) standby 2) αν μιλάς στην πρώτη η 2η είναι κλειστή.Αν έχεις data στην πρώτη η δευτερη έχει σήμα κανονικά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 1) standby 2) αν μιλάς στην πρώτη η 2η είναι κλειστή.Αν έχεις data στην πρώτη η δευτερη έχει σήμα κανονικά όμως τι σημα εχει η 2η? 2G or 3G? Thanks Στάλθηκε από το FRD-L19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 αν έχεις data στην πρώτη η δεύτερη έχει απλά σήμα, δεν έχει ντατα.Αν επιλέξεις την 2η για ντατα τότε 4g κανονικά όπως και η πρώτη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Άντε έφτασε και το δικό, μόλις μου το έφερε η courier στην δουλειά και το στήνω σιγά σιγά! Ορίστε και φωτογραφίες: https://drive.google.com/open?id=0BzALuugTbM2WWjMycmtsZm96M2M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Με γεια σου. Αγορασες και δευτερο καλωδιο; Ποσο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Άντε έφτασε και το δικό, μόλις μου το έφερε η courier στην δουλειά και το στήνω σιγά σιγά! Ορίστε και φωτογραφίες: https://drive.google.com/open?id=0BzALuugTbM2WWjMycmtsZm96M2M Βλέπω πήρες όλο το πακέτο, καλορίζικο. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ωραία πράματα. Καλορίζικο να είναι σε όλους και καλοδουλευτο! HTC 10 Black leather Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts