Jump to content

[myCONTEST] Κερδίστε το Sony Xperia XΖ Premium!


myphone.contests
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!

 

Μπορεί μόλις να ολοκληρώθηκε ο προηγούμενος, απίστευτος διαγωνισμός μας, αλλά έχουμε ακόμη ένα τεράστιο δώρο για εσάς! Και καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του, ένα από τα κορυφαία smartphones της χρονιάς, το Sony Xperia XZ Premium, είναι έτοιμο να καταλήξει στα χέρια ενός τυχερού χρήστη του MyPhone.gr!

 

Η συσκευή του διαγωνισμού είναι μια ευγενική χορηγία της Sony Hellas και διαθέτει οθόνη 5,46"με ανάλυση 4K και τις τεχνολογίες Triluminos και X-Reality Engine, κύρια κάμερα με αισθητήρα 19 MPixels που κάνει λήψη 4K video και εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα των 13 MPixels, αλλά και το πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 835 chipset!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Sony Xperia XZ Premium μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 


  • Subscribe στο YouTube channel του MyPhone.gr (κλικ
εδώ) για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα hands-on videos που ανεβάζουμε.


  • Share
αυτού του post στο Facebook


  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63681/xperia-xz-premium.jpg

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή, 14 Μαϊου, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση με το myphone.gr, την πρώτη ημέρα κυκλοφορία του Xperia XZ Premium στην ελληνική αγορά.Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 


  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr


  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.


  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).


  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.


  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.


  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.


  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM
εδώ.

Edited by ZZW30

myphone.contests

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλή μας τύχη!
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε θα μας χαμογελάσει η τύχη? Καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...