Jump to content

Huawei P10 Lite

strldb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω το redmi note 4 και η γυναίκα μου το lite 10. Από αυτονομία το note είναι άφταστο, η εμπειρία χρήσης και παιχνίδια είναι και στα δύο ίδια, όμως το lite είναι πιο premium κατασκευή, στα δικά μου μάτια καλύτερη οθόνη το lite, και η κάμερα πολύ πολύ καλύτερη του lite.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σού.

Τελικά την συσκευή την αγόρασα και συμφωνώ μαζί σου. Είναι όντως premium σε σχέση με το redmi 4x.

Τώρα μια ερώτηση για την συσκευή είναι από πού απενεργοποιώ τις εικόνες στο ξεκλείδωμα τις συσκευής;

• Απαντήσεις 824
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σού.

Τελικά την συσκευή την αγόρασα και συμφωνώ μαζί σου. Είναι όντως premium σε σχέση με το redmi 4x.

Τώρα μια ερώτηση για την συσκευή είναι από πού απενεργοποιώ τις εικόνες στο ξεκλείδωμα τις συσκευής;

Εννοείς την τυχαία εναλλαγή; Πάτα ρυθμίσεις - προβολή - ταπετσαρία - απενεργοποίησε την επιλογή τυχαία αλλαγή ταπετσαρίας. Μπορείς και από την συλλογή αν θες να βάλεις δικιά σου φώτο και για το ξεκλείδωμα τη συσκευής, μόλις πας να την βάλεις σαν ταπετσαρία θα σου βγάλει την επιλογή.

:tease:

Καλημερα..να κανω 2 ερωτησεις:

1.εχει κανει καποιος ροοτ το p10 lite και αν ναι μπορει να ποσταρει τον οδηγο των βηματων που ακολουθησε και

2.αν θελησω να βγαλω το tempered glass που εχω βαλει μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη η' θα κανω ζημια στην οθονη;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα..να κανω 2 ερωτησεις:

1.εχει κανει καποιος ροοτ το p10 lite και αν ναι μπορει να ποσταρει τον οδηγο των βηματων που ακολουθησε και

2.αν θελησω να βγαλω το tempered glass που εχω βαλει μπορω ανα πασα ωρα και στιγμη η' θα κανω ζημια στην οθονη;

1. εδώ νομίζω ότι θα βρεις αυτό που θες, δεν το έχω κάνει (δεν ασχολήθηκα ακόμα) εδω

2. :blink: τι ζημιά μπορεί να κάνεις δηλαδή

https://m.gsmarena.com/googles_new_android_enterprise_recommended_program_showcases_the_best_phones_for_businesses-news-29721.php

Με λίγα λόγια, τουλάχιστον 1 major update και security updates για καιρό ακόμα.

Καλησπερα παιδια! Μολις αγωρασα και εγω την συσκευη. Δυο βασικες ερωτησεις:

1. Να κανω αμεσως οτι update μου βγαλει; Ή θα δημιουργηθουν χιλια δυο προβλημα με μπαταριες κτλ που διαβαζω; εχει βγει το android 8;

2. Καμια καλη θηκη να μου προτεινεται; Οσο πιο πολυ γινεται ελαφρια και λεπτη.

Ευχαριστω!

1. Να κανω αμεσως οτι update μου βγαλει; Ή θα δημιουργηθουν χιλια δυο προβλημα με μπαταριες κτλ που διαβαζω; εχει βγει το android 8;

Ευχαριστω!

update σε android 8 ακόμα δεν έχει βγει, μέχρι τώρα έκανα το τελευταίο update και soft reset και δεν έχει παρουσιαστή καπια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας η καποιο άλλο θέμα στο κινητό, τουλάχιστον σε εμένα.

Ευχαριστω!

Για θήκες κοίτα στο PUBLIC, τις βάζει δεν προσφορά (δεν ξέρω αν έχουν και άλλα πολυκαταστήματα).

Υπάρχει και η λύση του ebay, που από εκεί αγόρασα όλα όσα ήθελα για το τηλέφωνο μου.

Το android 8 θα το δούμε; η δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε ποτέ;...

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Καλημέρα

Μπορει να μου πει καποιος να μου πει εαν υπαρχει μοντελο του 4/32 η 3/32 που να εχει την Β20 γιατι εχω wind και αν υπαρχει ποιος το εχει στο skroutz.

Επισης το NFC μπορει να δουλεψει για πληρωμες σε POS ;

Καλημέρα

Μπορει να μου πει καποιος να μου πει εαν υπαρχει μοντελο του 4/32 η 3/32 που να εχει την Β20 γιατι εχω wind και αν υπαρχει ποιος το εχει στο skroutz.

Επισης το NFC μπορει να δουλεψει για πληρωμες σε POS ;

Νομίζω όλα τα Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας έχουν την Β20!

Το kimovil βγάζει ολα τα μοντέλα του χωρίς Β20 ενω το gsmarena δείχνει να την εχει.

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-p10-lite

https://www.gsmarena.com/huawei_p10_lite-8598.php#was-lx1a

Και εγω πιστεύω οτι σε μεγαλες αλυσίδες θα βρω το ευρωπαϊκό και μάλλον θα υπαρχει η Β20 αλλα ξεφεύγει η τιμη και θελω νσ το παρω απο σκρουτζομαγαζο οποτε εκει μπερδεύει γιατι δεν ξερεις απο που έρχεται.

update σε android 8 ακόμα δεν έχει βγει, μέχρι τώρα έκανα το τελευταίο update και soft reset και δεν έχει παρουσιαστή καπια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας η καποιο άλλο θέμα στο κινητό, τουλάχιστον σε εμένα.

Επειδή προχθές το πηρα... χρειάζεται σοφτ ρισέτ μετα απο καθε αναβάθμιση?

Mate 10 Pro

Εννοείς την τυχαία εναλλαγή; Πάτα ρυθμίσεις - προβολή - ταπετσαρία - απενεργοποίησε την επιλογή τυχαία αλλαγή ταπετσαρίας. Μπορείς και από την συλλογή αν θες να βάλεις δικιά σου φώτο και για το ξεκλείδωμα τη συσκευής, μόλις πας να την βάλεις σαν ταπετσαρία θα σου βγάλει την επιλογή.

Αν και καθυστερημένα ευχαριστώ παίχτη21

Καλημέρα. Δυστυχώς για το Huawei P10 LIte δεν έχω να πω καλά πράγματα. Το αγόρασα πριν 8 μήνες, και πάνω στο δίμηνο εμφάνιζε το σύμβολο των ακουστικών χωρίς να είναι συνδεδεμένα. Ο ήχος αυξομειωνόταν μόνος του και αν έβαζες ακουστικά δεν σε άκουγαν (αγόρασα και νέο handsfree). Έτσι μιλούσα μόνο με bluetooth. Λόγω φόρτου εργασίας και ταξιδιών εκτός Αττικής δεν το πήγα άμεσα στο service και το πήγα στο 7μηνο. Στο διάστημα αυτό, άλλοτε λειτουργούσε σωστά και άλλοτε όχι. Το service διέγνωσε υγρασία σε όλο το εσωτερικό και ζητάει για επιδιόρθωση 428 ευρώ!!!, όταν καινούργιο τώρα πωλείται από 220 ευρώ Τους είπα ότι ποτέ δεν έχει βραχεί και πως η βλάβη είναι εξ' αρχής, ίσως λόγω κακής κατασκευής. Η απάντηση είναι ότι υγρασία μπορεί να προέλθει και από άλλους λόγους, όπως π.χ. αν ζεις σε υγρό τόπο (νησί ή κοντά σε θάλασσα), από τον ιδρώτα των χεριών ή της τσέπης και άλλες τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν έχει πέσει υγρό στο κινητό και η συσκευή βγαίνει εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας. Ζητάω να μιλήσω με κάποιον διευθυντή πωλήσεων, marketing, κατασκευής κλπ, κάποιον αρμόδιο τελος πάντων και δεν γίνεται εφικτό. Έτσι πάω για αγορά νέου κινητού.

Συμβουλή μου λοιπόν να προσέχεται την αγορά σας στη συγκεκριμένη εταιρεία. 15 χρόνια Samsung και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Δυστυχώς για το Huawei P10 LIte δεν έχω να πω καλά πράγματα. Το αγόρασα πριν 8 μήνες, και πάνω στο δίμηνο εμφάνιζε το σύμβολο των ακουστικών χωρίς να είναι συνδεδεμένα. Ο ήχος αυξομειωνόταν μόνος του και αν έβαζες ακουστικά δεν σε άκουγαν (αγόρασα και νέο handsfree). Έτσι μιλούσα μόνο με bluetooth. Λόγω φόρτου εργασίας και ταξιδιών εκτός Αττικής δεν το πήγα άμεσα στο service και το πήγα στο 7μηνο. Στο διάστημα αυτό, άλλοτε λειτουργούσε σωστά και άλλοτε όχι. Το service διέγνωσε υγρασία σε όλο το εσωτερικό και ζητάει για επιδιόρθωση 428 ευρώ!!!, όταν καινούργιο τώρα πωλείται από 220 ευρώ Τους είπα ότι ποτέ δεν έχει βραχεί και πως η βλάβη είναι εξ' αρχής, ίσως λόγω κακής κατασκευής. Η απάντηση είναι ότι υγρασία μπορεί να προέλθει και από άλλους λόγους, όπως π.χ. αν ζεις σε υγρό τόπο (νησί ή κοντά σε θάλασσα), από τον ιδρώτα των χεριών ή της τσέπης και άλλες τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Προφανώς δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν έχει πέσει υγρό στο κινητό και η συσκευή βγαίνει εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας. Ζητάω να μιλήσω με κάποιον διευθυντή πωλήσεων, marketing, κατασκευής κλπ, κάποιον αρμόδιο τελος πάντων και δεν γίνεται εφικτό. Έτσι πάω για αγορά νέου κινητού.

Συμβουλή μου λοιπόν να προσέχεται την αγορά σας στη συγκεκριμένη εταιρεία. 15 χρόνια Samsung και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.:mad:

Παιδιά μπορείτε να δείτε με μια gps εφαρμογή, π.χ. gps test, με ποια ακρίβεια κλειδώνει το gps σας; Εμένα αν και πιάνει πολλούς δορυφόρους η ακρίβεια του είναι πολύ κακή, γύρω στα 15 m! Έχω δοκιμάσει και άλλες εφαρμογές, όλες τα ίδια. Στο προηγούμενο κινητό μου η ακρίβεια ήταν κάτω από 5 m!

Δείτε το screenshot: https://ibb.co/iTUcqH

Συμβουλή μου λοιπόν να προσέχεται την αγορά σας στη συγκεκριμένη εταιρεία. 15 χρόνια Samsung και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι έπεσες σε προβληματική συσκευή, μπορεί να σου συμβεί οποτεδήποτε ακόμα και σε samsung και σε apple (θυμήσου συσκευές που έπερναν φωτιά και ανατιναζόντουσαν και απο τις δυο εταιρείες). Μην είσαι απόλυτος καθώς η εταιρεία έχει κάνει τεράστια βήματα σε μικρό χρονικό διάστημα, σκέψου που βρισκόταν πριν 5-6 χρόνια. Είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και λίγο καιρό και δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, προέρχομαι απο συσκευή με 2g ram και πίστεψε η διαφορά είναι μεγάλη, δεν λέω ότι είναι top αλλά μια τίμια πρόταση για τα λεφτά της. Οσο για το service έχεις δίκιο είναι απαράδεκτοι, καθώς η συσκευή όπως λες είχε εργοστασιακό πρόβλημα και έπρεπε να σε καλύψουν με αλλαγή καινούργιας συσκευής. Το θέμα σου είναι ότι έπεσες σε ελαττωματική συσκευή και δεν φταίει η εταιρεία καθώς αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, από την στιγμή που η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη και οι εταιρείες τρέχουν συνεχώς να προλάβουν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις βγάζοντας εκατομμύρια συσκευές κάθε χρόνο τέτοια προβλήματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Εν κατακλείδι την επόμενη φορά που θα κάνεις αγορές επέλεξε κάποιο πιο αξιόπιστο μαγαζί, ρώτα κάποιον γνωστό σου αν έχει κανεί ξανά αγορά απο το ίδιο κατάστημα, διάβασε κριτικές κτλ (βλέποντας και το τι παίζει με την εγγύηση) και καλό θα ήταν όσο πιο γρήγορα σου εμφανιστεί το πρόβλημα, τόσο πιο γρήγορα να το πας για επισκευή.

Edited by player21
:tease:

Καλησπερα.Εγω παλι ειχα 2 χρονια το p8 lite( το οποιο τωρα εχει ο γιος μου) και απο τον Δεκεμβριο το p10 lite χωρις κανενα προβλημα.Παντα θα υπαρχουν καποια κομματια με προβληματα σε ολες τις εταιρειες οποτε ειναι και θεμα τυχης να μην πεσει σε εσενα καποιο απο αυτα.Πριν και εγω SAMSUNG (s2 και s3) ειχα για χρονια παλι χωρις προβλημα ενω ειχα γνωστους που αντιμετωπιζαν προβληματα με τα δικα τους τηλεφωνα (την σειρα J).

Παιδιά μπορείτε να δείτε με μια gps εφαρμογή, π.χ. gps test, με ποια ακρίβεια κλειδώνει το gps σας; Εμένα αν και πιάνει πολλούς δορυφόρους η ακρίβεια του είναι πολύ κακή, γύρω στα 15 m! Έχω δοκιμάσει και άλλες εφαρμογές, όλες τα ίδια. Στο προηγούμενο κινητό μου η ακρίβεια ήταν κάτω από 5 m!

Δείτε το screenshot: https://ibb.co/iTUcqH

Δοκίμασα με GPS Status και δίνει σφάλμα 3μ

Δοκίμασα με GPS Status και δίνει σφάλμα 3μ

Ευχαριστώ! Και με το gps status τα ίδια έχω. Ποια έκδοση έχεις; Έχεις κάνει τα updates; (εγώ έχω τη Β198)

Επειδή το χρησιμοποιώ πολύ συχνά το GPS και σε θέμα οδηγιών στους χάρτες κανένα παράπονο δεν έχω γτ είναι άψογο. Τσέκαρα όμως και την εφαρμογή που λέτε και μου δίνει απόκλιση 13 με 18 μέτρα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ευχαριστώ! Και με το gps status τα ίδια έχω. Ποια έκδοση έχεις; Έχεις κάνει τα updates; (εγώ έχω τη Β198)

Κι εγώ την Β198 έχω

Το έχω αγοράσει πριν 2 εβδομάδες. Είναι με 4/32gb

Δεν εκκρεμεί κάποιο update

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή το χρησιμοποιώ πολύ συχνά το GPS και σε θέμα οδηγιών στους χάρτες κανένα παράπονο δεν έχω γτ είναι άψογο. Τσέκαρα όμως και την εφαρμογή που λέτε και μου δίνει απόκλιση 13 με 18 μέτρα

Έτσι ξεκινάει στην αρχή και σε 5-10 δευτερόλεπτα πέφτει στα 3

Μόλις το ξανατσέκαρα

Κι εγώ την Β198 έχω

Το έχω αγοράσει πριν 2 εβδομάδες. Είναι με 4/32gb

Δεν εκκρεμεί κάποιο update

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι ξεκινάει στην αρχή και σε 5-10 δευτερόλεπτα πέφτει στα 3

Μόλις το ξανατσέκαρα

Εμένα δεν πέφτει δυστυχώς κάτω από 10 m όσο και να το αφήσω. Έχω την 3/32 έκδοση, δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία. Μπορεί να το ελέγξει και κανένας άλλος; Ευχαριστώ!

Νέος χρήστης προερχόμενος από LG V10 που πηγαινοέρχεται στο σέρβις. Έχω το 32αρι με 3 gb Ram. Στην κάμερα σας κάνει κανένα περίεργο και βγάζει παραπάνω από μια λήψεις όταν πάτε να βγάλετε φωτό;

Mate 10 Pro

Παίδες 2 ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω 1) έχει always on display π. χ. ρολόι για να βλέπεις ώρα 2) η γραμμή πλοήγησης "εξαφανίζεται" από κάτω όπως π. χ. στα S8?

Νέος χρήστης προερχόμενος από LG V10 που πηγαινοέρχεται στο σέρβις. Έχω το 32αρι με 3 gb Ram. Στην κάμερα σας κάνει κανένα περίεργο και βγάζει παραπάνω από μια λήψεις όταν πάτε να βγάλετε φωτό;

Αν και δεν την έχω πολύ χρησιμοποιήσει, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο

Παίδες 2 ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω 1) έχει always on display π. χ. ρολόι για να βλέπεις ώρα 2) η γραμμή πλοήγησης "εξαφανίζεται" από κάτω όπως π. χ. στα S8?
1) Δε το έχω ψάξει πολύ αλλά δεν έχω δει να έχει τέτοια επιλογή 2) Ομοίως. Εξαφανίζεται σίγουρα μόνο στα fullscreen video.