dimi_1982 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Μήπως ξέρει κανείς πόσο έχει αλλαγή μπαταρίας? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Εγω την αλλαξα με 40 ευρω σε huawei καταστημα στην Μιχαλακοπουλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει root την συσκευή; Αξίζει πιστεύεται τον κόπο; Εχω βρει στο XDA για περασμα της 10 μεσω line age os εναν οδηγό: https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/rom-aosp-10-huawei-p10-lite-t4008983, αλλα δεν ξανά κάνει τέτοια διαδικασία και φοβάμαι μην brickάρει η συσκευή. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 έψαξα λίγο το θέμα άλλα δεν βρήκα κάτι .. το ηχείο παίζει αρκετά χαμηλά .. έχω κάνει 2 hard reset άλλα τίποτα. το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Καλησπέρα. Όταν ενεργοποιείς το wifi calling, το εικονίδιο που εμφανίζεται είναι αυτό του voLTE και όχι το κλασικό με το ακουστικό και τις μπάρες του wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το wifi calling σήμα είναι ίδιο με του volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Εκτός από το μήνυμα προς τον πάροχο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ενεργοποίηση της συγκεκριμένης ρύθμισης στο κινητό, χρειάζεται κάποιο επιπλέον βήμα; Γιατί με λειτουργία πτήσης δεν καλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχεις κανονικά volte τώρα; Αν ναι, θα πρέπει αφού έχεις και ενεργό το wifi calling βάζοντας το κινητό σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό wifi να κάνεις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Υπάρχει επιλογή να ακούγεται ήχος όταν φορτίσει η μπαταρία; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Υπάρχει επιλογή να ακούγεται ήχος όταν φορτίσει η μπαταρία; Οχι αλλα αν περασεις εφαρμογη παρακολουθησης της μπαταριας οπως acubattery-gsam μπορεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 (edited) έχω ένα θέμα με το gmail που δεν συγχρονίζει και στέλνει ειδοποιήσεις.. Edited April 30, 2020 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 έχω ένα θέμα με το gmail που δεν συγχρονίζει και στέλνει ειδοποιήσεις Μήπως να το βγάλεις και να το επανεγκαταστησεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δούλεψε με διαγραφή cache και δεδομένων... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 (edited) τελικά δουλέψανε... Edited May 1, 2020 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 καλησπερα και καλο μηνα. εχω το εξης προβλημα στο κινητο μου. οταν ειμαι σε κληση μου σταματανε τα δεδομενα ειτε ειναι σε συνδεση με wifi ειτε με δεδομενα κινητης . γνωριζεται κατι γιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο huawei p10 lite , και εχω καποιες ερωτησεις. δεν επιλεγω καινουργιο μοντελο διοτι διαβασα οτι δεν υπαρχει android market αλλα το app galery και δεν υπαρχουνε πολλες εφαρμογες πολυ φαουλ αυτο για εμενα. Για αυτο και ψαχνω να παρω αυτο το κινητο διοτι εχει android market κανονικα. Γνωριζεται αμα εχει led notification ; . επισης ειναι 4g+ ή σκετο 4g ; . απο αυτονομια πως παει; . nfc εχει ; δουλευει καλα; με μια θηκη πορτοφολι που μπαινει μεσα το κινητο θα μπορει να δουλεψει το nfc ; . γενικα παιρνει αναβαθμισεις; τελος ραδιοφωνο εχει; . γενικα εψαχνα smartphone huawei με nfc για αυτο εχω καταληξει σε αυτο, αν υπηρχε κατι πιο οικονομικο απο αυτο και γνωριζει καποιος καποιο αλλο μοντελο αμα μπορει να μου πει . ειχα δει και το honor 10 και φαινεται να καλυπτει οτι θελω παραπανω , αλλα καπου με ξενερωνει η εμφανιση του λογοτυπου , αν και ξερω οτι ειναι παρακλαδι της huawei. ευχαριστω εκ των προτερων. Γίαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Είναι πολύ παλιό το p10 lite. Αν το βρήκες με τύπου 50€, πάρτο. Μόνο τα φετινά δεν έχουν play store, δεν χρειάζεται να πάρεις κινητό του 2017. Είναι απλό 4G. Έχει αναβαθμιστεί σε Android 8 (έκδοση του 2017) και δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στο Επιλογή συσκευής, για να σε βοηθήσουμε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο huawei p10 lite , και εχω καποιες ερωτησεις. δεν επιλεγω καινουργιο μοντελο διοτι διαβασα οτι δεν υπαρχει android market αλλα το app galery και δεν υπαρχουνε πολλες εφαρμογες πολυ φαουλ αυτο για εμενα. Για αυτο και ψαχνω να παρω αυτο το κινητο διοτι εχει android market κανονικα. Γνωριζεται αμα εχει led notification ; . επισης ειναι 4g+ ή σκετο 4g ; . απο αυτονομια πως παει; . nfc εχει ; δουλευει καλα; με μια θηκη πορτοφολι που μπαινει μεσα το κινητο θα μπορει να δουλεψει το nfc ; . γενικα παιρνει αναβαθμισεις; τελος ραδιοφωνο εχει; . γενικα εψαχνα smartphone huawei με nfc για αυτο εχω καταληξει σε αυτο, αν υπηρχε κατι πιο οικονομικο απο αυτο και γνωριζει καποιος καποιο αλλο μοντελο αμα μπορει να μου πει . ειχα δει και το honor 10 και φαινεται να καλυπτει οτι θελω παραπανω , αλλα καπου με ξενερωνει η εμφανιση του λογοτυπου , αν και ξερω οτι ειναι παρακλαδι της huawei. ευχαριστω εκ των προτερων. Γίαννης Οτι θες το κανει κανονικα το P10LITE απο αυτα που γραφεις απο πανω , αλλα απο εκει και περα να αγορασεις κατι νεοτερο. Ας πουμε το HUAWEI P30 LITE , απο οτι γνωριζω εχει κανονικα store. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν εχει ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 καλημέρα ήρθε αναβάθμιση WAS-LX1 8.0.0.394(C432) 783MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Μια χαρα την βαλαμε , και smooth :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) δεν ενημέρωσαν όμως το επίπεδο ενημέρωσης ασφαλείας του Android. Διόρθωση. Ο λόγος που έκανα την αναβάθμιση ήταν γιατί έλεγε ότι θα κάνουν ενημέρωση στον κώδικα ασφαλείας. Παρόλα αυτά μετά την αναβάθμιση, στις ρυθμίσεις συνέχιζε να γράφει ότι είναι του Απρίλη του 2019. Σήμερα που το έλεγξα πάλι γράφει ότι είναι του Ιουλίου του 2020, μάλλον κάτι θα κόλλησε στο κινητό. Edited November 5, 2020 by narf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 δεν ενημέρωσαν όμως το επίπεδο ενημέρωσης ασφαλείας του Android Εβαλαν Ιουλιος 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 ήρθε ενημέρωση WAS-LX1 8.0.0.397(C432) 2,73GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Την εβαλα εχθες αλλα δεν εχω δει ακομα αν υπαρχει καπου προβλημα η αν ολα ειναι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 παιδιά έχει ξεκλειδώσει κανείς bootloader? θέλω να βάλω καμία custom rom αλλά από ότι βλέπω και στο xda πρέπει να πληρώσεις για το unlock code και πρέπει να κανείς και downgrade γιατί με την τελευταία ενημέρωση δεν γίνεται από ότι κατάλαβα υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts