Jump to content

[Άποψη] Τελικά, τα κατάφερε η Samsung με το Galaxy S8/S8+;


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

One generation's "impossible" is the next one's "normal".

 

Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο DJ Koh, Πρόεδρος του mobile division της Samsung, στην επίσημη παρουσίαση των νέων Galaxy S8 και S8+. Τη θεωρώ μια πολύ επιτυχημένη φράση καθώς εκφράζει ακριβώς αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες. Τη ραγδαία πρόοδο της τεχνολογίας, τις καινοτομίες που αλλάζουν την καθημερινότητά μας και που εμφανίζονται πολύ συχνότητα απ'ότι πριν 30 ή 40 χρόνια. Γιατί αν δείχνατε μια ναυαρχίδα του 2017 σε ένα χρήστη κινητού το 2000, απλά θα την θεωρούσε "impossible". Όμως, να που είναι εφικτό.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63102/galaxy-s8-opinion-4.jpg

 

Αφήνω τις γενικότητες και περνάω στο "ζουμί". Είχα την τύχη να δω από κοντά τις νέες ναυαρχίδες (όπως και το Samsung Dex) και μέσω των hands-on videos προσπάθησα να σας μεταφέρω μια πρώτη εικόνα για αυτές. Διάβασα τα σχόλια σας στα σχετικά θέματα και μου αποτυπώθηκαν τα εξής:

 

1) Πολλοί θεωρείτε τη θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων εντελώς λανθασμένη.

2) Πολλοί θεωρείτε τις τιμές των συσκευών υπερβολικά υψηλές.

3) Πολλοί θεωρείτε ότι δεν είναι αρκετά μεγάλο το upgrade σε σχέση με τα S7, σε συγκεκριμένους τομείς όπως η κάμερα και η μπαταρία.

4) Πολλοί θεωρείτε το Bixby κάτι ανούσιο και "μια από τα ίδια".

 

Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα. Μόλις έφτασα στο πρώτο stand με τις νέες συσκευές, θεώρησα πως είχα μπροστά μου δύο S8 σε διαφορετικό χρώμα. Πέρασαν λίγα λεπτά για να καταλάβω ότι είχα ένα S8 και ένα S8+. Αυτό δείχνει καθαρά πόσο μικρή είναι διαφορά τους παρά τις 0,4" ίντσες της μεγαλύτερης οθόνης του S8+ και πόσο μοιάζουν μεταξύ τους. Ο πρώτος μου φόβος ήταν αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άνετα το S8+, ειδικά αν θα μπορούσα να το κρατήσω με το ένα χέρι χωρίς μεγάλη δυσκολία. Μη ξεχνάμε... 6,2 ίντσες. Τελικά, ούτε γλιστρούσε υπερβολικά, ούτε με προβλημάτισε το μέγεθός του. Έτσι, δε μου κάνουν και μεγάλη εντύπωση οι αναφορές πως οι προπαραγγελίες του S8+ ξεπερνούν αυτές του S8. Οι χρήστες θέλουν πολύ μεγάλες οθόνες πιά, αρκεί να είναι εύχρηστες και compact οι συσκευές συνολικότερα. Έχει γίνει απόλυτα κατανοητό και η Samsung "έπιασε" αυτό το trend ταχύτατα, επιδεικνύοντας φέτος πολύ καλύτερα αντανακλαστικά απ'ότι άλλες χρονιές. Ναι, δεν έχει ναυαρχίδα κάτω των 5,8 ιντσών αυτή τη στιγμή, αλλά μαντέψτε: Κανείς δεν ενοχλείται από αυτό, τουλάχιστον από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει μέχρι στιγμής από την αγορά. Έτσι θεωρώ πετυχημένη επιλογή τις 5,8" και τις 6,2".

http://content.myphone.gr/photo/full/63106/galaxy-s8-opinion-8.jpg

 

Και η εταιρεία φρόντισε να προσθέσει τη δυνατότητα μείωσης της ανάλυσης έως και τα 720p, μια δυνατότητα εξαιρετικά χρήσιμη για ένα τέτοιο smartphone που λύνει πολλά προβλήματα. Όσο για το 18,5:9 aspect ratio, ναι, κάνει τη συσκευή κάπως "μακρόστενη". Αλλά μόλις τη δείτε από κοντά θα καταλάβετε πως τα videos και οι φωτογραφίες την αδικούν, δεν είναι τόσο αφύσικα "ψηλόλιγνη" όσο δείχνει. Σε τελική ανάλυση, αν συγκρίνουμε το S8+ με το S7 Edge, δε μειώθηκε το πλάτος. Αυξήθηκε το ύψος.Έτσι είναι ιδανική για videos και gaming χωρίς να "χάνει" κάπου στα υπόλοιπα.

 

Πάμε στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ναι, θα μπορούσε να είναι κάτω από την κάμερα, σε μια πιό φυσική θέση, αλλά θα υπήρχε λόγος για να μπεί εκεί που είναι τώρα. Και προσωπικά τον συνήθισα μέσα σε λίγα λεπτά χρήσης, επί τόπου, καθώς δεν είναι τόσο άβολη η θέση του, είναι απλά θέμα συνήθειας. Για να μπεί στην πρόσοψη, ούτε λόγος... Δε χωράνε όλα τα καρπούζια στην ίδια μασχάλη και η Samsung επέλεξε να κρατήσει το καρπούζι των μικρών bezels και του μεγάλου screen-to-body ratio.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63105/galaxy-s8-opinion-11.jpg

 

Η κάμερα: Μπορεί να μην είναι σημαντικό το upgrade από την κάμερα των S7 και S7 Edge, αλλά μη ξεχνάμε πως μιλάμε για δύο από τις κορυφαίες κάμερες της αγοράς αυτή τη στιγμή. Οπότε το τέλειο έγινε λίγο... τελειότερο. Δε νομίζω πως θα υπάρξει χρήστης να έχει παράπονο από τις κάμερες των νέων Galaxy, ενώ η Samsung επιμένει στο single-camera setup στο πίσω μέρος, αφήνοντας τους υπόλοιπους να έχουν στην καλύτερη περίπτωση το ίδιο αποτέλεσμα, ποιοτικά, με dual-camera setups. Τα MP δεν κάνουν τον... παπά, όπως καλά ξέρετε και οι ίδιοι. Μόνο σημείο στο οποίο "χάνει" αυτή τη στιγμή είναι το framerate στο slow-motion video σε σχέση με το Xperia XZ Premium. Και φυσικά και στην "ωμή" ανάλυση. Όπως και να το κάνουμε, τα 12 MP είναι λιγότερα από τα 20 MP, για παράδειγμα. Αλλά αυτό καλύπτεται με άλλους τρόπους.

 

Η μπαταρία; Σε τόσο λεπτή συσκευή, δύσκολο να χωρέσεις μεγαλύτερες μπαταρίες. Βέβαια και μεγαλύτερο μήκος έχει από τα S7, και πάχος. Αλλά μη ξεχνάμε πως το θέμα "μπαταρία" είναι πονεμένη ιστορία για τη Samsung και δε θέλησε να ρισκάρει περισσότερο. Αν έχουν τουλάχιστον την ίδια αυτονομία με τους προκατόχους τους, παρά τις τεράστιες οθόνες, θα είναι μια επιτυχία. Σίγουρα τα νέα chipsets βοηθούν πολύ στο energy efficiency.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63099/galaxy-s8-opinion-5.jpg

 

Το Iris scanner. Ίσως είναι λίγο ανούσιο, όπως και το face recognition. Αλλά μη ξεχνάτε πως ξεκίνησαν οι κατασκευαστές να τοποθετούν fingerprint sensors, με γνώμονα την ασφάλεια των δεδομένων και πως τους... "βγήκε" τελικά. Όλοι οι χρήστες λάτρεψαν το ξεκλείδωμα με ένα απλό άγγιγμα του αισθητήρα και τελικά αυτή έγινε η κύρια χρήση τους. Οπότε, ας μη προτρέχουμε για το iris scanning και το facial recognition, θα δούμε σε βάθος χρόνου αν θα αποδειχθούν χρήσιμα και για ποιό λόγο. Όσοι έχετε κάποιο smartwatch που "ανάβει" με το που το στρέψετε στο πρόσωπό σας, καταλαβαίνετε τι εννοώ...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63097/galaxy-s8-opinion-1.jpg

 

Το Bixby. Ναι, φαίνεται να μη προσφέρει κάτι περισσότερο από το Google assistant ή τη Siri. Αλλά στην παρουσίαση είδαμε πολλές δυνατότητες που μπορεί να έχει ώστε να κάνει πιό εύκολη τη ζωή του χρήστη και αυτές βασίζονται σε φωνητικές εντολές και λήψη φωτογραφιών με την κάμερα. Μπορεί να μη διαθέτει κάποια τεράστια καινοτομία πάνω του, αλλά δείχνει να μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Siri από την πρώτη στιγμή, κάτι πολύ σημαντικό καθ'αυτό. Και αν αυξηθούν σύντομα οι υποστηριζόμενες γλώσσες, η ζυγαριά ίσως κλίνει προς τη μεριά των Κορεατών...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63100/galaxy-s8-opinion-7.jpg

 

Οι τιμές τους. Πάντα θεωρούσα τη γκρίνια για τις τιμές των ναυαρχίδων, τουλάχιστον ανούσια. Είναι premium συσκευές, είναι ο διακαής πόθος κάθε geek. Γιατί να μην κοστίζουν; Η Samsung παίζει σε επίπεδο Apple και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις τιμές. Και, όπως βλέπετε από τις προπαραγγελίες, ελάχιστοι πτοούνται από αυτές. Εχθές συνομιλούσα με χρήστη που ήδη έχει παραγγείλει και το S8 αλλά και το S8+ (μιλάμε για συνολικά 1.750+ ευρώ), ενώ 3 γνωστοί μου ακόμη ήδη το έχουν παραγγείλει από το πρώτο 24ωρο. Ή μήπως αν ήταν 100 ευρώ φθηνότερα θα άλλαζε το γεγονός ότι ξεπερνούν κατά πολύ το βασικό μισθό του Έλληνα; Ποτέϊτο, ποτάτο...

 

Όσο για το Dex; Αν και κάποιοι συνάδελφοι δε συμμερίστηκαν την άποψή μου, θεωρώ ότι έχει τρελό potential και μπορεί να αποτελέσει απειλή ακόμη και για τα... Windows. Δεν είναι άλλη μια μέτρια προσπάθεια στη μετατροπή του smartphone σε υπολογιστή. Αντιμετωπίζει το κύριο πρόβλημα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να δουλέψουμε από τα smartphones μας, το multitasking. Γιατί ακόμη κι αν έχεις σε μορφή apps όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς στο PC, πάντα η εναλλαγή μεταξύ τους ήταν προβληματική, χρονοβόρα και αντιπαραγωγική. Το Dex, όμως, παίζει με κανονικά "παράθυρα", πανεύκολο drag and drop, πραγματικό multitasking και όχι... "ολίγη από τζατζίκι". Κοινώς, αντί να πάρεις το laptop σου, έχεις το Dex, το καλώδιό του και ένα S8 ή S8+, ένα compact πληκτρολόγιο και ποντίκι (που τρώνε αμελητέο χώρο) και το μόνο "πρόβλημα" που παραμένει, είναι ότι χρειάζεται μια οθόνη ή μια τηλεόραση εκεί που θέλεις να δουλέψεις. Αν υπάρχει, είσαι έτοιμος.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63103/galaxy-s8-opinion-9.jpg

 

Η γενικότερη αίσθηση που μας άφησαν τα νέα Galaxy, είναι ότι η Samsung έβαλε σωστούς στόχους και σε πολύ μεγάλο βαθμό, τους πέτυχε. Έμαθε από τα λάθη της, αφουγκράστηκε τους χρήστες, ένιωσε την καυτή ανάσα της Huawei και αποφάσισε ότι πρέπει να ρισκάρει με κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, πλέον... φυσάει και το γιαούρτι μετά το κάψιμο με τον χυλό των Note 7 και δε χάνει την ευκαιρία να μας το τονίσει σε κάθε παρουσίαση. Τόσο στη Βαρκελώνη, στην παρουσίαση του Galaxy Tab S3 και του Galaxy Book, όσο και την περασμένη Τετάρτη, 1-2 λεπτά on stage χαρακτηρίστηκαν από "απολογητικό" ύφος, μια έμμεση "συγγνώμη" σε χρήστες και δημοσιογράφους και τονίστηκε το πόσο μεγάλη προσοχή δίνεται -πλέον- στο quality control και ειδικότερα, στις μπαταρίες.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/63104/galaxy-s8-opinion-10.jpg

 

Ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό Note 8 θα διαγράψει μια και καλή τη μαύρη σελίδα του 2016 από τη μνήμη της αγοράς... Βέβαια, τώρα που είπα "Note 8", δε κρύβω και τον προβληματισμό μου για το αν το S8+ μπήκε στα χωράφια του... Είναι, πραγματικά, τόσο μεγάλη η ανάγκη για το S Pen; Άλλωστε, κορυφαίες συσκευές όπως το Huawei Mate 9 και το περιβόητο Mi Mix, δείχνουν πως ίσως όχι...

Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 112
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περα απο τις σωστες εκτιμησεις να συμπληρωσω oτι το S8 ειναι αναβαθμισμενο σε ολες του τις λειτουργιες και με την βοηθεια της nugat το απογειωνει στα χερια ενος χρηστη .Ειδα αρκετα hands-on με πολυ αναλυση και πραγματικα εντυπωσιαστηκα περισσοτερο απο οταν αγορασα το S7-edge.Αναμενω την στιγμη να το πιασω στα χερια μου.
Link to comment
Share on other sites

..........Τελικά, τα κατάφερε η Samsung με το Galaxy S8/S8+;............

Καλα τωρα σοβαρη ερωτηση ειναι αυτη φιλε μου........:blink:

Μην το παρει κανεις.........αποτυχια μεγαλη........:lol:

Οσοι το πιασαμε στα χερια μας καταλαβαμε την απιστευτη δουλεια που εχει γινει,απο την μερια της εταιριας,σε ολα τα επιπεδα......:X

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραια αποψη στο άρθρο , και θα συμφωνησω σχεδον σε ολα, θα μεινω ομως στο dex περισσοτερο, μιας και πιστευω οτι ο αρθρογραφος έπιασε το νόημα του.

εχει πολυ μελλον εκει το θεμα, εκει θα γινουν οι επομενες αλλαγες ειναι η γνωμη μου.

Η λογικη το "κινητο σου ειναι το μονο που χρειαζεσαι" γενικα εχει χωρο και αρκετο κοσμο που θα την ακολουθησει, μην ξεχναμε για τωρα πολυ απλα παραδειγματα, δωματια ξενοδοχειων ολα εχουν πια μια τηλεοραση , με μονο το κινητο σου και το dex θα μπορεις να κανεις δουλεια, σημεια office centers για επαγγελματίες σε ξενοδοχεια αεροδρομια κτλ , θα μπορουν να εχουν μονο οθονες και πληκτρολογια+ ποντικια , και κανεις δουλεια και εκει ,χωρις να μπλεκεις με συστηματα επι συστηματων που εγκαθιστουν σε κοινοχρηστα pc κτλ.

Άλλα πολυ απλα παραδειγματα ειναι οι χωροι εργασιας, μπορεις με το dex να εχεις τον προσωπικο σου υπολογιστη με οτι θες και οτι χρειαζεσαι μεσα , χωρις να πρεπει να χρησιμοποιεις το επαγγελματικο σου μηχανημα..για πολλους και διαφορους λόγους.

 

Πιστευω η λυση dex γενικα μιλωντας θα πλησιαζει χωρις να εχει καμία σχεση το iphone dock σαν τοποθετηση σε σημεια, για να το εξηγησω εννοω οτι οπως πια σχεδον σε αρκετα ξενοδοχεια δωματια εχουν μεσα συσκευες που καρφωνεις πανω τους το iphone σου και ακους πχ την μουσικη σου κτλ ετσι πιστευω σε χωρους θα υπαρχουν τετοιες συσκευες dex ή αντιστοιχες που θα σου προσφερουν αυτη την λειτουργια..

Link to comment
Share on other sites

Πολυ νωρις για να εχουμε αποψει σε αυτο πιστευω. Θα φανει απο τις πωλησεις και την τελικη εμπειρια χρηστη. Για εμενα με τα αρχικα που ειδα. Δεν μαρεσε το μεγαλο μεγεθος οθονης με μεγαλυτερη αναλυση απο 1080 και μπαταρια μονο 3000mhA η οποια ειναι μικρη και την βλεπαμε σε συσκευες του 2014. Επισης περιμενα 6gb ram αφου εινα μια συσκευη του 2017 και ολοι ξερουμε οτι το Touchwiz αν και βελτιωμενο δεν αγγιζει την ελαφροτητα του stock Android. Οποτε μελοντικα θα τα θεωρουσα σημαντικα τα 6gb ram και οταν κυριως κοστολογειται η συσκευη τοσο πολυ ξεκινοντας στα 849 ευρω. Τελος περιμενα περισσοτερα απο την καμερα. Δεν βλεπω καποια σοβαρη διαφορα σε σχεση με του S7 Edge. Για την βασικη καμερα μιλαω παντα. Ιδια mpixel και ιδιο διαφραγμα φακου. Η μπροστινη οκ βελτιωθηκε απλα στα mpixel. Οποτε με βαση αυτα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι καταφερε κατι αλλαζοντας απλα κυριως την οθονη και τον επεξεργαστη της συσκευης.

 

Το αν τα καταφερε σε σχεση με την αποτυχια του Note 7, ναι μαλλον τα καταφερε αφου ακομα δεν ειχαμε κανενα μπαμ απο τις μπαταριες των S8 και S8+. Προσωπικη μου αποψη. Δεν αξιζει για καποιον που εχει το S7 Edge να παει στην σειρα S8. Εκτος αν ειναι τοσο πια ενθουσιασμενος με το νεο Design τους. Αυτο που μαρεσε ηταν η αφαιρεση του φυσικου home button επιτελους και απο την αλλη δεν μου αρεσε ο αισθητηρας αναγνωσης ιρυδας (το θεωρω ακομη 1 φακελωμα) οπως επισης και ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων που βρισκεται πισω αντι για μπροστα.

 

Τα συμπερασματα φυσικα αλλαζουν. Αλλα για μενα δεν ειδα κατι για να πω Ουαου. Μπορουσε και καλυτερα πιστεω :down:

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

Θα διαφωνησω εν μερει. Ναι, καλα εκανε κι εδωσε μια χορταστικη οθονη με το S8+ στις ιδανικοτερες δυνατες διαστασεις, αλλα δωσε κι ενα "μικροτερο" γι αυτους που το προτιμουν. Δηλαδη οσο σκεφτομαι τη συσκευη θα μπορουσε να παρουσιασει στις 5.2'' με αυτο το screen to body ratio σε 16:9 αναλογια, με πιανει μελαγχολια...

Οι τιμες ναι ειναι υψηλες, σιγουρα υπαρχουν καλυτερες value for money συσκευες, αλλα overall ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε το κοστολογουν οσο θελουν. Η αγορα στην πορεια θεωρω θα κανει την απαιτουμενη διορθωση.

Τελος το Dex δειχνει στη google ποιο πρεπει να ειναι το μελλον του android: Ενα πληρες desktop frindly, παραθυρικο περιβαλλον.

Edited by bill79
Link to comment
Share on other sites

Σε κάποια συμφωνώ(μάλλον τα περισσότερα) σε κάποια διαφωνώ(δε το κατάλαβα αυτό με τη μπαταρία. Το άρθρο φτιάχτηκε λες και προσπαθεί να δικαιολογήσει την εταιρεία...Σα να μην είναι αμερόληπτο. Αν κάηκε φταίει η ίδια. Aν η μπαταρία είναι ισάξια του 7edge η και καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη. Είναι παράλογη ΙΜΗΟ η δικαιολογία που βρέθηκε) σίγουρα αλλά θεωρώ ντροπή να λέμε ότι παίζει η Σαμυ σε επίπεδο μήλου όχι επειδή δεν είναι premium αλλά επειδή είναι από τις μεγαλύτερες ντροπες όσον αφορά στις αναβαθμίσεις. Δε με ενδιαφέρει (πλέον)ούτε το knox ούτε τπτ άλλο. Θεωρώ εξεφτελιστικο το χρόνο update των συσκευών ΕΙΔΙΚΑ σε σχέση με την apple(δε θεωρώ δικαιολογία το fragmenftation. Αν δε μπορείς μη το κάνεις/προσφέρεις).

 

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα δεν είναι αν τα κατάφερε (που για εμένα, τα κατάφερε), αλλά το όλο θέμα με το εν λόγω κινητό. Μια λογική αναβάθμιση είναι, όπως κάθε χρόνο. Όπως κάνουν λίγο πολύ και οι υπόλοιποι.... Γιατί θα πρέπει να αναλύσουμε το αυτονόητο;

Και γιατί δεν βλέπουμε αντίστοιχα άρθρα για G6, XZ Premium, P10;

I fly with ASICS DynaFlyte 2
Link to comment
Share on other sites

Ως κάτοχος του 7s edge θεωρούσα σίγουρη την μετάβαση στο 8 λόγο ενθουσιασμού με το 7 ,μετά την παρουσιαση μαλλον δεν θα κάνω την μετάβαση θεωρώ μεγάλο ατόπημα που δεν έχει dual cam και αύξηση της ram στα 6 g ολα τα αλλα τα ξεπερνάω ,μέγεθος ,αισθητήρα πισω κτλ ετσι και αλλιώς νέο τηλ νέα συνήθεια ,το μονο θετικό που κάπως με ενθουσιάζει χωρις να ειμαι και απόλυτα σίγουρος για την χρησιμότητα του ειναι το dex .ΕΙμαι βέβαιος οτι αυτα που λείπουν απο το τηλ θα μπούμε στο Note και ως ενα σημείο έχει και μια λογική τι άλλο να βάζανε στο Note για να ξεχωρίσει εκτος απο το s pen ?dual cam και 6g μνήμη .Και δυο ερωτήσεις για όποιον ξέρει το 8 χωράει στο vr 2 αν όχι τι σκα..... το βγάλανε πριν απο λίγους μήνες και το πήραμε ?και η δευτερη το bt 5 θα συνεργάζεται με το ρολοι gear s3 η θα πρεπει να ειναι και αυτο bt5 ? Βασικά με ενδιαφέρει να πιάνει σε μεγαλύτερη απόσταση αυτο θα με εκανε να βάλω ενα + στο 8 αν όχι θωρώ οτι ενώ παίρνω το πιο καινούριο μοντέλο ουσιαστικά δεν μου προσφέρει και τιποτα σε θέμα συνεργασίας με τα παρελκόμενα το ρολοι κυκλοφόρησε πριν 1,5 μήνα στην Ελλάδα
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και τα κατάφερε.

 

Μια χαρά είναι η συσκευή. Εντάξει, είναι πανάκριβη και αχρείαστη, αλλά ναυαρχίδα παίρνεις τον κούκο αηδόνι θα πληρώσεις. Είναι ένα καλό βήμα προς τα εμπρός για τη σειρά galaxy S και τα smartphone γενικότερα.

Εκείνοι που τα θέλουν όλα, πριν δύο χρόνια δάκρυζαν για τα μισά. Ας αράξουν λίγο την κορμάρα τους. Πολύ γκρίνια διαβάζω. (ναι εντάξει μειoνέκτημα η θέση του δακτυλικού, κάνανε κι ένα λάθος στην Samsung)

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Σε κάποια συμφωνώ(μάλλον τα περισσότερα) σε κάποια διαφωνώ(δε το κατάλαβα αυτό με τη μπαταρία. Το άρθρο φτιάχτηκε λες και προσπαθεί να δικαιολογήσει την εταιρεία...Σα να μην είναι αμερόληπτο. Αν κάηκε φταίει η ίδια. Aν η μπαταρία είναι ισάξια του 7edge η και καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη. Είναι παράλογη ΙΜΗΟ η δικαιολογία που βρέθηκε) σίγουρα αλλά θεωρώ ντροπή να λέμε ότι παίζει η Σαμυ σε επίπεδο μήλου όχι επειδή δεν είναι premium αλλά επειδή είναι από τις μεγαλύτερες ντροπες όσον αφορά στις αναβαθμίσεις. Δε με ενδιαφέρει (πλέον)ούτε το knox ούτε τπτ άλλο. Θεωρώ εξεφτελιστικο το χρόνο update των συσκευών ΕΙΔΙΚΑ σε σχέση με την apple(δε θεωρώ δικαιολογία το fragmenftation. Αν δε μπορείς μη το κάνεις/προσφέρεις).

 

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

 

Συμφωνώ φίλε μου και κυρίως στο "το άρθρο φτιάχτηκε λες και προσπαθεί να δικαιολογήσει την εταιρεία".

Ακόμη και η μπαταρία έγινε γαργάρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που θα θέλει πάντα το καινούργιο, θα πάει Day one και θα το πάρει. Οι νοημονες και δη οι νοήμονες κατέχοντες του S7 δεν έχουν λόγο, παρά μόνο όταν η τιμή του θα πάει στα 380, δηλαδή σε κάνα 6μηνο και βάλε.

Αν η οθόνη δε, δεν προσαρμοστεί αναλογικά σε full screen και υπάρχουν μαύρες μπάρες σε αρκετές εφαρμογές κλπ... θα γυρίσει bumerang... (Ελπίζω όντως να έχουν προβλέψει τους κατόχους VR της Samsung και να χωράει....)

 

Μία φυσιολογική εξέλιξη ήταν. Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη, ότι το άρθρο προσωπικά και μένα μου φάνηκε υποκειμενικό και μεροληπτικο υπέρ των συσκευών.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."
Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που θα θέλει πάντα το καινούργιο, θα πάει Day one και θα το πάρει. Οι νοημονες και δη οι νοήμονες κατέχοντες του S7 δεν έχουν λόγο, παρά μόνο όταν η τιμή του θα πάει στα 380, δηλαδή σε κάνα 6μηνο και βάλε.

Αν η οθόνη δε, δεν προσαρμοστεί αναλογικά σε full screen και υπάρχουν μαύρες μπάρες σε αρκετές εφαρμογές κλπ... θα γυρίσει bumerang... (Ελπίζω όντως να έχουν προβλέψει τους κατόχους VR της Samsung και να χωράει....)

 

Μία φυσιολογική εξέλιξη ήταν. Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη, ότι το άρθρο προσωπικά και μένα μου φάνηκε υποκειμενικό και μεροληπτικο υπέρ των συσκευών.

Καμια σχεση το 7 με το 8 φιλε μου,μα καμια.Οταν το δουλεψεις εστω και λιγο θα το καταλαβεις αμεσα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με το OP.

Εννοείται πως μια χαρά τα κατάφερε. Εκτός και αν όλοι (μα όλοι) όσοι το έχουν κάνει review είναι συνεννοημένοι ή / και πληρωμένοι για να λένε τα ίδια, το συγκεκριμένο smartphone πλέον είναι μια νέα εποχη σε θέματα σχεδίασης και εργονομίας και ναι, το DEX αν προχωρήσει ανοίγει και αυτό πόρτες.

 

Τα περι placement του fingerprint scanner και της μπαταρίας είναι πράγματα που αγνοώ γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο OP , το πρώτο συνηθίζεται και μάλιστα εύκολα, για το 2ο (πιο σοβαρό) απλά περιμένω τα τεστ, όχι τις υποθέσεις.

 

Περιμένοντας ένα Note 8...;)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως το πενάκι ήταν μια καινοτομία της εταιρίας και προσωπικά δεν νομίζω να αγοράσω πάλι τηλέφωνο χωρίς αυτό. Εύχομαι να μην σταματήσει η κυκλοφορία του, αλλά να υπάρχει έστω σαν επιλογή για αγορά στον χρήστη.
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως το πενάκι ήταν μια καινοτομία της εταιρίας και προσωπικά δεν νομίζω να αγοράσω πάλι τηλέφωνο χωρίς αυτό. Εύχομαι να μην σταματήσει η κυκλοφορία του, αλλά να υπάρχει έστω σαν επιλογή για αγορά στον χρήστη.

 

Αν αναφέρεσαι στο Note , εννοείται ότι έρχεται, η SAMSUNG το έχει κάνει σαφες ότι θα το κυκλοφορήσει.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Στο μόνο που πάντα θα διαφωνώ είναι σε ποιους πραγματικά απευθύνονται οι συσκευές αυτες σε σχεση με την τιμολόγηση τους. Σε παρα πολυ κοσμο αρέσουν τετοιου ειδου συσκευές οπως και σε εμένα. Ποσοι ομως μπορουν να τις αποκτήσουν. Εγω δεν θα αποκτήσω ποτε μια high end συσκευή οποιουδήποτε κατασκευαστή διοτι δεν θα μπορεσω ποτε να δώσω τοσα χρηματα. Και οχι μονο σε τηλεφωνο αλλα και π.χ. σε ταμπλετ, σε τηλεοραση ή υπολογιστη κ. λ. π. Αρα ολες αυτες οι συσκευες με τις φοβερες λειτουργιες τους ειναι μονο για τους "έχοντες". Οι υπόλοιποι συμβιβαζομαστε.
Link to comment
Share on other sites

Για Ελλάδα τα κατάφερε! Θα πουλήσει λογο μάρκετινγκ σε χρήστες που δεν ηερουν αμα το τηλέφωνο τους εχει αντροιντ και επρεπε να το βάλει η γοογλε υποχρεωτικά, θα πουλήσει σε χρήστες που δεν ξερουν να βγαλουν ενα εικονίδιο απο την κεντρική οθόνη.. Να νε καλα οι μπαμπάδες και οι γιαγιάδες.. Κατα τα αλλα δεν έχει τίποτα που να δικαιολογεί τα 400 με 500 ευρω διαφορά απο το σ7 εδγε.. Μονο την μανια του ναρκισισμου άλλωστε γιαυτό δεν τα περνουμε;
Link to comment
Share on other sites

παιδια σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος εδω στην χωρα μας τουλάχιστον που θα αγορασει τις παραπανω συσκευες με τις παραπανω τιμες ?
Link to comment
Share on other sites

Μα όλες οι ναυαρχίδες τόσο έχουν στην αρχή και μετά μειώνεται η τιμή.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Link to comment
Share on other sites

Μα όλες οι ναυαρχίδες τόσο έχουν στην αρχή και μετά μειώνεται η τιμή.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

 

και να μειωθει παλι πολλα λεφτα θα ειναι για την εποχη μας ...

οταν πλεον με 3 κατοσταρικα αγοραζεις κινητα που κανουν παπαδες ..!

μου φαινεται πλεον η samsung ειναι για την "ελιτ" μονο ...

σορυ αν γινομαι κακος ...

Link to comment
Share on other sites

παιδια σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος εδω στην χωρα μας τουλάχιστον που θα αγορασει τις παραπανω συσκευες με τις παραπανω τιμες ?

Αμα σου πω οτι εχουμε 2-3 προπαραγγελιες ημερησιως και ποσους ακομα που ρωτανε θα εκπλαγεις...Εδω ο promoter της samsung στο καταστημα ειναι πολυ απογοητευμενος απο το 8 και ουτε ο ιδιος αντιλαμβανεται για ποιο λογο να μην παρει καποιος το s7e.

Link to comment
Share on other sites

παιδια σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος εδω στην χωρα μας τουλάχιστον που θα αγορασει τις παραπανω συσκευες με τις παραπανω τιμες ?

 

Εγώ θα περιμένω τους διαγωνισμούς. :lol:

 

ΥΓ. Με τη νέα σχεδίαση δεν μπορεί πλέον να το μπερδέψει κανείς με άλλο κινητό της εταιρείας. Τόσα χρόνια το διαβάζουμε αυτό από κατόχους ναυαρχίδων που θέλουν να ξεχωρίσουν τρομάρα τους επειδή πληρώνουν και κανένας δεν το έγραψε.

Edited by NexusNexii
Link to comment
Share on other sites

Διαβαζω εδω και 3 μερες πολλαπλα ποστ για την τιμη του S8 και S8+.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι συζητησεις για την τιμη του μαλλον θα πρεπει να γινονται σε αλλου ειδους φορουμ μαλλον οικονομικου περιεχομενου.

Φανταζομαι ολοι ξερουμε οτι το myphone ειναι τεχνολογικου περιεχομενου και οχι οικονομικου.

Κανονικα θα επρεπε να συζηταμε για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου.... Εξαλλου ακομα και αν γραψουμε 500 σελιδες λεγοντας οτι η τιμη ειναι υψηλη για τα Ελληνικα δεδομενα δεν θα αλλαξει νομιζω.

Ειναι σαν να λεμε οτι λογω του οτι δεν εχω τα λαφτα να αγορασω μια Ferrari θα μπω σε ενα φορουμ που ασχολειτε με αυτοκινητα και θα αρχισω να γραφω οτι ειναι ακριβη η τιμη των Ferrari και δεν ειναι σωστο και δεν πρεπει να ειναι και να επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια συνεχομενα...... μονο και μονο επειδη δεν εχω τα λεφτα να αγορασω Ferrari....

Το ενδεχομενο να ασχοληθω με το τι δυνατοτητες εχει η Ferrari το παρακαμπτω και συνεχιζω να κραζω για την τιμη της....

Μηπως θα επρεπε να αλλαξει αυτο;

Αν δεν εχω τα λεφτα να το αγορασω δεν φταιει η Samsung η η Ferrari αντιστοιχα......

Ευτυχως υπαρχουν πολλες επιλογες για καθε ειδους βαλαντια ετσι ωστε να παρω αυτο που μπορει να σηκωσει η τσεπη μου.

Και μην μου πειτε αν αξιζει η τιμη σε σχεση με οσα προσφερει το S8 ή η 812 superfast....

Αν δεν τα αξιζε δεν τα εδινε κανενας.... δυστυχως η ευτυχως σε αυτον τον κοσμο "οτι πληρωνεις παιρνεις".... απλα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Τα συγκεκριμένα τηλέφωνα δεν προσφέρουν σχεδόν καμια καινοτομία σε σύγκριση με τα περσινά S7 ή S7 Egde καθώς και με τα κινητά του άμεσου ανταγωνισμού που κυκλοφόρησαν ή θα κυκλοφορήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι η ζημιά που προκάλεσε το Note 7 ήταν πολύ μεγαλύτερη από οτι φανταζόμαστε. Η μπαταρία έμεινε στάσιμη υπό το φόβο νέας αποτυχίας , ο ελεγκτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι σε θέση που ουτε μικρό παιδί δε θα επέλεγε , η κάμερα είναι μια από τα ίδια , κλπ.

 

Για μένα βέβαια το πιο σημαντικό κομμάτι όταν ζητάς 900+ ευρώ για μια συσκευή είναι η υποστήριξη και εκει η Samsung είναι για γέλια. Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τα λεφτά που έδωσα για το Note 5 το οποίο ακόμα και σήμερα ειναι η μόνη συσκευή Note που κυκλοφορεί επίσημα. Χειρότερη υποστήριξη σε ναυαρχίδα δεν έχω δει και επιπρόσθετα η Samsung μας εξαπάτησε κανονικά με την έλευση του Samsung Pay στην Αγγλία η οποία σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους θα είχε γίνει πριν από 1+ χρόνο ενώ ακόμα αγνοείται.

 

Το γενικό συμπέρασμα στο android εδώ και χρόνια ειναι οτι καμια συσκευή δεν αξίζει πάνω 450-500 ευρώ όποτε και να την αγοράσεις από τη στιγμή που εχει περιορισμένη υποστήριξη στο λογισμικό. Όποιος παραβλέπει τον παραπάνω κανόνα θα εχει μια αίσθηση οτι σε βάθος χρόνου πετάει τα λεφτά του ή θα μπαίνει στα φορα και θα ξεκατινιαζεται καθημερινά για να δικαιολογήσει τα λεφτά που πέταξε...

Are you with Us?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...