billmes1981 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπερα μπορει να μου πει καποιος αμα θελω να ανοιξω μια σελιδα μου λεει οτι δεν υπαρχει εφαρμογη για ανοιγμα διευθυνσης URL τι ενοει με αυτο ρε παιδια ευχαριστω Οτι δεν εχεις εγκατεστημενο κανεναν browser οπως Chrome ή Samsung Internet Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Οτι δεν εχεις εγκατεστημενο κανεναν browser οπως Chrome ή Samsung Internet Καλησπερα και σε ευχαριστω μπορεις αν θελεις να μου προτεινεις κανενα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 δεν θυμαμαι την διευθυνση για να μπω να το δω σιγουρα αλλα μαλλον λογω παλαιοτητας της συσκευης πρεπει να μας πηγε στα τετραμηνα update διορθωση , παραμενουμε στα μηνιαια : https://security.samsungmobile.com/workScope.smsbΌχι, μια χαρά συνεχίζονται οι ενημερώσεις, τουλάχιστον στα γερμανικά. Μάλιστα τον Αύγουστο εγώ πήρα 2 ενημερώσεις . Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα και σε ευχαριστω μπορεις αν θελεις να μου προτεινεις κανενα καλοΕγκατέστησε τον Chrome. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπερα και σε ευχαριστω μπορεις αν θελεις να μου προτεινεις κανενα καλο Εγώ δουλεύω επίσης Kiwi Browser, με βολεύει πολύ και κόβει μέσω των ρυθμίσεων και πολλές διαφημίσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος κι εγώ στην παρέα. Κάθε συμβουλή δέκτη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος κι εγώ στην παρέα. Κάθε συμβουλή δέκτη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλως ηρθες στην παρεα μας-καλοδουλευτο και με γεια.Προς το παρον το λειτουργεις και στην πορεια μας ρωτας :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπερα στη παρεα κατοχος του κινητου εδω και 2.5 χρονια μου εχει σπασει το πισω τζαμι και η μπαταρια χωρις εξοικονομιση ειναι κακη λετε αξιζει η αλλαγη πισω τζαμιου και μπαταριας ή η αγορα ενος νεου τηλεφωνου πχ p30 Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλως ηρθες στην παρεα μας-καλοδουλευτο και με γεια.Προς το παρον το λειτουργεις και στην πορεια μας ρωτας :DΗ αλήθεια είναι πως προερχόμενος από στοκ αντροιντ μου φαίνεται ότι την πίνει την μπαταρία, η οποία είναι καινούργια. Έχω κατεβάσει την ανάλυση σε 1080 κ βλέπουμε. Και την Bixby την βλέπω να τρώει σουτ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ακολουθησε τον παρακατω οδηγο και θα δεις βελτιωση στην αυτονομια.. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D474665&share_tid=474665&share_fid=4676&share_type=t&link_source=app Εγω το ειχα 1 χρονο. Αν δεν εσπαγε η οιονη δεν θα το αλλαζα. 5μιση ωρες SOT μου εδινε απο 100 σε 20%.. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Θα το ελέγξω. Σας ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 ξαφνικά σταμάτησε να συγχρονίζει τις επαφές που καταχωρώ από το κινητό στον υπολογιστή και το αντίστροφο. ο λογαριασμός είναι google. γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει; υ.γ. η αναβάθμιση του κινητού μου έχει μείνει στη 1-7 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Ωραίο εργαλείο τελικά. Ερχόμενος από mi a1 μου φαίνεται χαοτική διαφορά. Έχει βάλει κανείς gcam; έτσι για το γούστο. Γιατί μερικές από xda κρασαρουν το σύμπαν. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Η κάμερα του με την 9.0 είναι πάρα πολύ καλή, στέκεται άνετα δίπλα και στις τωρινές ναυαρχίδες (οκ δεν έχει telephoto & wide angle όμως αν γνωρίζεις αφήνεις άφωνο κόσμο και κοσμάκη). Έχεις περάσει την pie? ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * Το s8 plus έχω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Ωραίο εργαλείο τελικά. Ερχόμενος από mi a1 μου φαίνεται χαοτική διαφορά. Έχει βάλει κανείς gcam; έτσι για το γούστο. Γιατί μερικές από xda κρασαρουν το σύμπαν. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkGcam και exynos, δεν πάνε μαζί. Δυστυχώς δεν θα βρεις καμία να ταιριάζει και αν ταιριάζει, δεν θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τη μαμά εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Gcam και exynos, δεν πάνε μαζί. Δυστυχώς δεν θα βρεις καμία να ταιριάζει και αν ταιριάζει, δεν θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τη μαμά εφαρμογή. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλησπερα στη παρεα κατοχος του κινητου εδω και 2.5 χρονια μου εχει σπασει το πισω τζαμι και η μπαταρια χωρις εξοικονομιση ειναι κακη λετε αξιζει η αλλαγη πισω τζαμιου και μπαταριας ή η αγορα ενος νεου τηλεφωνου πχ p30 μπαταρια απο σκρουτζομαγαζο εβαλα και καπακι μπαταριας αυθεντικο απο Ebay.UK Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μου ηρθε σημερα update με security patch Σεπτεμβρίου 424,38MB Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Εγώ προχτές που έκανα έλεγε πως ήταν πάλι για το patch του Αυγούστου. (Vodafone csc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι παρακαλώ. Επί της ουσίας για να λειτουργήσει μια εφαρμογή σε περιβάλλον ασφαλούς φακέλου πρέπει να την κατεβάσω από εκεί μέσα και να την σεταρω εκ νεου; και άμα την έχω έξω ηδη;πχ viber? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι παρακαλώ. Επί της ουσίας για να λειτουργήσει μια εφαρμογή σε περιβάλλον ασφαλούς φακέλου πρέπει να την κατεβάσω από εκεί μέσα και να την σεταρω εκ νεου; και άμα την έχω έξω ηδη;πχ viber? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις μέσα από τον ασφαλή φάκελο. Απλώς ενεργοποιείς τον ασφαλή φάκελο, μπαίνεις στο περιβάλλον του και την προσθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Όχι δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις μέσα από τον ασφαλή φάκελο. Απλώς ενεργοποιείς τον ασφαλή φάκελο, μπαίνεις στο περιβάλλον του και την προσθέτεις.Ρωτάω γιατί αυτό το έκανα δοκιμαστικά με μια εφαρμογή κ στην ουσία την είχε κ μέσα κ εξω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ρωτάω γιατί αυτό το έκανα δοκιμαστικά με μια εφαρμογή κ στην ουσία την είχε κ μέσα κ εξω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια εφαρμογή δοκίμασες? Αν δεν είναι εφαρμογή που βασίζεται σε account ώστε να συνδεθείς με διαφορετικό τότε πως θα καταλάβεις διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Ρωτάω γιατί αυτό το έκανα δοκιμαστικά με μια εφαρμογή κ στην ουσία την είχε κ μέσα κ εξω Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είχε την ίδια εφαρμογή μέσα και έξω, έχει 2 ξεχωριστές εφαρμογές πλέον. Ο Secure folder είναι σαν εντελώς ξεχωριστή συσκευή μέσα στο ίδιο το κινητό. Μπορείς να έχεις τις επαφές σου, τις εφαρμογές σου, τους λογαριασμούς σου, τους συγχρονισμούς κλπ, παράλληλα και εντελώς ανεξάρτητα από την υπόλοιπη συσκευή. Απλά έπρεπε να δουλέψει το μάρκετινγκ και το ui καλύτερα η Samsung, έτσι ώστε να είναι πιο κατανοητό για όλους. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Κατάλαβα σας ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ρε παιδια παω Να συνδεσω το κινητό στο pc και μουεει τα Windows δεν αναγνωρίζουν την συσκευή. Πρωτη φορα το κανει αυτο. Τι να κανω. Ανοιγω και το smart swich και παλι απλα το βαζω στο usb και φορτιζει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts