Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά σήμερα έγινε δικό μου ένα S8+ μαύρο. Για γκρι πήγαινα αλλά είχε μόνο σε μαύρο στο Media markt Γερμανία και με είπε τα άλλα χρώματα σε μία εβδομάδα.. Καλό και το μαύρο λέω εξάλλου σε θήκη spigen θα είναι. Μετά από το Galaxy S4 το 2013 και από τότε σε LG, σήμερα ξανά πίσω στην Samsung...
Vw CC 1.8TSI K04.. :D
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καθόλου φίλε. Το Grey ήταν λίγο μουντό.. Δηλαδή δεν έχει την πολυτέλεια του μαύρου αλλά ούτε την ομορφιά του silver. Στο silver έχω την clear cover σε μαύρο διάφανο και το έχει κάνει σαν γκρι μεταλλικό.. Σούπερ. Το orchid Grey πιο πολύ σαν μουντό μωβ φαίνεται.. Πήγαινε αύριο και δες τα από κοντά.

 

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Σωστός. Επιβεβαιώνω και γώ το ίδιο.

Το αλουμίνιο του orchid grey είναι μουντό και το πίσω είναι σαν μουντό μωβ, λίγο σαν ξεπλυμένο. Είναι κάπως περίεργο.

Το αλουμίνιο του silver είναι πολύ πιό φανταχτερό και η πλάτη καθόλου μουντή, πιό shiny και η διχρωμία με το μαύρο δείχνει πολύ ωραία.

Όλα τα λεφτά πάντως είναι το plus! Καλό και το μικρό αλλά το μεγάλο δίνει ρέστα.

Δίπλα σε iphone plus...απλά γελάς με το ip...καμία σύγκριση, χάσμα δεκαετιών..

Το κινητό δεν είναι πολύ μεγάλο και δεν τηλεκοντρολίζει καθόλου όπως πολλοί φοβόντουσαν.

Στο design και στην ποιότητα κατασκευής η samsung παίζει μπάλα μόνη της.

Link to comment
Share on other sites

Όπως έγραψα έχει να κάνει και με την χρήση του καθενός, αποκλειστικά τι εφαρμογές και πόσο δουλεύει η οθόνη σε βίντεο ή παιχνίδια. Είδα ένα βίντεο στο YouTube που τα βάζει δίπλα δίπλα και το iPhone σβήνει μετά από κάποιες ώρες ενώ το S8+ έχει ακόμα 45% ή κάπου εκεί, πάλι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά αν κάποιος έκανε αυτή την χρήση συνεχόμενα αυτή την διαφορά θα έβλεπε

Δηλαδη εσυ ειδες καλυτερο το 7plus κατα 40% και στο βιντεο το s8+ κατα 45%, μιλαμε για αποκλιση 80% να το πω ετσι μπακαλιστικα. Ποσο λογικο μπορει να ειναι αυτο με ο,τι χρηση και αν κανεις?

 

Μια χαρά σε καταλαβαίνω, η αλήθεια είναι οτι το ios εχει καλύτερη διαχείριση εφαρμογών και κάνει οικονομία στη μπαταρία, τα samsung έχουν καλύτερο hw. Εγω με το 6s το μικρο και το S7 edge με ίδιες εφαρμογές ιδια χρήση εχω μεγάλη διαφορά στη μπαταρία υπέρ του Iphone. Το S8 δεν το εχω δει ακόμα ούτε πως είναι και θα περιμένω πριν κάνω την αλλαγή.:rolleyes:

 

Φιλε μου αμα με το 6s το μικρο ειχες καλυτερη αυτονομια απο το s7 edge, τοτε ή κατι δε μας λες καλα, ή το s7 edge ειχε προβλημα ή το 7 plus εχει παρομοια αυτονομια με το 6s το μικρο, καθως εχω δει πολλους εδω αλλα και εξω να εχουν δοκιμασει 7plus Και s7 edge και οι αυτονομιες με κλασσικη χρηση (λιγο απολα δηλαδη) να ειναι παρομοιες ή λίγο καλυτερο το 7 plus αλλα ελαχιστα.

 

 

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Γενικά τα iPhones έχουν πολύ καλή αυτονομία όταν βρισκονται σε αναμονή. Όταν χρησιμοποιούνται (και δη με βαριές, ή ενεργοβόρες εφαρμογές όπως GPS ή Skype) η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα. Η Samsung στα S8/S8+ έχει προσπαθήσει να μιμηθεί αυτή τη λειτουργία και να αυξήσει έτσι τους χρόνους αναμονής σε αδράνεια (αν και το Android με τους συνεχείς συγχρονισμούς κ.α. που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο, αποτελεί εμπόδιο για θαύματα). Παρατήρησα τις τελευταίες ημέρες μια αυξημένη κατανάλωση σε αδράνεια, που δεν είχα μετά το πρώτο στήσιμο της συσκευής. Απεγκατάστησα τις εφαρμογές protector & power clean και οι καλοί χρόνοι επανήλθαν. Ρυθμίστε (αν φυσικά σας βολεύει και δε θέλετε push e-mails) να κάνετε και τους συγχρονισμούς των e-mails σας χειροκίνητα (κάθε φορά, δηλαδή, που θα ανοίγετε την όποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε) και θα δείτε και πάλι διαφορά. Γενικά (επειδή έχω και το S7 Edge, αλλά και το iPhone 7 Plus) θα έλεγα ότι το S8+ (με εφαρμογή των παραπάνω ρυθμίσεων) έχει παραπλήσια μπαταρία με το S7 Edge. Το iPhone τα "τρώει" και τα 2 σε κατάσταση αδράνειας και μειωμένης χρήσης, αλλά και τα 3 είναι περίπου στα ίδια επίπεδα όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες ενεργοβόρες εφαρμογές. Ίσως το iPhone να δίνει την ψευδαίσθηση ότι κρατάει περισσότερο, γιατί όταν τελικά κλείσουμε αυτές τις εφαρμογές (κανείς σχεδόν δεν κάνει Skype με τις ώρες, ούτε και αντίστοιχη χρήση GPS), το iPhone θα χάνει πιο αργά το υπόλοιπο της μπαταρίας του, από ότι τα 2 Android.

Φιλε μου θεωρω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Καταρχας οταν λεμε αναμονη, εννοουμε οτι δεν χρησιμοποιεις το κινητο, σωστα?

1ο σχολιο: Ποσο να μην το χρησιμοποιεις περα απο το βραδυ? Τη μιση μερα? Αμα δεν το δουλευεις και τη μερα, τοτε τι συζηταμε?

Αμα παλι το λιωνεις τη μερα τοτε τι να την κανεις την καλη αναμονη? για το 1% διαφορα που θα εχεις το βραδυ?

2ο σχολιο: Επειδη η γυναικα μου οταν ειναι εξω εχει το συνηθειο να κλεινει το wifi (νομιζει οτι βαραει ακτινοβολια), γυρναει σπιτι και το ξεχναει με 4G. Στο σπιτι μου το σημα ειναι μετριο εως κακο. Στις 5 φορες που εχω κατσει να δω τι ποσοστο ειχε το βραδυ και πως το βρηκα το πρωι, τις 4 δεν ειχε πεσει καθολου, ή ειχε πεσει 1%.

Την μια φορα ειχε πεσει 3% νομιζω ή 4% γιατι μαλλον καποια εφαρμογη ειχε δουλεψει και εμεινε ανοιχτη μετα.

ΟΠως και να εχει, οσο το ειχα εγω (1 χρονο σχεδον και εχω αλλαξει 4-5 συσκευες) και οσο εχω δει σε αλλους, η πτωση το βραδυ σε ενα σωστα στημενο κινητο (πχ το να βαλω push mail το βραδυ ειναι περιττο, το βαζω μεχρι τις 10 να τα φερνει,μετα δε δουλευω..-αυτο εννοω σωστα στημενο-που στης γυναικας μου δεν το εχω κανει γιατι βαρεθηκα) ειναι ελαχιστη ή καθολου. Αρα για ποια καλυτερη αναμονη μιλαμε του Iphone? Δεν το ειχα και δεν μπορω να κρινω προσωπικα, αλλα στο 0% και 1% πτωση ολη νυχτα, το καλυτερο ποιο ειναι? να γεμιζει μονο του?

 

Τελος, η χρηση skype και GPS σε καθημερινη βαση και πολυ δε νομιζω οτι αφορα πολυ κοσμο, εγω προσωπικα ειδικα την 1η εφαρμογη τη σιχαινομαι και δεν την εχω καν στο κινητο μου γιατι ακομα και εξοδο να κανεις παιζει να μπει μονο του παλι και να αρχισει να χτυπαει αν σε παρει κανεις.

 

Επίσης να πούμε ότι το iPhone μένει στο 100% για κάνα μισάωρο... Τέλος πάντων θεωρώ ότι είναι πλέον διαφορετικές προτάσεις και κάποιος για να διαλέξει πρέπει να έχει δοκιμάσει καλά και τα δύο τηλέφωνα/συστήματα ώστε να αποφασίσει... Το πολύ καλό με το Samsung είναι και η γρήγορη φόρτιση μην το ξεχνάμε και αυτό, το iPhone καθυστερεί απαράδεκτα πολύ να φορτίσει

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

 

Φιλε μου αυτο το 100% για μιση ωρα μπορεις να το εξηγησεις? Τα LG πχ κολλανε στο 100% για οσες ωρες θες αλλα εχουν χειροτερη αυτονομια απο τα περισσοτερα κινητα. ΠΡαγματικα ομως, τι εννοεις οτι μενει για μιση ωρα? Με αναμονη ή με χρηση? Δηλαδη αν το βγαλω στο 100% απο τη φορτιση και σκαλιζω FB κτλ δε θα πεσει στο μισαωρο ειτε με wifi ειτε με 4G?

Στο G5 που ειχα, δε θα επεφτε ο,τι και να κανεις, αλλα μετα, για ποτε θα εβλεπες το 50% δεν το φανταζεσαι...

Οσο για τη γρηγορη φορτιση, προσωπικα δεν το βλεπω ως πλεονεκτημα οταν η αργη του ειναι παλι γρηγορη, γιατι σε 1 χρονο η φθορα της μπαταριας, ειδικα αν το βαζεις-βγαζεις ολη την ωρα οπως κανουν πολλες γυναικες (πχ ειναι στο 10%, το βαζει 10 λεπτα να παει για ψωνια, το ξεσκιζει, μετα ξανα 10 λεπτα, μετα το βγαζει να στειλει κανα μηνυμα κ.ο.κ και βλεπεις στο χρονο ψοφιες μπαταριες.

Θα ηταν πλεονεκτημα αν σου ειχε την επιλογη αργης, αλλα πραγματικα αργης στα 5V Με 500-1000mah να κανει 3-5 ωρες.

Εγω ετσι φορτιζω και δεν εχω δει πτωση αποδοσης ουτε στην πιο παλια μου συσκευη, Αντιθετα εχω φιλους που ακομα και σε αι φον με βαλε/βγαλε στην πριζα ειχαν πτωση στο χρονο πανω.

 

Για να κλεισω λοιπον, θεωρω οτι το s8+ δεν ειναι τοσο κακο οσο πιστευα σε αυτονομια, αλλα το αν ειναι πιο πανω ή πιο κατω απο s7 edge θα το δειξει ο χρονος, ομως καπου εκει ειναι μαλλον. Θαυματα δε γινονται, απλα οι 6.2" ξεγελανε και δεν αντιστοιχουν στο ιδιο εμβαδο με την παλια αναλογικα, οποτε η διαφορα ειναι μικροτερη απο ο,τι νομιζαμε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Στο ασημί το γύρω γύρω δεν φαίνεται λίγο ψεύτικο;

Επειδή το πήρα και γώ, μπορώ να πω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό από το πόσο όμορφο είναι.

Αυτό που κάναν με όλο μαύρο μπροστά και όλο ασημί πίσω και πλάγια , απλά είναι ο ορισμός του premium.

 

Πανέμορφο.

 

Τώρα αν και πόσο θα αντέξω χωρίς s-pen μια άλλη ιστορία... :lol:

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Επειδή το πήρα και γώ, μπορώ να πω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό από το πόσο όμορφο είναι.

Αυτό που κάναν με όλο μαύρο μπροστά και όλο ασημί πίσω και πλάγια , απλά είναι ο ορισμός του premium.

 

Πανέμορφο.

 

Τώρα αν και πόσο θα αντέξω χωρίς s-pen μια άλλη ιστορία... :lol:

 

Θα αντέξεις μέχρι τον Οκτώβριο.... Χεχεχεεχε

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Επειδή το πήρα και γώ, μπορώ να πω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό από το πόσο όμορφο είναι.

Αυτό που κάναν με όλο μαύρο μπροστά και όλο ασημί πίσω και πλάγια , απλά είναι ο ορισμός του premium.

 

Πανέμορφο.

 

Τώρα αν και πόσο θα αντέξω χωρίς s-pen μια άλλη ιστορία... :lol:

 

Καλοριζικο.....αν εχεις μαθει με το πενακι δυσκολα θα αντεξεις....αλλα το ατιμο το s8 ειναι κουκλι...

Link to comment
Share on other sites

Ενημερώνω και σ αυτη την ενότητά οτι τελικά διορθώνεται μ software το θεμα με την ροζ οθόνη που αντιμετωπίζουν ορισμένες συσκευές

Τελικά ηταν θεμα software η ροζ οθονη.. με το καινούριο update που βγήκε στην Κορέα για αρχη και στον υπόλοιπο κοσμο σε λίγες μερες φτιάχνεται η οθόνη ακομα και στης ακρες (edge) με περισσότερες ρυθμίσεις που πρόσθεσαν στο software στο παρακάτω λινκ με το βιντεο φαίνεται καθαρά τη διόρθωση μ της περισσότερες ρυθμίσεις που πρόσθεσαν

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το πήρα και γώ, μπορώ να πω ότι έχω μείνει με το στόμα ανοικτό από το πόσο όμορφο είναι.

Αυτό που κάναν με όλο μαύρο μπροστά και όλο ασημί πίσω και πλάγια , απλά είναι ο ορισμός του premium.

 

Πανέμορφο.

 

Τώρα αν και πόσο θα αντέξω χωρίς s-pen μια άλλη ιστορία... :lol:

 

Με γεια το κoσμημα:D

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

Ενημερώνω και σ αυτη την ενότητά οτι τελικά διορθώνεται μ software το θεμα με την ροζ οθόνη που αντιμετωπίζουν ορισμένες συσκευές

Τελικά ηταν θεμα software η ροζ οθονη.. με το καινούριο update που βγήκε στην Κορέα για αρχη και στον υπόλοιπο κοσμο σε λίγες μερες φτιάχνεται η οθόνη ακομα και στης ακρες (edge) με περισσότερες ρυθμίσεις που πρόσθεσαν στο software στο παρακάτω λινκ με το βιντεο φαίνεται καθαρά τη διόρθωση μ της περισσότερες ρυθμίσεις που πρόσθεσαν

 

Μα αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν ήδη από το τελευταίο (ίσως και πρώτο) update που έδωσε πριν 8 μέρες? Πάραυτα ευτυχώς εγώ δεν έχω κανένα θέμα...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Μα αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν ήδη από το τελευταίο (ίσως και πρώτο) update που έδωσε πριν 8 μέρες? Πάραυτα ευτυχώς εγώ δεν έχω κανένα θέμα...

 

Εαν δεις όλο το βίντεακι θα παρατηρήσεις οτι στο μενου εχουν προστεθεί (εκτός απο της ρυθμίσεις με τα τρια χρώματα) και αλλες ρυθμίσεις που αφορούν την οθονη edge αλλα κ το σύνολο της οθονης

Link to comment
Share on other sites

Οκ... Δικό μου το λάθος.Δεν τα είχα προσέξει...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2
Link to comment
Share on other sites

Πήγα σήμερα στο πλαίσιο και έπιασα στα χέρια μου το +. Δυστυχώς διαπίστωσα και από κοντά ότι μου πέφτει πολύ μεγάλο, στο δικό μου χέρι τουλάχιστον. Για να φτάσω το δακτυλικο αποτύπωμα και να μπορέσω να το χειριστώ με ένα χέρι έπρεπε να το πιάσω από τη μέση χωρίς να συγκρατώ το κάτω μέρος, οπότε αυξάνεται ο κίνδυνος πτώσης. Επίσης η καινούρια αναλογία οθόνης με παραξένεψε, μου έδειχνε ότι η οθόνη ήταν πολύ μικρότερη. Το edge μου (με θήκη όμως) δίπλα του μου φαινόταν σαν... κουμουτσα!

Βέβαια μου έπεσε το σαγόνι όταν το είδα, πανέμορφο κινητό. Έχει ξεφύγει πολύ από τους υπόλοιπους...

Οταν διορθώσει η τιμή με βλέπω να πηγαίνω προς το απλό, αρκεί η μπαταρία να είναι στα επίπεδα του edge.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra

τώρα: s21plus 5G 8/128 & s20plus 4G 8/128

Link to comment
Share on other sites

τελικα ποιο χρωμα? ειμαι αναμεσα μαυρο, ασημι και χρυσο? καμια ιδεα ? αγορα θα γινει απο εξωτερικο δικαρτο. Τo μπλε coral δεν μου πολυ αρεσει. ευχαριστω
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:
Link to comment
Share on other sites

Εμένα το δικό μου με το που το άνοιξα χθες πείρε και την αναβάθμιση για την οθόνη. Δεν ξέρω πως ήταν πριν το κινητό ή τι επιπλέον έχει τώρα σαν επιλογές. Πάντως το λευκό μια χαρά φαίνεται
Vw CC 1.8TSI K04.. :D
Link to comment
Share on other sites

τελικα ποιο χρωμα? ειμαι αναμεσα μαυρο, ασημι και χρυσο? καμια ιδεα ? αγορα θα γινει απο εξωτερικο δικαρτο. Τo μπλε coral δεν μου πολυ αρεσει. ευχαριστω

 

Πήρα το μαύρο.. Ωραίο χρώμα. Αλλά και το χρυσό δεν πάει πίσω

Vw CC 1.8TSI K04.. :D
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη εσυ ειδες καλυτερο το 7plus κατα 40% και στο βιντεο το s8+ κατα 45%, μιλαμε για αποκλιση 80% να το πω ετσι μπακαλιστικα. Ποσο λογικο μπορει να ειναι αυτο με ο,τι χρηση και αν κανεις?

 

Φιλε μου αυτο το 100% για μιση ωρα μπορεις να το εξηγησεις? Τα LG πχ κολλανε στο 100% για οσες ωρες θες αλλα εχουν χειροτερη αυτονομια απο τα περισσοτερα κινητα. ΠΡαγματικα ομως, τι εννοεις οτι μενει για μιση ωρα? Με αναμονη ή με χρηση? Δηλαδη αν το βγαλω στο 100% απο τη φορτιση και σκαλιζω FB κτλ δε θα πεσει στο μισαωρο ειτε με wifi ειτε με 4G?

Στο G5 που ειχα, δε θα επεφτε ο,τι και να κανεις, αλλα μετα, για ποτε θα εβλεπες το 50% δεν το φανταζεσαι...

Οσο για τη γρηγορη φορτιση, προσωπικα δεν το βλεπω ως πλεονεκτημα οταν η αργη του ειναι παλι γρηγορη, γιατι σε 1 χρονο η φθορα της μπαταριας, ειδικα αν το βαζεις-βγαζεις ολη την ωρα οπως κανουν πολλες γυναικες (πχ ειναι στο 10%, το βαζει 10 λεπτα να παει για ψωνια, το ξεσκιζει, μετα ξανα 10 λεπτα, μετα το βγαζει να στειλει κανα μηνυμα κ.ο.κ και βλεπεις στο χρονο ψοφιες μπαταριες.

Θα ηταν πλεονεκτημα αν σου ειχε την επιλογη αργης, αλλα πραγματικα αργης στα 5V Με 500-1000mah να κανει 3-5 ωρες.

Εγω ετσι φορτιζω και δεν εχω δει πτωση αποδοσης ουτε στην πιο παλια μου συσκευη, Αντιθετα εχω φιλους που ακομα και σε αι φον με βαλε/βγαλε στην πριζα ειχαν πτωση στο χρονο πανω.

Φίλε μου για δες εδώ το βίντεο να καταλάβεις τι εννοώ, έβαλε μια ώρα instangram, μετά 2 ώρες Youtube video, μετά τα έβαλα και τα δύο να παίζουν το ίδιο παιχνίδι και μετά 4K video recording.. Το iphone πέθανε μετά από 4,5 ώρες περίπου και το S8+ είχε ακόμα 39%...

Όπως είπα εξαρτάται την χρήση του καθενός

 

Για το ότι το iphone μένει στο 100% περίπου 25-30 λεπτά εννοώ με χρήση, θα δεις και στο βιντεο πιο πάνω ότι μέχρι τα 13 λεπτά είναι στο 100% και μετά πάει το ομτάζ στα 45 λεπτά που έχει πέσει φυσικά, αυτό το έχω παρατηρήσει στα iphone 6plus, 6splus, 7plus, 6s και στο ipad mini, μένει στο 100% αρκετά, πως να στο πω δεν πεφτει γραμμικά από το 100% στο 99% όπως θα έπρεπε πχ μετά από 2-3 λεπτά ανάλογα με την χρήση και την συσκευή, αν πάρεις κάποια συσκευή από τις παραπάνω (ή ipad & ipad Pro) θα το δεις κι εσύ...

 

Σχετικά με το S8+, το συνηθίζω μέρα με την μέρα και μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακό, όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω το wow factor έρχεται από τον σχεδιασμό κυρίως, το χρώμα είναι πολύ ωραίο, ναι είναι σκούρο εντός σπιτιού ή το βράδυ και πιο ανοικτό σε πιο έντονο φως, επίσης το πλαίσιο περιμετρικά είναι πολύ όμορφο γιατί είναι ασημί με ένα τόνο μωβ/γκρι, προσωπικά είχα πέρυσι το S7 edge σε ασημί, χρυσό, μαύρο και τώρα το έχει η γυναίκα μου σε coral blue οπότε αυτό το χρώμα ήταν μονόδρομος (προς το παρών πάντα!), το χρυσό και το ασημί θεωρώ είναι ωραία χρώματα, το μαύρο δεν μου αρέσει και αφήνει πολύ δαχτυλιά... το έχω χωρίς θήκη και το χαίρομαι 100%, έβαλα και transition effect στο 0,5Χ και δείχνει ακόμα πιο γρήγορο...it's a keeper λοιπόν!!!

 

Ερώτηση, εδώ που είμαι χρειάζομαι ένα καλό vpn, έχετε κάτι καλό να προτείνετε? Δεν θέλω να μου ρίχνει πάρα πολύ την ταχύτητα όπως τα περισσότερα, στο iOS το Onavo είναι πραγματικά άριστο (φανταστείτε έχω ένα iphone 6s σπίτι μονο για κλησεις skype)

Link to comment
Share on other sites

me to s7 edge, δεν μπορουσα να γραψω κειμενο με το ενα χερι.

Τα γραμματα στην ακρη (και στις 2 ακρες) δε μπορουσα να τα πατησω με τη καμια... ισχυει αυτο στο s8 edje kai + ?

 

Xωρις θηκη παντα .... μπορεις να κανεις μια δοκιμη ?

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σε όλους,

είμαι και εγώ κάτοχος S8+ & Gear S3, είμαι στο ψάξιμο γενικός καθώς είχα μόνο Sony τηλέφωνα μέχρι τώρα.

 

Το πρόβλημα με την ροζ απόχρωση μου το κάνει και εμένα στα πλάγια αριστερά και δεξιά (edge), δεν είναι πολύ έντονο φαίνεται μόνο στο λευκό φόντο και κατεβάζοντας το red από τις ρυθμίσεις έφυγε εντελώς (εφόσον διορθώνεται με update περιμένω).

 

Έχω κόλληση με ένα θέμα, γράφοντας μηνύματα (sms) τα γραφή κανονικά με μικρά γράμματα και όταν κάνω αποστολή μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία και ο παραλήπτης τα παίρνει κεφαλαία, όταν στέλνω sms από το gear πάνε κανονικά με μικρούς χαρακτήρες, μπορώ να το αλλάξω αυτό γιατί είναι κουραστικό στο μάτι τα κεφαλαία.

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
καλημέρα σε όλους,

είμαι και εγώ κάτοχος S8+ & Gear S3, είμαι στο ψάξιμο γενικός καθώς είχα μόνο Sony τηλέφωνα μέχρι τώρα.

 

Το πρόβλημα με την ροζ απόχρωση μου το κάνει και εμένα στα πλάγια αριστερά και δεξιά (edge), δεν είναι πολύ έντονο φαίνεται μόνο στο λευκό φόντο και κατεβάζοντας το red από τις ρυθμίσεις έφυγε εντελώς (εφόσον διορθώνεται με update περιμένω).

 

Έχω κόλληση με ένα θέμα, γράφοντας μηνύματα (sms) τα γραφή κανονικά με μικρά γράμματα και όταν κάνω αποστολή μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία και ο παραλήπτης τα παίρνει κεφαλαία, όταν στέλνω sms από το gear πάνε κανονικά με μικρούς χαρακτήρες, μπορώ να το αλλάξω αυτό γιατί είναι κουραστικό στο μάτι τα κεφαλαία.

 

Όταν γράφουμε SMS με κεφαλαία το όριο είναι 160 χαρακτήρες / sms ενώ με πεζά οι χαρακτήρες μειώνονται στους 70 ανά sms. Και αυτό γιατί το μέγιστο όριο στα SMS είναι 140 bytes (groups των 8 bits). Αυτό μεταφράζεται σε 160 χαρακτήρες σε ASCII (Αλφάβητο GSM στη συσκευή) και 70 χαρακτήρες σε Unicode και από τη στιγμή που τα emojis χρησιμοποιούν ειδικούς χαρακτήρες (UTF16), το όριο πέφτει σε 70 χαρακτήρες αν ένα τουλάχιστον emoji χρησιμοποιηθεί.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

βρε παιδια το εγραψα και χθες πως γινεται γερμανικο κινητο με DBT firmware να μου βγαζει OTA update και να γυρναει σε EUR ελληνικο ???

Αναγνωρισε ελληνικη SIM kai κατεβασε απο μονο του ελληνικο firmware πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο

Link to comment
Share on other sites

βρε παιδια το εγραψα και χθες πως γινεται γερμανικο κινητο με DBT firmware να μου βγαζει OTA update και να γυρναει σε EUR ελληνικο ???

Αναγνωρισε ελληνικη SIM kai κατεβασε απο μονο του ελληνικο firmware πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο

Κατι δεν κολλάει όντως εδω. Είσαι σίγουρος ότι ήταν dbt?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξε κάτι στον τρόπο που θα έρχονται οι αναβαθμίσεις αλλά και πάλι είναι νομίζω δύσκολο.

Link to comment
Share on other sites

Κατι δεν κολλάει όντως εδω. Είσαι σίγουρος ότι ήταν dbt?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλάξε κάτι στον τρόπο που θα έρχονται οι αναβαθμίσεις αλλά και πάλι είναι νομίζω δύσκολο.

 

Ειμαι σιγουρος οτι ηταν dbt . Iσως να βλεπει πλεον απο ποια χωρα εισαγεις sim και να αλλαζει το csc

Link to comment
Share on other sites

me to s7 edge, δεν μπορουσα να γραψω κειμενο με το ενα χερι.

Τα γραμματα στην ακρη (και στις 2 ακρες) δε μπορουσα να τα πατησω με τη καμια... ισχυει αυτο στο s8 edje kai + ?

 

Xωρις θηκη παντα .... μπορεις να κανεις μια δοκιμη ?

 

Καμία σχέση με τo S7 edge. Δεν έχει τέτοια κλήση και μπορείς να πατάς και της άκρες άνετα. Όση κλήση έχει πίσω έχει και μπροστά.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D
Link to comment
Share on other sites

Καμία σχέση με τo S7 edge. Δεν έχει τέτοια κλήση και μπορείς να πατάς και της άκρες άνετα. Όση κλήση έχει πίσω έχει και μπροστά.

Ακριβώς, έχει μεν Edge design αλλά όχι τόσο έντονη ακμή και γράφεις πιο εύκολα, προσωπικά δεν μπορώ να γράψω με το ένα χέρι αλλά λίγο που δοκίμασα δεν είναι δύσκολο και δεν επηρεάζει η κλίση

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...