kostasb13 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Το half nav όπως και τα υπόλοιπα apks απλώς τα περνάς και κάνεις επανεκκίνηση. Αν θέλεις να τα βγάλεις uninstall το apk. Χάνονται όμως όταν αλλάζεις theme, πρέπει να ξαναγίνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) https://postimg.org/image/rirhaj3b9 https://postimg.org/image/4xw3r7ret/ Παιδιά καλημέρα, ανεβάζω τις εικόνες αυτές για να μου πείτε αν αυτό είναι το τελευταίο firmware και με ποιο τρόπο θα μου έρχονται τα updates. Χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή στο csc? Edited August 28, 2017 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 https://postimg.org/image/rirhaj3b9 https://postimg.org/image/4xw3r7ret/ Παιδιά καλημέρα, ανεβάζω τις εικόνες αυτές για να μου πείτε αν αυτό είναι το τελευταίο firmware και με ποιο τρόπο θα μου έρχονται τα updates. Χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή στο csc? Καλημέρα . είναι η τελευταία που έχεις για την χώρα προελεύσεις που είναι το κινητό σου https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G955F/TPH/ στης επόμενες μέρες πιστεύω να σου έρθει η τελευταίας που πήραμε εμείς. οποτε υπομονή . Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση. Ιταλικό vodafone. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να δούμε πότε θα έρθει η 7.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 PC με w10 δεν το βλέπει. Τί να φταίει? κατέβασα και drivers αλλά τίποτα. Με το s7e δεν είχα θέμα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ξερετε αν καλυπτεται απο την εγγυηση οτι το power button μου κουνιεται λιγο? Απο οτι καταλαβα δεν συμβαινει σε κανεναν αλλον και με εχει εκνευρισει λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) PC με w10 δεν το βλέπει. Τί να φταίει? κατέβασα και drivers αλλά τίποτα. Με το s7e δεν είχα θέμα https://us.community.samsung.com/t5/Tablets/Smart-Switch-won-t-start-side-by-side-configuration-problem/td-p/50275 Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) need to be installed. ;) Να δούμε πότε θα έρθει η 7.1... Προβλέπω αν οχι Σεπτέμβριο τον Οκτώβριο. Edited August 28, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ξερετε αν καλυπτεται απο την εγγυηση οτι το power button μου κουνιεται λιγο? Απο οτι καταλαβα δεν συμβαινει σε κανεναν αλλον και με εχει εκνευρισει λιγο.. το πηγα smartec και θα μου αλλαξουν οθονη και πισω τζαμακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 το πηγα smartec και θα μου αλλαξουν οθονη και πισω τζαμακι...Για το power button τέτοια "ζημιά" ??? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το package disabler pro? Ενω το εγκαθιστώ και μετά περνάω το Pdp engine και δινω τα δικαιώματα διαχειριστή, δεν γίνεται τίποτα..παγώνει και τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Για το power button τέτοια "ζημιά" ??? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειχα και ενα αλλο θεμα οτι μαζευοταν λιγο σκονη στην ακρη του τζαμιου οποτε ισως και γιαυτο. δεν ξερω τον λογο ακριβως γιατι το πηγε μεσα που ειναι το σερβις και μετα απλα μου ειπε θα αλλαξουμε αυτα. μπορει να βρηκαν και τιποτα αλλο δεν ξερω, ρωτησα και μου ειπε οτι δεν εγραψαν ακριβως τον λογο. μαλλον τεταρτη θα το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όλα μαζεύουν σκόνη στην άκρη του γυαλιού που φεύγει με νερό. Μήπως είχες gap και σου έκαναν επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όλα μαζεύουν σκόνη στην άκρη του γυαλιού που φεύγει με νερό. Μήπως είχες gap και σου έκαναν επισκευή; Tι να σουπω δεν ξερω. Εμενα να φτιαξουν το power button με νοιαζει και μου ειπε οτι αυτο παει με ολη την οθονη. το πισω τζαμακι δεν ξερω γιατι το αλλαζουν. ισως ειχε καποιο κενο, αλλα δεν μιλησα με τους τεχνικους που το ειδαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ξέρετε πως μπορούμε να καθαρίσουμε το ακουστικό από σκόνες κλπ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ξέρετε πως μπορούμε να καθαρίσουμε το ακουστικό από σκόνες κλπ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου είχε εδώ και καιρό σε μια μόνο τρυπουλα σκόνη και την καθάρισα σήμερα με λίγο οινόπνευμα σε ένα βαμβάκι καθαρισμού προσώπου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό αλλά εγώ έτσι το έκανα. Αλλιώς με λίγο νερό σε βαμβάκι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Εγώ έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Ξαφνικά δε δουλεύει η το double tap to wake της συσκευής με κλειστό το AOD. Το έβαλα στο νερό, δούλεψε για λίγη ώρα και κάνει πάλι τα ίδια τώρα. Πατάω στην οθόνη αλλά δεν αποκρίνεται (με κλειστό το AOD πάντα). Όταν είναι ανοιχτό το AOD και υπάρχει το κουμπάκι κάτω, δουλεύει κανονικά. Τι γίνεται ρε παιδιά; Σπάω το κεφάλι μου και δεν θέλω να κάνω φορματ. Η σχετική ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη. Edited August 28, 2017 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Εγώ έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Ξαφνικά δε δουλεύει η το double tap to wake της συσκευής με κλειστό το AOD. Το έβαλα στο νερό, δούλεψε για λίγη ώρα και κάνει πάλι τα ίδια τώρα. Πατάω στην οθόνη αλλά δεν αποκρίνεται (με κλειστό το AOD πάντα). Όταν είναι ανοιχτό το AOD και υπάρχει το κουμπάκι κάτω, δουλεύει κανονικά. Τι γίνεται ρε παιδιά; Σπάω το κεφάλι μου και δεν θέλω να κάνω φορματ. Η σχετική ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη. Μα νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να δουλέψει με 2πλο χτύπημα είναι με ενεργοποιημενη την AOD... Αν δεν την έχεις ενεργοποιημενη δεν λειτουργεί... Έτσι είναι σε όλους....Τώρα το ότι σου δούλεψε στο νερό μάλλον αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σπας το κεφάλι σου....Εκτός και αν εννοείς το παρατεταμένο πάτημα που κάνει και δόνηση με κλειστή την AOD...? Edited August 28, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ξέρετε πως μπορούμε να καθαρίσουμε το ακουστικό από σκόνες κλπ; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒαλε το κατω απο τη βρυση και πλυντο. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μα νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να δουλέψει είναι με ενεργοποιημενη την AOD... Αν δεν την έχεις ενεργοποιημενη δεν λειτουργεί... Έτσι είναι σε όλους....Τώρα το ότι σου δούλεψε στο νερό μάλλον αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σπας το κεφάλι σου.... Τόσο καιρό έτσι ξυπνούσα την οθόνη Πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να δω τι φταίει και μου κάνει αυτά τα κόλπα σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Τόσο καιρό έτσι ξυπνούσα την οθόνη Πραγματικά σπάω το κεφάλι μου να δω τι φταίει και μου κάνει αυτά τα κόλπα σήμερα... Έκανα διόρθωση στην παραπάνω απάντηση μου... Εννοούσα ότι με κλειστή την AOD δεν λειτουργεί το 2πλο χτύπημα... Αλλά λειτουργεί το παρατεταμένο κράτημα μέχρι να κάνει την δόνηση.... Και αυτός στο βίντεο που έβαλες με παρατεταμένο πάτημα την ενεργοποιεί και οχι με 2πλο χτύπημα.... Edited August 28, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Το δικό μου είχε εδώ και καιρό σε μια μόνο τρυπουλα σκόνη και την καθάρισα σήμερα με λίγο οινόπνευμα σε ένα βαμβάκι καθαρισμού προσώπου. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό αλλά εγώ έτσι το έκανα. Αλλιώς με λίγο νερό σε βαμβάκι?Βαλε το κατω απο τη βρυση και πλυντο. :)Θα προτιμήσω το οινόπνευμα με το βαμβάκι! Up: Τελικά με οινόπνευμα καθάρισε αλλά ακούμπησα την screenknight και θόλωσε. Οπότε αναζήτηση μεμβράνης που να είναι συμβατή με spigen rugged armor. Edited August 28, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Έκανα διόρθωση στην παραπάνω απάντηση μου... Εννοούσα ότι με κλειστή την AOD δεν λειτουργεί το 2πλο χτύπημα... Αλλά λειτουργεί το παρατεταμένο κράτημα μέχρι να κάνει την δόνηση.... Και αυτός στο βίντεο που έβαλες με παρατεταμένο πάτημα την ενεργοποιεί και οχι με 2πλο χτύπημα.... Αυτό εννοούσα. Συγγνώμη για το λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι... οπότε θέλει δουλεύει. Πριν 5 λεπτά δούλεψε για λίγο και τώρα ξανά δεν αντιλαμβάνεται το πάτημα η οθόνη. Περίεργα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εμένα αυτό που κάνει στο ξεκλείδωμα είναι ότι αρκετές φορές μου βγάζει μόνο το μοτίβο και όχι την Ίριδα που έχω για ξεκλείδωμα. Και δεν πιάνει ούτε το δαχτυλικό που Επίσης έχω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Κλασσική Samsung. Φτιάχνει το ένα, χαλάει το άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts