Jump to content

Alcatel Pixi 4 (4036d)


tolispao13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποιος που το εχει μπορει να ανεβασει καπου back up της ρομ με το twrp..??αλλιως αν μπορει να μου στειλει το αρχειο proinfo.emmc.windows
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

θέλω να μοιραστώ μια κακή εμπειρία με τη συγκεκριμένη συσκευή μαζί σας.

Αγόρασα το Alcatel Pixi 4 στις 31/3 από e-shop και με τιμή 88€. Η συσκευή χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στις 1/4, αφού προηγουμένως φορτίστηκε πλήρως. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η συσκευή δούλεψε κανονικά για 2 μέρες και την τρίτη μέρα (3/4) αφού έκλεισε λόγω μπαταρίας (ξε-φορτίστηκε πλήρως) έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ. Τι και αν δοκίμασα με τον γνήσιο φορτιστή, τι με άλλον, τι σε διαφορετικές μπρίζες, ΤΙΠΟΤΑ! Επιστρέφω τη συσκευή στο e-shop αναφέροντας το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα το στείλουν στα κεντρικά να το κοιτάξουν. Το έστειλαν λοιπόν και μετά από μια βδομάδα μου είπαν ότι το έστειλαν στην αντιπροσωπία της Alcatel, γιατί διαπίστωσαν ότι υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Μάλιστα σε ερώτησή μου σχετικά με το DOA (μιας και η συσκευή παρουσίασε πρόβλημα μέσα στην 1η βδομάδα) μου είπαν ότι αν είναι τελικά θέμα μπαταρίας θα αλλαχτεί μόνο αυτή, για οτιδήποτε άλλο θα προβούν σε αντικατάσταση συσκευής. Μια χαρά μέχρι εδώ.

Προχτές με παίρνουν τηλ. από e-shop και μου είπαν ότι τους ενημέρωσαν από το επίσημο service της Alcatel ότι η συσκευή βγαίνει εκτός εγγύησης επειδή εντοπίστηκε υγρασία στο εσωτερικό της. Αν επιθυμώ να την φτιάξω θα πρέπει να πληρώσω 122€!!! Και εκεί είναι που μου πέφτουν τα μαλλιά και τα δόντια μαζί.... Ο λόγος?

1. Η υγρασία που βρέθηκε μου κάνει πραγματικά εντύπωση, μιας και δεν υπήρξε ούτε κατά διάνοια επαφή με νερό ή έστω με σταγόνες!

2. Ακόμα και αν δεχόμουν το 1ο, τα κόστος επισκευής είναι αστείο, δεδομένου ότι θα πρέπει να επισκευάσω μια συσκευή που αγόρασα 88€ δαπανώντας το ποσό των 122€!

Προφανώς και θα κινηθώ νομικά, ξεκινώντας από καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή! Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά της Alcatel και πραγματικά θλίβομαι όταν διαπιστώνω τέτοιες είδους αντιμετωπίσεις. Και προς θεού, δεν είναι τόσο τα 88€ που έδωσα για να πάρω τη συσκευή, αλλά είναι το γ@μώτο. Και δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι σε οποιονδήποτε.

Αυτά από πλευράς μου. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα αντιμετώπισης της κατάστασης ευπρόσδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Φίλε dellapo έπεσα κατά τύχη στο post σου!

Πρώτα από όλα, ελπίζω να έβγαλες άκρη με την συσκευή σου... Δεύτερον, δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι ή να μην είσαι βέβαιος ότι καμία alcatel δεν είπε τίποτα τέτοιο, ή στο service του eshop κάνουν τους κινέζους. Εμένα πριν 4 χρόνια όταν τους είχα πάει ένα hp tablet που δεν άνοιγε, μου είχαν πει ότι το είχαν στείλει στην hp να βγάλει διάγνωση.

Η hp μου απάντησε προφορικά, ότι δεν συνεργαζόταν με το eshop στο κομμάτι των tablets, γιατί το συγκεκριμένο δεν το είχε φέρει ποτέ επίσημα στην Ελλάδα.

Μετά το eshop, μου είχε απαντήσει ότι δεν ήταν η hp Ελλάδας, αλλά συνεργάτης από το εξωτερικό.

Στο τέλος μου ανέφεραν ότι δεν εννοούσαν συνεργάτη στο εξωτερικό, αλλά το δικό τους τμήμα service, ότι δεν το είχαν στείλει πουθενά τόσο καιρό (2-3 μήνες αν θυμάμαι καλά) και ότι μάλιστα δεν θα το κάλυπταν γιατί η συσκευή έφερε ίχνη παραβίασης.

(ή κάπως έτσι τέλος πάντων). Το καλό ήταν ότι όλη την προηγούμενη επικοινωνία την είχα ζητήσει να μου την στέλνουν γραπτώς στο email, οπότε κάθισα τους έφτιαξα ένα ωραίο κατεβατό που τους παρέθεσα όλες τις προηγούμενες παπάτζες που μου είχαν πει, τους έφερα προ των ευθυνών τους για οποιαδήποτε ζημιά έπαθε η συσκευή ενώ ήταν στο service τους και με αποζημίωσαν δίνωντας μου άλλο tablet ίσης αξίας (και καλύτερο).

Παρατήρηση: Η συσκευή είχε όντως κάτι γδαρσίματα γιατί είχε πέσει από την μικρή κάνα 2 φορές. Δούλευε κανονικά όμως, μέχρι που πια μέρα έπαθε αυτό που περιγράφεις κι εσύ.

Αν μου έλεγαν απλά και κατευθείαν, δεν σε καλύπτουμε γιατί έχει γρατζουνιές και ένα μικροράγισμα στο καπάκι, δεν θα μπορούσα να τους πω κουβέντα, θα είχαν πολύ ισχυρή βάση υπέρ τους.

Αυτοί όμως ήθελαν να το τρενάρουν και να κοροϊδέψουν. Δεν τους χάλασε.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Alcatel Pixi 4 (4036d)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...