mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 :!: Ενημέρωση :!: Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι για πληκτρολόγια συζητάμε εδώ. Με το να ποστάρετε διαρκώς όπου βρείτε, και τα θέματα χαλάτε και οι συζητήσεις χάνονται. Γράφετε στα σωστά θέματα ώστε να μένουν καθαρά τα υπόλοιπα και να μην αναγκαζόμαστε συνέχεια να κάνουμε μετακινήσεις. Τα μηνύματα που αφορούσαν τα παραπάνω μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο topic. Και σε κάθε thread, που αφορά συσκευή με Android, γίνεται ο "χαμός" του root, αλλά εκεί είναι ok...... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Και σε κάθε thread, που αφορά συσκευή με Android, γίνεται ο "χαμός" του root, αλλά εκεί είναι ok...... Και πολύ καλά κάνει και είναι οκ...:D Κάθε συσκευή android θέλει και κάποιους συγκεκριμένους τρόπου για root... is freedom :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Και πολύ καλά κάνει και είναι οκ...:D Κάθε συσκευή android θέλει και κάποιους συγκεκριμένους τρόπου για root... is freedom :cool: Μάλιστα.. Ok... Από το να συζητιέται για σελίδες επί σελίδων το root, θα μπορούσε να δημιουργηθεί κατηγορία, όπου θα υπάρχουν τα threads, για το root της κάθε συσκευής.... Επίσης, όσο freedom είναι το root, άλλο τόσο δεν είναι, όταν γεμίζουν τόσες σελίδες αποκλειστικά και μόνο για το root και κάποιος χρήστης, που θέλει να μάθει μόνο για τη συσκευή (χωρίς να τον ενδιαφέρει το root, π.χ. εγώ), αλλά δε μπορεί. Edited February 28, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μάλιστα.. Ok... Από το να συζητιέται για σελίδες επί σελίδων το root, θα μπορούσε να δημιουργηθεί κατηγορία, όπου θα υπάρχουν τα threads, για το root της κάθε συσκευής.... Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι κάθε "σοβαρή συσκευή" έχει και νήμα που λέει "Τροποποιήσεις και βελτιώσεις για χχχχχχ" Επίσης, όσο freedom είναι το root, άλλο τόσο δεν είναι, όταν γεμίζουν τόσες σελίδες αποκλειστικά και μόνο για το root και κάποιος χρήστης, που θέλει να μάθει μόνο για τη συσκευή (χωρίς να τον ενδιαφέρει το root, π.χ. εγώ), αλλά δε μπορεί. Η γνώση είναι δύναμη φίλε. Αν κρίνω από το άβαταρ είσαι τυχερός διότι τα Windows δεν έχουν root... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι κάθε "σοβαρή συσκευή" έχει και νήμα που λέει "Τροποποιήσεις και βελτιώσεις για χχχχχχ" Έλα όμως που όλοι γράφουν στο επίσημο της κάθε συσκευής και γίνονται "σαλάτα" τα θέματα. Η γνώση είναι δύναμη φίλε. Αν κρίνω από το άβαταρ είσαι τυχερός διότι τα Windows δεν έχουν root... :lol: Συμφωνώ ότι η γνώση είναι δύναμη. Επίσης και η παρατηρητικότητα είναι πολύ καλό "όπλο", που μάλλον δεν το χρησιμοποιείς σωστά, γιατί θα είχες δει, πέρα από το avatar μου και την υπογραφή μου.... :lol: Τέλος το off-topic από 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μα... την είδα γι' αυτό τα είπα αυτά...:lol: http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1202.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1207.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gifhttp://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1233.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Παράθεση από tsiv Αν κρίνω από το άβαταρ είσαι τυχερός διότι τα Windows δεν έχουν root... :lol: Τα Windows Phone είναι κλειδωμένα....υπάρχει ένα είδος root για να ξεκλειδώσεις !! Το root σε κάνει πραγματικο ιδιοκτήτη της συσκευής που αγοράζεις!! Edited February 28, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Μια βοήθεια παρακαλώ. Όταν κατεβάζω εφαρμογές στο Google play σταματάει η εγκατάσταση στο 89, 92, 94...% και μετά από πολύ ώρα ολοκληρώνεται. Τί πρέπει να κάνω ώστε να διορθωθεί; Ευχαριστώ. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Έκανα εκκαθάριση μνήμης, αλλά τίποτα... Λειτουργικό Lollipop 5.1. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 1. Έχω android 4.4.4 (1Gb Ram) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Here Maps. Πάει να ανοίξει, μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Έχει τύχει να λειτουργήσει κανονικά αλλά ο κανόνας σχεδόν είναι να μαυρίζει η οθόνη. Κάποιες φορές, όταν του κάνω force close μπορεί να ανοίξει αλλά και πάλι όχι πάντα. Στην αρχή το είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και υπέθεσα ότι φταίει αυτό: το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά στη μνήμη του κινητού (Motorola Moto g 4G πρώτης γενιάς) και πάλι τα ίδια... :( Τι μπορεί να φταίει; 2. Υπάρχει εφαρμογή που να βλέπω πόσα μηνύματα και κλήσεις έχω κάνει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Δηλαδή, να μπορώ να μηδενίσω τις τιμές κάθε φορά που θέλω έτσι ώστε να ξέρω ανά πάσα στιγμή για να γνωρίζω αν ξεφεύγω από τον λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) 1. Έχω android 4.4.4 (1Gb Ram) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Here Maps. Πάει να ανοίξει, μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Έχει τύχει να λειτουργήσει κανονικά αλλά ο κανόνας σχεδόν είναι να μαυρίζει η οθόνη. Κάποιες φορές, όταν του κάνω force close μπορεί να ανοίξει αλλά και πάλι όχι πάντα. Στην αρχή το είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και υπέθεσα ότι φταίει αυτό: το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά στη μνήμη του κινητού (Motorola Moto g 4G πρώτης γενιάς) και πάλι τα ίδια... :( Τι μπορεί να φταίει; 2. Υπάρχει εφαρμογή που να βλέπω πόσα μηνύματα και κλήσεις έχω κάνει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Δηλαδή, να μπορώ να μηδενίσω τις τιμές κάθε φορά που θέλω έτσι ώστε να ξέρω ανά πάσα στιγμή για να γνωρίζω αν ξεφεύγω από τον λογαριασμό μου. Δοκίμασε, απο τις ρυθμίσεις της συσκευής, και μετα εφαρμογές, να πατήσεις στη λίστα το here maps και να επιλέξεις εκκαθάριση δεδομένων/clear data. Θα στην επαναφέρει στη κατασταση που ηταν μολις την εγκατέστησε. Δες παλι αν το κανει, αν ναι, δοκίμασε παλι το ίδιο, μετά όμως απεγκατεστησε τη και επανεγκατέστησε τη στο τελος και ξαναδες. Εαν και παλι εχεις πρόβλημα, είναι πιθανό να έχει λίγη ελευθερη μνημη ram το συστημα και γιαυτό να κλείνει αυτόματα με αυτο το τροπο. Οποτε απεγκατεστησε οτι δε χρειαζεσαι και δες παλι. Αν όμως έχεις όρεξη, δοκίμασε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset) της συσκευής (δε θα μείνει όμως μεσα τίποτα απο εφαρμογές, ρυθμισεις και αρχεία αν δε τα χεις σωσει πριν κάπου), και εγκατέστησε τα απολύτως απαραίτητα και ξανατσεκαρε το here. Edit: ο φίλος παρακατω μπορεί να έχει δίκιο, δε μου έχει τύχει για να ξέρω, οποτε δοκίμασε αυτό που λέει. Edited February 29, 2016 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 1. Έχω android 4.4.4 (1Gb Ram) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Here Maps. Πάει να ανοίξει, μαυρίζει η οθόνη και μένει εκεί. Έχει τύχει να λειτουργήσει κανονικά αλλά ο κανόνας σχεδόν είναι να μαυρίζει η οθόνη. Κάποιες φορές, όταν του κάνω force close μπορεί να ανοίξει αλλά και πάλι όχι πάντα. Στην αρχή το είχα εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης και υπέθεσα ότι φταίει αυτό: το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα ξανά στη μνήμη του κινητού (Motorola Moto g 4G πρώτης γενιάς) και πάλι τα ίδια... :( Τι μπορεί να φταίει; . Το έχεις ορίσει να λειτουργεί online ή offline? Αν Το έχεις ρυθμίσει online θα πρέπει να έχεις ανοικτό WiFi ή data πριν ανοίξεις την εφαρμογή. Αν τα έχεις κλειστά πολλές φορές και σε εμένα δείχνει μαύρη οθόνη. Αν το έχεις ρυθμίσει offline να έχεις ανοικτό το GPS. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μάλιστα.. Ok... Από το να συζητιέται για σελίδες επί σελίδων το root, θα μπορούσε να δημιουργηθεί κατηγορία, όπου θα υπάρχουν τα threads, για το root της κάθε συσκευής.... Επίσης, όσο freedom είναι το root, άλλο τόσο δεν είναι, όταν γεμίζουν τόσες σελίδες αποκλειστικά και μόνο για το root και κάποιος χρήστης, που θέλει να μάθει μόνο για τη συσκευή (χωρίς να τον ενδιαφέρει το root, π.χ. εγώ), αλλά δε μπορεί. To root συνδέεται με την συσκευή αυτή καθ'αυτή! Σε συσκευές με έντονη κινητικότητα υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για root, τροποποιήσεις κλπ αλλά το root δεν παύει να αφορά την κάθε συσκευή ξεχωριστά! Προφανώς και σε ένα θέματα δε γίνεται να έχει μόνο πράγματα που ενδιαφέρουν εμένα, εσένα ή τον οποιονδήποτε... :) Για οτιδήποτε άλλο θα παρακαλούσα μέσω πμ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Το έχεις ορίσει να λειτουργεί online ή offline? Αν Το έχεις ρυθμίσει online θα πρέπει να έχεις ανοικτό WiFi ή data πριν ανοίξεις την εφαρμογή. Αν τα έχεις κλειστά πολλές φορές και σε εμένα δείχνει μαύρη οθόνη. Αν το έχεις ρυθμίσει offline να έχεις ανοικτό το GPS. Μάλλον έχεις δίκιο, αυτό πρέπει να έφταιγε! Τώρα που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά! :) Είχα αρχίσει να ανησυχώ για τις δυνατότητες του κινητού μου...:cry: Thanx φίλε μου! Άσχετο: θεωρείται "βαριά" εφαρμογή το Here Maps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Τελικά, κατάφερα να συνδέσω το Galaxy S3 μου με το pc μου. Όμως, όταν προσπαθώ να κάνω root με το Odin (ακολουθώ αυτές τις οδηγίες), βγάζει "FAIL" αντί "PASS" πάνω αριστερά. <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. Τί μπορεί να φταίει; Edited March 1, 2016 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Παιδιά, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις σε ένα kolina και όταν άνοιξε μου έγραψε Δυστυχώς η εφαρμογή πληκτρολογίου (AOSP) έχει σταματήσει, Δυστυχώς το com.google.process.gapps έχει σταματήσει δυστυχώς η εφαρμογή UI συστήματος έχει σταματήσει και άλλα τέτοια δυστυχώς που δεν πρόλαβα να δω, με αποτέλεσμα τώρα να έχει μαύρη οθόνη. Του επιλέγω τερματισμό και δεν τον κάνει. Μένει ανοιχτό και δείχνει σήμα, μπαταρία και ώρα επάνω δεξιά και όλο το υπόλοιπο μαύρο.. Edited March 1, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μήπως δεν είχε προεγκατεστημενα τα gapps? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μήπως δεν είχε προεγκατεστημενα τα gapps? Αυτό δεν ισχύει με το Android aosp; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μήπως δεν είχε προεγκατεστημενα τα gapps? Δούλευε κανονικά, έμπαινε playstore. Είχε αρχίσει και δεν ανταποκρινόταν με την ταχύτητα που το έκανε παλιά και γι αυτό είπα να του κάνω factory reset. Δεν ξέρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εννοώ μπορεί τα gapps να ήταν εγκατεστημένα μετά και έτσι να μην ήταν εφαρμογες συστήματος και με το factory reset τα έχασε.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Καποιος να βοηθησει πως μπορω να δω χωρα προελευσης ενος κινητου Sony M5? :wacko: Γιατι διαβαζω διαβαζω και τελικα και μπερδευομαι και δεν βρισκω και τιποτα ουσιαστικο... Edited March 1, 2016 by t0lias Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Τελικά, κατάφερα να συνδέσω το Galaxy S3 μου με το pc μου. Όμως, όταν προσπαθώ να κάνω root με το Odin (ακολουθώ αυτές τις οδηγίες), βγάζει "FAIL" αντί "PASS" πάνω αριστερά. <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. Τί μπορεί να φταίει; Μάλλον κάτι δε πάει καλά με το αρχείο του cf root που προσπαθείς να περάσεις αλλά η συζήτηση θα πρέπει να συνεχιστεί στο κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά μια ερώτηση για της επί πληρωμή εφαρμογές. Αγοράζω μια εφαρμογή, μετά πάω στου αδερφού μου το κινητό, βάζω τον λογαριασμό μου, κατεβάζω την εφαρμογή που πλήρωσα και σε αυτό το κινητό και μετά σβήνω τον λογαριασμό μου. Γίνεται αυτό? Απλά δεν θα παίρνει τα update ας πούμε? Δεύτερο παράδειγμα, γίνεται να στείλω το apk μιας εφαρμογής που αγόρασα με Bluetooth ας πούμε και να δουλέψει κανονικά? Απλά δεν θα παίρνει update? Θέλω να μάθω αν γίνονται τα παραπάνω να μην αγοράζει όλοι η οικογένεια τις ίδιες εφαρμογές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Οι περισσότερες εφαρμογές συνδέονται με το λογαριασμό, οπότε βγάζοντάς το ή απλά μεταφέροντας το apk, θεωρώ ότι θα πάψουν να λειτουργούν. Ωστόσο, οτιδήποτε παραπάνω εμπίπτει στα θέματα της πειρατείας λογισμικού, και συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση επ'αυτού απαγορεύεται στο forum ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά μια ερώτηση για της επί πληρωμή εφαρμογές. Αγοράζω μια εφαρμογή, μετά πάω στου αδερφού μου το κινητό, βάζω τον λογαριασμό μου, κατεβάζω την εφαρμογή που πλήρωσα και σε αυτό το κινητό και μετά σβήνω τον λογαριασμό μου. Γίνεται αυτό? Απλά δεν θα παίρνει τα update ας πούμε? Δεύτερο παράδειγμα, γίνεται να στείλω το apk μιας εφαρμογής που αγόρασα με Bluetooth ας πούμε και να δουλέψει κανονικά? Απλά δεν θα παίρνει update? Θέλω να μάθω αν γίνονται τα παραπάνω να μην αγοράζει όλοι η οικογένεια τις ίδιες εφαρμογές. Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση είναι ναι. Αν κανείς update όμως μπορεί να σου ζητήσουν να περάσεις ξανά την πληρωμένη έκδοση, αλλά δεν ισχύει σε όλες τις εφαρμογές. Στη δεύτερη ερώτηση η απάντηση είναι όχι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Όχι δεν μπορείς να στείλεις μια εφαρμογή που έχεις αγοράσει εσύ με μπλουτουθ σε κάποιον άλλον.. Υπάρχει εφαρμογή (sdMaid από το Google play) με το οποίο μπορείς να κρατήσεις/εξαγεις το .apk και να το στείλεις σε ένα άλλο κινητό με μπλουτουθ αλλά δεν θα παίρνει μετά ο άλλος ούτε update ούτε τίποτα για την εφαρμογη. Άσε που μπορεί και να μην του ανοίγει καν η εφαρμογή. Οπότε η απάντηση είναι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts