lek88 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδιά έκανα log in στο Spotify με το Mail μου και όταν έβγαλε μήνυμα για το αν θέλω να θυμάται τον το Mail eisodou πάτησα "ναι". Αυτό είναι το λεγόμενο Smart lock της Google. Τώρα όμως θέλω να συνδεθώ με άλλον λογαριασμό και δεν με αφήνει. Δοκίμασα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής και με το που μπαίνω συμπληρώνει αυτόματα το Mail και κανει είσοδο. Πως απενεργοποιώ το smart lock σε εφαρμογές; Πήγα ρυθμίσεις, υπηρεσίες Google, υπηρεσίες λογαριασμού, συνδεδεμένες εφαρμογές και δεν φαίνεται πουθενά το Spotify που έχει συνδεθεί Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trankLL Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Καλησπέρα σας, μόλις αγόρασα το p30 pro. Το άνοιξα όλα καλά αλλά παρατήρησα 2 πράγματα που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικά και αρχίζω να ανησυχω, πρώτα απ όλα όταν το άνοιξα είχε 60% μπαταρία, και μου έβγαλε να κάνω μια αναβάθμιση για κάποια βελτίωση της κάμερα. Έκανα την αναβάθμιση όλα οκ, η μπαταρία είχε πάει στο 45%, το αφήνω χωρις να το χρησιμοποιήσω καθόλου και μετά απο 2 ώρες είχε πέσει στο 14%, και τώρα είναι στο 7%, γενικά μου φαίνεται πέφτει πολύ γρήγορα, δεν έχω κάνει 1η φόρτιση ακόμα. Επίσης στην κάμερα δεν λειτουργεί το πορτέτο στην selfie, και τις περισσότερες φορές στην κανονινή φωτογραφία και πάλι δεν λειτουργεί. Δηλαδή δεν βγάζει αυτή την θολούρα-θαμπάδα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Λέτε να είναι προβληματικό το τηλέφωνο στην κάμερα και στην μπαταρία; Ευχαριστώ. Και καλώς σας βρήκα εδώ στο forum. Επίσης δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να γράψω, απάντηση σε κάποιο αλλό θέμα του forum, για αυτό και έκανα καινούργιο ποστ εδώ. Edited November 1, 2019 by trankLL Πρόβλημα με τα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλησπέρα σας, μόλις αγόρασα το p30 pro. Το άνοιξα όλα καλά αλλά παρατήρησα 2 πράγματα που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικά και αρχίζω να ανησυχω, πρώτα απ όλα όταν το άνοιξα είχε 60% μπαταρία, και μου έβγαλε να κάνω μια αναβάθμιση για κάποια βελτίωση της κάμερα. Έκανα την αναβάθμιση όλα οκ, η μπαταρία είχε πάει στο 45%, το αφήνω χωρις να το χρησιμοποιήσω καθόλου και μετά απο 2 ώρες είχε πέσει στο 14%, και τώρα είναι στο 7%, γενικά μου φαίνεται πέφτει πολύ γρήγορα, δεν έχω κάνει 1η φόρτιση ακόμα. Επίσης στην κάμερα δεν λειτουργεί το πορτέτο στην selfie, και τις περισσότερες φορές στην κανονινή φωτογραφία και πάλι δεν λειτουργεί. Δηλαδή δεν βγάζει αυτή την θολούρα-θαμπάδα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Λέτε να είναι προβληματικό το τηλέφωνο στην κάμερα και στην μπαταρία; Ευχαριστώ. Και καλώς σας βρήκα εδώ στο forum. Εδώ είναι το νήμα για τη συσκευή σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7920546#post7920546 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή caller id, με παραμετροποίηση των φωτό, fullscreen κτλπ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Τι ρύθμιση κάνουμε έτσι ώστε κάθε νέα ειδοποιήση να εμφανίζεται κάπου σαν μια μπάρα ή σαν αριθμό πάνω στο εικονίδιο ένας αριθμός ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Τουλάχιστον να έχω όλα τα μηνύματα και στις δύο συσκευέςΔυστυχως δεν μπορεις να το εχεις σε δυο τηλεφωνα. Μπορεις να το εχεις ταυτοχρονα μονο σε τηλεφωνο,ταμπλετ που ειναι μονο wifi και σε υπολογιστη μεσω της εφαρμογης για desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Δυστυχως δεν μπορεις να το εχεις σε δυο τηλεφωνα. Μπορεις να το εχεις ταυτοχρονα μονο σε τηλεφωνο,ταμπλετ που ειναι μονο wifi και σε υπολογιστη μεσω της εφαρμογης για desktop Κάποιο συγχρονισμό μπορώ να κάνω για να έχω όλα τα μηνύματα και στις δύο συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 αμα το εχεις σε κινητο,ταμπλετ,υπολογιστη κτλ ο συγχρονισμος γινεται αυτοματα. Αλλα σε 2 τηλεφωνα δεν μπορεις να εχεις τον ιδιο λογαριασμο viber, με το που τον ενεργοποιεις στο ενα,αυτοματα θα σβηνεται στο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλησπέρα. Είναι περίπου ένας μήνας που εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο έπαψα να παίρνω ειδοποιήσεις στο κινητό (Moto G5) από το Gmail. Τρεις λογαριασμοί συνδεδεμένοι με την εφαρμογή και δεν είχα κανένα πρόβλημα έως τις αρχές Οκτωβρίου. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς εμφανίστηκε το πρόβλημα. Ίδιο ακριβώς κινητό η γυναίκα μου, κανένα πρόβλημα, παίρνει κανονικά ειδοποιήσεις. Σας προλαβαίνω και λέω ότι βελτιστοποίηση μπαταρίας, υψηλή προτεραιότητα ειδοποιήσεων, ρυθμίσεις ειδοποιήσεων στον κάθε λογαριασμό gmail έχουν τσεκαριστεί δύο και τρεις φορές για να είμαι σίγουρος ότι υπάρχει προτεραιότητα στην εμφάνιση ειδοποιήσεων και δεν πείραξα κάτι από λάθος. Επίσης εκκαθάριση προσωρινής μνήμης έχει γίνει 100 φορές. Μήηηηηηπως μπορεί να φανταστεί κανείς ή έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο ώστε να δώσει μία χείρα βοηθείας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Σ.: Είναι προφανές ότι μία διαγραφή δεδομένων και στήσιμο από την αρχή θα ήταν ιδανική, αλλά το τραβάω όσο πάει γιατί είμαι πολύ περίεργος με το τι έχει συμβεί. Τα μνμ της δουλειάς έρχονται στο outlook (όπου παίρνω φυσικά ειδοποιήσεις), στον υπολογιστή είμαι πολλές ώρες οπότε δεν χάνω σημαντικά προσωπικά μνμ στο gmail, οπότε έχω πεισμώσει να βρω τι φταίει πριν κάνω reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 1. κανε διαγραφή εφαρμογής και ξανά install 2. αν δεν λυθεί με το ένα κανε factory reset (και μην κάνεις μετά επαναφορά απο backup set as new κανε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Παιδιά έκανα log in στο Spotify με το Mail μου και όταν έβγαλε μήνυμα για το αν θέλω να θυμάται τον το Mail eisodou πάτησα "ναι". Αυτό είναι το λεγόμενο Smart lock της Google. Τώρα όμως θέλω να συνδεθώ με άλλον λογαριασμό και δεν με αφήνει. Δοκίμασα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής και με το που μπαίνω συμπληρώνει αυτόματα το Mail και κανει είσοδο. Πως απενεργοποιώ το smart lock σε εφαρμογές; Πήγα ρυθμίσεις, υπηρεσίες Google, υπηρεσίες λογαριασμού, συνδεδεμένες εφαρμογές και δεν φαίνεται πουθενά το Spotify που έχει συνδεθεί Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk System, languages and input, advanced, autofill service (google), πάτα το γρανάζι δεξιά και μετά επιλέγεις passwords. Εκεί θα βρεις τα πάντα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 καλημερα, ειμαι ενας ευχαριστημενος κατοχος του p20 pro και θελω να κανω την μεταβαση στο p30 pro για λογους ανανεωσης αισθητικης αλλα και καλυτερων επιδοσεων, ειδικα τωρα που εχει πεσει η τιμη του. Το ερωτημα που θελω να σας θεσω και αν μπορειτε να μου δωσετε σαφεις απαντησεις ειναι σχετικα με την απαγορευση που υπαρχει στην google , αν υπαρχει καποιο προβλημα οπως για παραδειγμα λενε για το mate 30 pro. Αυτο γιατι για μενα ειναι ζωτηκης σημασιας καθως χρειαζομαι οποσδηποτε τα google maps και καποιες αλλες εφαρμογες που χρειαζονται google Για να τρεξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλησπερα παιδια Αγορασα μια micro sd με σκοπο να περασω ολες τις φωτογραφιες μου για να αδειασει ο χωρος αποθηκευσης του Huawei T3 10. Ετσι οπως εψαχνα πως θα τις μετακινησω,ειδα εκει που ελεγε "μεταφορα στο κιβωτιο ασφαλειας" και επειδη ελεγε για micro sd εκανα την βλακεια και τωρα δεν μπορω να βρω πουθενα τις φωτογραφιες μου.Παιδια βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος και εχω παθει σοκ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων Το θεμα το δημιουργησα σε αυτη την ενοτητα γτ δεν με αφηνε στην κατηγορια με τις συσκευες Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GP21 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως ξεκλειδώνουμε την οθόνη του κινητόυ όταν ξεχάσουμε το μοτίβο της αρχικής οθόνης ? Αυτό έγινε μετά από επανεκκίνηση και ενώ μπαίνει κανονικά το δακτυλικό αποτύπωμα ξεχάστηκε το μοτίβο και δεν ανοίγει.Θέλω να αποφύγω το reset.Δοκίμασα να το ξεκλειδώσω μέσω του λογαριασμού μου της google αλλά δεν μπόρεσα διότι δεν μπορεί να βρει το κινητό.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Δεν γίνεται, πας hard reset η συσκευή είναι κριπτογραφιμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 εχω ενα προβλημα οταν ανοιγω καποια εφαρμογη το κινητο μου ανοιγει κ αλλη. δηλαδη δειχνει οτι εκτελειται και αλλη εφαρμογη χωρις να εχω μπει φυσικα .υπαρχει καμια εφαρμογη. ωστε να μπλοκαρω να μην ανοιγουν αλλο? χωρις φυσικα να τις διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Είναι πάντα η ίδια η δευτερη εφαρμογή;Είναι η διπλανή απο εκείνη που ανοίγεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 διπλα εχω την διαχειρηση συσκευης κ απο εκει επιλεγω ποιες να κλεισω. τωρα την πηγα αλλου. την διαχειριση την πηγα στη πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Κάνω χρηση του google assistant γιατι με εξυπηρετουν πολλες απο τις φωνητικες εντολες που δεχεται, κλησεις κτλ, μου ειναι εξαιρετικα χρησιμο οταν οδηγω και οδηγω και οχι μονο. Αναγκαστικα λοιπον εχω τη συσκευη μου στα Αγγλικα. Δεν με ενοχλει καθολου αυτο σαν γεγονος γιατι δεν μου δημιουργει προβλημα. Αυτο που με ενοχλει ειναι που δεν μπορω να εχω τις ιδιες ακριβως υπηρεσιες στη γλωσσα που χρησιμοποιω περισσοτερο, δηλαδη τα Ελληνικα. Ποιος ειναι αυτος που θα ασχοληθει με το θεμα; η μαμα Google; υπαρχει καποιο τμημα της Google στην Ελλαδα που ασχολειται με τετοια θεματα; Γιατι να πληρωνω τα ιδια και περισσοτερα απο τις περισσοτερες χωρες και να μην εχω τα παντα οπως ο Αμεριανος, ο Αγγλος, ο Ιταλος; Τι παιζει; Ειναι μονο που ειμαστε μικρη αγορα ή ειναι και τιποτα αλλο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Υπάρχει καλή εφαρμογή για translator; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 θελω μια εφαρμογη για το κινητο μου.η οποια οταν κατεβαζω το στατους μπαρ να εχει μεσα και την απενεργοποιηση του κινητου. δηλαδη το κλεισιμο του κινητου μου. διοτι καθως πηρα το λολιποπ εξαφανισε την απενεργοποιηση.δεν μπορει ολο και καποια θα υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 θελω μια εφαρμογη για το κινητο μου.η οποια οταν κατεβαζω το στατους μπαρ να εχει μεσα και την απενεργοποιηση του κινητου. δηλαδη το κλεισιμο του κινητου μου. διοτι καθως πηρα το λολιποπ εξαφανισε την απενεργοποιηση.δεν μπορει ολο και καποια θα υπαρχει. Για ποια συσκευή μιλάμε; Αν πατήσεις παρατεταμένα το power button δεν εμφανίζεται η απενεργοποίηση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 ναι γινεται και ετσι οπως το λες. απλα θελω απο το στατους μπαρ να το κλεινω. καπως νομιζω με το power buton κλειδωνει δυσκολα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- huawei ascend ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Κάνω χρηση του google assistant γιατι με εξυπηρετουν πολλες απο τις φωνητικες εντολες που δεχεται, κλησεις κτλ, μου ειναι εξαιρετικα χρησιμο οταν οδηγω και οδηγω και οχι μονο. Αναγκαστικα λοιπον εχω τη συσκευη μου στα Αγγλικα. Δεν με ενοχλει καθολου αυτο σαν γεγονος γιατι δεν μου δημιουργει προβλημα. Αυτο που με ενοχλει ειναι που δεν μπορω να εχω τις ιδιες ακριβως υπηρεσιες στη γλωσσα που χρησιμοποιω περισσοτερο, δηλαδη τα Ελληνικα. Ποιος ειναι αυτος που θα ασχοληθει με το θεμα; η μαμα Google; υπαρχει καποιο τμημα της Google στην Ελλαδα που ασχολειται με τετοια θεματα; Γιατι να πληρωνω τα ιδια και περισσοτερα απο τις περισσοτερες χωρες και να μην εχω τα παντα οπως ο Αμεριανος, ο Αγγλος, ο Ιταλος; Τι παιζει; Ειναι μονο που ειμαστε μικρη αγορα ή ειναι και τιποτα αλλο;Ότι ισχύει για τα πάντα όλα. Τα Ελληνικά και η Ελλάδα δεν έχουν ενδιαφέρον για κανέναν. Ούτε για την αγορά, ούτε για την γλώσσα. Πάντα στο τέλος η Ελλαδίτσα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Σε ένα παλιό tablet που τρέχει 4.4.2 (και έχει root με το Kingo root) δεν έχω πρόσβαση στα pemissions των app με αποτελεσμα να με ρωτάει συνέχεια και επίμονα (Allow/Deny). Έμαθα ότι η Google έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να επιλέγω τι μπορεί να βλέπει η κάθε εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να ξαναέχω αυτήν την πολύ σημαντική δυνατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts