Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάκτηση μπορεί να γίνει εάν δεν έχει γραφτεί κάτι πάνω από τα διεγραμμένα. Διαγράφοντας τα προσωπικά σου αρχεία και γεμίζοντας το χώρο με mp3, θα έχεις ήδη γράψει πάνω στα διεγραμμένα, οπότε εκμηδενίζεις (σχεδόν) τις όποιες πιθανότητες ανάκτησης αυτών υπήρχαν.

Δεν έχει διαφορά αν στη συνέχεια σβήσεις εσύ τα mp3 η ο επόμενος. Με την παραπάνω διαδικασία, η διαφορά είναι ότι σε περίπτωση ανάκτησης θα ανακτηθούν τα mp3 και όχι τα προσωπικά σου αρχεία. :)

Αν σε ανησυχεί τόσο πολύ το θέμα, κάνε αυτό με τα mp3, βάλε και την εφαρμογή που αναφέρει ο pektis7 και στη συνέχεια κάνε εσύ μια προσπάθεια ανάκτησης για να δεις τι ψάρια πιάνεις.

Αν τα κάνεις και τα δύο, οι πιθανότητες στο ψάρεμα είναι συντριπτικά υπέρ του... να παραγγείλεις απ`εξω !!! :lol:

Αυτό λέω κι εγώ. Δεν έχει σημασία ποιος θα κάνει το "καθάρισμα" αρκεί να προηγηθεί "φουλαρισμα" πχ με mp3

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σήμερα τα mobile data της Wind έχουν από το πρωί πρόβλημα. Πήγα να ανοίξω το Viber και μου εμφανίστηκε η οθόνη αρχικής ενεργοποίησης. Ενώ το χρησιμοποιώ χρόνια μου έλεγε να μου στείλει κωδικό για να ενεργοποιηθεί όπως τη πρώτη φορά. Δεν μου έδινε άλλη επιλογή και έτσι το έκανα. Άνοιξε και όλες μου οι συνομιλίες εξαφανίστηκαν...

Τι γίνεται ρε παιδιά, δεν μπορώ να τις επαναφέρω? Είχα πολύ σημαντικά πράγματα μέσα και δεν είχα κάνει backup.

Αν δεν είχες κάνει συνχρονισμο με το Google drive παπάλα.....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

:(:(:( Δεν υπάρχει καν software να το επαναφέρει??? Γιατί μου ζήτησε ξαφνικά να ξανακάνω ενεργοποίηση?

Και επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω μια συνομιλία με κάποιο άτομο, από το κινητό αυτού του ατόμου? (αφού σ' αυτόν υπάρχει ακόμα η συνομιλία...)

Όχι δεν υπάρχει από όσο γνωρίζω αν δεν του έχεις δώσει δικαίωμα για back up στο drive

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ερωτηση για 'βαθυστόχαστους' και 'ψαγμένους':

μπορει κάποιος να εκτιμήσει, για πόσα χρόνια θα υποστηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών(συμβατοτητα/δυνατοτητα εγκαταστασης νεων εκδοσεων),

η έκδοση 5.1 του android?

Ερωτηση για 'βαθυστόχαστους' και 'ψαγμένους':

μπορει κάποιος να εκτιμήσει, για πόσα χρόνια θα υποστηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών(συμβατοτητα/δυνατοτητα εγκαταστασης νεων εκδοσεων),

η έκδοση 5.1 του android?

Σωστή απάντηση δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά προφανώς το γνωρίζεις αυτό.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν δε δούμε κάποια δραματική αλλαγή στο android, άλλη μια τριετία την έχει άνετα το lollipop, ίσως και περισσότερο. Ακόμη δεν έχει γίνει ούτε τριών ετών άλλωστε...

Αυτός ο πίνακας ίσως σε βοηθήσει να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σωστή απάντηση δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά προφανώς το γνωρίζεις αυτό.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν δε δούμε κάποια δραματική αλλαγή στο android, άλλη μια τριετία την έχει άνετα το lollipop, ίσως και περισσότερο. Ακόμη δεν έχει γίνει ούτε τριών ετών άλλωστε...

Ευχαριστω.

Το ιδιο επαθα και εγω χθες, χωρις λογο και αιτια εγινε διαγραφη δεδομενων, ξανα ενεργοποιηση και επαναφορα παλιοτερου backup συνομιλιων

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

ωραιο θεμα, εκανα κι εγω προσωπικα μια "μελετη":

εχω εγκατεστημενες 100+ εφαρμογες και τα στατιστικα εδειξαν τα εξης:

ενα 15% περιπου θελει android... οτι ναναι, τυπου 1.0/2.0 κ.ο.κ.,

αλλο ενα 15% θελει 4.4 (εγω kit kat και δεν εχω συναντησει ακομα προβλημα καπου) και

το υπολοιπο 65% κινειται γυρω στο 4.0,

αρα σχετικο ειναι το κατα ποσον ειναι "νεκρες" ακομα και στις μερες μας ακομα και η ice cream & η jelly bean

Χαίρετε!

Έπεσε στα χέρια μου ένα MLS κινητό και δεν έχω δει χειρότερο πράγμα από αυτό.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, προσπαθώ να βάλω Skype. Το εγκαθιστώ και πατάω Σύνδεση και βάζω το username μου. Πατάω Επόμενο και δεν προχωράει καν! Μένει στην ίδια οθόνη με το username μου γραμμένο.

Υπάρχει κάποια λύση? Απορω γιατί το κάνει αυτό.

Thanks!

καντου μια επαναφορα γι αρχη και μετα βλεπεις.και την επομενη φορα μακρυα απο mls και turbox,πεταμενα λεφτα τελειως

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αν φορτίζουμε μια συσκευή Quick charge με άλλο φορτιστή που δεν είναι ο δικός του, το μόνο που θα αλλάξει ο χρόνος φόρτισης ή θα δημιουργηθεί θέμα και στη μπαταρία μακροπρόθεσμα;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν φορτίζουμε μια συσκευή Quick charge με άλλο φορτιστή που δεν είναι ο δικός του, το μόνο που θα αλλάξει ο χρόνος φόρτισης ή θα δημιουργηθεί θέμα και στη μπαταρία μακροπρόθεσμα;

Εννοείς να φορτίζεις τη συσκευή με άλλο φορτιστή που όμως είναι συμβατός με Quick Charge ?

Νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα στη φόρτιση. Θα σου φορτίζει όπως πρέπει, αρκεί ο φορτιστής να είναι της προκοπής, όχι της πλάκας, και οπωσδήποτε να είναι Qualcomm-certified.

Γενικά όμως αυτό που ισχύει είναι ότι όταν έχουμε την ευχέρεια να φορτίσουμε με κανονική (έως αργή) φόρτιση, θα πρέπει να το προτιμούμε. Η γρήγορη φόρτιση ενδείκνυται όταν τελειώνει η μπαταρία και θέλουμε να της δώσουμε λίγη ζωή, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσωπικά η συσκευή του άβαταρ μου (LG G4) έχει γρήγορη φόρτιση, τη φορτίζω σχεδόν πάντα με γρήγορη φόρτιση, ακόμα κι όταν έχω χρόνο να τη φορτίσω αργά, όπως πρέπει να φορτίζουμε γενικά. Κι αυτό γιατί μπορώ να αλλάξω τη μπαταρία του πολύ εύκολα όταν τα φτύσει. Όταν πέσει η απόδοσή της, τη ρίχνω στην ανακύκλωση και παίρνω μια καινούργια με σχετικά λίγα χρήματα. Με μια συσκευή κλειστού τύπου, όπως οι περισσότερες κορυφαίες σήμερα (αδιάβροχες και μη), που η μπαταρία αλλάζει μόνο στο σέρβις, η γρήγορη φόρτιση πρέπει να γίνεται πιο προσεκτικά, μόνο όταν είναι πραγματική ανάγκη. Ειδάλλως, η μπαταρία θα πέσει σε απόδοση πολύ γρήγορα, και σε μικρό χρονικό διάστημα θα χρειαστεί αλλαγή.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εννοείς να φορτίζεις τη συσκευή με άλλο φορτιστή που όμως είναι συμβατός με Quick Charge ?

Νομίζω δε θα έχεις πρόβλημα στη φόρτιση. Θα σου φορτίζει όπως πρέπει, αρκεί ο φορτιστής να είναι της προκοπής, όχι της πλάκας, και οπωσδήποτε να είναι Qualcomm-certified.

Γενικά όμως αυτό που ισχύει είναι ότι όταν έχουμε την ευχέρεια να φορτίσουμε με κανονική (έως αργή) φόρτιση, θα πρέπει να το προτιμούμε. Η γρήγορη φόρτιση ενδείκνυται όταν τελειώνει η μπαταρία και θέλουμε να της δώσουμε λίγη ζωή, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσωπικά η συσκευή του άβαταρ μου (LG G4) έχει γρήγορη φόρτιση, τη φορτίζω σχεδόν πάντα με γρήγορη φόρτιση, ακόμα κι όταν έχω χρόνο να τη φορτίσω αργά, όπως πρέπει να φορτίζουμε γενικά. Κι αυτό γιατί μπορώ να αλλάξω τη μπαταρία του πολύ εύκολα όταν τα φτύσει. Όταν πέσει η απόδοσή της, τη ρίχνω στην ανακύκλωση και παίρνω μια καινούργια με σχετικά λίγα χρήματα. Με μια συσκευή κλειστού τύπου, όπως οι περισσότερες κορυφαίες σήμερα (αδιάβροχες και μη), που η μπαταρία αλλάζει μόνο στο σέρβις, η γρήγορη φόρτιση πρέπει να γίνεται πιο προσεκτικά, μόνο όταν είναι πραγματική ανάγκη. Ειδάλλως, η μπαταρία θα πέσει σε απόδοση πολύ γρήγορα, και σε μικρό χρονικό διάστημα θα χρειαστεί αλλαγή.

Η δική μου συσκευή που έχω στο avatar κάνει μόνο γρήγορη φόρτιση. Δεν είναι Qualcomm, έχει άλλο σύστημα qc. Βασικά ρώτησα αν βλάπτει να φορτίζω με φορτιστή που δεν είναι qc.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καντου μια επαναφορα γι αρχη και μετα βλεπεις.και την επομενη φορα μακρυα απο mls και turbox,πεταμενα λεφτα τελειως

Συμφωνω απόλυτα με τον φίλο. Ούτε στο βάθος του μυαλού να μην υπάρχουν οι εν λόγω εταιρίες. Δεν είναι κινέζικα, είναι κινεζιες δέκατης κατηγοριας

Δεν είναι Qualcomm, έχει άλλο σύστημα qc.

ΜΑ αυτό είναι το qc

qualcomm-certified

Η δική μου συσκευή που έχω στο avatar κάνει μόνο γρήγορη φόρτιση. Δεν είναι Qualcomm, έχει άλλο σύστημα qc. Βασικά ρώτησα αν βλάπτει να φορτίζω με φορτιστή που δεν είναι qc.

Να προτιμάς την πιο αργή φόρτιση.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Να προτιμάς την πιο αργή φόρτιση.

Αφού σου γραφει ο άνθρωπος ότι κάνει μονο γρήγορη.

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ΜΑ αυτό είναι το qc

qualcomm-certified

Εννοούσα quick charge

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όχι δε βλάπτει, αντιθέτως φθείρει λιγότερο τη συσκευή και τη μπαταρία.

Η Huawei έχει άλλο σύστημα γρήγορης φόρτισης, γιατί οι συσκευές της δε φοράνε επεξεργαστές Qualcomm, αλλά δικούς της. Νομίζω FCP λέγεται το πρότυπο αυτό.

Γενικά όταν συνδέεις σε ένα ταχυφορτιστή μια συσκευή που δεν είναι συμβατή με το πρότυπο γρήγορης φόρτισης που υιοθετεί ο φορτιστής, συνήθως γίνεται αργή φόρτιση. Οι ταχυφορτιστές έχουν τσιπάκι που ελέγχει αν η συσκευή που συνδέεις είναι συμβατή μαζί του, ώστε να ενεργοποιήσουν την ταχεία φόρτιση ή όχι.

Γενικά με τις συσκευές που έχουν μη αφαιρούμενη μπαταρία (όπως του άβαταρ σου), προσέχουμε πώς φορτίζουμε και επιλέγουμε γρήγορη φόρτιση μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το πρόβλημα

Καθημερινά οι εταιρείες στοιχημάτων διαθέτουν προς στοιχηματισμό περίπου 100 αγώνες, ενώ τα σαββατοκύριακα ο αριθμός αυτός ανεβαίνει περίπου σε 400.

Οι υποψήφιοι παίκτες στοιχήματος αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην εύρεση των αγώνων και στοιχημάτων που ανταποκρίνονται στα προσωπικά κριτήρια του καθενός.

Η τρέχουσα κατάσταση

Ο συνήθης τρόπος ανεύρεσης των καθημερινών ή εβδομαδιαίων επιλογών του κάθε παίκτη είναι η αναζήτηση στατιστικών στοιχείων και άλλων tips με εμπειρικό και διαισθητικό τρόπο από διάφορες πηγές. Οι παίκτες αναλώνονται σε ανάγνωση μεγάλων και δυσανάγνωστων πινάκων που απαιτούν μεγάλη οθόνη, και φυσικά η αναζήτηση βασίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές ομάδων και πρωταθλημάτων με αποτέλεσμα ο κάθε παίκτης να αγνοεί έναν μεγάλο όγκο αγώνων που πιθανό να ανταποκρίνονται στον τρόπο που στοιχηματίζει.

Η νέα προσέγγιση

To ToolBet , μία Android εφαρμογή (προσεχώς και σε iOS) αντιμετωπίζει το συγεκριμένο πρόβλημα. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη της τα στοιχηματικά κριτήρια που ρυθμίζει ο χρήστης, αναλύει στατιστικά στοιχεία χιλιάδων αγώνων ανανεώνεται καθημερινά και αναλαμβάνει να αναδείξει τους αγώνες και τα στοιχήματα αυτών που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του χρήστη.

Το ToolBet διαθέτει μία on-line κοινότητα όπου οι χρήστες μέσα από την εφαρμογή μπορούν να δημοσιεύουν και να σχολιάζουν αγώνες, ομάδες και πρωταθλήματα.

Επίσης, το ToolBet προσφέρει μία συνεχή ειδησεογραφική ροή από ελληνικά αλλά και από ξενόγλωσσα ποδοσφαιρικά portals.

Μπορείτε να κατεβάσετε την Android εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toolbet.android

ή να επισκεφθείτε το υποστηρικτικό web-site της εφαρμογής: www.toolbet.net

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned