Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό τώρα είναι γενική απορία / ερώτηση?

Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου...

Edited by tsiv

Εχω ένα note pro και αντιμετωπίζω το εξής θέμα,μπαίνω στην bet365 και φορτώνει συνέχεια η σελίδα δεν σταματάει με τίποτα και δεν σταθεροποιειται ενώ σε άλλη στοιχηματικη δεν έχω πρόβλημα.Δοκίμασα και με άλλους browser το ίδιο πρόβλημα ενώ όταν μπαίνω από το κινητό ή από άλλο ταμπλέτ δεν υπάρχει θέμα,καμιά ιδεα;:wacko:

Εχω ένα note pro και αντιμετωπίζω το εξής θέμα,μπαίνω στην bet365 και φορτώνει συνέχεια η σελίδα δεν σταματάει με τίποτα και δεν σταθεροποιειται ενώ σε άλλη στοιχηματικη δεν έχω πρόβλημα.Δοκίμασα και με άλλους browser το ίδιο πρόβλημα ενώ όταν μπαίνω από το κινητό ή από άλλο ταμπλέτ δεν υπάρχει θέμα,καμιά ιδεα;:wacko:

Ίσως θα μπορούσες να κάνεις έναν καθαρισμό cache/δεδομένων του browser και να ξαναδοκιμάσεις. Επίσης δοκιμάζεις με τον ίδιο browser από κάθε συσκευή;

Τhe end of an era...

Μετά την κλοπή ενος tablet δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω από το my devices.

Παρατηρώ (στο my devices του Google Play) ότι χρησιμοιποιείται και τώρα.

Φοβάμαι ότι ο κλέφτης έχει προσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα...

Επειδή η Google δεν δέχεται emails (!) άνοιξα αυτό το νήμα στο σχετικό Google Play forum.

Ο θεός (και ο δικηγόρος αν χρειαστεί) βοηθός.

:mad:

καλά ...χαλάρωσε με τις αγωγές , πήγαινε στο pc σου στην σελίδα του gmail και κάτω δεξιά πάτα στο details κάτω από το Last account activity.

Στο παραθυράκι που θα σου ανοίξει, πάτησε στο "sign out all other web sessions" και είσαι κομπλέ!

Για να φύγει η συσκευή από το play store θα περάσει κανά 6μηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι ακόμα logged in σε αυτή.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Μου είπαν από το Google Forum να αλλάξω password.

Εννοούν το password που μπαίνω στο gmail ή υπάρχει και άλλο; Αυτό που μπαίνω στο Android device manager μπορεί να είναι διαφορετικό ή πρέπει να είναι το ίδιο;

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία σχετικά με τις εφαρμογές και είπα να δω μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Όταν κατεβάζουμε apps ή games απ το Play Store, πολλές φορές μας ζητάει η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στις φωτό και τα βίντεό μας - μεταξύ άλλων-. Αυτό σημαίνει δλδ ότι μπορεί να μπει και να τις δει, ή ακόμα και να τις κατεβάσει; Πόσο ασφαλείς έιμαστε ;

Ευχαριστώ.

Ειδικά η άδεια για πρόσβαση σε φωτογραφίες/βίντεο χρειάζεται και για να δείχνει σε εσένα τις φωτογραφίες σου. Εάν δεν έχει προφανή λόγο να το κάνει, έχεις λόγο να ανησυχείς, αλλά συνήθως είναι σαφές για ποιο λόγο ζητάει κάθε άδεια.

Ίσως θα μπορούσες να κάνεις έναν καθαρισμό cache/δεδομένων του browser και να ξαναδοκιμάσεις. Επίσης δοκιμάζεις με τον ίδιο browser από κάθε συσκευή;

Ναι με τον ιδιο,έκανα και καθαρισμό αλλά τίποτα,καμιά άλλη ιδεα γιατί έχω πελαγώσει.

Edited by desmoman

Ωραία.

Θα κάνω αυτό που μου είπε ο Νίκος, αλλά καλό θα ήταν να ήξερα και τι ακριβώς γίνεται όταν πατήσω αυτότο κουμπάκι.

το 1mobile market είναι αντικαταστάτης του play store?

ειναι μια εναλλακτικη λυση για κατεβασμα εφαρμογων χωρις να κανεις λογαριασμο.μονο τις δωρεαν νομιζω μπορεις

Guest YiorgosA

Παιδια τους λογαριασμους e-mail outlook με ποια εφαρμογή τους εχετε; κατεβασα την εφαρμογη της ms αλλα τραβαει ψιλοκολημματακια. Στην εφαρμογή του gmail που την εβαλα παρατηρησα οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις. Πρεπει να μπω μεσα για να συγχρονισει.

Επισης καποιο adblock σε στοκ lolipop υπαρχει;

απλά γίνεσαι sign out απ'όλες τις υπόλοιπες συσκευές που είχες συνδεθεί, οπότε για να ξαναδουν τον λογαριασμό σου και τα στοιχεία -δεδομένα του θα πρέπει να ξαναγίνουν signed in! ;)

απλά γίνεσαι sign out απ'όλες τις υπόλοιπες συσκευές που είχες συνδεθεί, οπότε για να ξαναδουν τον λογαριασμό σου και τα στοιχεία -δεδομένα του θα πρέπει να ξαναγίνουν signed in! ;)

Πολύ ξεκάθαρο.

'Αρα πρέπει να συνοδεύεται και από προηγούμενη αλλαγή Password.

Νομίζω είχα κάνει αλλά θα ξανακάνω να είμαι σίγουρος.

Θέλω όμως και να αχρηστεψω το κλεμένο οπότε μάλλον θα περιμενω να ξαναμπεί ο κλέφτης...

τα έχεις λίγο μπερδεμένα...δεν αχρηστεύεις τίποτα...το κλεμμένο λογικά θα έχει κάνει φορμάτ και θα παίζει ήδη με άλλον λογαριασμό του τωρινού "κατόχου".

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διασφαλίσεις τα δικά σου data με τον τρόπο που σου είπα και από κει και πέρα, πάμε γι'άλλα...shit happens!

Παιδιά προσπαθώ να να κάνω copy-paste μια photo από την μνήμη τηλεφώνου μου του LG3s στην εξωτερική SD-CARD αλλά μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε . Τι πρέπει να κάνω ?

Καλό βράδυ

• Administrators
Επειδή ο τίτλος είναι τελείως άκυρος με το θέμα της συζήτησης και επειδή έχουν δοθεί ήδη όλες οι κατάλληλες απαντήσεις... το παρόν κλειδώνεται.

Modpic.gif

το 1mobile market είναι αντικαταστάτης του play store?

απο οσο γνωριζω ναι

εχει τις εφαρμογες που εχει και το play store(δεν ξερω αν τις εχει ολες)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η lolipop σε νοτε 3?

Έχει βγει ήδη ανεπίσημη έκδοση lollipop την οποία πολλοί συμφορουμήτες ήδη έχουν περάσει και δηλώνουν ευχαριστημένοι στο νήμα των τροποποιήσεων της συσκευής σου οπότε υποθέτω σε κανένα μήνα θα αρχίσουν να βγαίνουν και οι επίσημες εκδόσεις.

Παρ'όλα αυτά όντως δεν είναι το σωστό θέμα εδώ μιας και δεν έχει ουδεμία σχέση με το Android.

Είναι θέμα παρόχου και κατασκευαστή.

Για οποιαδήποτε παραπλήσια ερώτηση θα σε παρακαλούσα να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου.. και σε περίπτωση που δεν λάβεις απάντηση εκεί, απλά να επιμείνεις! :-)

Παιδια τους λογαριασμους e-mail outlook με ποια εφαρμογή τους εχετε; κατεβασα την εφαρμογη της ms αλλα τραβαει ψιλοκολημματακια. Στην εφαρμογή του gmail που την εβαλα παρατηρησα οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις. Πρεπει να μπω μεσα για να συγχρονισει.

Επισης καποιο adblock σε στοκ lolipop υπαρχει;

Για adblock σε lollipop δεν γνωρίζω, το adaway δουλεύει αλλά προϋποθέτει root.

Για mail προσωπικά χρησιμοποιώ το Blue Mail το οποίο μου έλυσε ειλικρινά τα χέρια.

Παιδιά προσπαθώ να να κάνω copy-paste μια photo από την μνήμη τηλεφώνου μου του LG3s στην εξωτερική SD-CARD αλλά μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε . Τι πρέπει να κάνω ?

Για πολλοστή φορά.. πρόκειται για περιορισμό του λογισμικού kit kat δηλαδή της Google. Δεν επιτρέπεται σε εφαρμογές τρίτων, δηλαδή εκτός των προεπιλεγμένων της συσκευής, η επεξεργασία αρχείων στην εξωτερική κάρτα. Διορθώνεται μόνο με root.

Οπότε εάν θες μετακίνηση, μετονομασία κλπ μπορείς μόνο με τις προεπιλεγμένες εφαρμογές της συσκευής σου.

Αυτό θα αλλάξει με μελλοντική αναβάθμιση σε lollipop.

Edited by Sofos_5

Καλημέρα σε όλους,

προσπαθώ σε android kitkat να περάσω ήχο κλήσης σε συγκεκριμένη ομάδα επαφών και δεν βρίσκω πουθένα κάποια επιλογή.

Σε τάμπλετ με JB υπάρχει αυτή η επιλογή. Είναι θέμα έκδοσης android ή λόγω διαφορετικής συσκευής ?

Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό ?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά όλους όσους συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους :rolleyes:

pappao

Καλησπέρα σε όλους!

Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιό φάκελο βρίσκονται τα αρχεία για την offline αναγνώριση φωνής;

(Google settings---> Search & Now---> Voice ---> Offline speech recognition)

Θέλω να διαγράψω τα προεγγατεστημένα Αγγλικά US και να βάλω τα UK

καλημερα σας

εχω ενα samsung galaxy s3 και προσπαθωντας να του περασω το kit kat τα εκανα μανταρα.εσβησα το λειτουργικο που ειχε απο την samsung και εχω εγκαταστησει το jelly bean απο καποιον αγνωστο developer με τη βοηθεια του εργαλειου odin.υπαρχει καπου το official λειτουργικο για το κινητο μου να το κατεβασω να ερθει το τηλ στην αρχικη εργοστασιακη του κατασταση?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned