DimitrisAndNiki Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ή μήπως τελικα έχουν εξελιχθει τοσο τα 'συστηματα'(παροχος? app?) που τα 'διαδοχικα' sms παραλαμβανονται πλεον 'ολα μαζι' και 'συναρμολογουνται' ως ενιαιο sms στο κινητο του αποδέκτη; Εγω στο κινητο μου, το βλεπω ως 1 sms, όταν το εστελνα βεβαια το app μου ελεγε οτι ειναι '4 sms'. Ξερει κανεις;;;;;; Πως διακινουνται και εμφανιζονται πλεον αυτα τα 'μεγαλα' sms? Ή εξαρτάται και απο την συσκευη του χρηστη; (πχ εμενα ειναι android αλλα αν ο αλλος δεν εχει smartphone?) Μεταξυ smartphones πως ειναι τελικα η διαδικασια; Στην θεωρία, ένα τμήμα του header του sms είναι κάπως έτσι: 2345G35F42 όπου: [2345G35F][4][2] Μοναδικός κωδικός - τμήματα - τρέχον τμήμα ο sms client λοιπόν ξέρει, πως το sms με κωδικό τάδε αποτελείται απο τάδε τμήματα όταν (και μόνο όταν) λοιπόν παραλάβει και τα 4 κομμάτια, τα βάζει στην σειρά, και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ σου δίνει notification ότι έχεις νέο μήνυμα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 θα μπορουσα να κανω μια ερωτηση εδω περα σχετικα με την εφαρμογη Viber? Θα μπορούσες και εδώ και εδώ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G3George Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αν κάνω full unroot στο κινητό, θα καταφέρω να πείσω την LG στο μέλλον σε κάποιο μελλοντικό πρόβλημα του κινητού ότι δεν έχει υποστεί root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αν στο μέλλον έχεις πρόβλημα πήγαινε στο νήμα του κινητού σου και θα σου απαντήσουν εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Σε ένα link,στο tapatalk οταν άνοιξε και σε ερώτηση να ανοίγει με Chrome ή YouTube έβαλα πάντα Chrome. Πως το αλλάζω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ανοιγεις τον φακελο ρυθμισεις - εφαρμογες, βρίσκεις τον chrome και πατας "εκκαθαριση δεδομένων" Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Εκκαθάριση προεπιλογων όχι δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Είστε θεοί. Ευχαριστώ τα μαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πως κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων παίδες ;;; :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πως κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων παίδες ;;; :blink: στις ρυθμισεις του κινητου κοιταξες? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ευχαριστώ, το βρήκα τώρα, δεν είχα δεί τι γράφει μετά τα "αντίγραφα ασφαλείας" ... :O Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Άλλη μία ερώτηση ... η "ασύρματη οθόνη" τι ρόλο παίζει;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Άλλη μία ερώτηση ... η "ασύρματη οθόνη" τι ρόλο παίζει;;; Νομίζω να προβαλεις το κινητό σε μια οθόνη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Η καλυτερη εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιων(π.χ προσθηκη φωτος) με την μικροτερη δυνατη αλλοιωση ποια ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Η καλυτερη εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιων(π.χ προσθηκη φωτος) με την μικροτερη δυνατη αλλοιωση ποια ειναι? Perfectly Clear, Facetune, Handy Photo, Photo Editor by Aviary και Autodesk Pixlr. Οι καλύτερες για μένα, δοκιμάζεις και διαλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_36 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδες καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα Asus memo pad 8 k011.προσφατως εβαλα μια SD card 10 χωρητικοτητας 32 gb.προσπαθω να περασω ταινιες.ενω σαν αρχειο υπαρχει μεσα στην SD card,κανενα player δεν τις παιζει.το αξιοσημειωτο ειναι,οτι αυτο δε γινεται συνεχεια.την ιδια ταινια(αρχειο),το δοκιμασα 2η φορα και τελικα το περασε και το επαιζε κανονικα.τα φωτα σας παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδες καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα Asus memo pad 8 k011.προσφατως εβαλα μια SD card 10 χωρητικοτητας 32 gb.προσπαθω να περασω ταινιες.ενω σαν αρχειο υπαρχει μεσα στην SD card,κανενα player δεν τις παιζει.το αξιοσημειωτο ειναι,οτι αυτο δε γινεται συνεχεια.την ιδια ταινια(αρχειο),το δοκιμασα 2η φορα και τελικα το περασε και το επαιζε κανονικα.τα φωτα σας παρακαλω Τα αρχεία τι μέγεθος έχουν ,η κάρτα σε τι format είναι ,player; δοκίμασε ...format κάρτας σε exfat από pc (παντα δεν έχει περιορισμούς ) player mx + τα add-ons για ac3+dts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_36 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αρχεια περιπου 1 γιγα.bs player και mvideoplayer.οποτε προτεινεις format της SD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αρχεια περιπου 1 γιγα.bs player και mvideoplayer.οποτε προτεινεις format της SD; Τι ακριβώς σου βγάζει .... στο fat32 δεν μπορείς να αντιγράψεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 gb (στο exfat δεν υπάρχουν περιορισμοί..) τα αρχεία σου παίζουν εάν τα αντιγράψεις στην εσωτερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εχω ενα προβλημα με ενα ταμπλετ manta. Οταν κατεβαζω καποιες εφαρμογες και τις μεταφερω στην καρτα sd μετα απο restart η μετα απο σβησιμο του tablet οι εφαρμογες που ειναι στην καρτα sd διαγραφονται και πρεπει να τις ξανακανω εγκατασταση. Η εκδοση android ειναι η 4.2.2. Ξερει κατι καποιος επι του θεματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κάπου είχε ειπωθεί ότι μια νέα έκδοση του tapatalk είχε θέματα.. Ποια έκδοση είναι; η 4.10.1;γιατί μου βγάζει στο store ενημέρωση αν είναι να μη την κάνω... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και εμένα σήμερα έσκασε η ενημέρωση. Προφανώς δεν θα την κάνω με αυτά που διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Την εβαλα. Μια χαρά ειναι. Μην είσαστε περίεργοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εγώ μόλις της πέρασα και είναι μια χαρά, απορώ γιατί δε σας αρέσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει καμμία εφαρμογή τύπου "full screen caller id" στο οποίο να μπορείς να μεγαλώσεις τα γράμματα και στον κατάλογο των επαφών και όχι μόνο στην οθόνη κλήσεων;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts