Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...επειδη περασαν σελιδες καποια απαντηση στο ερωτημα μου στη σελιδα 505 ? ευχαριστω...
Jason the Greek

Σαν νεος στο android μια ερωτηση...τις εφαρμογες που βαζουμε δεν εχει επιλογη που να εγκατασταθουν μνημη τηλ. η micro sd..ετσι ? νομιζω ομως οτι αν αντιγραψω το .apk αρχειο στην sd και με τον file manager την ανοιξω=εγκατασταση τοτε τη εγκαθιστα στην sd (απ οπου τη διαβαζει) ετσι ειναι η κανω λαθος? ευχαριστω :)

οχι δεν παιζει ρολο αυτο..αναλογα τη συσκευη, το firmware ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημέρα. Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση. Το Αndroid σαν λειτουργικό μπορεί να κανει save file as στην καρτα μνήμης sd; εαν οχι ξερετε τον τρόπο που θα κανω τη φωτο μου save; περιμενω απαντησεις και με συγχωρητε εαν το ερωτημά μου ειναι γελίο αλλα ειμαι αρχαριος στο android;

Καλησπέρα. Αν οι φωτογραφίες που θες να αποθηκεύεις είναι αυτές που θα τραβάς με την κάμερα, τότε μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας θα βρεις την επιλογή για το πού θέλεις να τις αποθηκεύεις.

Huawei Nova 5T

Παιδια καλησπέρα

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί όταν ενεργοποιώ το 3G απενεργοποιούνται και οι 2 sim? Πρόκειται για κινέζικο κινητό ZOPO

Σας ευχαριστώ

Παιδια καλησπέρα

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί όταν ενεργοποιώ το 3G απενεργοποιούνται και οι 2 sim? Πρόκειται για κινέζικο κινητό ZOPO

Σας ευχαριστώ

Έχεις βάλει την sim του 3g στο πρώτο sim slot όπως πρέπει συνήθως;

Ναι. Άλλωστε, αυτό το κάνει ξαφνικά, χωρις να ανοιξω καν το κουτί του κινητού. Πριν δουλευε κανονικά. Παίζει να φταιέι κάτι απο τις sim ή από την Wind?

Η sim φταίει συνήθως όταν την χάνει το κινητό σε άκυρες στιγμές. Μπορείς να βγάλεις τη 2η για να δεις αν εξακολουθεί το πρόβλημα. Αν την χάνει ξανά είναι πιθανό να φταίει η sim ή το κινητό. Για την wind δεν έχω ιδέα, πάρτους ένα τηλέφωνο.

Παιδια γεια χαρα εχω ενα galaxy trend plus και οταν γραφω μηνυμα(στοκ εφαρμογη) και ξεπερασω ενα οριο μου λεει μετατροπη σε μηνυμα πολυμεσου!!

Τι μπορω να κανω?

σε δικαρτο τηλέφωνο Εάν θέλω από την μια κάρτα να παίρνω τηλέφωνα, μηνύματα και από την άλλη μόνο data πως γίνεται;

Στη θέση της sim που είναι "3G" βάζεις την sim για τα data σου... και στη 2η θέση την άλλη sim.

Μετά από τις ρυθμίσεις ορίζεις τα υπόλοιπα... όπως και στις κλήσεις να σε ρωτά από ποιόν αριθμό να κάνει κλήση, πάντα από τον ένα κλπ.

σε δικαρτο τηλέφωνο Εάν θέλω από την μια κάρτα να παίρνω τηλέφωνα, μηνύματα και από την άλλη μόνο data πως γίνεται;

Για να έχεις αυτό το θέμα, πιστεύω έχεις κινέζικη συσκευή, με mediatek soc. Στις ρυθμίσεις των καρτών, που βρίσκεται στο κλασσικό μενού ρυθμίσεων του Android. Εκεί, αν πατήσεις στο εικονίδιο της κάθε κάρτας, θα βρεις τις επιλογές για τις λειτουργίες που θέλει να εκτελεί κάθε κάρτα.

Huawei Nova 5T

Καλημερίζω.

Θέλω λύση αν υπάρχει στο πρόβλημα της σημείωσης αριθμού στην διάρκεια μίας κλήσης. Μιλάω δηλ στο τηλ και μου λένε έναν αριθμό. Αν τον σημειώσω, μετά το τέλος της κλήσης χάνεται. Το "χαζοτηλέφωνο" samsung gt c 6112 μια χαρά τον κρατούσε. :confused:

Μία λύση είναι να ηχογραφώ την συνομιλία και μετά να γράφω το τηλέφωνο. Συμβιβάζομαι με αυτό τώρα αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις?

Τηλ με τηλ διαφέρει.

Άσε που η ηχογράφηση είναι ο καλύτερος τρόπος;)

Γιατί δεν το δοκιμάζεις?

Τηλ με τηλ διαφέρει.

Άσε που η ηχογράφηση είναι ο καλύτερος τρόπος;)

Μα το έχω δοκιμάσει. Δεν μου κρατάει τον αριθμό.

Καλησπερα...επειδη περασαν σελιδες καποια απαντηση στο ερωτημα μου στη σελιδα 505 ? ευχαριστω...

Καλύτερα κάνε παράθεση στην ερώτησή σου, γιατί κανένας δεν πρόκειται να ψάξει ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Μα το έχω δοκιμάσει. Δεν μου κρατάει τον αριθμό.

Αφού τον γράφεις που τον γράφεις τον αριθμό γιατί δεν πατάς κατευθείαν αποθήκευση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Παιδια να ρωτησω μηπως ξερει κανεις σας, υπαρχει τροπος να κανω αποκλεισμο καποιων εισερχομενων SMS? Υπ οψιν, δεν γνωριζω τον αριθμο, ειναι απο καποιες ταβερνες που μου ερχονται διαφημιστικα μυνηματα, απλα βλεπω το ονομα της ταβερνας.

Ευχαριστω

Νομιζω ότι δεν γινεται γιατι τα στελνουν μεσω Internet

Από VODAFONE μου το ειχαν πει. Τα sms από 5ψηφια γινεται να τα μπλοκαρουμε αλλα χωρις εξαιρέσεις με αιτμα στον παροχο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πρέπει να κάνεις αίτηση στον πάροχο σου να μην λαμβάνεις διαφημίσεις με SMS και μετά από μήνα ίσως και 2 μήνες θα κοπούν
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Πρέπει να κάνεις αίτηση στον πάροχο σου να μην λαμβάνεις διαφημίσεις με SMS και μετά από μήνα ίσως και 2 μήνες θα κοπούν

Να ξαναπω ότι για αυτά που δεν εχουν αριθμο αποστολης δεν γινεται από τον παροχο να κοπουν. Μονο αν το ζητήσουμε από τους ιδιους που καποτε τους δωσαμε τον αριθμο του κινητου μας σε καποια συναλλαγή ή το "αγορασαν" από καποιον .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βλεπω οτι αυτο ειναι τεραστιο και αλυτο προβλημα για ολα τα Κινεζικα

Τι λυσεις υπαρχουν ?

Το gosms ειναι μια λυση αλλα δεν εμφανιζει σωστα τα ονοματα του αποστολεα αν δεν εχουν το 0030

Το handcent δουλευει οκ με τα ονοματα και τους 160 Ελληνικους χαρακτηρες αλλα οχι με τις 2 SIM

Νομίζω ότι η καλύτερη εφαρμογή απ'όλες είναι το greek keyboard. Μέσα σε αυτή έχει την επιλογή SMS οπότε και έχεις περιθώριο 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Απλά αφού την κατεβάσεις, πάς στην επιλογή μεθόδου εισόδου και την ενεργοποιείς. Τα ονόματα και τα νούμερα εμφανίζονται κανονικά όπως τα έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή. Παρόλα αυτά, όπως και στο εργοστασιακό keyboard όλων των android κινητών, αν γράψεις συνεχόμενα κολλητά 2 sms, από το 2ο sms και πέρα δεν σου δίνει 160, αλλά 145 χαρακτήρες. Γι αυτό δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι

Καλημερίζω.

Θέλω λύση αν υπάρχει στο πρόβλημα της σημείωσης αριθμού στην διάρκεια μίας κλήσης. Μιλάω δηλ στο τηλ και μου λένε έναν αριθμό. Αν τον σημειώσω, μετά το τέλος της κλήσης χάνεται. Το "χαζοτηλέφωνο" samsung gt c 6112 μια χαρά τον κρατούσε. :confused:

Μία λύση είναι να ηχογραφώ την συνομιλία και μετά να γράφω το τηλέφωνο. Συμβιβάζομαι με αυτό τώρα αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Όταν λες τον γράφεις, που τον γραφεις?

Μετά όταν πας στον dialer Και πατήσεις επικόλληση τι σε βγαζει?

Όταν λες τον γράφεις, που τον γραφεις?

Μετά όταν πας στον dialer Και πατήσεις επικόλληση τι σε βγαζει?

Πατάω πάνω στον dialer και γράφω τον αριθμό. Όταν τερματίσω την κλήση, δεν υπάρχει πουθενά ο αριθμός.Ούτε στο πρόχειρο.Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Έχω την 4.2.2

Πατάω πάνω στον dialer και γράφω τον αριθμό. Όταν τερματίσω την κλήση, δεν υπάρχει πουθενά ο αριθμός.Ούτε στο πρόχειρο.Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Έχω την 4.2.2

Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει, δεν με αφήνει ούτε να αποθηκεύσω το νούμερο που πληκτρολογώ ενώ μιλάω σε ανοιχτή ακρόαση αλλά ούτε και να του κάνω κλήση φυσικά αφού η γραμμή είναι ήδη κατειλημμένη. Σε Android 4.3 αλλά και σε 4.1.2 που είχα δοκιμάσει παλιότερα το ίδιο συνέβαινε.

Παράλληλα πάντως (αν και ολίγον άσχετο) όταν μιλάω στο τηλέφωνο λαμβάνω κανονικά ειδοποίηση σε περίπτωση που με πάρει άλλος την ίδια στιγμή.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned