teotsi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σαν νεος στο android μια ερωτηση...τις εφαρμογες που βαζουμε δεν εχει επιλογη που να εγκατασταθουν μνημη τηλ. η micro sd..ετσι ? νομιζω ομως οτι αν αντιγραψω το .apk αρχειο στην sd και με τον file manager την ανοιξω=εγκατασταση τοτε τη εγκαθιστα στην sd (απ οπου τη διαβαζει) ετσι ειναι η κανω λαθος? ευχαριστω :) για να μεταφερεις εφαρμογες στην sd θες μια εφαρμογη, την app2sd. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια εχω μια απορια. μου εφερε ο θειος μου απο τον καναδα ενα galaxy tab 4 10.1 wifi edition. Ειναι η αμερικανικη εκδοση sm-t530nu και οχι η sm-t530 που μπορεις να περασεις ελληνικη εκοδση του kitkat. Δοκιμαζοντας να περασω μεσω odin την ελληνικη εκδοση smt530(sammobile) δε γινεται μου βγαζει σφαλμα πριν αρχισει η διαδιακασια αναβαθμισης του firmware. Αφου ειναι οι ιδιες συσκευες, μονο μια παραμετροποιηση της εκδοσης αλλαζει δε μπορω να το παρακαμψω αυτο το εμποδιο με καποιο τροπο?? Αλλαζοντας πχ την εκδοση με καποιο προγραμμα ισως; Στη τελικη μπορω να περασω ελληνικα χωρις να αλλαξω firmware? αδερφε πρεπει να παιξεις με τα system files, κατι που ΔΕΝ σου συνιστω. ρωτα στο νημα της συσκευης σου για το αν υπαρχει αλλη λυση. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Για να τις μεταφερω στην sd γινετε και απ την "διαχειρηση εφαρμογων" στο S5 ...το προγραμμα που προτεινεις σου δινει την επιλογη εξαρχης στην εγκατασταση που να παει να μπει? μπα ..απ΄οτι διαβασα για μεταφορα ειναι κι αυτο Edited July 18, 2014 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πήγαινε ->Ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος και στην αρχή σου λέει που θέλεις να σου αποθηκεύονται οι εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Πήγαινε ->Ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος και στην αρχή σου λέει που θέλεις να σου αποθηκεύονται οι εφαρμογές Περιεργο..πηγα "χωρος αποθηκευσης" δεν βρηκα επιλογη τετοια ..στο S5:( Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Περιεργο..πηγα "χωρος αποθηκευσης" δεν βρηκα επιλογη τετοια ..στο S5:( έχεις βάλει κάρτα sd ,σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 έχεις βάλει κάρτα sd ,σωστά; Ναι εχω σωστα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ναι εχω σωστα... φορμαρισμένη κλπ.Την βλέπει ως καρτα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα με το duolingo. Το έχω εγκαταστήσει αρκετές φορές και το έχω σβήσει λόγο του ότι δεν είχε από ελληνικά σε αγγλικά. Τώρα που βάλανε και τα ελληνικά τώρα δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. ίσως κάποιο αρχείο να έχει κολλήσει από το γράψε σβήσε. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να μπω στο σύστημα για να το σβήσω τελείως ή κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό; Για να είμαι πιο ακριβής το εγκαθιστά το ανοίγει αλλά δεν μπαίνει. Ούτε με ένα ταμπ ούτε με κωδικούς. Κάνει να ανοίξει και απλά γυρνάει το κυκλάκι του δείχνει ότι προσπαθεί να ανοίξει αλλά τίποτα μέχρι εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δοκίμασε το clean master Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Το δοκίμασα αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδες,υπαρχει τροπος να εχω το σημα του παροχου μου στην πανω μπαρα;το ειχα δει σε καποια συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδες,υπαρχει τροπος να εχω το σημα του παροχου μου στην πανω μπαρα;το ειχα δει σε καποια συσκευη Phone operator Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 θα το δοκιμασω φιλε μου,βασικα θελω να εχω το σηματακι του παροχου μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Phone operator Υπάρχει κάποιο link; Έβαλα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infonetservice.phono Αντί για το σήμα του παρόχου δεν κατάφερα να βάλω να φαίνεται μόνο το όνομα του παρόχου ή μαζί με το σήμα του, στην status bar. Edited July 20, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 φορμαρισμένη κλπ.Την βλέπει ως καρτα το κινητό; Καλησπερα ,ναι τη βλεπει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Πόσο δύσκολο είναι να γίνει μετάφραση σε μια ROM? Πχ εγώ περιμένω κινητό που δεν έχει ελληνικά (ή τουλάχιστον δεν είναι πλήρως εξελληνισμένο), μόνος δεν μπορώ να κάτσω και να το κάνω? Θέλει γνώσεις προγραμματισμού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα! Εχω ένα Samsung Galaxy S4 και όταν γράφω μυνήματα στα Ελληνικά είναι αναμμένο συνέχεια το πλήκτρο Shift οπότε βγαίνουν μόνο κεφαλαία τα γράμματα. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει παιδια; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ποιοι πληκτρολόγιο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 καλησπερα,πηρα ενα galaxy s5 και οταν κανει εκκινηση το τηλ μου ανοιγει το σημα παροχου της σλοβακιας εαν δεν κανω λαθος υπαρχει τροπος να το αφερεσω?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 καλησπερα,πηρα ενα galaxy s5 και οταν κανει εκκινηση το τηλ μου ανοιγει το σημα παροχου της σλοβακιας εαν δεν κανω λαθος υπαρχει τροπος να το αφερεσω?ευχαριστω. Καλησπερα ,μόνο αν κάνεις root ή περάσεις κάποιο άλλο firmware με odin . Μπορείς να απευθυνθείς στο θεμα που αφορά την συσκευή σου ώστε να σε βοηθήσουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν νομιζω να κανω αυτες της ενεργειες,να σε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PATRINOS1976 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλημέρα. Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση. Το Αndroid σαν λειτουργικό μπορεί να κανει save file as στην καρτα μνήμης sd; εαν οχι ξερετε τον τρόπο που θα κανω τη φωτο μου save; περιμενω απαντησεις και με συγχωρητε εαν το ερωτημά μου ειναι γελίο αλλα ειμαι αρχαριος στο android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλημέρα. Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση. Το Αndroid σαν λειτουργικό μπορεί να κανει save file as στην καρτα μνήμης sd; εαν οχι ξερετε τον τρόπο που θα κανω τη φωτο μου save; περιμενω απαντησεις και με συγχωρητε εαν το ερωτημά μου ειναι γελίο αλλα ειμαι αρχαριος στο android; Αναλόγως του λογισμικού της συσκευής σου και της εφαρμογής που χρησιμοποιείς. Λογικά στις Ρυθμίσεις του περιηγητή ή γενικότερα όποιας εφαρμογής χρησιμοποιείς θα σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις που θέλεις να γίνεται η αποθήκευση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γεια σας, θέλω να πάρω καινούριο κινητο... Βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος προτιμάει τα Samsung απ' τα LG. Εσείς τι λέτε? Είναι καλύτερα τα Samsung? Εγώ συγκεκριμένα θέλω από Samsung το Galaxy SIII Mini, Και από LG το ψάχνω ακόμα. Πείτε μου την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλημέρα . Για να πάρεις άμεση απάντηση στην ερώτηση σου είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θέμα . Επιλογή συσκευής Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts