msound Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 να ρωτησω στο titanium αν εχω κανει Backup και κανω ΑΠΕΓΚΑτασταση μετα την εφαρμογη..πχ:λογο αλλαγης rom,factory reset κλπ θα το κανει reestore μετα δηλαδη το backup μενει καπου κ δεν χανετε αν παιξει απεγκατασταση του titanium?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 να ρωτησω στο titanium αν εχω κανει Backup και κανω ΑΠΕΓΚΑτασταση μετα την εφαρμογη..πχ:λογο αλλαγης rom,factory reset κλπ θα το κανει reestore μετα δηλαδη το backup μενει καπου κ δεν χανετε αν παιξει απεγκατασταση του titanium?? Το Backup είναι στο path SDCard/TitaniumBackup. Αν έχεις πάρει backup που περιέχει εφαρμογή που διέγραψες μετά, και κάνεις full restore τότε ναι θα στην επαναφέρει. Όμως κατά τη διάρκεια του restore σ'αφήνει να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 να ρωτησω στο titanium αν εχω κανει Backup και κανω ΑΠΕΓΚΑτασταση μετα την εφαρμογη..πχ:λογο αλλαγης rom,factory reset κλπ θα το κανει reestore μετα δηλαδη το backup μενει καπου κ δεν χανετε αν παιξει απεγκατασταση του titanium?? Άν δεν σβήσεις τον φάκελο που είναι τα back up δεν χάνονται.Είναι ένας φάκελος με το όνομα της εφαρμογής (titaniumbackup) .Άν δεν το έχεις αλλάξει θα είναι στην SD (εσωτερική μνήμη).Άν θέλεις να σβήσεις την SD ,μπορείς να μεταφέρεις τον φάκελο όπου θέλεις (π.χ στο pc) και μετά να τον βάλεις ξανά πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σχετικά απλή ερώτηση νομίζω για τους πιο έμπειρους στο android. Οταν θέλουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα μας απο το τηλεφωνο μας επειδη πχ το πουλήσαμε, πως μπορούμε να το κάνουμε; Εννοώ να φυγουν τηλεφωνικοί κατάλογοι,λογαριασμοί μεηλ, σελιδοδείκτες και εφαρμογές τρίτων που έχουμε εγκαταστήσει. Μια λύση φανταζομαι είναι αν γίνει εγκατάσταση με SEUS (στην περίπτωση μου μιας και έχω Sony) και να έρθουν όλα στην εργοστασιακή μορφή. Επειδή όμως έχω κάνει root και έχω αφαιρέσει όλες τις περιττές εφαρμογές δεν θα ήθελα να χαθεί αυτο, επειδη θα βολέψει και τον νέο κάτοχο το root. Υπάρχει άλλος τρόπος; Οκ, βρήκα απάντηση στην ερώτηση. edit: Για όποιον άλλον noob ενδιαφέρεται, όταν κάνουμε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν χάνεται το root. Δυστυχώς όμως γυρίζουν κάποια απο αυτά που έχουμε αφαιρέσει μέσω root. Άυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όμως, μιας και ο καθένας μπορεί να αφαιρέσει οτι αυτός θέλει μετά (αφου διατηρείται το root). Μπορείτε να το κλειδώσετε το νήμα, ή να το διαγράψετε αν θέλετε. Το κινητό έχει δύο κεντρικούς φακέλους με εφαρμογές. Τον /system που έχει όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν μπορείς να πειράξεις και τον /data που μπαίνει ότι βάζεις από play store. Όταν κάνεις factory reset στην ουσία σβήνει τον φάκελο /data οπότε χάνεται ότι πέρασες από την στιγμή που άνοιξες το κινητό. Το root είναι περασμένο στο /system και για αυτό δεν χάνεται. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ευχαριστω το βρηκα και εγω εχθες αλλα ευχαριστω ετσι κ αλλιως!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 πως μπορο να κατεβασο το cam wow για το ανδροιδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αυτο εννοεις? https://play.google.com/store/apps/details?id=camwow.fan.app.lowell&hl=el Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 https://itunes.apple.com/us/app/camwow-free-photo-booth-effects/id418368641?mt=8 αυτο εδω για ανδροιδ ¨Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Δεν μπορω για καποιον λογο να συνδεσω τη συσκευη bluetooth (sony ericsson mw600) με το galaxy s3 μου. Το ειχα παλια συνδεδεμενο με ενα iPhone , αλλα τωρα δεν το βρισκει καν η συσκευη... Εχει κανεις ιδεα πως να το κανω reset η κατι μηπως για να το εντοπισει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Δεν μπορω για καποιον λογο να συνδεσω τη συσκευη bluetooth (sony ericsson mw600) με το galaxy s3 μου. Το ειχα παλια συνδεδεμενο με ενα iPhone , αλλα τωρα δεν το βρισκει καν η συσκευη... Εχει κανεις ιδεα πως να το κανω reset η κατι μηπως για να το εντοπισει; Αν δεν κάνω λάθος ανοίγεις το bluetooth και πατάς Παρατεταμένα το κουμπί του mute για να γίνει ανιχνευσιμο, μετά το ψάχνεις με το κινητό Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Δεν νομίζω οτι η εφαρμογή που ζητάς υπάρχει στο android αλλά σίγουρα υπάρχουν αντίστοιχες στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 To κλείνεις και το ανοίγεις συνεχίζοντας να κρατάς πατημένο το power μέχρι να περιέλθει σε κατάσταση αναζήτησης.Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 3 διαφορετικές συσκευές και οδηγίες σχετικά με τη σύνδεση του και reset υπάρχουν εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Γεια σας Ψαχνω για WiFi unlocker Υπαρχει τετοιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Γεια σας Ψαχνω για WiFi unlocker Υπαρχει τετοιο προγραμμα? Greek WPA Finder...!:) http://remixshare.com/downloadfinal/a0/b2/47mn6/zzz/7377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Πσαχνω ενα προγραμα που να βαζει ολοι την φωτογραφια στιν αρχικη οθονη οχι να πρεπει να την κοπσω ..¨) Edited September 24, 2013 by giorgos97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πσαχνω ενα προγραμα που να βαζει ολοι την φωτογραφια στιν αρχικη οθονη οχι να πρεπει να τιν κοπσο γριγορα ασ μου απαντισηι κανεις πλσ Φίλε μου ΕΛΕΟΣ, με πολύ ζόρι κατάφερα να καταλάβω τι εννοείς. Σε παρακαλώ διόρθωσε το post σου με την χρήση της τροποποίησης διαφορετικά θα διαγραφεί. Επίσης για να ξέρεις σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. που διάβασες και αποδέχθηκες κατά την εγγραφή σου απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Greek WPA Finder...!:) http://remixshare.com/downloadfinal/a0/b2/47mn6/zzz/7377 για να καταλαβω απλα βαζεις την mac address και αυτο σπαει το κωδικο του wifi? γιατι μολις το δοκιμασα και μου ελεγε no results found βεβαια ημουν ηδη συνδεδεμενος στο wifi του υπολογιστη μου αν παιζει ρολο αυτο το δοκιμασα μονο με την mac address του router μου Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 για να καταλαβω απλα βαζεις την mac address και αυτο σπαει το κωδικο του wifi? γιατι μολις το δοκιμασα και μου ελεγε no results found βεβαια ημουν ηδη συνδεδεμενος στο wifi του υπολογιστη μου αν παιζει ρολο αυτο το δοκιμασα μονο με την mac address του router μου Δεν σπάει τίποτα. Βρίσκει τους εργοστασιακους κωδικούς από ρουτερ που δεν έχουν αλλαχτεί σε κάτι πιο πρωτότυπο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν σπάει τίποτα. Βρίσκει τους εργοστασιακους κωδικούς από ρουτερ που δεν έχουν αλλαχτεί σε κάτι πιο πρωτότυπο. Το δοκιμασα κι εγω με το router ου εχω διπλα μου και ενα αλλο λιγο πιο περα αλλα μετα την σαρωση δεν βρισκει κλειδι.Δεν εχουν αλλαχτει οι εργοστασιακοι κωδικοι και ειναι conex Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το δοκιμασα κι εγω με το router ου εχω διπλα μου και ενα αλλο λιγο πιο περα αλλα μετα την σαρωση δεν βρισκει κλειδι.Δεν εχουν αλλαχτει οι εργοστασιακοι κωδικοι και ειναι conex βρίσκει τους εργοστασιακους κωδικούς από κάποια Thomson μόνο. Αν δεν έχει αλλαχθεί το όνομα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 βρίσκει τους εργοστασιακους κωδικούς από κάποια Thomson μόνο. Αν δεν έχει αλλαχθεί το όνομα βέβαια.Αν δεν έχει αλλαχθεί και ο κωδικός... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 βρίσκει τους εργοστασιακους κωδικούς από κάποια Thomson μόνο. Αν δεν έχει αλλαχθεί το όνομα βέβαια. Βρισκει επισηs και πολλα cyta εδω στην Κρητη Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Βρισκει επισηs και πολλα χχχχ εδω στην χχχχχ κρυβετε λόγια ρε παλληκάρια. μαθανε οτι γ@@@@@στε πλακώσανε κι οι γ....οι.!!!! :lol: θελει να κρυφτεί η π...@ν@ αλλά η χαρά δεν την αφήνει.... Κάνε τροποποίηση για το όνομα και την περιοχή. ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..καντε ολοι τροποποίηση. Edited September 24, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Το κινητό έχει δύο κεντρικούς φακέλους με εφαρμογές. Τον /system που έχει όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν μπορείς να πειράξεις και τον /data που μπαίνει ότι βάζεις από play store. Όταν κάνεις factory reset στην ουσία σβήνει τον φάκελο /data οπότε χάνεται ότι πέρασες από την στιγμή που άνοιξες το κινητό. Το root είναι περασμένο στο /system και για αυτό δεν χάνεται.φιλε ο φακελος συστεμ εχει πολλα αχεια μεσα ο ντατα ειναι αδειος εχω πολλες εφαρμογες στημενες και εχω το νεξους 4 τι γινετε που ειναι οι εφαρμογες ,,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πρόσφατα άλλαξα Rom στο κινητό μου που σημαίνει πως χάθηκαν όλοι οι κωδικοί πρόσβασης σε δίκτυα Wi-Fi . Παρόλα αυτά βλέπω πως πλησιάζοντας στα ρουτερ που είχα στο παρελθόν συνδέομαι κανονικά χωρίς να μου ζητά ξανά κωδικό. Παίζει κατά τον χρονισμό στο gmail μου εκτός από επαφές και εικόνες να αποθηκεύονται και οι κωδικοί από τα ρουτερ που έχω επισκεφθεί; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts