giothesuper Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κοίταξε αυτό που μου προτείνει από πάνω ο gerstavros2. το προβλημα μου δεν ειναι αυτο..το εχω αναφερει στην σελιδα 254.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 και εγω μολις αλλαξα καρτα πηρε μια εικονα απο τις δικες μου και εχασα ολες τις εικονες του αλμπουμ...δεν ξερω γιατι ομως Εξήγησε τι ακριβώς εννοείς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 1. Settings > About > κάτω κάτω θα λέει Android version. 2. Δύσκολο εώς αδύνατο. Ψάξε στο play store για "YouTube background" και αν είσαι τυχερός, ίσως τα καταφέρεις. Τελικα εχω την εκδοση 4.0.3,ομως εκανα αναζητηση για ενημερωση κ δε μου βρηκε καποια... Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Καλησπέρα κι απο μένα.... Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω έναν λογαριασμο google π.χ. abc@gmail.com και έχω κανονικά λογαριασμο σε android και google play και έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές... Υπάρχει η δυνατότητα να να αλλάξω το abc ή το gmail ολόκληρο σε def@gmail.com χωρις να χάσω τις πληρωμένες εφαρμογές και να διατηρηθούν όλα στο google play? Φτιάχνοντας έναν καινούργιο λογαριασμό Gmail εντάξει μπορώ να μεταφέρω τις επαφές και τα μηνύματα... Για το Google Play όμως τί κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπέρα κι απο μένα.... Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω έναν λογαριασμο google π.χ. abc@gmail.com και έχω κανονικά λογαριασμο σε android και google play και έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές... Υπάρχει η δυνατότητα να να αλλάξω το abc ή το gmail ολόκληρο σε def@gmail.com χωρις να χάσω τις πληρωμένες εφαρμογές και να διατηρηθούν όλα στο google play? Φτιάχνοντας έναν καινούργιο λογαριασμό Gmail εντάξει μπορώ να μεταφέρω τις επαφές και τα μηνύματα... Για το Google Play όμως τί κάνω? Αν κι εγώ αρχάριος είμαι στο Android, νομίζω πως οι εφαρμογές θα μείνουν στο πρώτο mail.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Εβαλα τον go launcher πριν 4 μερες... Ειναι λογικο που την πρωτη μερα φοτισης (αφου τον εβαλα) μου εδειχνε 46 ωρες αυτονομιας, την 2η 41 και τωρα την 3η μου δειχνει 38? Ολα ειναι συμφωνα με το alarm mode... Χαλαει τοσο πολυ με 10 φορτισεις ετσι απλα η μπαταρια ή απλα δεν ειναι και πολυ αξιολογο το νουμερο με τις ωρες αυτονομιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Συγγνώμη εάν έχετε απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις αλλά από wm και απλά και έχω χαθεί 1)Για να έχω την αρχική ρομ την κάνω back up ;σε οποιαδήποτε στιγμή η μετά από επαναφορά 2)άμα κάνω root (να δούμε πρώτα τι στο διάολο είναι αυτό) με hard reset επανέρχονται όλα ; Η πρέπει να περάσω την αρχική rom 3) Πως κάνω hard reset σε Sony? 4) για απλό gps μέχρι να αγοράσω τι μπορώ να βάλω? 5)άμα κάνω επαναφορά οι εφαρμογές από Google play ξαναμπαίνουν αυτόματα ;επιλεγώ από λίστα ; 6)ο proximity sensor απενεργοποιείτε από ρυθμίσεις γιατί σε μένα δεν δουλεύει και ίσως το έχω πειράξει (ίσως φταίει και η αρχική μεμβράνη) 7) Site με custom rom υπάρχει λινκ ;( Sony Miro) Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Συγγνώμη εάν έχετε απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις αλλά από wm και απλά και έχω χαθεί 1)Για να έχω την αρχική ρομ την κάνω back up ;σε οποιαδήποτε στιγμή η μετά από επαναφορά 2)άμα κάνω root (να δούμε πρώτα τι στο διάολο είναι αυτό) με hard reset επανέρχονται όλα ; Η πρέπει να περάσω την αρχική rom 3) Πως κάνω hard reset σε Sony? 4) για απλό gps μέχρι να αγοράσω τι μπορώ να βάλω? 5)άμα κάνω επαναφορά οι εφαρμογές από Google play ξαναμπαίνουν αυτόματα ;επιλεγώ από λίστα ; 6)ο proximity sensor απενεργοποιείτε από ρυθμίσεις γιατί σε μένα δεν δουλεύει και ίσως το έχω πειράξει (ίσως φταίει και η αρχική μεμβράνη) 7) Site με custom rom υπάρχει λινκ ;( Sony Miro) Αυτά 1)Μπορείς να την στήσεις όπως θέλεις και μετά να την κάνεις backup 2)Με hard reset διαγράφονται αυτα που υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη . Τι είναι root? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 3) http://www.resettoo.com/hard-reset-sony-xperia-miro-to-restore-original-settings 4)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 5)Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα απο το play (tiatnium ή myback) για να τις βαλεις ολες μαζι .Δεν ξέρω για την δικιά σου συσκευή αλλα στο δικό μου αν ενεργοποιήσω τα αντίγραφα ασφαλείας απο τις ρυθμίσεις οταν θα βάλω το mail μου κατεβαίνουν αυτόματα και οι εφαρμογές . 6)... 7)..http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1980 Υπάρχει θέμα για την συσκευή σου όπου μπορείς να ρωτήσεις οτι θέλεις .http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336986 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. 1) γίνεται να γράφουμε ελληνικά μικρά; (εκτός swype*). Γιατί έχω ξενερώσει πολύ, δεν παίζει συσκευή android να μην γράφεις μικρά ελληνικά... 2) * στο swype όταν γράφω ένα μήνυμα με μικρά και πατάω αποστολή το στέλνει με κεφαλαία, επίσης μου λέει ότι το μήνυμα ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο στον παραλήπτη, ή κάπως έτσι...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. 1) γίνεται να γράφουμε ελληνικά μικρά; (εκτός swype*). Γιατί έχω ξενερώσει πολύ, δεν παίζει συσκευή android να μην γράφεις μικρά ελληνικά... 2) * στο swype όταν γράφω ένα μήνυμα με μικρά και πατάω αποστολή το στέλνει με κεφαλαία, επίσης μου λέει ότι το μήνυμα ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο στον παραλήπτη, ή κάπως έτσι...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;εισαι καινουργιος στην κινητη τηλεφωνια?τοοοσα χρονια πρεπει να ηξερες οτι ελληνικα για να γραψεις και στειλεις 160 χαρακτηρες πρεπει να γινουν πριν κεφαλαια απο το προγραμα sms του καθε κινητου.αν θες μικρα θα πληρωνεις δευτερο μηνυμα μετα τα 70 γραμματα.διαλεγεις και παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 @petros87 1) Δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. 2) Στα Settings των μηνυματων στο Input Mode αν εχει επιλεγμενο το GSM Characters επιλεξε Unicode ή το αντιστροφο. Ετσι θα στελνεις με μικρα αλλα 70 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει λυση για αυτο. @fuorigioco1981 εχεις δει τον τιτλο του θεματος, σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 @petros87 1) Δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. 2) Στα Settings των μηνυματων στο Input Mode αν εχει επιλεγμενο το GSM Characters επιλεξε Unicode ή το αντιστροφο. Ετσι θα στελνεις με μικρα αλλα 70 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει λυση για αυτο. @fuorigioco1981 εχεις δει τον τιτλο του θεματος, σωστα?@prattein aloga ουπς !εχεις δικιο σε ζητω συγνωμη απο τον συμφορουμιτη!νομιζα πως εγραφε σε αλλο thread! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... Τα έγραφες μικρά και τα μετέτρεπαι σε κεφάλαια. Το θέμα με τους χαρακτήρες είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... έγραφες μικρά αλλά στέλνονταν κεφαλαία. Επίσης, αν πήγαινες στα σταλμενα, τα δειχνε με κεφαλαία (τα περισσότερα s40 το καναν) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Εξήγησε τι ακριβώς εννοείς δεν ειναι αυτο το κυριως προβλημα μου...δες πιο πισω...το προβλημα μου ειναι οτι εχω στο wifi συνθετα γιατι εχω ρυθμισει το μοντεμ μου ετσι...σε καφετεριες δεν μπορω να μπω καθολου...σε καποια σπιτια μπαινω...σε αλλα οχι..γιατι δεν μπορω να μπω?το τικ απο τα συνθετα το βγαζω..αυτο γινεται με ολες τις συσκευες android Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 δεν ειναι αυτο το κυριως προβλημα μου...δες πιο πισω...το προβλημα μου ειναι οτι εχω στο wifi συνθετα γιατι εχω ρυθμισει το μοντεμ μου ετσι...σε καφετεριες δεν μπορω να μπω καθολου...σε καποια σπιτια μπαινω...σε αλλα οχι..γιατι δεν μπορω να μπω?το τικ απο τα συνθετα το βγαζω..αυτο γινεται με ολες τις συσκευες androidδεν κατάλαβα. στα σύνθετα ποιες επιλογές έχεις αλλάξει? μήπως το χεις βάλει σε στατική ip? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Τα έγραφες μικρά και τα μετέτρεπαι σε κεφάλαια. Το θέμα με τους χαρακτήρες είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής. έγραφες μικρά αλλά στέλνονταν κεφαλαία. Επίσης, αν πήγαινες στα σταλμενα, τα δειχνε με κεφαλαία (τα περισσότερα s40 το καναν) όχι παιδιά, και στα σταλμένα αλλά και σε αυτούς που τα έστελνα ήταν με μικρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό που θα έχει android και να ασχοληθώ για πρώτη φορά με αυτό το λειτουργικό. Το βασικότερο που θέλω να με εξυπηρετεί το νέο κινητό είναι να μπορώ να γράφω και να παρακολουθώ 3 αλφάβητα: 1) Ελληνικό (Ελληνικά), 2) Λατινικό (Αγγλικά), 3) Κυριλλικό (Ρωσικά). Υποθέτω πως δε θα είναι πρόβλημα το Ελληνικό-Λατινικό ή το Λατινικό-Ρωσικό, αλλά και τα 3 μαζί; Η γλώσσα του λειτουργικού να είναι στα Αγγλικά δεν με πειράζει. Απλά θέλω τουλάχιστον να γράφω - να διαβάζει το κινητό και με τα 3 αλφάβητα. Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 όχι παιδιά, και στα σταλμένα αλλά και σε αυτούς που τα έστελνα ήταν με μικρά... αν κι ο άλλος λάμβανε το μήνυμα σου στα μικρά, τότε έστελνες με 70 αντί 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, δηλαδή χρεωνόσουν διπλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Από χτες διέγραφηκαν από τη συσκευή μου ( ή από την sd card, εκεί αποθηκεύω φωτογραφίες και τραγούδια ) οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με τη κάμερα του κινητού.. Ξέρετε τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό; Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γενικότερα ( ~=60 ), ούτε πολλά τραγούδια ( ~=160 ).. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό που θα έχει android και να ασχοληθώ για πρώτη φορά με αυτό το λειτουργικό. Το βασικότερο που θέλω να με εξυπηρετεί το νέο κινητό είναι να μπορώ να γράφω και να παρακολουθώ 3 αλφάβητα: 1) Ελληνικό (Ελληνικά), 2) Λατινικό (Αγγλικά), 3) Κυριλλικό (Ρωσικά). Υποθέτω πως δε θα είναι πρόβλημα το Ελληνικό-Λατινικό ή το Λατινικό-Ρωσικό, αλλά και τα 3 μαζί; Η γλώσσα του λειτουργικού να είναι στα Αγγλικά δεν με πειράζει. Απλά θέλω τουλάχιστον να γράφω - να διαβάζει το κινητό και με τα 3 αλφάβητα. Ευχαριστώ. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Από χτες διέγραφηκαν από τη συσκευή μου ( ή από την sd card, εκεί αποθηκεύω φωτογραφίες και τραγούδια ) οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με τη κάμερα του κινητού.. Ξέρετε τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό; Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γενικότερα ( ~=60 ), ούτε πολλά τραγούδια ( ~=160 ).. πώς είδες ότι διαγράφτηκαν? μπήκες με file manager στην sd_card, ή απ την συλλογή το ειδες? βάλε τη κάρτα στον υπολογιστή και ψάξτην Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλημερα! δεν ειναι ακριβως απορια αρχαριων αλλα δεν ξερω που να το βαλω. τεσπα... προχθες αντι να σβησω ενα μηνυμα,εσβησα κατα λαθος ολη την συζητηση και κλαιω:cry:. δεν ειχα παρει μπακαπ πιο πριν. υπαρχει καποιος τροπος ή εφαργμογη που να μπορει να ανακτήσω τα σβησμένα sms? αν παιζει καποιο ρολο(που ελπιζω να παιζει...) ειμαι ρουτ. ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλημερα! δεν ειναι ακριβως απορια αρχαριων αλλα δεν ξερω που να το βαλω. τεσπα... προχθες αντι να σβησω ενα μηνυμα,εσβησα κατα λαθος ολη την συζητηση και κλαιω:cry:. δεν ειχα παρει μπακαπ πιο πριν. υπαρχει καποιος τροπος ή εφαργμογη που να μπορει να ανακτήσω τα σβησμένα sms? αν παιζει καποιο ρολο(που ελπιζω να παιζει...) ειμαι ρουτ. ευχαριστω προκαταβολικα... Μόλις πέτυχα την εφαρμογή «Call master». για δοκίμασέ την αν και βλέπω ότι δεν κάνει κάτι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts