fiorentinos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του να σετάρουμε το ίδιο gmail account σε δύο συσκευές είτε μιλάμε για smartphone είτε για tablet και αν υπάρχει κάποιο ασυμβατότητα. Δηλαδή σε tablet με Android 4 θα μπορούμε για παράδειγμα να εγκαταστήσουμε τον Chrome αν στο ίδιο gmail είναι και ένα smartphone με Android 2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ξέρει κάποιος αν στην stock εφαρμογή του ημερολογίου μπορεί να αλλάξει η προεπιλογή για τη διάρκεια μίας καταχώρησης και να γίνει μισή ώρα αντί για μία; Έχω το SE Neo V με 2.3.4 και είμαι root. Καμιά ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι φιλε μου, διαχείριση συσκευών κάνει το Gmail μόνο του. Μειονέκτημα δρν ρχω βρει με 1 λογαριασμό σε 3 συσκευές :) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Τα market που δίνουν πρόσβαση σε πειρατικές/σπασμένες εφαρμογές αφαιρέθηκαν. Παρακαλώ να τηρείτε τους κανονισμούς του φόρουμ :!: Τα παραπάνω market είναι εναλλακτικά, και όχι παράνομα. Να προσθέσω λοιπόν κι εγώ το Tablified HD και το Tablet Market, που συλλέγουν εφαρμογές για ταμπλέτες. Edited October 22, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα! Πρώτη συσκευή με Android και οι απορίες πολλές. 1. Για να βλέπω τις Ελληνικές εφαρμογές στο Play Store, το gmail μου πρέπει να τελειώνει σε gr; 2. Έχω φτιάξει ένα λογαριασμό gmail. Τον συγκεκριμένο, θα πρέπει να τον προσθέσω και στην εφαρμογή Mail; 3. Για να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική sd card, πρέπει οπωσδήποτε να είμαι root; 4. Πάω αποθηκεύσω μια επαφή στη σιμ, με 11 χαρακτήρες και ενώ έχω περασμένες επαφές με περισσότερους, δε την αποθηκεύει.. Σημείωση: Η αποθήκευση των επαφών με πιο πολλούς χαρακτήρες έχει γίνει από άλλη συσκευή. Sorry για το μεγάλο ποστ. :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Καλησπέρα! Πρώτη συσκευή με Android και οι απορίες πολλές. 1. Για να βλέπω τις Ελληνικές εφαρμογές στο Play Store, το gmail μου πρέπει να τελειώνει σε gr; 2. Έχω φτιάξει ένα λογαριασμό gmail. Τον συγκεκριμένο, θα πρέπει να τον προσθέσω και στην εφαρμογή Mail; 3. Για να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική sd card, πρέπει οπωσδήποτε να είμαι root; 4. Πάω αποθηκεύσω μια επαφή στη σιμ, με 11 χαρακτήρες και ενώ έχω περασμένες επαφές με περισσότερους, δε την αποθηκεύει.. Σημείωση: Η αποθήκευση των επαφών με πιο πολλούς χαρακτήρες έχει γίνει από άλλη συσκευή. Sorry για το μεγάλο ποστ. :O Καλησπέρα . 1) οχι 2)Αν θέλεις 3)ναι 4)Εξαρταται την συσκευή . edit: συγνώμη για το μικρο ποστ :) οτιδήποτε αλλο θέλεις ρώτα . Edited October 22, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πηρα το nexus προσφατα και θα ηθελα να με βοηθησετε. 1) Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες βασικες εφαρμογες (ραδιο,flash, καποια εφαρμογη για φακελους κλπ) 2) Εχω κατεβασει μερικες εφαρμογες στο pc μου, αλλα δεν ξερω σε ποιο φακελο να τις βαλω για να τις εγκατστησω στο κινητο (και μετα απο που να τις βρω απο το κινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πηρα το nexus προσφατα και θα ηθελα να με βοηθησετε. 1) Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες βασικες εφαρμογες (ραδιο,flash, καποια εφαρμογη για φακελους κλπ) 2) Εχω κατεβασει μερικες εφαρμογες στο pc μου, αλλα δεν ξερω σε ποιο φακελο να τις βαλω για να τις εγκατστησω στο κινητο (και μετα απο που να τις βρω απο το κινητο). Τι χρειάζομαι για να εγκαταστήσω εφαρμογές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3922441#post3922441 1.12 Απαραίτητα προγράμματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3928732#post3928732 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Καλό διάβασμα ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καμιά ιδεα; δεν υπάρχει προσαρμογή γι αυτό, πρέπει να επεξεργαστείς το apk.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα . 1) οχι 2)Αν θέλεις 3)ναι 4)Εξαρταται την συσκευή . edit: συγνώμη για το μικρο ποστ :) οτιδήποτε αλλο θέλεις ρώτα . Μικρό, αλλά to the point. Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Μικρό, αλλά to the point. Thanks! :) Μια μικρή σημείωση για το 3): Από ICS και μετά πρέπει από το settings -> apps να σου δίνει επιλογή το ίδιο το android να μεταφέρεις κάτι στην SD, ακόμα και χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Αυτό ισχύει από την 2.2 και μετά για όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν .όμως υπάρχει ένα θέμα με τις νεες συσκευές που έχουν δεύτερη μεγάλη εσωτερική μνήμη.π.χ. galaxy. σε αυτές τις συσκευές οι εφαρμογές πάνε στην εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη των 16gb και χωρίς root δε μπορούν να πάνε στην εξωτερική κάρτα μνήμης που βάζει ο χρήστης. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Edited October 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 χμ αν χρειαστει να φλασαρω την ιδια ρομ με αυτη που εχω ηδη θα χασω εφαρμογες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Μια μικρή σημείωση για το 3): Από ICS και μετά πρέπει από το settings -> apps να σου δίνει επιλογή το ίδιο το android να μεταφέρεις κάτι στην SD, ακόμα και χωρίς root. Δεν έχω την ICS στη συσκευή μου.... Galaxy S Advance η συσκευή... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτό ισχύει από την 2.2 και μετά για όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν .όμως υπάρχει ένα θέμα με τις νεες συσκευές που έχουν δεύτερη μεγάλη εσωτερική μνήμη.π.χ. galaxy. σε αυτές τις συσκευές οι εφαρμογές πάνε στην εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη των 16gb και χωρίς root δε μπορούν να πάνε στην εξωτερική κάρτα μνήμης που βάζει ο χρήστης. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Γι' αυτό μ' αρέσει το Nexus... όλη η μνήμη είναι ένα και το αυτό. Γράφεις όπου θέλεις, ότι θέλεις, μέχρι την τελευταία...εχμ, λάθος διαφήμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Τι ειναι η ετοιμοτητα κυψελης που τρωει ολη την μπαταρια στο sony tipo του σντρα μου; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Τι ειναι η ετοιμοτητα κυψελης που τρωει ολη την μπαταρια στο sony tipo του σντρα μου;η κεραία για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. λογικό είναι, αν δεν κάνει κάτι άλλο περα απο τηλέφωνα και sms. ή ίντερνετ μέσω του δικτύου κινητής Edited October 23, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπέρα! Καινούρια μέρα, καινούριες απορίες.. Κατεβάζω εφαρμογές μόνο από το Play Store, προς το παρόν.. Θα χρειαστεί να εγκταστήσω κάποιο Anti - virus? Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπέρα! Καινούρια μέρα, καινούριες απορίες.. Κατεβάζω εφαρμογές μόνο από το Play Store, προς το παρόν.. Θα χρειαστεί να εγκταστήσω κάποιο Anti - virus? Νομίζω πως ποτέ δεν θα χρειαστεί anrivirus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλησπέρα! Καινούρια μέρα, καινούριες απορίες.. Κατεβάζω εφαρμογές μόνο από το Play Store, προς το παρόν.. Θα χρειαστεί να εγκταστήσω κάποιο Anti - virus?όχι. με τίποτα. κι όσο για εφαρμογές, αν χρειαστεί να κατεβάσεις από αλλού, ρώτα εδώ στο φόρουμ πρώτα;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 η κεραία για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. λογικό είναι, αν δεν κάνει κάτι άλλο περα απο τηλέφωνα και sms. ή ίντερνετ μέσω του δικτύου κινητής Οχι δεν το χρησιμοποιει πολυ. Διαλεξα gsm δυκτιο μονο, το φορτιζω κσι θα δουμε. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Νομίζω πως ποτέ δεν θα χρειαστεί anrivirus όχι. με τίποτα. κι όσο για εφαρμογές, αν χρειαστεί να κατεβάσεις από αλλού, ρώτα εδώ στο φόρουμ πρώτα;) Σας ευχαριστώ και τους 2! @gerstavros, δε θα διστάσω καθόλου. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οχι δεν το χρησιμοποιει πολυ. Διαλεξα gsm δυκτιο μονο, το φορτιζω κσι θα δουμε. Μετα απι φορτιση σε δυομιση ωρες εχει πεσει 2% και η μπαταρια ειναι ετοιμοτητα κυψελης 28% και οθονη 26% χωρις καθολου μα καθολου χρηση. Σημα εχουμε πολυ καλο. Ειναι φυσιολογικες οι τιμες; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μετα απι φορτιση σε δυομιση ωρες εχει πεσει 2% και η μπαταρια ειναι ετοιμοτητα κυψελης 28% και οθονη 26% χωρις καθολου μα καθολου χρηση. Σημα εχουμε πολυ καλο. Ειναι φυσιολογικες οι τιμες; φυσιολογικό είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδια...στις υπηρεσιες σημερα μου ανοιξε ενα tts service...τι ειναι αυτο? και ανοιξαν και αυτοματα κατι υπηρεσιες που δεν ανοιγαν μονες τους...δηλαδη ειχα 80mb ελευθερη μνημη και ειχα τοτε 60..το πρωι ειχαν φυγει αυτες και ειχα 120 ελευθερα..τι παιζει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts