Jump to content

Survivor Greece 2017

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor  

69 members have voted

1. 1. Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor

• Γιώργος Αγγελόπουλος(Διάσημοι)
      30
    • Μάριος Ιωαννίδης(Μαχητές)
      12
    • Κώστας Αναγνωστόπουλος(Μαχητές)
      4
    • Ορέστης Τσάνγκ(Μαχητές)
      0
    • Πάνος Αργιανίδης(Μαχητές)
      0
    • Ελισσάβετ Αϊνατζόγλου(Μαχητές)
      2
    • Ειρήνη Κολυδά(Μαχητές)
      2
    • Σάρα Εσκενάζη(Μαχητές)
      1
    • Κωνσταντίνος Βασάλος(Μαχητές)
      7
    • Γιάννης Σπαλιάρας(Διάσημοι)
      5
    • Ευριδίκη Βαλαβάνη (Διάσημοι)
      0
    • Λάμπρος Χούτος(Διάσημοι)
      1
    • Γιώργος Χρανιώτης(Διάσημοι)
      0
    • Στέλιος Χανταμπάκης(Διάσημοι)
      1
    • Άλλος(Κοκκινάκης,Μπο,Νάργες,Παπαδοπούλου)
      4

Recommended Posts

http://www.protothema.gr/life-style/article/684875/survivor-mulos-me-tin-oloimeri-psifoforia-oristika-stin-athina-o-telikos/

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• Απαντήσεις 763
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδω και λιγες ωρες αρχισε η 24ωρη ψηφοφορια και θα κρατησει μεχρι και το τελος του αυριανου επεισοδιου.Ειπε οτι με βαση την καταταξη σε αυτη την ψηφοφορια θα γινουν οι επομενες 5 αποχωρησεις.Οι κωδικοι ειναι:

S1 Γ.Σπαλιαρας

S2 Κων/νος Βασαλος

S3 Μαριος Ιωαννιδης

S4 Σαρα Εσκεναζη

S5 Κ.Αναγνωστοπουλος

S6 Γ.Αγγελοπουλος

S7 Ευριδικη Βαλαβανη

S8 Γ.Χρανιωτης

S9 Μπο

Για να ψηφισουμε στελνουμε τον κωδικο του υποψηφιου της προτιμησης μας στο 54777

Παει κι ο Μπο.Δεν περιμενα οτι θα εφευγε πριν την Ευριδικη.Μαλλον οι τηλεθεατες ψηφισαν με αγωνιστικα κριτηρια.

Κανονικά πρέπει να δώσουν το έπαθλο από τώρα στον ντανο και οι υπόλοιποι να παίζουν για ένα τριήμερο ταξίδι στον Αργοσαρωνικό. Παικταράς μια ομάδα μόνος του κανένας αντίπαλος. Δίκαιο που έφυγε χτες ο Μπο, άδικο που ακόμη κυκλοφορεί στην παραλία ο τουρίστας σπαλιαρας

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Κάπου διάβασα 5/07 ο τελικός..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παλι καλα που θα υπαρχει και το Master chef μεχρι τελος Ιουλιου να βλεπουμε οσο κανουμε αποτοξινωση απ'το survivor.

Κανονικά πρέπει να δώσουν το έπαθλο από τώρα στον ντανο και οι υπόλοιποι να παίζουν για ένα τριήμερο ταξίδι στον Αργοσαρωνικό. Παικταράς μια ομάδα μόνος του κανένας αντίπαλος. Δίκαιο που έφυγε χτες ο Μπο, άδικο που ακόμη κυκλοφορεί στην παραλία ο τουρίστας σπαλιαρας

Κατα τη γνωμη μου ο Μαριος πρεπει να παρει το επαθλο.Και πολυ δυνατος παικτης ειναι και δεν προκαλει ιντριγκες και καβγαδες χωρις λογο ουτε εχει μονιμως νευρα κροσσια οπως ο Ντανος.Και το γεγονος οτι ολες οι εκπομπες προωθουν και εκθειαζουν μεχρι αηδιας τον Ντανο μου εχει δημηουργησει πολυ αρνητικη εντυπωση.Λες και τους εχει πληρωσει να τον διαφημιζουν ενα πραγμα.Εχω σιχαθει να βλεπω σ'ολες τις κουτσομπολιστικες εκπομπες να βγαινουν φιλοι και συγγενεις του ντανου να τον παινευουν και να λενε συνεχως ποσο "καλο" και "λαϊκο" παιδι ειναι και ποσο εχει αναγκη το επαθλο.

Παλι καλα που θα υπαρχει και το Master chef μεχρι τελος Ιουλιου να βλεπουμε οσο κανουμε αποτοξινωση απ'το survivor.

Κατα τη γνωμη μου ο Μαριος πρεπει να παρει το επαθλο.Και πολυ δυνατος παικτης ειναι και δεν προκαλει ιντριγκες και καβγαδες χωρις λογο ουτε εχει μονιμως νευρα κροσσια οπως ο Ντανος.Και το γεγονος οτι ολες οι εκπομπες προωθουν και εκθειαζουν μεχρι αηδιας τον Ντανο μου εχει δημηουργησει πολυ αρνητικη εντυπωση.Λες και τους εχει πληρωσει να τον διαφημιζουν ενα πραγμα.Εχω σιχαθει να βλεπω σ'ολες τις κουτσομπολιστικες εκπομπες να βγαινουν φιλοι και συγγενεις του ντανου να τον παινευουν και να λενε συνεχως ποσο "καλο" και "λαϊκο" παιδι ειναι και ποσο εχει αναγκη το επαθλο.

Αν έχεις προσέξει ο μαριος έχει αρκετά μεγάλη πτώση αγωνιστικά σε σχέση με την αρχή. Μην ξεχνάς ότι το να κερδίζει τον Μπο τον κοκκινακη η τον χραν δεν είναι και το μεγαλύτερο κατόρθωμα στον κόσμο. Αντικειμενικά αγωνιστικά είναι πιο κάτω από τον ντανο. Πρόσεξε επίσης ότι ο Κύπριος εμφανίζει προπονητικές τάσεις στην ομάδα του σε σημείο που γίνεται εκνευριστικος. Ειδικά όταν προσπαθεί να εξηγήσει το αγώνισμα στη σαρα λες και είναι 5 χρόνων και τα κάνει όλα λάθος.

Ο Μάριος δεν προκαλεί η δε τα δείχνουν; Τύπου καληνύχτα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ο Μάριος είναι ο μόνος (από όσα βλέπουμε) που προσβάλει αντίπαλους (κυρίως) και συμπαίκτες..Είναι ο μόνος που αντιπαθώ από τους παίκτες και η αιτία που δεν υποστηρίζω μαχητές..το κακό είναι ότι ως Κύπριος θα κερδίσει το παιχνίδι..

Ο Μάριος είναι ο μόνος (από όσα βλέπουμε) που προσβάλει αντίπαλους (κυρίως) και συμπαίκτες..Είναι ο μόνος που αντιπαθώ από τους παίκτες και η αιτία που δεν υποστηρίζω μαχητές..το κακό είναι ότι ως Κύπριος θα κερδίσει το παιχνίδι..

Μπα.... Τον Ντάνο προβλέπω να κερδίζει.

Ο κύπριος θα βγει δεύτερος

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα ο πιο αντιπαθής εκεί μέσα.. Είχα τον μισθοφορο στην αρχή αλλα ο Κύπριος τους ξεπέρασε όλους.. Χαίρομαι όταν τον γλεντάει ο Ντάνος και προασπαθει να καταλάβει από που του ήρθε με τις δικαιολογίες

...και το χιούμορ του μισθοφόρου που είναι ικανό να δημιουργήσει συνθήκες παγετού στη Σαχαρα.

Σχετικά με το αγώνισμα το χθεσινό που βλέπω σε επανάληψη τώρα, καλά τα Samsung για μηνύματα τόσο καιρό, αλλα χθες που ήρθε η ώρα της πραγματικής επικοινωνίας, επιστράτευσαν iPhone :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Σχετικά με το αγώνισμα το χθεσινό που βλέπω σε επανάληψη τώρα, καλά τα Samsung για μηνύματα τόσο καιρό, αλλα χθες που ήρθε η ώρα της πραγματικής επικοινωνίας, επιστράτευσαν iPhone :)

Αυτό παρατήρησα και 'γω :p

Προτίμησαν χειρότερες οθόνες για βιντεοκληση παρά τις κορυφαίες της samsung. Άβυσσος η ψυχή του αλαφουζου.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Μπορεί να φοβόντουσαν παραμορφωμένα πρόσωπα από τις edge οθόνες ;)

Εδώ ένα iPhone έσωσε τον Ερντογάν, στο survivor θα κόλλαγαν; :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Τι ανατροπή θα έχει πάλι σήμερα?

Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ή θα φύγουν δυο από μαχητές ή θα πάει ο Σπαλ να συμπληρώσουν τριάδα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα πάει ένας από τους μαχητές στους διάσημους και θα γίνει ατομικό.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος αυτός που θα πάρει ασυλία σήμερα δεν έχει πάρει ούτε μια φορά σε όλο το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επειδη δεν είδα το σημερινό, ειπε τι αλλαγη θα γινει.??

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Δεν είπε ακόμα για αλλαγές. Είναι στο συμβούλιο.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Χραν και Ντανος.

Η Βαλαβανη κέρδισε ατομική.

Edit

Δεν θα γίνει ένωση. Συνεχίζουν όπως είναι.

Έφυγε ο Χρανιωτης.

Edited by lek88