Antonio21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Η μονη λυση ειναι να πηγαινεις normal χωρις να το ανοιγεις... Γιατι αλλιως αποκτας ξαφνικα δυο κοντερ των km και της βενζινης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αν το 2χρονο δεν ειναι πειραγμενο..(υπαρχει τετοιο πραμα?):lol: κ οδηγας σαν ανθρωπος δεν εχει κ μεγαλη διαφορα με τη καταναλωση ενος 4τ. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εχει τρελλη διαφορα φιλε makoss.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Aν δεν ειναι πειραγμενο το παπι οχι δεν εχει.. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δεν νομιζω να ειναι ετσι παντως αλλα ενα τετραχονο συμφερει πιο πολυ απο ενα διχρονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δεν διαφωνω φιλτατε αλλα ας μη τρομαζουμε το κοσμο λεγοντας πως τα 2τ καινε του π... γιατι αυτο δεν υσχυει για τα νεων προδιαγραφων διχρονα.(βλ. μαμα dinamik).;) Απ'την αλλη ομως ενα καρμπυρατερ βαζεις κ αρχιζουν τα εξοδα. Εdit: sorry για τα συνεχομενα ποστ ας γινει ενα καθαρισμα. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δεν διαφωνω φιλτατε αλλα ας μη τρομαζουμε το κοσμο λεγοντας πως τα 2τ καινε του π... γιατι αυτο δεν υσχυει για τα νεων προδιαγραφων διχρονα.(βλ. μαμα dinamik).;) Απ'την αλλη ομως ενα καρμπυρατερ βαζεις κ αρχιζουν τα εξοδα. Εdit: sorry για τα συνεχομενα ποστ ας γινει ενα καθαρισμα. Σε μενα το λες φιλε μου που εχω γινει κολληταρι με τον βενζινα... Ασε μεγαλη πικρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αν το 2χρονο δεν ειναι πειραγμενο..(υπαρχει τετοιο πραμα?):lol: κ οδηγας σαν ανθρωπος δεν εχει κ μεγαλη διαφορα με τη καταναλωση ενος 4τ. Eγω δεν το εχω πειραξει...εσκεμενα δεν το πειραζω... Εχω μετρο και υπομονη...επιπλεον εχω διατυπωσει την αποψη μου πολλες φορες οσον αφορα το πειραγμα...μην επαναλαμβανομαι!!! Επισης ειμαι πιστευω απο τους μονους που δεν γουσταρω κοντρες...παραξενο βεβαια αλλα δεν μου αρεσουν... Επισης κλανω οποιον ερθει διπλα μου στο φαναρι και μου κολλαει...δεν 'πα να χτυπιεται και να τελικιαζει με νεκρα...στα μπιιιιιιιιιιιπ μου. (Ετσι οπως με βλεπει με το κρανος με την φιμε την ζελατινα,το Spidi το μπουφαν κτλ κτλ...πως να μου ζητησει κοντρα:shifty: )GHOST RIDER σε παπι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...:lol: :lol: :lol: :lol: Αυτα... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 και εγω δεν κανω κοντρες, ποιο παλια εκανα σε καμια ευθεια, τωρα οχι φτιαχνω το μηχανακι για να το βλεπω εγω, και να το χαιρομαι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Eγω δεν το εχω πειραξει...εσκεμενα δεν το πειραζω... Εχω μετρο και υπομονη...επιπλεον εχω διατυπωσει την αποψη μου πολλες φορες οσον αφορα το πειραγμα...μην επαναλαμβανομαι!!! Επισης ειμαι πιστευω απο τους μονους που δεν γουσταρω κοντρες...παραξενο βεβαια αλλα δεν μου αρεσουν... Επισης κλανω οποιον ερθει διπλα μου στο φαναρι και μου κολλαει...δεν 'πα να χτυπιεται και να τελικιαζει με νεκρα...στα μπιιιιιιιιιιιπ μου. (Ετσι οπως με βλεπει με το κρανος με την φιμε την ζελατινα,το Spidi το μπουφαν κτλ κτλ...πως να μου ζητησει κοντρα:shifty: )GHOST RIDER σε παπι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...:lol: :lol: :lol: :lol: Αυτα... Καλά.... Άμα έρθω δίπλα σου και κάθομαι συνέχεια να δώ τι θα κάνεις!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Z125 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 geias sas re paides ti leei? exo kairo na bo ,2 mines gia na valo dsl eleos.loipon pou lete prin kamia vdomada pigena peristeri dikavalos kai xafnika sta fanaria svinei to z.ti epathe ore to ergaleio leo,to vazo mpros pali me xilia zoria ,i manivela den eixe sybiesi katholou,kai gyrano spiti.molis to strofometro epefte kato apo 3 xil strofes esvine.pao sto mixaniko ,mou leei espase to pistoni.e kai eskasa 200 eyra kai to ekana 56 xil peripou 140 kuvika ,foraei kai karbyrateri apo wr200 kai mia xeiropieiti kai tora eimai sta strosimata.re paides poso paei ena nikeloma tis exatmisis? kamia 60 ara eyra? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]yamaha z 125!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Φιλε μου αμα θελεις ελα στην καλλιθεα να την νικελωσουμε το πολυ με 35 ε... Εκτος αμα θελεις στον καρυστινο να σε παω με 60 ε αλλα το νικελ του ειναι καθρεπτης και αξιζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 geias sas re paides ti leei? exo kairo na bo ,2 mines gia na valo dsl eleos.loipon pou lete prin kamia vdomada pigena peristeri dikavalos kai xafnika sta fanaria svinei to z.ti epathe ore to ergaleio leo,to vazo mpros pali me xilia zoria ,i manivela den eixe sybiesi katholou,kai gyrano spiti.molis to strofometro epefte kato apo 3 xil strofes esvine.pao sto mixaniko ,mou leei espase to pistoni.e kai eskasa 200 eyra kai to ekana 56 xil peripou 140 kuvika ,foraei kai karbyrateri apo wr200 kai mia xeiropieiti kai tora eimai sta strosimata.re paides poso paei ena nikeloma tis exatmisis? kamia 60 ara eyra? eskases 200e gia pistoni?? ti marka pistoni itan auto? apo xriso? espase kai proxorouse?? k esbine meta tis 3.000rpm?? dn xero giati alla mou akougete paraxeno!!! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Γιατι φιλε μου μονο αυτο σου φανηκε παραξενο το οτι τα 57 mm ειναι 140 cc πως σου ακουστηκε.. Τα 57 mm ειναι 129 με 132 cc καπου εκει...Αλλα σκεψου ενα wiseco εχει 110 ε βαλε το ρεκτιφιε και το δεσιμο αρα καλα τα λεει ο φιλος μας μαλλον!! Μονο στα mm τα μπερδεψε λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Γιατι φιλε μου μονο αυτο σου φανηκε παραξενο το οτι τα 57 mm ειναι 140 cc πως σου ακουστηκε.. Τα 57 mm ειναι 129 με 132 cc καπου εκει...Αλλα σκεψου ενα wiseco εχει 110 ε βαλε το ρεκτιφιε και το δεσιμο αρα καλα τα λεει ο φιλος μας μαλλον!! Μονο στα mm τα μπερδεψε λιγο! rektifie den nomizo oti xriazete para mono ena gialisma ston kilindro.. an einai wiseco ok tote 110e opote mazi me ta ergatika kapou sto 200ariko an den einai omos??:O :O Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 epidi den exw xothei toso bathia. to rektifie pos akribos to kanoun?? ginete k me torno?iparxei periptwsi? episis thelw na mou peite kales markes apo amortiser.thx Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 epidi den exw xothei toso bathia. to rektifie pos akribos to kanoun?? To ''ρεκτιφιε'' η αλλιως ανοιγμα κυλινδρου ειναι μια διαδικασια για να μεγαλωσουμε την διαμετρου του κυλινδρου...δηλαδη ξυνουμε τα τοιχωματα του κυλινδρου μεχρι να φτασουμε στα επιθυμητα mm που ειναι η διαμετρος του πιστονιου...!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 epidi den exw xothei toso bathia. to rektifie pos akribos to kanoun?? ginete k me torno?iparxei periptwsi? episis thelw na mou peite kales markes apo amortiser.thx kAYABA φιλε μου ολα τα λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Γιατι φιλε μου μονο αυτο σου φανηκε παραξενο το οτι τα 57 mm ειναι 140 cc πως σου ακουστηκε.. Τα 57 mm ειναι 129 με 132 cc καπου εκει...Αλλα σκεψου ενα wiseco εχει 110 ε βαλε το ρεκτιφιε και το δεσιμο αρα καλα τα λεει ο φιλος μας μαλλον!! Μονο στα mm τα μπερδεψε λιγο! sta Z ta 57mm einai 137.2cc.. se antithesh me ta dinamik pou exoun mikroterh diadromh....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Για πες μου ρε prptogeo λιγο τον τυπο που τα βρισκαμε τα κυβικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 πολλαπλασιαζεις την διαδρομη του στροφαλου, επι το τετραγωνο της ακτινας του μπιστονιου, επι 3.14 δηλαδη: διαδρομη επι ακτινα επι ακτινα επι 3.14 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Για πες μου ρε prptogeo λιγο τον τυπο που τα βρισκαμε τα κυβικα... ta mm sou / 2. meta to pollaplasiazeis me ton idio arithmo (dhladh sto tetragwno). oso vgei x 3.14. oso vgei x thn diadromh sou. oso vgei /1000:) elpizo na kataleves etsi pou to eipa:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παιδια δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα και νυσταζω κιολας τωρα.. Λοιπον εχουμε και λεμε 57 mm και διαδρομη 51.8 mm αρα εχουμε? Ωραια το εκανα.. 132 βγαινει... Πολυ λιγα ειναι.. Καλα protogeo μαγεψες με αυτο που ειπες ωραιος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 zontania pou exei auto to thread re paides me ta Z:!: ELEOS dhladh.. eutyxws pou eimai kai ego edo giati alliws tha eixe kleisei :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ωραια τα λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts