Jump to content

myphone.gr hands-on/reviews :: Προτάσεις για βελτίωση


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Καλησπέρα σε όλους!

 

Θα θέλαμε στο θέμα αυτό να αφήνετε τα σχόλιά σας για τα hands-on και τα reviews που ανεβαίνουν στο myphone.gr. Φυσικά αυτό αφορά και τα YouTube videos μας. Τα παραπάνω θα βρείτε στην κατηγορία My Devices, φυσικά.

 

Παρατηρήσεις, διορθώσεις, προτάσεις για βελτίωση, τα πάντα είναι δεκτά και θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε αναλυτικά και ουσιώδη reviews. Το θέμα δημιουργήθηκε ώστε να είναι συγκεντρωμένα τα σχόλια αυτά σε ένα σημείο και επιπλέον διότι (προς το παρόν) δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού μέσα στο ίδιο το hands-on/review.

 

Ευχαριστούμε!:)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα. :)

Σε συνέχεια από εδώ και επειδή δόθηκε η μπάλα για συνέχεια της συζήτησης στο παρόν topic θα ήθελα να επανέλθω γιατί η απάντηση που δόθηκε δυστυχώς δεν με κάλυψε.

@ZZW30, φυσικά γνωρίζω και θυμάμαι ότι τα hands on και reviews δεν είχαν και δεν έχουν δυνατότητα σχολιασμού όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά τον λόγο που δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. ;)

Η απορία μου όμως είναι πολύ απλή και βασίζεται σε απλή λογική. Με δεδομένο ότι δεν ήταν, και δεν είναι, δυνατόν να γίνει σχολιασμός στα hands on και reviews τα άρθρα στα οποία γινόταν αναφορά σε αυτά, και για τα οποία υπήρχε παραπομπή προς την ενότητα τους, έμεναν ανοιχτά προς συζήτηση. Και εδώ ακριβώς "κολλάει" η απορία μου. Για ποιο λόγο κλειδώνονται; Είναι τόσο large το myphone και δεν θέλει σχόλια; Τα οποία σχόλια να σημειώσω ότι συνεπάγονται views και hits. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα hits είναι η "ζωή" μιας ιστοσελίδας και πηγή εσόδων. ;)

Να σημειώσω, γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ, καλοπροαίρετα εκφράζω αυτή την απορία και ειλικρινά θα εκτιμούσα μια υπεύθυνη τοποθέτηση και απάντηση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Σχολιασμός μπορεί να γίνει σε αυτό εδώ το θέμα, όσον αφορά τα reviews. Σχολιασμός όσον αφορά τις ίδιες τις συσκευές μπορεί να γίνει στα topics των συσκευών. Πολύ εύκολα μπορεί μια συζήτηση κάτω από ένα review να μεγαλώσει, με αποτέλεσμα τα χρήσιμα σχόλια για τη συσκευή να βρίσκονται εκεί και όχι στο επίσημο τοπικ της. Οπότε θα έπρεπε μετά να κάνουμε "χεράτο" merging και φυσικά θα γινόταν ένα μπάχαλο. Οπότε προτιμώ η συζήτηση να συγκεντρώνεται στο τοπικ της συσκευής (έστω κι αν αφορά το review της). Τα σχόλια στο YouTube είναι ανοιχτά και όλα φυσικά είναι καλοδεχούμενα. :) Δεν επιδιώκουμε τέτοιου είδους "hits" όπως τα εννοείς, ούτε μας ενδιαφέρουν. Edited by ZZW30
Link to comment
Share on other sites

Οπότε προτιμώ η συζήτηση να συγκεντρώνεται στο τοπικ της συσκευής (έστω κι αν αφορά το review της).

Δεκτό και σεβαστό εφόσον είναι δική σου απόφαση όπως λες οπότε ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο. Τουλάχιστον στην κεντρική σελίδα του myphone. Και υποθέτω ότι ο παρόν admin υπάρχει απλά για να καλύπτεται η θέση, λέγε με V bulletin, και για το θεαθήναι.

Τα σχόλια στο YouTube είναι ανοιχτά και όλα φυσικά είναι καλοδεχούμενα. :)

:shock:

Δεν επιδιώκουμε τέτοιου είδους "hits" όπως τα εννοείς, ούτε μας ενδιαφέρουν.

Πρωτότυπο αυτό για μια ιστοσελίδα η οποία ως πηγή εσόδων έχει τις..... διαφημίσεις αλλά εφόσον υποθέτοντας ότι είναι δική σου απόφαση πάω πάσο. Βέβαια ας μην κρυβόμαστε, εκεί που έχει φτάσει ο αριθμός των hits και η συνεχιζόμενη πτώση τους δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για "κασέρι".

Anyway, ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σου και τις διευκρινήσεις σου. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καταρχάς στους ΟΠΧ υπάρχουν ακόμα οι τίτλοi (Co-)Moderator, Super Moderator, Administrator. Κανένας δεν υπάρχει από αυτούς πια με την αλλαγή "φρουράς" που έγινε και ειδικά η ειρωνεία στο

:lol::lol::lol:

 

Καλή συνέχεια καλοπροαίρετε φίλε μας

 

 

δείχνει πως ούτε οι ίδιοι ξέρουν καλά καλά τους κανόνες. Ειδικά κάποιος καινούριος θα έπρεπε να ακούει κάποιον που ήταν πριν από αυτόν και όχι να είναι είρωνας επειδή είναι πιο "πάνω" από αυτόν.

 

Κάποια μέλη έχουν τον τίτλο Honored Member. Πρόκειται για πρώην μέλη της ομάδας διαχείρισης, που για προσωπικούς ή άλλους λόγους δεν συνεχίζουν την προσφορά τους στο myphone.gr. Ωστόσο, ως αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο παρελθόν, αποκτούν το συγκεκριμένο τίτλο και το διατηρούν μόνιμα, χαίροντας παράλληλα και την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας διαχείρισης. Μολονότι ο τίτλος τους είναι διαφορετικός από αυτόν των υπολοίπων μελών, δεν έχουν κανένα επιπλέον προνόμιο. Τιμητικός τίτλος είναι επίσης και αυτός του Site Founder.

 

Αφήνω αυτό για υπενθύμιση.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Administrators
Το σεβασμό τον κερδίζεις NickTheGreek, ο τίτλος είναι απλά ένας τιμητικός τίτλος. Για να φθάσω στο σημείο να γίνω είρωνας, έχω τους λόγους μου. Και ο φίλος Impreza ξέρει πολύ καλά γιατί του απαντώ έτσι.
Link to comment
Share on other sites

Και ο φίλος Impreza ξέρει πολύ καλά γιατί του απαντώ έτσι.

Δεκτό από μέρους μου. Αν και δεν υπάρχει λόγος. Το αντίθετο και γνωρίζεις πολύ καλά τον λόγο. Όπως επίσης γίνεται δεκτό το γιατί δεν έχει υπάρξει, και δεν πρόκειται να υπάρξει, ενημέρωση για τους λόγους της "ξαφνικής" αποχώρησης της προηγούμενης ομάδας.

Να προσθέσω πολύ απλά ότι για να είσαι σωστός θα πρέπει να κάνεις κάποια τροποποίηση στους Ο.Π.Χ. Κάποτε όλη η Ομάδα Διαχείρισης οικειοθελώς πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην κοινότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Μπορεί να προστεθεί ενότητα στα λειτουργικά κινητών για το fuchsia os; Αργά ή γρήγορα έρχεται και θα ήθελα να μπαίνω κάπου συγκεκριμένα για νέα.

 

Στάλθηκε από το Pixel μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τα reports για spam που γίνονται μέσω Tapatalk, τα λαμβάνουν οι διαχειριστές?

 

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Κάποια και όχι όλα τα emails που λαμβάνω από το site πάνε στα ανεπιθύμητα χωρίς φυσικά να είναι επιλογή μου.

Μπορώ να το σταματήσω αυτό?

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...