gwgw Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2005 Και η σελίδα των Ηλεκτρονικών απο τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης θύμα απο χακερ. Να προσθέσω οτι στην σελίδα δημοσιεύονται οι βαθμολογίες των φοιτητών(συμπεριλαμβανομένου και τα δικά μου). http://www.el.teithe.gr Αν δεν προλάβεται έχω screenshot!!! @ KarlBarks: Πού βαδίζουμε!!!!!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Screenshot Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Xmm, einai down twra.. :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 αντι να ερθει κανενας τουριστας μπας και ανεβει η ελλδα μονο χακερ και ψακερ ερχονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Screenshot Gwgw mhpws mporeis na postareis kai alles se parakalw? Eyxaristw Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 ella re giorogo tora to eida kata tuxh to thema soy pote egine ayto ta xano ta kalytera den nomizo na epireazontai oi bathmologies apo thn selida . apo oti eida omos tora to site doyleyei roloi Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 και εγω μολις τωρα το ειδα...ποτε εγινε αυτο ρε παιδια;εγω μπαινω στη σελιδα σχεδον καθημερινα και δεν πηρα χαμπαρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts