azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 αργα η γρηγορα η 800 θα χρησιμοποιειται απο ολες τις εταιριες,οποτε ειναι θεμα τυχης αν σε πιασει αυτο με τηλεφωνο που δεν την εχει η την γλυτωσεις και σε πιασει στο επομενο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Κινεζοπαρεμβασεις και μαιμουδορομ έχεις όταν αγοράσεις από Κίνα. Από Ελλάδα έχεις official global rom με ΟΤΑ update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Το 4/64 έχει σήμερα 238 ευρώ από Ελληνικό κατάστημα. Αν το βρεις 150 από Κίνα πάρτο είναι ευκαιρία. 150 + 48 τελωνείο γύρω στα 200 θα σου βγει. Τόσο θα έχει και Ελλάδα όταν παραλάβεις από Κίνα. το πηρα 157 απο geekbuying (το global με την 800αρα οχι το 4x,ειναι πιο ακριβο το global),αν με επιανε ηταν αλλα 39 ευρω περιπου,συνολο περιπου 196. Το αν συμφερουν τα εξτρα λεφτα ειναι καθαρα θεμα αν καποιον τον ενδιαφερει η ευρωπαικη εγγυηση η οχι.. Στο σκρουτζ φθηνοτερη τιμη ειναι 246 με μεταφορικα απο noname μαγαζι που το εμπιστευομαι λιγοτερο απο geekbuying γιατι απλα σε 2 μηνες μπορει να χει βαρεσει λουκετο. Edited July 20, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 αργα η γρηγορα η 800 θα χρησιμοποιειται απο ολες τις εταιριες,οποτε ειναι θεμα τυχης αν σε πιασει αυτο με τηλεφωνο που δεν την εχει η την γλυτωσεις και σε πιασει στο επομενο τηλεφωνο.Ήδη όλες οι εταιρείες έχουν την 800. Εγώ με vodafone σε χωριό Θεσσαλονίκης αν απενεργοποιήσω την 800αρα έχω μόνο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 το nillkin πόσο εχει απο Ελλάδα και πόσο από έξω? κάνα λινκ καποιος? Κάνα 10€ αν βάλεις και μεταφορικά... Από ebay δεν ξέρω, νομίζω όμως πως κάποιος το πήρε και δεν έκατσε καλά. Το κλασσικό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Κινεζοπαρεμβασεις και μαιμουδορομ έχεις όταν αγοράσεις από Κίνα. Από Ελλάδα έχεις official global rom με ΟΤΑ update. Οπως τα περιγραφει το παιδι δεν φαινεται και πολυ για official global.Βεβαια δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. Τα παραεισαγωγης δεν ειναι απαραιτητο να εχουν το global μοντελο καθως ειναι και πιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Το αν συμφερουν τα εξτρα λεφτα ειναι καθαρα θεμα αν καποιον τον ενδιαφερει η ευρωπαικη εγγυηση η οχι.. Δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή αλλά ούτε και ελληνική εγγύηση. Η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά επίσημος διανομέας της xiaomi. Μεγάλη διαφορά αυτό. Είτε σκρουτζομαγαζο είτε πλαισιο, You, puplic κλπ αναλαμβάνει να στο επισκευάσει σύμφωνα με τους όρους της εγγυησης που σου παρέχει αν πάθει κάτι αφού πρώτα προσπαθήσει με κάθε μεσο να στο βγαλει εκτος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 αρα δεν παιζει κ μεγαλο ρολο η εγγυηση τελικα. απλα οτι θα εχεις απο πισω ενα μεγαλο μαγαζι να τους τρεξεις κ οχι σκρουτζομαγαζο που μπορει στους επομενους 6 μηνες να εχει κλεισει κ να χασει και την εγγυηση που θα σ παρειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή αλλά ούτε και ελληνική εγγύηση. Η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά επίσημος διανομέας της xiaomi. Μεγάλη διαφορά αυτό. Είτε σκρουτζομαγαζο είτε πλαισιο, You, puplic κλπ αναλαμβάνει να στο επισκευάσει σύμφωνα με τους όρους της εγγυησης που σου παρέχει αν πάθει κάτι αφού πρώτα προσπαθήσει με κάθε μεσο να στο βγαλει εκτος εγγυησης. ευρωπαικη=2 χρονια κινεζικη=1 χρονο παραεισαγωγης=κινεζικη η στο φτιαχνει μονος του στο υπογειο. Η infoquest δεν θα το στειλει κινα και της παραεισαγωγης δεν θα τα δεχτει η Infoquest. To οτι το παραεισαγωγης και το Infoquest θα γινει προσπαθεια να βγουν εκτος εγγυησης ειναι πολυ πιθανο. Οσο και αν φαινεται περιεργο εγω εμπιστευομαι πιο πολυ τα μεγαλα κινεζικα μαγαζια.Μπορει να καθυστερησει περισσοτερο αν χρειαστει να το στειλεις (θα καθυστερησει) αλλα δεν ρισκαρουν ουτε για πλακα να τους ριξεις αρνητικο σχολιο η βαθμολογια,οποτε δεν θα προσπαθησουν να κανουν μπινια. Προτιμουν να μπουν μεσα παρα να χαλασουν την εικονα του μαγαζιου.Γιατι απευθυνονται σε εκατονταδες εκατομμυρια πελατες και οχι σε εκατονταδες απλα. Ποσα ελληνικα μαγαζια το κανουν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Διαβάζω στα τελευταία ποστ περί μαιμουδορόμ. Αυτό συνέβαινε παλιότερα πριν την ύπαρξη global ROMs . Τώρα πλέον βάζουν (σχεδόν) σε όλα την global . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 ευρωπαικη=2 χρονια κινεζικη=1 χρονο παραεισαγωγης=κινεζικη η στο φτιαχνει μονος του στο υπογειο. Η infoquest δεν θα το στειλει κινα και της παραεισαγωγης δεν θα τα δεχτει η Infoquest. To οτι το παραεισαγωγης και το Infoquest θα γινει προσπαθεια να βγουν εκτος εγγυησης ειναι πολυ πιθανο. Οσο και αν φαινεται περιεργο εγω εμπιστευομαι πιο πολυ τα μεγαλα κινεζικα μαγαζια.Μπορει να καθυστερησει περισσοτερο αν χρειαστει να το στειλεις (θα καθυστερησει) αλλα δεν ρισκαρουν ουτε για πλακα να τους ριξεις αρνητικο σχολιο η βαθμολογια,οποτε δεν θα προσπαθησουν να κανουν μπινια. Προτιμουν να μπουν μεσα παρα να χαλασουν την εικονα του μαγαζιου.Γιατι απευθυνονται σε εκατονταδες εκατομμυρια πελατες και οχι σε εκατονταδες απλα. Ποσα ελληνικα μαγαζια το κανουν αυτο?Ευρωπαϊκή εγγυηση είπαμε δεν υπαρχει ασχέτως αν την ονομάζουν έτσι. Αγορασμενο από Ελλάδα επισκευάζεται στο κατάστημα που το αγόρασες, αγορασμενο από Κίνα το στέλνεις με δικά σου έξοδα Κίνα και πάλι με δικά σου στο στελνουν πισω. Να υπολογίζεις 30 ευρω τα ΕΛΤΑ μόνο για να πάει συν τα έξοδα να επιστρέψει και περίπου 3 μήνες πίσω μπρος. Και όλα αυτά αν δεχθεί ο.κινεζος ότι η βλάβη του καλύπτεται από την εγγύηση. Προσωπικά θα.προτιμουσα να.το πήγαινα σε.ενα κατάστημα Ελλάδα να το επισκευάσω πχ με 50 ευρώ και να το πάρω σε 2 μέρες παρά να μπλέξω με.τους κινεζους. Την πιθανότητα να περάσει ή να ξαναπεράσει τελωνείο κατά την επιστροφή του την σκέφτηκες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Διαβάζω στα τελευταία ποστ περί μαιμουδορόμ. Αυτό συνέβαινε παλιότερα πριν την ύπαρξη global ROMs . Τώρα πλέον βάζουν (σχεδόν) σε όλα την global . Αν ειναι το 4x λογικα δεν θα εχει global επισημη νομιζω,αφου το Χ ειναι για την αγορα της Κινας,θα εχει την κινεζικη με αγγλικα/κινεζικα.Αν καποιου του ερθει X με global official λογικα την εχει περασει το μαγαζι και ειτε ειναι η global αλλα περασμενη απο το μαγαζι ειτε η πειραγμενη αγγλοκινεζικη με προσθηκη εξτρα γλωσσων οπου και δεν παιρνει updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Απο εκει ηταν το δικο μου το μαυρο που ειχα. Απλα αν σου χαλάσει το στελνουν αυτοι Κινα. Εγω τελικα θα δωσω το δικο μου σε φιλο που εχει το μαυρο global και θα μου δωσει το δικο του γιατι εχει βοντα και δεν τον ενδιαφερει η 800αρα με λιγα λογια χάρη μου κανει. Sorry για το offtopic αλλα εγω εδω και αρκετα χρονια με Voda μολις πήρα το Global καταλαβα οτι η Voda εχει πολλη 800αρα. Αυτο μονο με wind δεν ισχυει. Και μιλαω για περιοχες οχι απομακρες αλλα Χαλκιδικη πρώτο ποδι και Θεσσαλονικη ανατολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ευρωπαϊκή εγγυηση είπαμε δεν υπαρχει ασχέτως αν την ονομάζουν έτσι. Αγορασμενο από Ελλάδα επισκευάζεται στο κατάστημα που το αγόρασες, αγορασμενο από Κίνα το στέλνεις με δικά σου έξοδα Κίνα και πάλι με δικά σου στο στελνουν πισω. Να υπολογίζεις 30 ευρω τα ΕΛΤΑ μόνο για να πάει συν τα έξοδα να επιστρέψει και περίπου 3 μήνες πίσω μπρος. Και όλα αυτά αν δεχθεί ο.κινεζος ότι η βλάβη του καλύπτεται από την εγγύηση. Προσωπικά θα.προτιμουσα να.το πήγαινα σε.ενα κατάστημα Ελλάδα να το επισκευάσω πχ με 50 ευρώ και να το πάρω σε 2 μέρες παρά να μπλέξω με.τους κινεζους. Την πιθανότητα να περάσει ή να ξαναπεράσει τελωνείο κατά την επιστροφή του την σκέφτηκες ? Φυσικα και υπαρχει ευρωπαικη εγγυηση,απο που το στηριζεις αυτο που λες?2 χρονια για ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες που πωλουνται στην Ευρωπαικη ενωση.Σ αυτην στηριζεται και η Ελληνικη. Εξοδα αποστολης 10 ευρω ειναι για Κινα,αν ειναι προβλημα που δεν το χεις προκαλεσει εσυ νομιζω ενα εμπιστο κινεζικο μαγαζι θα στα καλυψει με refund,δεν ειναι τοσο τσιπιδες. Το 3 μηνες μπρος πισω λιγο υπερβολικο,το προβλημα ειναι με τα ελτα σε αυτα που ερχονται,οχι σε αυτα που φευγουν. Αν το δηλωσεις επισης οτι ειναι για επισκευη,στο γυρισμο δεν θα περιμενει να ελεγχθει για τελωνειο παλι οποτε θα ερθει πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν ειναι το 4x λογικα δεν θα εχει global επισημη νομιζω,αφου το Χ ειναι για την αγορα της Κινας,θα εχει την κινεζικη με αγγλικα/κινεζικα.Αν καποιου του ερθει X με global official λογικα την εχει περασει το μαγαζι και ειτε ειναι η global αλλα περασμενη απο το μαγαζι ειτε η πειραγμενη αγγλοκινεζικη με προσθηκη εξτρα γλωσσων οπου και δεν παιρνει updates Αφου το public-plaisio κλπ φερνουν το 4x. δε νομιζω να καθονται να περνανε ρομ κλπ. κάποια global-official θα ειναι φαντάζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Το είπα και πριν. Η infoquest δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία. Αν ήταν είχε την υποχρέωση να καλύψει με την εγγύηση ακόμα και την δική μου συσκευή παραεισαγωγης. Το κόστος των ΕΛΤΑ το είδα εδώ. http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Δοκίμασε το να δεις ότι σου βγαζει 30 ευρώ. Εκτός αν θέλεις να το στείλεις σαν απλή επιστολή χωρίς tracking number και να σε δουλεύει μετά ο Κινέζος ότι δεν παρέλαβε τίποτα. Edited July 20, 2017 by VaggelisD66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Το είπα και πριν. Η infoquest δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία. Αν ήταν είχε την υποχρέωση να καλύψει με την εγγύηση ακόμα και την δική μου συσκευή παραεισαγωγης. Το κόστος των ΕΛΤΑ το είδα εδώ. http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Δοκίμασε το να δεις ότι σου βγαζει 30 ευρώ. Εκτός αν θέλεις να το στείλεις σαν απλή επιστολή χωρίς tracking number και να σε δουλεύει μετά ο Κινέζος ότι δεν παρέλαβε τίποτα. Περαν οτι δεν ειναι αντιπροσωπεια, τα παραεισαγαγωγης που καλυπτονται απο τις αντιπροσωπειες ειναι μονο ευρωπαικα. Δηλαδη και samsung να ηταν αν ειναι εκτος ευρωπης δεν σε καλυπτει η εγγυηση. Edited July 20, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Το είπα και πριν. Η infoquest δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία. Αν ήταν είχε την υποχρέωση να καλύψει με την εγγύηση ακόμα και την δική μου συσκευή παραεισαγωγης. Το κόστος των ΕΛΤΑ το είδα εδώ. http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Δοκίμασε το να δεις ότι σου βγαζει 30 ευρώ. Εκτός αν θέλεις να το στείλεις σαν απλή επιστολή χωρίς tracking number και να σε δουλεύει μετά ο Κινέζος ότι δεν παρέλαβε τίποτα. Αν και άσχετο με το θέμα το κόστος είναι περίπου 9€ για αποστολή ενός κινητού με tracking number για Κίνα (200-500gr). Με 13€ είχα στείλει με συστημένο το ταμπλετ μου πριν κανά χρόνο (απλά νομίζω τώρα δεν υπάρχει η Β προτεραιότητα). Εδώ είναι οι τιμές http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/13_07_2017_%20site_epistoliko.pdf θεωρείται επιστολικό ταχυδρομείο όχι δέμα. Αφου το public-plaisio κλπ φερνουν το 4x. δε νομιζω να καθονται να περνανε ρομ κλπ. κάποια global-official θα ειναι φαντάζομαι Tα μαγαζιά της infoquest φυσικά και φέρνουν το redmi note 4 global και όχι το 4Χ που είναι κινέζικο και χωρίς την 800αρα όπως δηλαδή και τα υπόλοιπα σκρουτζομαγαζα με την official global rom όπως έρχεται η συσκευή. Το Χ το βάζουν από μόνοι τους δε το αναγράφει πουθενά στο πακέτο άλλωστε η συσκευή είναι μία 4. Αν θυμάμαι απλά στο φυλλαδιο που έχουν μέσα και έχει γραφτεί Ελλάδα γράφουν 4Χ που φυσικά και δεν ισχύει Edited July 20, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Και εγω στην παρεα σας απο χθες με 4/64 απο honorbuy ευρωπαικη αποθηκη. fullscreen temperated απο citis... καλουτσικα καθησε το μονο που με χαλαει οτι χαθηκε το φως απο τα κουμπια κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Αν και άσχετο με το θέμα το κόστος είναι περίπου 9€ για αποστολή ενός κινητού με tracking number για Κίνα (200-500gr). Με 13€ είχα στείλει με συστημένο το ταμπλετ μου πριν κανά χρόνο (απλά νομίζω τώρα δεν υπάρχει η Β προτεραιότητα). Εδώ είναι οι τιμές http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/13_07_2017_%20site_epistoliko.pdf θεωρείται επιστολικό ταχυδρομείο όχι δέμα. Tα μαγαζιά της infoquest φυσικά και φέρνουν το redmi note 4 global και όχι το 4Χ που είναι κινέζικο και χωρίς την 800αρα όπως δηλαδή και τα υπόλοιπα σκρουτζομαγαζα με την official global rom όπως έρχεται η συσκευή. Το Χ το βάζουν από μόνοι τους δε το αναγράφει πουθενά στο πακέτο άλλωστε η συσκευή είναι μία 4. Αν θυμάμαι απλά στο φυλλαδιο που έχουν μέσα και έχει γραφτεί Ελλάδα γράφουν 4Χ που φυσικά και δεν ισχύει κλασσική ελληνική λαμογιά .... :mad::mad: οποτε και με αυτα που διαβασα παραπανω περι εγγύησης (διανομεα-αντιπροσωπου) καλυτερα να ψαχτω για note 4 global απο σκρουτζομαγαζο και οχι note 4x απο ινφοκουεστ, αφου στην ουσια ειναι το 4αρι και να γλυτωσω και το 50€ της διαφορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή αλλά ούτε και ελληνική εγγύηση. Η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία αλλά επίσημος διανομέας της xiaomi. Μεγάλη διαφορά αυτό. Είτε σκρουτζομαγαζο είτε πλαισιο, You, puplic κλπ αναλαμβάνει να στο επισκευάσει σύμφωνα με τους όρους της εγγυησης που σου παρέχει αν πάθει κάτι αφού πρώτα προσπαθήσει με κάθε μεσο να στο βγαλει εκτος εγγυησης. Ποιος στα λέει αυτα ρε φιλε μη φλομωνεις τον κοσμο αν δεν ξέρεις. Φιλος που το πηρε απο πλαισιο και του εσβησε ξαφνικα του δωσανε καινουργιο μετα απο 21 εργασιμες αλλες λεπτομερειες δε ξερω μονο οτι μια βδομαδα ηταν στο περιμενε αλλα μπραβο τους. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ποιος στα λέει αυτα ρε φιλε μη φλομωνεις τον κοσμο αν δεν ξέρεις. Φιλος που το πηρε απο πλαισιο και του εσβησε ξαφνικα του δωσανε καινουργιο μετα απο 21 εργασιμες αλλες λεπτομερειες δε ξερω μονο οτι μια βδομαδα ηταν στο περιμενε αλλα μπραβο τους.Δεν είπα ότι δεν έχει εγγύηση. Έχει αλλά αυτή της infoquest και όχι και καλά ευρωπαϊκή. Αυτό που περιγραφεις λέγεται DOA και την επιστροφή σε περίπτωση βλάβης την έχεις από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα κι αν αγοράσεις. Αυτό ρυθμίζεται από την ελληνική νομοθεσία και όχι από την φιλοτιμία του κάθε καταστήματος. Για εξηγησε αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον που αγόρασε από Κίνα τι θα έκανε ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν για να ανακεφαλαιωσουμε. Το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition με την 800αρα 3/22 το βρίσκεις : 1) Στους επίσημους διανομείς της infoquest με 2 χρόνια εγγύηση infoquest ως Xiaomi Redmi Note 4X στα 230 ευρώ. 2) Στα καταστήματα skroutz στα 160 ευρώ. 3) Σε ευρωπαϊκές αποθήκες 150 ευρώ χωρίς κίνδυνο τελωνείου. 4) Στα κινέζικα καταστήματα 130 ευρώ με μεγάλη πιθανότητα για τελωνείο δηλαδή περίπου 40 ευρώ επιπλέον. Για θέμα επισκευής εντός εγγύησης, όπου αυτή αναγνωρίζεται, στις περιπτώσεις 1 και 2 γίνεται αποστολή του κινητού στο κατάστημα αγοράς στην Ελλάδα. Για τις 3 και 4 αποστολή στην Κίνα με ότι αυτό συνεπάγεται σε έξοδα, χρόνο αναμονής και προσπάθεια συνενόησης με τους Κινέζους. Όσον αφορά την ROM με την οποία έρχεται περισσότερες πιθανότητες για μαιμουδορομ έχει η αγορά από Κίνα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται εύκολα. Από infoquest και από μεγάλα καταστήματα skroutz έχει 100% official global . Εγώ αγόρασα από skroutz στα 156 ευρώ με δώρο selfie stick, είχε περασμένη την τελευταία official stable 8.2.10.0 και του πέρασα την XTRV 7.7.13 ArΩma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Δεν είπα ότι δεν έχει εγγύηση. Έχει αλλά αυτή της infoquest και όχι και καλά ευρωπαϊκή. Αυτό που περιγραφεις λέγεται DOA και την επιστροφή σε περίπτωση βλάβης την έχεις από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα κι αν αγοράσεις. Αυτό ρυθμίζεται από την ελληνική νομοθεσία και όχι από την φιλοτιμία του κάθε καταστήματος. Για εξηγησε αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον που αγόρασε από Κίνα τι θα έκανε ? Το doa ειναι 7 η 14 μερες οχι 21 και τους τιμά αυτο. Αθτος που θα επερνε απο κινα λογικα θα τον επινε ασε η αναμονη πηγαινε ελα κιολα αυτα γιατι ειμαστε φτηνοι στα πιτουρα και ακριβοι στις κοτες. Δηλαδη για να γλυτωσω 30 40;ευρω να περιμενω ποσο καιρο να ερθει να φοβαμαι αν θα περασει τελωνειο, θα το παραλαβω καποια στιγμη θα εχει κινεζορομ θα πρεπει να βαλω αλλη και μετα σε περίπτωση βλαβης αντε παλι συσκευασετο στειλτο πισω ξαναπεριμενε να ερθει καποτε και αφου ερθει επισκευασμενο να τρεμει το φυλοκαρδι μου, ε οχι μαζοχας και τσιπης δεν είμαι να μου λειπη το βυσινο. Πες οτι δεν εινσι ετσι. Συμπληρωση. Edited July 20, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Έγραψες : του δωσανε καινουργιο μετα απο 21 εργασιμες αλλες λεπτομερειες δε ξερω μονο οτι μια βδομαδα ηταν στο περιμενε Εγώ κατάλαβα ότι ήταν οριακά για DOA 14 ημερών και 1 εβδομαδα αναμονή για παραλαβή άρα σύνολο 21 ημέρες. Όπως κι αν έχει δεν αλλάζει το γεγονός ότι είχε αυτή την δυνατότητα επειδή αγόρασε από Ελλάδα είτε λέγεται Πλαίσιο είτε xyz skroutz shop. Και το ξαναλέω Ισχύει για οποιαδήποτε αγορά και όχι μόνο κινητού από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα ασχέτως πολιτικής εγγύησης ή επιστροφών του συγκεκριμένου καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν είπα ότι δεν έχει εγγύηση. Έχει αλλά αυτή της infoquest και όχι και καλά ευρωπαϊκή. Αυτό που περιγραφεις λέγεται DOA και την επιστροφή σε περίπτωση βλάβης την έχεις από οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα κι αν αγοράσεις. Αυτό ρυθμίζεται από την ελληνική νομοθεσία και όχι από την φιλοτιμία του κάθε καταστήματος. Για εξηγησε αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον που αγόρασε από Κίνα τι θα έκανε ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν για να ανακεφαλαιωσουμε. Το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition με την 800αρα 3/22 το βρίσκεις : 1) Στους επίσημους διανομείς της infoquest με 2 χρόνια εγγύηση infoquest ως Xiaomi Redmi Note 4X στα 230 ευρώ. 2) Στα καταστήματα skroutz στα 160 ευρώ. 3) Σε ευρωπαϊκές αποθήκες 150 ευρώ χωρίς κίνδυνο τελωνείου. 4) Στα κινέζικα καταστήματα 130 ευρώ με μεγάλη πιθανότητα για τελωνείο δηλαδή περίπου 40 ευρώ επιπλέον. Για θέμα επισκευής εντός εγγύησης, όπου αυτή αναγνωρίζεται, στις περιπτώσεις 1 και 2 γίνεται αποστολή του κινητού στο κατάστημα αγοράς στην Ελλάδα. Για τις 3 και 4 αποστολή στην Κίνα με ότι αυτό συνεπάγεται σε έξοδα, χρόνο αναμονής και προσπάθεια συνενόησης με τους Κινέζους. Όσον αφορά την ROM με την οποία έρχεται περισσότερες πιθανότητες για μαιμουδορομ έχει η αγορά από Κίνα αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται εύκολα. Από infoquest και από μεγάλα καταστήματα skroutz έχει 100% official global . Εγώ αγόρασα από skroutz στα 156 ευρώ με δώρο selfie stick, είχε περασμένη την τελευταία official stable 8.2.10.0 και του πέρασα την XTRV 7.7.13 ArΩma. Ποια Ευρωπαϊκή το εχει 150€;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts