Jump to content

Φώτα Xenon

Dejan457
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση θελω να κανω,εβαλα xenon πριν 4-5 ημερες στο αυτοκινητο μου μαζι με εναν γνωστο που ειναι καλος ηλεκτρολογος αλλα πρωτη φορα εβαζε ξενον κιτς :p.Την πρωτη νυχτα που εβγαλα το αμαξι εξω ολα ητανε μια χαρα και μετα δεν ανεβηκα για 2-3 μερες στο αυτοκινητο.Αλλα σημερα που εβαλα μπρος παρατηρησα οτι το ενα το φαναρι αναβοσβηνει.Εκανα μια βολτα μηπως βελτιωθει στο δρομο αλλα τπτ.Τι λετε γιαυτο?

καμμια επαφη δεν εχει γινει σωστα.

• Απαντήσεις 657
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπα, δεν εβαλες το σωστο κιτ, μερικα αυτοκινητα θελουν συγκεκριμενο που δεν μπερδευει το canbus (η καπως αλλιως λεγετε) του μοντελο σου!

καμμια επαφη δεν εχει γινει σωστα.

Μακαρι να ειναι απ'αυτο :confused:

Μπα, δεν εβαλες το σωστο κιτ, μερικα αυτοκινητα θελουν συγκεκριμενο που δεν μπερδευει το canbus (η καπως αλλιως λεγετε) του μοντελο σου!

Εβαλα συνολικα 3kits και μονο στη μεσαια σκαλα το δεξι φαναρι εχει το προβλημα.Αν ειναι απο αυτο που λες δεν θα επρεπε να μου το κανει και στις δυο?

Και στα 3 kits το ίδιο φανάρι είχε το πρόβλημα?

Και όταν λες κιτ, εννοείς ότι άλλαζες ballast και λάμπες μαζί κάθε φορά, έτσι?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και στα 3 kits το ίδιο φανάρι είχε το πρόβλημα?

Και όταν λες κιτ, εννοείς ότι άλλαζες ballast και λάμπες μαζί κάθε φορά, έτσι?

Οταν λεω kits ενοω 2 μοτερακια+2 λαμπακια.Εβαλα 3 kits (προβολακια,μικρη και μεγαλη σκαλα) και αυτο που λεω το κανει το δεξι φαναρι στη μικρη σκαλα.

• 2 weeks later...
Οταν λεω kits ενοω 2 μοτερακια+2 λαμπακια.Εβαλα 3 kits (προβολακια,μικρη και μεγαλη σκαλα) και αυτο που λεω το κανει το δεξι φαναρι στη μικρη σκαλα.

Τελικα μου ειπαν να αλλαξω ενα ballast

Μετα απο 1μιση χρονο στο αυτοκινητο μου δεν αναβει η μεγαλη σκαλα απο τα xenon.η μικρη καιει κανονικα.Να δοκιμασω να δω αν καηκε η ασφαλεια ή να το πάω σε ηλεκτρολογο να το δει?
Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου.

Δες ασφάλεια και δες και άλλη λάμπα ή την λάμπα σε άλλο ballast για να δεις τι φταίει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max